Min oförglömliga resa är en månad i Chile med min dåvarande partner Andrés som jag fick träffa många av släktingarna som var urgulliga när det kommer till bemötande. Så fina samtal,och dagar där. Spenderade med att äta gott, se landet som är otroligt smalt och utflykter. Få se annorlunda djur och gå på vinprovning,älskar det landet kände mig speciell där vilket är en väldigt härlig känsla. Fantastiska människor där,obeskrivligt och framför allt fira nyårsafton där folket går på gatorna för att se fyrverkeri ovanför stranden,en magisk känsla.

Varit tre gånger i Mallorca min första gång som var fantastisk var jag behövde komma bort med mina två närmaste vänner och den tredje i somras var min dåvarande partner. Vi drack en massa goda drinkar spenderade dagar på stranden eller en utflykt. Väldigt kärleksfull och intensiv vecka. Älskar ön iallafall,känner mig otroligt trygg där. För första gången som jag verkligen lever fullt ut till max för nuet.

Detta är inte rätta bilder,men när jag var första gången i Egypten är bortglömda bilder men min första gång utomlands med familjen i Shalmen sheik som hade ett otroligt fint men stort hotell. Bara få slappna av och utforska landet speciellt vattnet var enormt stort för mig då. Vackert vart det iallafall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments