Om tre veckor går flyttlasset till Marbella och jag kunde inte vara mer exalterad!

Vad jag ser fram emot nu är att kunna dricka vin i solen varje dag. Att dricka morgonkaffe ute på terrassen i värme. Att umgås med mina nära vänner och skapa nya bekantskaper. Ett nytt kapitel i livet helt enkelt. Det är de små sakerna i vardagen som gör ens lycka och jag ser fram emot nya upplevelser..

Jag har planer på att komma igång mer med bloggandet när vi väl är i Spanien. Jag hoppas ni kommer vilja följa min resa! Många fotograferingar är redan inplanerade och det utlovas många bilder på palmer. Puss och kram

Likes

Comments

Dricker dagens andra kopp kaffe och lyssnar på ZAYN. En perfekt start på tisdagen. Sitter även med min kalender framför mig och försöker planera in allt som ska göras i veckan. På dagens schema står bland annat fransar och packning. Åker nämligen till Stocholm imorgon förmiddag. Väl i Stockholm kommer det bli en hel del planering inför framtiden, otroligt spännande!

Älskar mitt skärp från Gucci

Likes

Comments

Så jäkla sant!

Det finns bara ett sätt att nå sina drömmar - vakna upp och jaga dem. Sätta tydliga mål och varje dag jobba för att komma dem närmare.

Likes

Comments

Okej vänner, kika in det här klippet från Sara's youtube kanal om ni vill se mig bokstavligt talat dö. Trots att det var olidligt smärtsamt för mig så hade vi så roligt när vi gjorde detta. Kan i efterhand säga att det absolut var värt det (hade nog inte sagt samma den dagen...). Kul om ni kikar! Puss och kram

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag reflekterat en hel del över vänskap. Hur fint det kan vara att känna sig trygg i sina vänners närvaro. Att ha vänner man inte litar på, som sårar en och som inte vill ens bästa finns det ingen mening med. Vänner som förminskar en för att själva känna sig bättre och som inte pratar väl om en bakom ens rygg är inga vänner man vill prioritera i sitt liv.

För mig finns det inget viktigare än lojalitet, att tillsammans växa och att motivera varandra. Hjälps vi åt och stöttar varandra kan vi göra underverk. Glöm aldrig det! Delad glädje är dubbel glädje, hur klyschigt det än må låta. Jag älskar när det går bra för mina nära för då går det även bra för mig. Jag är lycklig lottad som har vänner som dagligen stöttar mig i allt jag gör och för dessa skulle jag göra vad som helst.

Äkta vänner är få förunnat.

Likes

Comments

En outfit innan hela Sverige frös till is.

Jag har länge saknat inspiration och motivation till att fotografera och vara kreativ men efter en långhelg i Stockholm och lite nya framtidsplaner så är inspirationen tillbaka. Nytt år men man är fortfarande samma person som tidigare. Försökt reflektera över hur 2016 har förändrat mig och tänker få ner det i ord. Framöver lär det bli en hel del mer fotografering och texter. Jag har alltid älskat att skriva men haft skrivkramp det senaste. Ser fram emot nya möjligheter och ett ljust år.

Likes

Comments

Med en gammal bild på min favorit vill jag önska er alla en God Jul 🎅🏼✨🌟❤️
❣Hoppas ni har en underbar mysig dag med era nära och kära ❣

Likes

Comments

Tänker mest sammanfatta min helg i Stockholm med att den har varit fantastisk som alltid och att jag hade alldeles för mycket separationsångest i söndags när vi åkte mot Göteborg igen.

En helg fylld av körlek var precis vad jag behövde. Blir alltid så lycklig när jag är runt mina fantastiska vänner i Stockholm. Behöver inte vänta alls länge till innan jag får träffa min underbara vän på bilderna ovan. Lång-weekend i Göteborg står på schemat och jag längtar så.

Det är något visst att känna längtan och kärlek till en stad. Tror inte att det egentligen beror på att jag längtar bort från Göteborg utan mer att jag är redo för en förändring. Att skapa min lycka och mina egna vägar. Men ett tag framöver får jag fortsätta med mina ständiga weekendbesök och lära mig att hantera separationsångesten när jag åker hem till Göteborg.

Likes

Comments

Hade glömt av att den här kavaj/jackan som jag köpte i Barcelona i våras hänger i garderoben. Behöver rensa igenom lite tror jag för att hitta vad jag egentligen har här hemma.. Får bli veckans projekt (vilket jag sagt i några månader nu..).

Jag har blivit kär i en dammvippa. Trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen men så är det. Den här hänger hemma hos Anna och Oscar, som för övrigt har ett så fint inrett hem vilket ger ny inspiration varje gång jag är där. Måste införskaffa mig denna dammvippa från Artilleriet snarast.

Halloumiburgare från the Barn och rödvin utgjorde en perfekt fredagsmiddag. Absolut älskar Foodora, perfekt för såna som mig som aldrig har mat hemma men konstant är hungrig haha..

Tack för att du är livets vän och alltid förstår dig på mig. Tack för livets kväll och för att du är du.

Likes

Comments

sarahrebecca@sarahrebecca