View tracker

Det bästa med vintern? Att man får plocka fram alla sina pälsar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänker mest sammanfatta min helg i Stockholm med att den har varit fantastisk som alltid och att jag hade alldeles för mycket separationsångest i söndags när vi åkte mot Göteborg igen.

En helg fylld av körlek var precis vad jag behövde. Blir alltid så lycklig när jag är runt mina fantastiska vänner i Stockholm. Behöver inte vänta alls länge till innan jag får träffa min underbara vän på bilderna ovan. Lång-weekend i Göteborg står på schemat och jag längtar så.

Det är något visst att känna längtan och kärlek till en stad. Tror inte att det egentligen beror på att jag längtar bort från Göteborg utan mer att jag är redo för en förändring. Att skapa min lycka och mina egna vägar. Men ett tag framöver får jag fortsätta med mina ständiga weekendbesök och lära mig att hantera separationsångesten när jag åker hem till Göteborg.

Likes

Comments

View tracker

Hade glömt av att den här kavaj/jackan som jag köpte i Barcelona i våras hänger i garderoben. Behöver rensa igenom lite tror jag för att hitta vad jag egentligen har här hemma.. Får bli veckans projekt (vilket jag sagt i några månader nu..).

Jag har blivit kär i en dammvippa. Trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen men så är det. Den här hänger hemma hos Anna och Oscar, som för övrigt har ett så fint inrett hem vilket ger ny inspiration varje gång jag är där. Måste införskaffa mig denna dammvippa från Artilleriet snarast.

Halloumiburgare från the Barn och rödvin utgjorde en perfekt fredagsmiddag. Absolut älskar Foodora, perfekt för såna som mig som aldrig har mat hemma men konstant är hungrig haha..

Tack för att du är livets vän och alltid förstår dig på mig. Tack för livets kväll och för att du är du.

Likes

Comments

Sprang på dessa bilder ikväll och kände hur de förmedlar precis den känslan jag har just nu. Fastnade i en lång ångande dusch nyss och har nu myst upp i soffan i min fluffiga badrock med mycket ny positiv energi efter dagen. Fantastiskt hur vissa dagar kan vända och hur man från ingenstans kan finna ny inspiration.

Likes

Comments

Hade en alldeles drömmig fredag förra veckan. Känns som det var igår. Har inte riktigt hunnit hänga med i svängarna det senaste. Efter att jag var sängliggandes några dagar i förra veckan blev rutinerna lite förvrängda och jag tror nog fortfarande att det är fredag idag. Fredag är utan tvekan min favoritdag på veckan så att gå runt med fredagsfeeling varje dag skadar verkligen inte!

Likes

Comments

Trots att jag redan i onsdags var helt övertygad om att det var torsdag osv så har veckan flugit förbi lika fort som vanligt. Fick lite av en extra dag med fredagsfeeling igår. Vilket var välbehövligt!

Hann med en dejt över telefonen med min saknade vän i Japan efter jobbet. Svårt att få till samtal med tanke på tidsskillnaden men tycker vi lyckats relativt bra det senaste. Svårt med avstånd när man är van att prata varje dag ❣

Likes

Comments

Igår kilade jag ner till Dermacell Kliniken för att testa på en ny behandling, Microneedling, som ska vara något av en mirakelbehandling. Ska bli spännande att se resultatet om några veckor! Uppdaterar med före och efterbilder då.

Älskar att unna mig lite behandlingar under veckodagarna för att förgylla vardagen lite extra. I flera års tid har jag gått till Dermacell Kliniken och kunde inte vara mer nöjd. Om ni uppger koden Nyman när ni bokar får ni även 30% på alla behandlingar, hur bra?!

Likes

Comments

Har verkligen njutit varje sekund av helgen som varit. Började med att möta upp Linn utanför kontoret direkt i fredags för lite vin och shopping (alltid bäst i den ordningen..). Fortsatte sedan kvällen hos mig med att laga middag tillsammans med tjejerna, dricka vin och väldigt mycket tjejsnack. En fantastisk kombination.

En favorit med att det blir kallare ute är att man får börja bära päls igen

Älskar denna blus från Zara

Efter en mycket trevlig fredagskväll bestämde jag mig aningen spontant för att boka tågbiljetter till Stockholm. Spontana beslut kan verkligen vara de bästa ibland.

Fördrev tiden på tågresan med en falafelsallad och hade turen att sitta i samma vagn som Sara och hennes otroligt söta hund

Helgen i Stockholm var fantastisk som alltid, hann möta upp min bror på en kaffe och spenderade sedan resten med vänner och en massa mys. Var lite extra tråkigt att ta morgontåget hem igår och avståndet till huvudstaden känns längre än vanligt just nu..

Likes

Comments

I lördags gav vi oss ut på en uppfriskande segling från Gullholmen till Käringön för en trevligare lunch. Aningen kyligt men väldigt härligt att komma ut i den friska luften. Man får tid att samla tankarna och komma lite på banan igen.

Västkusten och underbara vänner är en svårslagen kombination

Likes

Comments

Hade gärna vaknat upp till det här idag.. Istället har det blivit en mysmorgon här hemma i soffan. Att starta dagen lugnt med en stor kopp kaffe är rätt oslagbart.

🌎💙

Likes

Comments

sarahrebecca@sarahrebecca