Att springa, springa bort det som känns tungt..
Att få känna tankarna lättna och kroppen komma i balans.
Därför älskar jag att springa, att få uppleva den känslan om och om igen.
Jag blir inte less, i början kan det ibland kännas tungt..men efter den första kilometern eller den första intervallen vet jag varför det ALLTID är värt det!

Likes

Comments

Tisdag och plugg, mer intressant än så blir det inte.. Jodå har tränat också, ett riktigt grymt rygg/mage pass tillsammans med Elias! Så skönt att lyfta vikter igen 👊🏻

Vi körde:
Sittande rodd 12x3 superset rygglyft med pinne 15x3
Latsdrag 12x3
superset skogshuggaren i cable10/sidax3
Marklyft 10x1 + 7x3
Sidolyft med vikt 15/sida x 4
10 minuter mage med 10 olika övningar(1min/övning)
Russiantwist 1minx3

Nedan ser ni dagens underbara post workout meal 👌🏻😋

Likes

Comments

Jag tror att alla mer eller mindre hamnar i en träningssvacka in i mellan, motivationen sinar och man ser ingen mening med det man gör.. För att råda bot på detta tror jag att det är otroligt viktigt att sätta upp nya mål. Mål som är realistiska, inom bestämd tidsram och kanske med ett nytt fokus än tidigare? Av erfarenhet VET jag att mål som endast är kroppsliga mål oftast är ohållbara, då man helst vill se resultat nu,nu NU! Sätter man ett mer fysiskt prestationsmål eller ett må bra mål kommer oftast resultat kroppsligt inkluderat, och det utan dum ångest och kroppshets. 
Mina mål träningsmässigt för denna hösten har vuxit fram som ett resultat av att jag ändrat inriktning på vad jag vill utvecklas inom. 
1. Jag vill jobba på min flexibilitet och rörlighet, med det har jag satt upp målet att gå på yoga minst 1gång i veckan.
2. Jag vill även utveckla min explosivitet och med det har jag tänkt att kombinera styrketräning med med mer inslag av plyometriskträning och även springa milen under 45 minuter !

Vad har ni för mål inför hösten 2016? kram

Likes

Comments

Första Palpationtillfället på anatomi kursen är nu avklarad och det var så kul. Man får på något vis en större förståelse när man får lära in praktiskt. För allt finns ju faktiskt där och väldigt mycket går att känna och genom det även kunna lista ut funktion 👍🏻
Blev taggad på att träna ben och sätesmuskulaturen efter palpationen så det fick det bli. Är precis klar med ett brännande pass, känns verkligen skönt att börja lägga in lite mer styrka igen efter all löpning som varit 😉
Nej nu får jag ta tag i plugget 👊🏻

Likes

Comments

Tillbaka till vardagen, tillbaka till rutiner och tillbaka till Uppsala och plugg. Är faktiskt rätt skönt om jag skall vara ärlig. Sommaren är underbar, har dock jobbat väldigt mycket denna sommar så känns inte riktigt som om jag har haft någon riktig sommar, om ni förstår vad jag menar ?
Hade iallafall de två sista veckorna helt lediga, vilket var Amazing. Blev tyvärr sjuk hela den första veckan, vilket var fett opassande då jag skulle springa UltraVasan på lördagen... Feber, förkyld och hostig. Men mot alla odds kryade jag på mig hyfsat till lördagen så det gick att springa loppet, ett lopp jag sent kommer att glömma. Var så otroligt vacker bana och för er som inte varit i skogarna uppe i dalarna bör ni absolut åka dit nästa år, sååå fint. Stämningen under loppet var god och loppet genomfördes efter dagsformen och gick riktigt bra (kunde gjort bättre, men med tanke på veckan som varit var jag riktigt nöjd)! hade ett snittempo på strax under 6min/km på 45 km :)


Efter loppet åt vi god mat med mamma, Per och Aron som var vår hejarklack under loppet, bästa supportrarna man kan ha verkligen! På kvällen bar det sedan av mot Uppsala och på söndagen flög jag och Elias till Cannes för en vecka av sol, bad och behövlig vila.

Nu är vi tillbaka i fullt ös med studier, känns rimligt ändå!

Likes

Comments

Sommar, bestående av jobb och träning i princip. Känner mig ärligt talat ganska sliten, men det kommer att vara värt det till hösten när studierna drar igång igen. Snart är det iallafall dags för ultra vasan vilket skall bli riktigt spännande och efter det drar jag och Elias till franska riviäran för en hel veckas ledighet. ÅH skall bli helt fantastiskt rent ut sagt.
Befinner mig i skrivande stund på sveriges västkust, en riktig pärla och hade inte kunnat tänkt mig att kombinera så pass mycket jobb med en bättre plats. När de lediga stunderna faller in spenderas dem vid havet, på en stig med löpskorna påsnörda, tillsammans med familj/vänner eller i utemöblerna tillsammans med en bok. Livet tuffar på <3

Likes

Comments

Har så mycket plugg nu.. Ett kapitel fysiologi om dagen och det slutar inte där. Är väldigt intressant men svårt att ta till sig så mycket nytt på så pass kort tid, men det är bara att bita i. Snart sommar! Har precis satt mig för att äta mellis som blev denna drömmiga Smoothien här över . Riktigt nice som postworkout mål! Kvarg, vatten, mango och banan 😋 riktigt skönt att fylla på så här efter ett ryggpass. Nu skall det bli plugg resten av dagen!

Likes

Comments

Godmorgon lördag och fysiologi & anatomi plugg. No rest or the wicked, fullt ös med denna krävande kurs som har ett väldigt högt tempo. Men det är bara att köra på ju, snart sommar och grejer 😍
Igår efter att vi hade slutat drog jag till gymmet för att få ventilera, sprang 8km på bandet och körde mage/axlar. Helt underbart skönt! Trots lördag idag blir det plugg och självklart träning. Gäller att ha diciplin nu, vill verkligen klara denna kursen!
Nej nu skall jag dra mig upp ur sängen för att möta dagen ! 💃🏼

Likes

Comments

​Godmorgon torsdag och långhelg! Helt underbart, efter sista slutklämmen på nuvarande kurs är den över och med det långhelg innan nästa kurs börjar. Har precis ätit frukost och det för en gångs skull i lugn och ro, vilket är nice hehe! Är helt slut i kroppen efter gårdagens 45 minuters intervallpass och det värker lätt i kroppen! Hade snart tänkt att ge mig ut på en springtur för att göra mig av med slaggprodukter av mjölksyra. För att ikväll ladda upp för ett benpass. Får ju passa på när energin ändå är på topp och före nästa intensiva kurs börjar! Jag är iallafall laddad, för vet ni vad? Livet är rätt bra ! 🙌🏼

Likes

Comments

Små uppgifter hit och dit, hemtenta, gött häng och träning...så ser mina dagar ut just nu. Går lite på autopilot känner jag och bockar av dag för dag. Idag har jag skrivit på min hemtenta och varvat det med träning. Har blivit 12 km löpning och sedan även ett axel/magpass på gymmet, verkligen så skönt. Vem säger att lördagar skall vara vilodag, älskar att träna lördagar och gotta till det med god mat. Det är livet det. Pusss 😘

Likes

Comments