Fashion, Personal

HEY THERE !

Så er det blevet tid til en lille opdatering på bloggen og i dag skal det handle om de forberedelser jeg pt. gør mig inden mit kommende fotoshoot på mandag d. 22. maj. Måske kan du bruge dem hvis du selv står og skal på et fotoshoot?

Det lyder måske som en clichée, men at arbejde som model kræver SÅ MEGET ANDET end blot udseendet !!

Jeg er stadigvæk forholdsvis ny indenfor branchen og ved derfor ikke altid hvad der er "det rigtige at gøre" men jeg tror i bund og grund også, at det er meget individuelt hvordan modeller forbereder sig inden de skal på et job. For mig er forberedelserne ikke noget jeg kommer i tanke om 1-2 uger før shootet, for mig er det at være ansat model en livsstil og noget som jeg bruger utrolig meget energi på hver eneste dag.

TRÆNING:

Nogle modeller behøver ikke træne så meget fordi de er slanke af natur eller har en høj forbrænding, hvorimod andre modeller (deriblandt mig) må bruge ekstra meget tid i motionscenteret for at vedligeholde den slanke figur og markeringer.

Jeg sørger for at vedligeholde min træning 6 gange i ugen, og selvom det nogle dage kan være udmattende får jeg det altid super godt når jeg fuldført dagens mål! Jeg prioriterer min træning rigtig højt fordi jeg ser den som en stor del af jobbet. Man kan vel næsten sige at det er ligesom at have lektier for i skolen. Man forbereder sig hver dag til den store eksamen. Jeg forbereder mig via. min træning til at være klar når det for alvor gælder og jeg skal på jobs.

Desuden elsker jeg den energi træningen tilfører min hverdag!KOSTEN:
Kosten er ligesom alt andet også meget individuelt fra model til model. Jeg har altid spist forholdsvis sundt og varieret, men har det seneste 1 ½ år lavet en markant ændring i min kost. Jeg gik af personlige årsager fra at veje 64 kg til en vægt der sagde 52 kg. Jeg har dog bygget flere muskler på og vejer nu ca. 55 kg. hvilket passer mig fint. Men jeg kigger faktisk sjældent på vægten, da jeg har konkluderet den ikke bestemmer om jeg er tilfreds med mit udseende.

Min kost er sammensat af de redskaber som jeg føler holder min krop sundest, og kunsten for mig er så at vedligeholde det. Det har til tider været svært at konkludere hvad der fungerer for at holde min figur vedlige, men efter en masse forskellige kostprogrammer har jeg efterhånden fundet min vej. Så mit bedste råd er at man prøver sig frem!

Jeg har bl.a. nogle grundregler såsom at jeg spiser 3 solide måltider om dagen og undgår så vidt muligt snacks. I stedet tillader jeg mig selv én cheatday i ugen hvor jeg spiser lige hvad jeg har lyst til, så længe det max er 600 kalorier mere end de andre dage.

Jeg går rigtig meget op i madens kvalitet og spiser helst friske råvarer!


DAGENE OP TIL ET PHOTOSHOOT

Hverdagsprogrammet kører som det plejer, men der er selvfølgelig nogle ting som jeg er ekstra opmærksom på i dagene op til shootet! Det er et stykke tid siden at jeg har fået taget billeder og derfor bruger jeg pt. masser af tid på at øve mine ansigtsudtryk og poseringer så de føles naturlige når jeg står foran fotografen.

Jeg undgår stressede situationer fordi min krop har brug for at være i balance, og jeg drikker ekstra meget vand så min hud ikke slår ud eller bliver dehydreret og tør. Desuden sørger jeg for at få god nattesøvn ISÆR dagen før jobbet!NÆSTE UGE: Læs med og hør hvordan mit photoshoot forløb.


Knus
Sarah Monica

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Fashion, Natural beauty , Personal

Jeg har lige så længe jeg kan huske drømt om at have LANGT, VELPLEJET OG TYKT HÅR!

Men det har af gode grunde ikke kunne lade sig gøre, fordi at jeg som yngre udsatte mit hår for en masse skadelige ting bl.a. dårlige hårprodukter, glattejern, afblegning, extensions osv.

Jeg vil dog påstå, at jeg har lært af mine fejl og virkelig kæmpet en brav kamp for at rette op på skaderne de seneste 4 år, sådan at drømmen om prinsessehår kan gå i opfyldelse i fremtiden. Jeg er stadigvæk slet ikke i mål, men hver dag er et skridt tættere på.

Jeg må nok indrømme at jeg er lidt (meget!!!) misundelig på alle de unge piger, der render rundt med mit drømmehår. Men samtidig er jeg SÅ GLAD for at se hvordan moden har ændret sig de seneste par år, og at man i dag acceptere sig selv og sit naturlige hår. Dette har ud fra mit synspunkt gjort, at mange flere piger i år 2017 render rundt med smukkere, tykkere og længere hår end for blot 5 år siden, dengang jeg var 17 år.

Hvis jeg ganske kort skal fortælle "historien om mit hår" lyder den sådan her:

Jeg er født næsten skaldet (ha-ha) og med glat hår men begyndte som ca. 1 årig at få små fine krøller. Mit hår var gyldenbrunt hele min barndom og min mormor kaldte mig guldlok fordi mit hår næsten skinnede som guld i solen om sommeren. Med tiden blev mit hår mørkere og helt indtil jeg var 12-13 år havde jeg af natur meget kraftigt, krøllet og forholdsvis langt hår. Så kom teenageårene, og jeg vil igen pointere hvor GLAD jeg er på nutidens pigers vegne, fordi at de ikke skal gennemgå den samme hårtrend som jeg + dem fra min årgang gjorde. Moden lød på at alle pigerne skulle have glat hår, gerne med skråt pandehår og etager, så hestehalen rigtig strittede...

Jeg stod op kl. 06.00 inden jeg skulle i folkeskole fordi at jeg skulle nå at glatte mit hår, hvilket tog ca. 30-40 minutter. Desværre vidste jeg absolut ingenting om hårprodukter, for vi havde ikke Instagram, blogs osv. Så jeg købte bare nogle billige, ret tilfældige produkter. Glattejernet var sådan set et meget fint mærke, HH Simonsen eller GHD, men at glatte så mange krøller ud hver eneste dag er IKKE sundt og det resulterede selvfølgelig i at mit hår begyndte at spalte og knækkede af. Efter folkeskolen begyndte jeg i 10. klasse og ville gerne prøve noget nyt i stedet for altid at få en mørkebrun skyldefarve i hos frisøren. Derfor fandt jeg billeder af Jennifer Lopez' hår og det resulterede i at jeg fik det flotteste karamelbrune hår med helt sommerlyse striber. Jeg var SÅ tilfreds, nu skulle det bare vokse! Men det skete selvfølgelig ikke, nærmere modsat. Knæk, knæk, knæk. Alt den afblegning ødelagde mit hår TOTALT og jeg endte med at få klippet mit hår fra midt på brystet op til skulderne. Jeg prøvede inderligt at lade mit hår være i fred i en lang periode, men det var vildt frustrerende at gå rundt med en hårlængde jeg ikke var tilfreds med. Derfor købte jeg 2 gange extensions, men jeg hadede at have det i, fordi jeg følte at det så falsk ud og det kløede når jeg trænede og skulle sove osv. (9.000 kr. liiiige ud af vinduet)!!

I gymnasiet levede mit hår vidst bare sit eget liv, som regel i en knold. Jeg blev desværre ramt af en depression pga. nogle daværende hændelser i mit liv, og det er vildt hvor meget hormoner kan påvirke ens hud, hår, negle osv. Det lærte jeg desværre på den hårde måde, og selvom at jeg på et tidspunkt ikke var blevet klippet i et helt år, var mit hår kun vokset 2 cm. fordi det knækkede af. Efter gymnasiet kom jeg heldigvis på højkant igen og i takt med at mit humør voksede, gjorde mit hår det samme.


Mine bedste råd til dig og dit hår

1. Undgå føntørre, glattejern & krøllejern - Lad i stedet håret lufttørre.

2. Koldt vand øger blodcirkulationen og strammer hårsækkene op, så start med at vask dit hår i lunkent vand. Afslut med koldt vand og gerne med hovedet nedad.

3. Køb kun hårelastikker uden metal.

4. Anvend en hårkur ca. 1 gang i ugen. evt. søndag hvis du alligevel slapper af derhjemme. Jeg kan anbefale Olaplex Hair perfector, 179 kr. 100 ml.

5. Anvend en god olie. Jeg bruger bl.a. Biosilk Silk therapy, 299 kr. 167 ml & Moroccanoil, 339 kr. 125 ml.

6. Det er meget individuelt hvilken shampoo/balsam der passer din hårtype, men spørg evt. din frisør hvad hun kan anbefale. Min frisør har anbefalet mig serien repair active fra mærket Montibello.
Conditoner, 149 kr. 150 ml. & Shampoo, 139 kr. 300 ml.

7. Drik masser af vand det er godt for både hud, hår og negle!

8. Suppler med hårpiller! Jeg har tidligere anvendt Priorin og Silica, men bruger nu Mega B stress (virkelig effektive!) 269,95 kr. for 250 kapsler Mega B Stress.

9. Drop extensions, afblegning og hårfarvning.

10. Sidst men ikke mindst. Tålmodighed er et vigtigt nøgleord!- Sarah Monica

Likes

Comments

Fashion

Jeg rejste for en tid siden, 2 uger til Thailand med en veninde for at besøge vores venner og kærester på deres bagpacker rejse gennem Thailand, Asien, USA osv.

Det var første gang jeg skulle opleve Thailand (bestemt ikke sidste) og jeg vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente mig. Jeg rejste i december sidste år til Kina med min svigerfamilie, så det eneste jeg tænkte var, at Thailand nok til dels ville minde om den kinesiske kultur. Det synes jeg dog slet ikke, at Thailand gør, og jeg blev bl.a. meget overrasket over hvor gæstefrie thailænderne er. Derudover blev jeg også positivt overrasket over, hvor sunde og friske råvarer thailænderne bruger i deres madlavning sammenlignet med kinesernes kost, som er meget præget af fastfood/ekstrem fed mad som bliver krydret med ét bestemt - efter min smag - rigtig dårligt krydderi.. Bvadr!

Okay, okay! Det er måske heller ikke helt fair at sammenligne Thailands lækre hvide sandstrande med storbyen i Kina i december måned hvor der er minusgrader? Begge lande var begge to rigtig store oplevelser for mig/os, og det er helt klart noget som jeg kan anbefale andre at prøve!

Dog var der ét lille minus ved Thailand, eller måske bare held i uheld, taget min økonomi i betragtning. Vi boede 10 dage på de skønne og solrige Koh Phi phi øer, men da disse øer ikke er særlig store var tøjshopping rimelig udelukket (medmindre man ville gå iklædt thailandsk turisttøj) - RET NEDEREN! Men heldigvis opdagede min kæreste og jeg en lille butik som jeg havde overset. Butikken havde simpelthen så mange smukke, håndlavede smykker, som var meget enkelte og fine. Derudover kunne man købe adskillige denim shorts og jakker med håndsyede perler, palietter, blonder osv. Jeg faldt over flere tøjstykker som jeg gerne ville have haft med hjem, men jeg havde kun min bagpackerrygsæk tilrådighed og måtte desværre undvære det meste pga. pladsmangel. Men jeg købte disse to smukke tøjstykker og jakken er 100% blevet min yndlingsjakke. Designet bagpå er håndlavet og gør den derfor helt unik.

Køb en lign. jakke med elefant-logo her! Thailand var ret billigt, så jeg kom kun af med ca. 600 kr. for jakken.

Køb en lign. lang cremefarvet vest med frynser her! Jeg gav ca. 200 kr. for min vest i Thailand.


God fredag derude.
Knus Sarah Monica

Likes

Comments

Contains affiliate links Natural beauty

Jeg har i dag vendt min taske på hovedet, og derved fundet alle mine yndlings forfrisknings-produkter frem! Disse produkter er, hvad jeg som minimum har med i min lille hverdagstaske på arbejde, til træning, på strøget osv. På den måde er jeg altid dækket ind hvis nu det værst tænkelige skulle ske, at man f.eks. er kommet for hurtigt ud af døren og ikke har fået gjort sig ordentlig i stand hjemmefra! Jeg tror ikke, at nogen piger bryder sig om dårlig ånde, tørre læber eller en pande der skinner fordi pudderen er forsvundet i løbet af dagen. Og ja, selv en dårlig hår-dag har en større chance for at blive fikset, hvis blot du har disse redskaber med i din taske i den travle hverdag!

Produkter & priser:

1. Black Diamond Kabuki Powder Brush fra Nilens jord. 180 kr.
2. Nilens jord compact Bronzing powder Matt Calico 553. 250 kr.
3. Eyeliner 795 Brown fra Nilens jord. 75 kr.
4. Hårelastik stor, kan købes i Glitter. 20 kr.
5. Clarins Instant light natural lip perfector (fås i flere naturlige nuancer, en af dem er petal shimmer) 150 kr.
6. Stimorol spearmint flavour sugarfree, 3 pack. 11 kr.
7. Hårnåle fra H&M. 19,95 kr.
8. Coco Chanel Mademoiselle eau de parfum (35, 50 & 100 ml) 550-1010 kr.
9. Klorhexidin håndsprit med glycerol 75 ml. Kan købes i Matas. 21,95 kr.
10. Glycerin håndcreme 200 ml. Kan købes i Matas. 49,95 kr.
11. L'oréal Paris Volume Million Lashes Fatale Mascara. 139,95 kr.

Tip: Hold dine hænder rene og bakteriefrie med Klorhexidin håndsprit. På den måde mindsker du risikoen for at blive smittet med sygdomme på arbejdet hvis du eks. arbejder med børn eller andre mennesker. Brug derefter håndcremen til at fugte og blødgøre dine hænder.

Likes

Comments


Hej derude ❤️

Trænger du til lidt selvforkælelse i selvskab med en du holder af? Eller vil du forkæle to du kender med en omgang lækker og nytænkende mad i hyggelige omgivelser? Så læs med her!

Jeg har i samarbejde med min tidligere arbejdsplads og ikke mindst yndlingscafé "1401 - Tapas & burgers" været så heldig, at få fornøjelsen af at sætte en lækker konkurrence på højkant!

Det du kan vinde er en morgenmadsoplevelse for 2 personer med valgfrie morgenretter inkl. kaffe og øko. saft. på café 1401 tapas & burgers i Vejle ved Rådhuset 🍳

Reglerne er simple og det eneste du skal gøre for at deltage er følgende:
1) Følg: @1401tapasogburgers & @sarahgaarsvig på Instagram.
2) Like billedet på min profil på Instagram eller Facebook.
3) Tag (på insta/FB) den person som du gerne vil have en uforglemmelig morgenmadsoplevelse med + fortæl hvorfor 😉


Vinderen trækkes og afsløres på torsdag d. 20/4 kl. 23.00 på min FB & Instagram.

Held og lykke!


Likes

Comments

Personal

(Skud ud til alle læsehestene)

Så blev det langfredag! Dagen hvor Jesus ifølge kristendommen blev dømt til døden og korsfæstet. Traditionen tro er denne dato bevaret som en helligdag, og det betyder påskeferie og afslapning for mange danskere. Sådan er det også for mig, og min fredag byder i dag på påskefrokost med min nærmeste familie i smukke omgivelser på restaurant Galionen i Brejning. Jeg ved, at det bliver en skøn eftermiddag, men der er alligevel noget som ikke kan lade være med at rumstere lidt i baghovedet?! Det er nemlig i dag, at jeg kunne have optrådt som finalist i Sverige hos Miss Queen of Scandinavia 2017.

Forfølg din drøm!

For ca. 1 ½ år siden dimitterede jeg fra gymnasiet, hvilket var en enorm lettelse og frihed! Det var uvant, men det fedeste pludselig at kunne gøre som jeg havde lyst og være herre over mit eget liv! Samtidig var jeg klar over, at det var nu eller aldrig hvis jeg skulle nå at prøve min modeldrøm af (bl.a. pga. min alder). Jeg er som yngre blevet opfordret af familie og venner til at blive model, men jeg var alt for genert og troede ikke nok på mig selv til at turde teste det af. Jeg er af natur bygget med former, men jeg er altid blevet komplimenteret for mit ansigt, så jeg vidste at mine chancer som beauty model var størst og at skønhedskonkurrencer kunne være et godt sted at starte..

