Inredning

​Träningen gjord och maten i magen, nu kvällsmys! Började bli lite shaky innan träningen för att jag inte hade ätit något riktigt sen lunch, men det gick ändå! Min kropp säger alltid ifrån när den är för hungrig, blir skakig och tappar all energi. Men nu är jag mätt och belåten och mer skakig från bodypumpen istället, haha.

Idag har jag fotat två nya produkter på jobbet som kommer ut snaaart! Det är lite meckigt att fota utan ett ordentligt ställe att fota på men förhoppningsvis ska vi ordna en liten "mini-studio" där jag kan vara. Det är också ganska svårt när man fotar mat då maten inte kan förflyttas utan måste fotas på plats. Men resultatet blev helt okej trots det halvdåliga vädret och för lite space.

Här kommer några bilder på två av mina senaste växtinköp, älskar växter som hänger. Just dessa står nu på tv-bänken i vardagsrummet. Krukorna är också nya, köpte dom på Vellingeblomman. Så fina tycker jag! Guld och vitt tillsammans känns så lyxigt. Ser framför mig att dom kommer göra sig fint i vårat nya sovrum!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments