Det är otroligt kul med blogg livet,men sedan jag läste Kissie's bok som jag kommer ta upp mer senare så får jag ett nytt perspektiv på hur det kan se ut. Vill ta ifrån mig själv då.

- Bär oftast betydligt mera,alltid tänka på pudra näsan, ha plånboken och kameran med mig överallt.Det blir ett dagligt tänk inom mig.

- Vänja sig vid livet med mycket kameror,visa tycker det är jobbigt men det är en dagbok med bilder för mig så vill fotas för det jag gör.

- Kan fixa till mig lite extra för att det ska se bra ut,inte bättre än vad det är men ytligt blir det ibland speciellt när det kommer till mitt egna utseende.

- Dagar det händer för lite i mitt liv kan jag få väldigt stor frustration av att inte ha något att skriva om,mycket bygger upp på mitt liv som formas.

- Omkring min omgivning blir det en stor känsla av att flertal vet så mycket mer än vad jag har fattat så det blir en skum känsla av att inte veta alls som omgivningen. Även de jag har kontakt med,men aldrig har träffat.

- Jag har som tur fått väldigt fin respons,men blir mer döpt som blogg Linn och andra vet mer vem jag är som förmedlas på rätt sätt känns det som.

​- Har mer koll på smink och mode nyheter, för det är vad en stor del ut av mig vill jag visa mitt intresse område vilket gör att jag blir allt mer shoppingsugen.

- Blir mindre spontan,vll helst ha planering för kunna fixa regelbunden uppdatering så om jag är borta en heldag blir hemligheten att skapa tidsinlägg. Det kräver mig mer struktur och daglig planering.

- Leva på mer egen tid för att hinna ha egna ideér och bra bilder,även mer tänk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har shoppat lite till mitt ru på Rusta så som jag har väntat har jag äntligen fixat lila gardiner och spegel att ha till sminkningen speciellt sen lite tillbehör för hudvård som något extra. Har tagit tag i det efter några månader på internatet och avslutade med enkel middag på expressö house med klassisk chese cream bagel och chailatte. Verkligen när jag fastnar för något gott vågar jag inte byta på nytt så kändes bekvämt innan hemgång i Norrtälje.

Likes

Comments

Den fantastiska kombinationen mellan två artister som gör en hel singel tillsammans,magiskt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mixade ihop ett collage för min vår lista som jag har för lite nytt. Det blir en del begränsningar,men tröttnar lite på att gå runt med samma. Det nya känns mer bekvämt med stil. Får då inte nog ut av ännu flera slitna jeans speciellt ljusa. Föll även på en gång för dessa underkläder och allt annat är min svaga punkt plus intresserad på att testa brun utan sol. Trött på att vara blek,men är emot solarium allt för ofta så har förtroende på märket st. tropez som ska ha bra rykte.

Vår garderob från google

Likes

Comments

Håller på att avsluta med mitt samarbete. Inte för att det är något fel så utan insett att jag står mellan ett val att gå efter mig själv,men är otroligt nöjd över att testat på net work marketing. Det gör att jag tar emot sista beställning till på fredag,jag är otroligt nöjd med det jag har testat och fått mig att hålla mig kvar som mest.

Nu är det women week inför morsdag i kampanj som är förköp fram till fredag så långt lagret. Det nya är body lotion samt body wash i ett set ihop. Finns att fixa om du mailar mig till linnenberg@icloud.com med något extra på det.

Likes

Comments

Två ankor gjorda ut av chips jag och Linnéa på 20 års firande.

Typiska festglas hos mig

Fridays resturang beställning typiskt att fylla på bordet.

Vi bara är,jag dör

Förra årets klädseln på våra födelsedagsfiranden då Nicole är åt höger

Något som jag har tänkt på är att jag har ett typiskt gäng som jag umgås med som mest och vi följer alltid rutiner speciellt vid fest tillfällen. Alltid någonting på tok. Vet inte hur idén kom upp att likna en anka gjort ut av chips och fota när man ser ut som värst,men det är trots allt bakom kameran som kan vara kul att se också. Inte bara de proffsiga bilderna som det ska vara ytligt för att det ska se fint ut såpass bra som möjligt utan faktiskt hur vardagen ser ut. Det är inte bara en blogg utan jag är även mig själv att förmedla ut. Det gör att jag känner för att bara skriva av mig. Kunna ha vänner runt omkring som är rak på sak,bjuder på sig själva och ger inspiration tillsammans. En styrka och peppning är äkta vänskap för mig. Minns som ung tonåring vågade jag inte stå för mina åsikter medan idag får det bära eller brista,men det gör det så fint när jag väl tar vara på stunderna. Det har ju inte alltid varit så.

Likes

Comments

Känner mig så tacksam och lycklig över att stå här idag. Se hur allting går framåt och ha en sån fantastisk omgivning både i privatlivet och läsare. Det har varit mycket ut av en dålig erfarenhet men allting förändrats så dra inte allting över en kam,. Dålig erfarenhet kan ge en massa nytta framöver. Oftast brukar det vara såpass att de som har gått igenom mest brukar se ifrån flera perspektiv och lära sig se det bästa med att ta sig upp igen för att veta hur det kan gå. Det gör att livet är en väldigt utvecklande resa och hade inte stått där jag står idag om inte många fiender hade funnits i mitt tidigare liv.

Likes

Comments

Det känns otroligt passande när jag trots allt läser min sista vecka om 70-talet som hände mycket under den tiden,men framför allt finns det nu en ny kampanj inom modet här . Det är sjukt vad trender förändrats,men jag tycker hippie stilen kan ha sin charm samtidigt med stora solbrillor och den bruna nyansen på kläder. Lite gammaldags,men annorlunda.

Likes

Comments