Miss Queen of Scandinavia 2016
Min søsters forlovede opdagede i 2016 at Danmarks største skønhedskonkurrence Miss Queen of Scandinavia afholdte åben castings. Jeg var på ukendt grund og havde kun stået foran en fotograf en gang, men jeg havde lysten så jeg mødte op til castingen. En tid senere fik jeg en opringning, som på dette tidspunkt var det bedste opkald jeg nogensinde havde modtaget. Det var Josephine Helbrandt der på daværende tidspunkt stod for Miss Queen of Scandinavia, som kontaktede mig for at fortælle mig at jeg var udvalgt som deltager i Semifinalen i København. Der havde været over 800 piger til castings, og jeg var i top 20. JEG JUBLEDE OG GRÆD AF GLÆDE!

I maj sidste år tog min kæreste Jeppe (daværende flirt) og jeg så hele weekenden fri og kørte til København så jeg kunne deltage i semifinalen. MIn familie, tætte veninder og Jeppe støttede mig i hele forløbet, og jeg kunne ikke have gjort det uden dem. Desværre gik jeg ikke videre til finalen i Sverige, men det var en fantastisk og meget oplevelsesrig dag/aften hvor jeg mødte inspirerende, engagerede og dejlige mennesker.

Miss Queen of Scandinavia 2017
For et par måneder modtog jeg så et par uventede opkald fra folkene bag Miss Queen of Scandinavia. De skal nemlig som noget nyt i år både bruge erfarne og uerfarne finalister til årets finale. Noget som opstillede et stort dilemma hos mig. Da jeg deltog i konkurrencen sidste år var jeg fri til at kunne gøre hvad jeg havde lyst til fordi jeg ikke havde nogen bag mig, men da jeg nu er ansat model hos et bureau er det vigtigt for mig at vise bureauet loyalitet. Så selvom det var et meget fristende tilbud at deltage i finalen i Sverige i dag, måtte jeg takke nej til oplevelsen, på trods af at jeg gerne ville med.

Det er bare vigtigt at huske hvad ens drøm i virkeligheden er, og ikke bukke under for fristelser. For selvom mange forbinder skønhedskonkurrencer med modeller, er det i min verden to forskellige brancher. Ikke at den ene er bedre end den anden, men min drøm er at være model og ikke skønhedsdronning. Så derfor takkede jeg nej.
Men, men, men! Jeg ønsker alle de søde og fantastisk smukke piger held og lykke i finalen!


Tro på dig selv,
Sarah Monica

Her er et af de billeder som jeg fik taget til åben casting hos Miss Queen of Scandinavia i Kolding. Jeg kan næsten ikke genkende mig selv, der er sket super meget forandring på alle fronter siden konkurrencen sidste år.

Likes

Comments

Foodielicious

Kære læsere!

Nu er det jo ingen hemmelig at jeg går meget op i sundhed og kost. Men der findes tonsvis af fortolkninger af hvordan man definerer sundhed/sund kost, og jeg har da også mine helt egen måde at leve sundt på!

En af mine grundregler er bl.a. at have et fornuftigt og afbalanceret forhold til mad. Sådan er jeg opdraget af mine forældre hjemmefra. Det er dog ikke ens betydning med, at det altid har været lige let for mig at holde min mad i balance, for jeg har siden jeg var lille altid været meget madglad!! Hvilket også har betydet en markant ændring i min kost her de seneste par år, men det vil jeg komme nærmere ind på en anden dag.

Jeg ser en tildens til at det kan være svært for mange, både mænd og kvinder at "styre deres lyst" når det kommer til mad. De kaster sig gang på gang over den lette løsning (eks. slik, kage, junkfood) PÅ TRODS AF at de dagligt dunker dem selv i hovedet over at de vil tabe sig. Sådan havde jeg det også selv engang, og jeg ved hvor nedsættende det kan være for ens livsglæde/selvtillid at have dårlig samvittighed over noget man har spist.

Derfor er de næste to af mine grundregler: prioritering og alternativer! Her findes der ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, man skal gøre hvad der føles rigtigt for en selv. Jeg har eksempelvis prioriteret at jeg gerne vil spise lidt usundt i dag fordi det er fredag, men uden jeg giver mig selv dårlig samvittighed. Derfor har jeg lavet en sundere udgave af pandekager. Altså et alternativ.

Opskrift på bananpandekager (ca 6 pandekager)

Ingredienser:

• 2 æg (ét uden blomme)

• 1, 1/2 moden banan

• kokosolie

• Et skvat skummetmælk

• 1 1/2 spsk havregryn

Evt blåbær eller 70% chokolade.

Fremgangsmåde:

Mos bananerne og bland de resterende ingredienser i undtaget kokosolie. Varm din stegepande godt op, smelt olien, og lav ca 3 klatter dej af gangen. Skru lidt ned for varmen og vend/steg til pandekagerne er gyldne.

Min fortrukne pynt: zero karamel topping fra bodylap, skyris, sirup eller bær. VELBEKOMME!

Likes

Comments

Her ses et par stemningsbilleder fra sidst jeg besøgte modelbureauet Modelbooking, som er der min kæreste Jeppe Skyum og jeg, er ansatte som modeller. Derudover ses mine seneste køb fra skobutikken. Stiletterne er af mærket Peter Kaiser, men det er rejseprøver og fås kun i str. 4,5 // 37,5. Jeg har derfor fundet et par Clarks-stiletter som minder om dem. Køb skoene her: VAGABOND AYDEN // CLARKS KENDRA SIENNA


ET HURTIGT INDBLIK I MIN HVERDAG
Jeg er i gang med mit 2 sabbatår efter gymnasiet. Min kæreste Jeppe, er ude at rejse i 4,5 måned, så jeg bruger pt. alt min tid på at tjene penge og vedligeholde min krop (mest for min egen skyld, men det er naturligvis også et must at holde sin krop slank/let markeret når man er ansat model). Dvs. at jeg træner minimum 6. gange i ugen samtidig med at jeg passer mit fuldtidsjob som salgsassistent i en skobutik (hvilket jo egentlig virker ret ulogisk da jeg som sagt skal spare op, men alligevel ofte liiiige finder på en god undskyldning for at købe nye sko) ups.. Nok en kvindeting..

Fremadrettet er planen at Jeppe og jeg bosætter os i Aarhus og opstarter på studie i 2018.

LØRDAGSHUMØR
ANYWAYS! Nu er det eeendelig blevet weekend efter en lang og trættende arbejdsuge og vi står jo midt i weekendens bedste spot *LØRDAG AFTEN!* De fleste af jer skal sikkert ud og have et par drinks eller lign? Min bedsteveninde har også inviteret mig til Aarhus og det kunne have været vildt hyggeligt! Problemet er bare...
Jeg er SÅ træt her til aften og orker ingenting! For at det ikke skal være løgn er jeg allerede endt i min Jeppes sweater. Men nå, det er nu også dejligt med en lørdag aften på sofaen. Har i mon en film der er værd at se på netflix? Hihi.


Pas på jer selv og hinanden derude i nattetimerne.

Knus Sarah Monica

Likes

Comments

Personal

Kære læsere!

Dette er mit første blogindlæg og jeg har glædet mig rigtig meget til at komme i gang!

Ideen til min blog opstod her for lidt over en uge siden og da jeg som person er rimelig spontan anlagt, kunne det KUN gå for langsomt med at blive oprettet! Det er faktisk uhyggelig pinligt hvor lidt jeg kender til denne blogger-verden, men jeg opdagede for en tid siden hvor inspirerende det var at følge med i andre bloggeres liv, og det fangede min opmærksomhed.

Jeg er derfor glad for nu, at inddrage denne endnu ukendte verden til mit liv og min hverdag. Jeg tror på, at det at have sin egen blog er givende på alle mulige måder! Jeg vil se frem til, at blive inspireret af andre bloggere, og ikke mindst vil jeg nyde at jeg (forhåbentligt) kommer til at inspirere jer med de ting der fylder i mit liv (og nok også mange af jeres liv).

Friske forårs knus & god søndag

Sarah Monica

Likes

Comments