View tracker

Nu har vi kommit hem från Tyskland ! Vi tog en liten promenad runt i Kiel och kollade in julmarknaden och herregud va mysig den var! Köpte ingenting från den för vi är inte direkt så intresserade av såntdär haha bara mysigt att gå igenom.
Och direkt när vi kom ut ur båten så regnar det in sms på min mobil om min pappa och hans ben och folk undrar ifall han mådde bra för han var tydligen på akuten! Så fick lite panik och fick ringa runt till alla och tydligen så har han fått rosfeber nu när han varit i Rio, stackaren så nu får jag stötta upp honom och göra lite mat till han och proppa i han godis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ush, inne på 3e natten nu för jobb. I fredags var det otroligt jobbigt och mycket att göra så jag sov till halv 4 på lördagen haha, och på lördags natten så var det en bil som sprängdes på torget vid halv 3 tiden! Så polisen och brandbilar fick rycka ut och precis när dom stack därifrån så kom det en väldigt onykter kille som stod o hoppa på denna bilen ett tag asså haha, älskar att jobba natt i gråbo, så mycket skit som händer hela tiden o man bara står o får kolla in allting från jobbet haha !
Nu ska jag dega i sängen ett tag till för börjar 21:15 ikväll och slutar 07:15 så får samla på mig energi !

Likes

Comments

View tracker

Idag jobbade jag 8-12, klagar inte ! Som löpare har man så korta dagar, nackdelen är väl att man får springa runt som en idiot oftast dom timmarna. Men nu har jag kommit hem och ska slänga mig i sängen och kolla på Leos nya film ! Eller film o film, dokumentär är väl det rätta ordet, skit samma jag njuter bara av o se en reklam med honom ändå så nu ska de njutas!

Likes

Comments

Igårkväll firade jag, Hampus, Sara och Micha Halloween i Kungälv tillsammans med Michas pojkvän och några vänner till honom. Vi var på en krog som heter Farshatt, stället var väl helt ok, kön in tog typ 40-50 min så det drog ju ner stämningen väldigt mycket.. och man hann nyktra till sig ! Men det löste sig för idag mår jag kasst ! Jag deckade nästan i bilen påväg hem från Kungälv och klasde mig precis till sängen, längesen jag var såhär bakis faktiskt och planen var att vi skulle dra ut ikväll också med Emma, men får se fall man orkar detta, nu ska jag försöka få i mig lite mat och försöka sova 3 timmar till haha

Likes

Comments

Nu är jag äntligen frisk ! Och detta firar jag o Hannah med att tatuera oss ! Väldigt spontant! Väldigt kul! Vi bestämde oss igår kväll o det fick bli en liten Palm, eftersom att vi heter söderPalm dårå (HaHa)
Sjukt nöjd ändå, tycker den blev väldigt fin! Om 6 år så får Moa göra en likadan !

Likes

Comments

Precis som rubriken säger.. magsjuk, Fyfan. Var på Halloween på Liseberg igår och kände mig lite halvt illamående hela kvällen och sen inatt så fick jag springa upp och spy.. hatar detta, och tycker så synd om Hampus som antagligen kommer ligga o spy här imorgon med efter att jag smittat honom haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vi varit på Tjörn och träffat halva min släkt typ, vi stack iväg och badade lite förut och nu har vi precis käkat underbar mat! Fått träffa min nya kusin lite mera också, världens sötaste unge, man blir ju nästan sugen på att skaffa en egen unge...om 10 år haha

Likes

Comments