View tracker
View tracker
View tracker

Ingredienser för ca 15 muffins: Steg för steg:

100 gram smör - Sätt ugnen på 225 grader

2 ägg - Smält matfettet i en kastrull och låt de svalna lite

2,5 dl strösocker - Vispa ägg och socker vitt och pösigt

1 tsk vaniljsocker - Blanda mjöl, vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver

1 krm salt - Häll ner mjölblandningen i ägg och sockret

5 msk kakao - Vänd till sist ner matfettet

2 dl vetemjöl - Fyll bakformarna till 3/4 med smet.

1/2 tsk bakpulver - Grädda i ca 10 min långt ner i ugnen. Ta ut låt svalna


Cream cheese frosting: Steg för steg:

60 gram mjukt smör - Lägg smör, philadelphiaost, vaniljsocker i en bunke

5 dl florsocker - Vispa ihop lite med elvisp

1 tsk vaniljsocker - Sikta ner florsockret

100 g philadelphiaost - Vispa tills det blir krämigt, KLART!


Likes

Comments