Jag och Sarah startade dagen igår med en PW upp mot bergen i Nueva Andalucia. Hon kom ner hit till Marbella i tisdags men vi har inte hunnit umgås så mycket själva därför var det helt perfekt med en promenad och egentid.

Magisk utsikt över bergen

Vad fantastiskt bra man mår efter en sån här promenad. Känns i benen idag då det är rätt mycket uppförsbackar hela tiden. Ska försöka få in som rutin att ta den här promenaden en gång i veckan. Helt perfekt verkligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är definitivt såhär man ska spendera en solig eftermiddag i Marbella

Det här är nog hittills mitt favoritställe här i Marbella. Otroligt mysigt, lugnt och härliga miljöer. Rachel's Organic Food heter det och ligger vid Puente Romano.

Vattnet är lika klarblått som det är på bilderna, om inte mer, och poolen är uppvärmd

Det är bara början av säsongen här nere och värmen har inte kommit helt än. Men här är det vindstilla därför blir det här en perfekt plats att vara på när solen kikar fram.

En av mina favoritklänningar som är köpt i St Tropez

Likes

Comments

Det var en fantastisk känsla att komma hem till Marbella igen i måndags. Kände verkligen att nu är jag hemma. Det var däremot väldigt jobbigt att lämna Stockholm och framförallt att säga hejdå till Gustaf. Vill befinna mig på två platser samtidigt nu. Försöker fokusera på allt det positiva i livet och hur underbart det är att få ut det bästa av två världar.

Livet bland palmerna är fantastiskt

Catching that morning flight

Likes

Comments

Min nya Samsonite kabinväska är verkligen perfekt för en weekendresa

Jag ska med morgonflighten till Stockholm imorgon så försöker packa ner lite kläder så jag klarar kylan i några dagar. Ska spendera helgen med Gustaf och planerna är inte mycket mer än mysiga middagar, ett biobesök och kvalitetstid.

Efter att för några veckor sedan ha packat ihop hela min lägenhet och alla kläder jag äger känns det väldigt smidigt att endast packa ner två jeans och några toppar. Är tillbaka i Marbella på måndag förmiddag igen så då fortsätter fokus med företaget och andra uppdrag.

Likes

Comments

Måndagar behöver inte vara speciellt tråkiga. Men vädret i Spanien hjälper ju till en hel del mot den trista gråa vardagen. Mycket känns lättare här och framförallt mindre stressigt. Caféerna öppnar lite när de känner för det och ingen springer över övergångsställena. Jag tror det kan vara väldigt lärorikt att stressa ner lite och inte alltid skynda mellan punkt a och b. Utan istället stanna upp och uppleva omgivningen samtidigt.

Gårdagens business meeting
Ett spännande möte och vi får se hur vi väljer att gå vidare med det

Kaffepaus med trevlig utsikt och ett telefonsamtal för lite uppdatering med Linn hemma i Sverige

Likes

Comments

Tog dessa bilder förra veckan när vi strosade omkring i Marbella. Finns så många mysiga områden här. Tyvärr har vi fått lite tråkigt väder nu idag och för min del blir det att jag håller mig i lägenheten. Har en del att göra med företaget och annat här hemma så passar ganska bra med regn just nu.

Jag är verkligen förälskad i staden här men det har tagit längre tid att komma igång med allt än vad vi planerat. Möte på banken igår samt ett business meeting upptog förmiddagen men blev även en längre promenad längs havet och palmer samt en mysig lunch för mig själv på en uteservering.

Likes

Comments

Vår lördag spenderades med några timmar på stranden i fantastiskt sommarväder. Närmare 30 grader i solen igår och inte ett moln på himlen. Vi åt sedan lunch på Siroko Beach som är en strandrestaurang här i Marbella. Efter en alldeles för lång vinter i Sverige känns det fantastiskt att äta lunch med med fötterna på en varm strand.

Jag beställde som vanligt in en sallad med chevréost. Ska testa lite andra rätter snart men har gått runt med ett otroligt sug på chevré sedan vi kom ner till Marbella.

Det är precis så här en lördag ska spenderas enligt mig, med enn lång lunch i goda vänners sällskap. Att det är strålande sol och varmt gör inte saken mycket sämre. Trivs så bra i värme och ser fram emot att upptäcka fler beachklubbar här i Marbella. Puss och kram

Likes

Comments

Finns det något bättre än palmer?

Varje morgon börjar vi dagen med en kopp kaffe på terrassen, eller på ett mysigt café som igår. Vi upptäcker Marbella genom att strosa runt eller köra runt i vår hyrbil som vi så fint döpt till Stephanie. Området vi bor i heter Nueva Andalusia och det tar oss knappt fyra minuter med bil ner till Puerto Banús.

Dagens planer består av lite jobb med företaget nu under förmiddagen sedan en sen lunch på stranden. Vaknar utvilad här varje morgon och är så motiverad för varje ny dag. Nu ska jag sätta på kaffet och sätta igång med dagen. Puss och kram

Likes

Comments

Sedan vi landade på Malagas flygplats i vid lunchtid i söndags har det varit fullt upp varje minut. Igår fick jag äntligen ordning på mitt sovrum efter en trip till Ikea häromdagen. Visar lite bilder på hur det ser ut här lite senare idag eller i helgen. Idag blev det en liten utflykt för att Alexandra skulle på ett möte så jag och Kenneth passade på att kika runt lite och hittade väldigt fina parker. Miljön här är helt magisk.

Likes

Comments

Om tre veckor går flyttlasset till Marbella och jag kunde inte vara mer exalterad!

Vad jag ser fram emot nu är att kunna dricka vin i solen varje dag. Att dricka morgonkaffe ute på terrassen i värme. Att umgås med mina nära vänner och skapa nya bekantskaper. Ett nytt kapitel i livet helt enkelt. Det är de små sakerna i vardagen som gör ens lycka och jag ser fram emot nya upplevelser..

Jag har planer på att komma igång mer med bloggandet när vi väl är i Spanien. Jag hoppas ni kommer vilja följa min resa! Många fotograferingar är redan inplanerade och det utlovas många bilder på palmer. Puss och kram

Likes

Comments

sarahrebecca@sarahrebecca