View tracker

Om kanske 2 år förhoppningsvis ! Så drar vi iväg på våran resa ! Vi satsar på att vara borta i 3-4 månader ungefär ! Så nu sparar vi ihop 100 000 kr var och sedan drar vi ! Det är jag, Sara och Emma som åker och jag längtar sååå! Först åker vi till Australien, sedan nya Zeeland och kollar in där dom spelade in sagan om ringen ! Sedan ska vi dra till USA och jag ska äntligen få åka hem till min Leo ! Haha, jag SKA iallafall stå utanför hans hus ;) och sedan avslutar vi i Karibien och bara njuter ! Det lär vi göra hela resan ändå, men Gud som jag längtar !

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fyller Moa 13 år! Så de har vi firat hemma med kalas ihop med farmor och sedan åkte vi till stan och käkade och sen gick vi på bio och såg Why him. Väldigt rolig faktist och en väldigt mysig dag !

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Då testar vi detta, finns väl säkert 100 olika synpunkter om detta men jag tänker testa, gått upp så mycket på sista tiden så mår så dåligt.. men herregud så gott det var! Ska nog gå bra detta !

Likes

Comments

Haha min Leo tröja är här !! Äntligen !

Likes

Comments

jag tänkte dra igång med lite tips om olika dryckspel som jag har fått spela under mina dar haha. Det är ju ofta man sitter på en fest och det slutar med att man kör den gamla hederliga jag har aldrig eller pekkleken eller något. Så därför tänkte jag dela med mig med några roliga dryckspel som jag spelat! Jag tar med två stycken i detta inlägget och sen kan jag fortsätta med flera ifall ni tycker om det?


Första dryckspelet: Fuck you

i denna leken så behöver man en kortlek. och så börjar man tre kort var, eller fyra kort ifall man kanske är lite färre spelare. Man börjar med att vända upp ett kort från högen. Och om det är ruter 5 så får man antingen lägga en femma eller en ruter.

och när man lägger ett kort så säger man "Fuck you ***(någon av de medverkandes namn). det är ingen turordning utan man lägger när man vill. och man kan lägga fler gånger i rad. så när någon annan lägger så kanske den personen säger ett annat namn o sen lägger någon och säger fuck you och ett annat namn. Och när ingen kan eller korten är slut så ska den vars namn man sist sa efter fuck you dricka antalet klunkar som lagda kort.


Andra dryckspelet: Fuck the dealer

(I detta spelet så behövs det också en kortlek!)

Alla som deltar har en egen dricka. En person börjar med kortleken (dealern) och tittar på det översta kortet. Personen som sitter till vänster ska nu gissa vilket värde kortet har, varvid dealern säger om kortet är högre eller lägre.

Man får nu en gissning till, har man fel även denna gång får man dricka så många klunkar som man är ifrån kortets värde. Kortet läggs på bordet, synligt för alla. Så att t.ex. jag är dealern och jag har en 5a i handen, du gissar att det är en 7a och då säger jag att det är lägre. Om du då gissar att det är en 2a så skall du då dricka 3 klunkar.

Men om du gissar rätt på första försöker så skall jag dricka 10 klunkar, och om du gissar rätt på andra försöker så skall jag dricka 5 klunkar.

Turen att gissa går nu till nästa person. När tre personer i rad har gissat fel på båda sina gissningar skickas kortleken till nästa person som då blir dealer.


                                  Bildresultat för drinking tumblr gif



Hoppas ni förstod reglerna och tänk även på att inte dricka för mycket alkohol, både i och utanför dessa spelen ;)

Likes

Comments