HeaderHar ni en lika bra morgon som mig ? Surplar på min andra kaffe samtidigt som jag lyssnar på lite skön rock och annan weird musik på högsta volym nu innan jag ska springa iväg till bussen som tar mig till jobbet. Imorgon är jag ledig och ska iväg på lite 20årsgalej. Ska bli skönt o vara ledig en fredag. På lördag väntar ett dubbelpass, ett mördarpass ett 11-05 pass. Ska bli lite kul o se hur och om jag klarar av de passet.. ahja.

Tillbaka till kaffedrickande och snart måste jag göra iordning mig.
Ha en fin torsdag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Min helg har inte varit mer än mysmiddag, en sväng på stan med tjejorna och jobb. Fredag lördag nästa vecka är jag dock ledig så då blir det självklart att kolla Sverige-Portugal och ta några glas. Vart hur och när har jag ingen aning om, förslag på nåt trevligt ställe som visar matchen?

Likes

Comments

Så, nu har jag varit sjukskriven en vecka och äntligen börjar jag jobba. Oturen var ju att jag blev sjukskriven min första vecka på jobbet men det är väl sånt som händer ibland antar jag. Börjar jobba vid 15.00 så fram tills dess blir det bara kaffemys och vakna till så att ja orkar jobba till 01.

Rosa små söta byggnader vid havet.

Likes

Comments

Idag fick jag hem ytterligare paket som jag köpt, bilder på det får komma upp imorgon för just nu har jag verkligen ingen ork.
Min rygg har dödat mig i två dagar och jag vet inte ens vad jag har gjort för nåt. förhoppningsvis så blir det bättre under morgondagen så att jag kan fira min älsklings födelsedag med honom!

Likes

Comments
Äntligen kom min efterlängtade klocka som jag budade hem på ebay! Förhoppningsvis börjar alla andra saker jag budat hem trilla ner i brevlådan, alltid trevligt med lite paket när man kommer hem. Klockan kom perfekt innan helgen så den har fått hänga med ut på göteborgs gator dessutom

Likes

Comments

Slängde ihop detta lilla kollaget precis och känner att jag mer än gärna hade haft på mig detta nu när hösten tyvärr börjar närma sig. Med svarta matta naglar och lite våglockigt hår med sidecut så hade det varit pricken över i:et.

Likes

CommentsSvarta naglar är verkligen någonting jag kommer bära denna hösten också, när jag kommer hem ska jag se om jag kan rota fram nagellacket som gör att naglarna blir matta dessutom

Likes

Comments