I eftermiddags tog vi oss till stranden för att utnyttja det fina vädret här. Till denna stranddag köpte vi med oss lite lunch inne i Bondi Junction. Det blev sushirullar med bland annat chicken teriyaki och avocado!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De senaste dagarna här i Sydney har varit väldigt röriga, det har hänt en hel del tråkigheter gällande det företaget vi åkt med hit till Australien, GoXplore som de heter. Jag och Michelle försöker göra det bästa av situationen och tog oss därför en redig fika för att boosta oss. Detta "doughnut hak" finns på några ställen här i staden och även i ett par andra storstäder i landet. Mumsigt med doughnuts!

Likes

Comments

Detta stället, Sadhana Kitchen, är en raw-food restaurang som ligger vid Bondi Beach. Så här stannade jag och Michelle till och tog oss något att äta. Blev ytterligare en Acai Bowl för mig, bara för att det är så gott!

Likes

Comments

I söndags gick jag och Michelle en långpromenad utmed kustremsan. Vi började här vid Bondi Beach och gick söderut till Coogee Beach. Var en otroligt vacker utsikt ut över havet, med höga klippor, fina småstränder och framförallt häftiga hus.

Likes

Comments

Här kommer ett inlägg som visar några bilder på hur jag och Michelle bor just nu. Vi bor i området Bondi Junction som ligger nära Bondi Beach. Detta är det hostel vi bor på och här ska vi stanna fram till början av mars som det ser ut ju nu.

Bondi Road är den gatan som leder från centrum och hela vägen ner till stranden. Vi bor på en tvärgata som ligger bredvid Bondi Road.

I centrum här i Bondi Junction finner man restauranger och affärer av olika slag. Dessa bilderna är tagna inne på köpcentrumet Westfield.

Likes

Comments

Idag är det runt trettio grader varmt här i Bondi och därmed blir det en heldag på stranden såklart. Kan säga att man är himla glad att vi kommer bo så nära den här fina stranden under de månaderna vi stannar här i Sydney. Ingen är gladare än mig just nu!

Likes

Comments

​I samband med att vi sökte jobb inne i centrala Sydney gick vi till Darling Harbour. Här finner man Madame Tussauds, Sea Life Aquarium och ofantligt många restauranger och caféer. Både jag och Michelle är överens om att vi ska sitta här någon kväll under vår vistelse i Sydney och äta god mat på en av restaurangerna här då man har fin utsikt över hamnen.

Likes

Comments

Söka jobb är vad denna dagen kommer att bestå av. Imorse gick jag och Michelle via Bondi Road, där vi bor, ner till Bondi Beach som är en av de stränder som är mest igenkända här i Sydney. Det är verkligen inget bra väder här idag så därför är det perfekt att söka jobb. Sedan ska det vara soligt i helgen och då är det garanterat att vi kommer sola och bada på Bondi Beach.

Gällande jobbsökandet har det gått riktigt bra. Vi har fått rätt många erbjudanden och även provjobbstillfällen. Nu gäller det bara att prova på lite olika ställen och bestämma oss därefter hur vi vill göra och vilket jobb som blir bäst. Efter denna veckan ska vi därmed förhoppningsvis ha ett part-time job, vilket hade varit otroligt skönt.

Likes

Comments