Fortfarande sjuk, mår sååå skit asså, denna jävla influensan ! Men jag gick ju på fest och jobbade även natt när jag var sjuk så inte så konstigt att jag mår ännu sämre nu. På torsdag ska jag ju tatuera mig så nu gör jag verkligen allt för att bli frisk ! Har ni tips så dela gärna med er haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja precis som rubriker lyder så blir det fest ikväll, är sjuk och ska jobba imorgon men känner att jag måste gå på denna festen för att så många andra har bangat haha är inte alls taggad.. imorgon jobbar jag natt som vanligt och då vänder vi fram klockan så de blir en kort natt! Eller Aa bara 9 timmar haha så skönt !

Likes

Comments

Jobbade 8-12 idag, kort men ändå jobbig dag haha, kändes så konstigt att vara tillbaka på dagen, men jätte kul att träffa all dagpersonal igen, men var löpare idag och stör mig fortfarande på att man får hålla på att sköta andras jobb för att dom är för lata.. Aja vädret var iallafall jätte underbart idag så jag och Hannah drog till triumfglass och njöt ! Förhoppningsvis blir det även grillat ikväll !

Likes

Comments

Likes

Comments

Jobbade dag idag för att fylla ut på huset medans de var APT. Hade sån ångest, ville verkligen inte jobba dag men det var så roligt att se hur glada alla var över att se mig ! Haha blev väldigt chockad faktist men gjorde mig väldigt glad ! Sen bjöd dom även på smörgåstårta ! Himla gott!
Ser fram emot att jobba dag imorgon med faktiskt, men till helgen blir det natt som vanligt

Likes

Comments

Nu har vi börjar planera lite inför resan till Italien ! Pappa fyller 50 i år och det ska vi fira i Italien, så skönt ! Eftersom att jag inte längre ska åka utomlands i sommar och inte tar någon semester så längtar jag ihjäl mig till detta Haha och så blir det i oktober också så blir perfekt när vädret är som värst i Sverige.

Likes

Comments

Hade en jättebra födelsedag igår ! Pappa skämde ut mig när jag kom fram till kassan på systemet och sjöng för mig så verkligen alla kollade på mig haha.. sen på kvällen var de fest här hemma, ganska tråkigt för att ingen av mina kompisar ute på hönö kunde komma så vi blev 10 pers mindre, men de blev ett gött gäng ändå och vi alla däckade vid 00 typ haha ganska illa var de. Och idag mår man som man mår, men Hannah fyller ju år idag så klockan 6 så ska vi åka dit och käka middag. Har fått sånt himla sug på sushi idag.. jag har aldrig ens ätit sushi men jag vill verkligen ha det idag haha så sjukt, så hoppas vi får lite sushi !

Likes

Comments