Hade en relativt lugn helg resten av tiden som blev mest bara studera och bara vara. En helg med tom på idéer så unnade mig med att få träffa bloggaren Erika på Café Nestro. Det var otroligt svårt att få platser på brunch platser så boka bort eller vara ute i god tid rekommenderar jag. Det blev iallafall bra i slutendan med en varsin american pancake. Jag tog med bär och sylt,och en smoothie till det riktigt smarigt med en del tjejprat.

Vi har kommit fram till att göra en bloggträff inne i Stockholm omkring Kungsträdgården den 16/12. Tanken är att sprida energi,inspiration igenom foto och umgås på restaurangen Fridays.. Om ni vill veta mera får ni information på mailen linnenenberg@icloud.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som en dag för att kunna luta sig tillbaka för att få fram alla känslor som jag har förträngt med en varm kopp eller något gott för en ny energi med nya tag. Har även ny inspiration för det färgade färgerna och motton att leva här och nu,inte för mycket framåt eller bakom för det är vad du kan avgöra.

Likes

Comments

Vecka 47:

Måndag: Planera detaljerat studie veckan angående fördjupnings uppgift om sexhandel,träna och se på några program.

Tisdag-onsdag: Studera och träna olika kroppsdelar,tar alltid en i taget plus mage varje gång. Sedan åka till Stockholm redan på onsdag kväll.

Torsdag: Halvdag i stan för möte och fika.

Fredag: Hämta min jacka, besöka en praktik plats, nätshoppa och utgång.

Lördag-Söndag: Träffa Vanja min roomie, och ta hand om min torra hy.

​Helt sjukt att se att året har sussat iväg,men känner mig laddad för en ny vecka ut av motivation och flexibilitet. Det är en del måste att få gjort,men har även lite oklara planer som har sina bestämda dagar. 

Likes

Comments


Många som har följt mig ett tag vet att jag är en sushi älskare. Där av har jag testat en del olika ställen som gör att jag har mina favorit ställen som topp lista för er som vill testa något nytt eller extra.

Hattori devil sushi- Vid lunch tid är det enbart sushi de serverar och du kan gå ditt spontant medan annars är det bords bokning som gäller. Det är ett fint ställa i klass som är dyrare med kvalité av sushi i olika fisk sorter. Även riktigt goda drinkar och desserter på Drottninggatan 85.

Sushi yama - Den finns lite överallt i utkanterna som vanliga sits platser i normalt pris men de unika är deras California rullar som är mättande med sina unika smaker och alternativ som bjuder på en del stärkande chili. Även lite bönor till och sjögräs,inte testat det tidigare.

Tezukuri - Ett ställe vid vattnet som har en mysig hörna på Hammarby Kaj 38. De serverar blandat med sushi, och thai med olika sorters fisk med chili majonäs. Plus att personalen är väldigt välkomnande. Rekommenderat tidigare vänner som har blivit glada för de stället.

Likes

Comments


Utforska och komma ut ifrån sin verklighet kan lära dig såpass mycket. Något du inte gjort tidigare eller se de olika människorna för vi målar upp bilder av den erfarenheten som vi lever i. Det gör att utforska för se både det dåliga på ont kan få bort en där ifrån,men framför allt uppskatta det bra i oss som vi faktiskt har med oss. Det har gjort att jag uppskattar varje människa som jag har träffat sedan tonåren för där kunde jag komma fram ifrån mobbnings tiden som var den värsta tiden i mitt liv. Er kommer jag alltid hata för ni förstörde mycket av mig samtidigt som jag uppskattar varje dag för de som har gett mig tacksamhet att inte ta saker förgivet.

Likes

Comments

Hade en fantastiskt lugn stund under min går kväll med min bästa vän Nicole. Det blev Rose med märket Rotari som smakade toppen med frukt i skålar till chokladen,en riktigt god mix till en massa latino musik och hemlgiheter vi delar med oss. Våran vänskap är väldigt stark,men unik igenom att vi följer varandras liv konstant vilket gör det enormt skönt.

Likes

Comments

Brush Set

Är du noga med att byta sminkborstar? det är inte jag utan tycker det är det mest tråkiga att köpa nytt ut av,men jobbar på att bli bättre för få bort allt smutset. Fast det hjälper när den ovala modellen har kommit fram som är helt nytt inom sminkning. Den fäster verkligen vilket är toppen bra för contouring, rouge och highlighter. Något som ger ännu bättre resultat för smink produkter för att enbart vara sminkborste.

Likes

Comments

Bloggen är min största prioritering att uppdatera dagligen,men jag har även andra konton om ni är intresserade av mer personligt där jag kan nås.

* Jag har facebook vid namn Linn Enberg som är mitt fullständiga namn,men bör ha accepterat vän förfrågan först. Det är mest mitt personliga plan för tankar,åsikter och kontakter.

* Även min instagram med lite övriga bilder som inte vissas här med samma namn Sarahlinnsliv.

* Min youtube kanal Linn Enberg,men är inte speciellt aktiv där men delat med mig av blandat av mig själv.

Likes

Comments