Så himla fint att få se innan man ska hem o sova !

Likes

Comments

Igår så åkte jag och Hannah till Ikea och köpte ett skrivbord, lampor och massa saker till mitt rum och även tapet och nya gardiner ! Så hela måndagen gick åt till att sätta ihop skrivbordet och stolen haha och då insåg vi även att vi hade glömt att köpa glödlampor till lamporna. Så idag åkte jag och Moa till Jernia och köpte sladdar och sen vidare till lampshoppen här i lerum och köpte glödlampor! Sen åkte vi hem till Hannah och färgade mitt hår och sedan åkte vi hem och kämpade med lampan! Sååå himla snyggt blev det ! Och på lördag ska jag tapetsera min röda fula vägg haha så skönt att få iordning på rummet !

Likes

Comments

Äntligen hyfsat frisk ! Bara mest förkyld nu, såå skönt ! Skulle jobba lördag och söndag dag egentligen men blev istället att jag jobbar 07:30-14 och 21-07 imorgon ! Så de blir en låång dag haha. Får ganska många dubbelpass nu på sista tiden men de funkar bra, älskar ju att jobba natt och behöver verkligen pengarna ! Har äntligen fått igång på sparandet så nu längtar man sönder tills vi drar utomlands ! Blir ju ingen resa nu i maj heller Pgr av att jag och Hampus gjort slut så sparar massor pengar där med !

Likes

Comments

Varit sjuk sen i söndags nu asså vafan mår så piss. Kan knappt prata Pgr utav afte och sen skit ont i halsen på detta och feber.. var tvungen att sjukanmäla mig för imorgon med, så himla segt jag som vill jobba !
Och idag fyller Emma år så hade gärna åkt förbi henne ens stund med men orkar ju verkligen ingenting nu. Fyfan va segt detta är asså

Likes

Comments

Fick ett mejl utav hon som skall tatuera mig där hon skrev att hon var upptagen den 22 så min tatueringstid blev flyttad fram till den 30/3 ! Jättelångt kvar nu fan.. har så mycket som jag vill tatuera nu så funderar på om man kanske skall boka en innan. Fast jag tycker ändå om hon som gjorde min döskalle, så kanske skall låta henne göra alla mina tatueringar, eller har ni någon som ni tycker om i närheten utav Göteborg-Alingsås ?

Likes

Comments

Fyller 20 år nu i mars och vill hyra en lokal nära lerum, har lite olika förslag redan och är uppe i 2500-3000 kr, vet ni ifall det finns billigare lokaler i närheten ? 40 pers ungefär, sittplatser :) hör gärna av er !

Likes

Comments