Allmänt

I fredags var vi på Juicekliniken, jag åt en supergod "Höstbomb" till smoothiebowl och en nyttig chai dryck, Sarah tog en supergod vegansk tomatsoppa & en julig "Mumma" smoothie. Senare hade vi Idolmys med årets första lussekatt, pepparkaksdigestive, ost, frukt, årsmust!<3

I lördags var vi en sväng på Emporia men jag blir helt slut av att gå i köpcenter så vi var inte där jättelänge, kom bara hem med pyssel då vi skulle scrapbooka och pyssla på kvällen sen, hihi. Tänkte åka till Juicekliniken igen men kom på att det blev för sent för att dom stängde tidigare än vad vi tänkte. Så det blev hämtmat och rester istället innan våran pysselkväll kunde börja följande av Så mycket bättre, film och kvällsgott! Köpte vörtbröd och fröknäcke med kanel, mmmh så gott.

I söndags åt vi en senare lunch på Holy Greens & glass på Favvo Glass innan Sarah's tåg gick hem till Stockholm. Älskar deras glass, så himla krämig och fräsch! Har ätit där en gång innan och det bästa är att man får provsmaka allt ;) Kunde ju inte låta bli att köpa varsin glass när dom hade julsmaker, hehe. Jag tog pepparkaka & julmust, Sarah tog pepparkaka & saffran! Smakade exakt som det låter!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments