hej halåå gänget!! söndag idag, och prov imorgon...zzzz...har dessutom två prov den här veckan + ett förhör i historia, proven är i hälsokunskap och kemi...hade tänkt stara en så kallad "blog of the week" som jag försöker lägga ut varje söndag och den vinnande bloggen kommer ut på mitt fredags inlägg! så om ni vill vara med är reglerna enkla:

1. prenumerera på min blogg 2. Gilla detta inlägg 3. kommentera en gullig kommentar på detta inlägg<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag suttit och funderat om jag skulle kunna ha en julkalender så att jag lägger ut ett inlägg per dag! men jag har bara ett problem vad ska jag blogga om? Ni får helt enkelt kommentera era idéer, annars kommer ni få ganska enformiga inlägg men jag tänkte börja redan på lilla jul så vad är det? Två dagar innan? Men iallafall, där ovan bjussar jag på lite jul ord som man kan tänkas behöva under jul månaden!

Likes

Comments

​Måste bara dela med mig av detta collaget, blir ni inte också så inspirerade varje gång ja ser dett blir jag både glad och sprudlande, har denna bild som bakgrund så varje gång jag öppnar datorn blir jag glad! Igår hade jag en så kallad pluggdag eftersom jag hade hundratusen läxor och dessutom förhör och prov insatta, just nu sitter jag på en modersmål lektion och är glad för att jag har mitt arbete gjort. 

Dagens fråga: Vad har ni för planer för veckan?

Likes

Comments