Nog den mest nöjda videon som jag har gjort som jag har sjungit i flera år och kommer från hjärtat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Just nu kan jag inte sätta ord. Är rätt förbannad och frustrerad över min juni månad som inte alls blev som jag har tänkt den. Dåligt väder och inte gjort så mycket som det var önskat plus mycket i privat livet som har sätts på mig psykiskt. Jag har försökt hålla huvudet uppe och vara positiv.Det var droppen när jag skulle filma om min video då kameran åkte ner i golvet då brast det för mig. Har försökt hålla tyst och vara glad,men när det blir för mycket blir jag less. Hade tänkt ha egen tid och mysa,men ägnar mer åt att försöka må bra. När jag ska resa och kameran är förstörd. Någon som vet om kameror? har en samsung nx30 och vill gärna köpa en ny objektiv eller köpa helt ny kamera,uppskattar tips på märken som inte är för dyr. Känner mig less för det är inte första gången teknik går sönder och vill kunna fota och göra det jag älskar,men nu vet ni varför bilderna inte blir som det skulle vara på grund av omständigheterna,löser det så gott det går inom snar framtid.

Likes

Comments

Ägnat förmiddagen med att fixa mig, göra lite små saker inför bloggen och gått på möte. Arbetar med mig själv just nu otroligt mycket så får lite inspiration med med allting som är ytligt ger en bra känsla för inspiration. Det behövs ibland. Är svag för det kreativa.

Likes

Comments

Var inte riktigt som min ledighet har tänkt det,men gör det bästa ut av det. Har genomgått halva min ledighet kvar att njuta så går mer på vad jag känner och bara det att skippa alla måsten underlättar betydligt mycket. Min nya vecka med nya förklarar för nedanför.

Vecka 26:

Måndag: Personligt möte,träna + myskväll i regnet.

Tisdag: Träffa Sara ha lite trevligt hemma + fixa second hand kläderna.

Onsdag-Torsdag: Fixa video's, träna och träffa Linnéa.

Fredag: Kiropraktorn och sedan packa inför min resa.

Helgen: Spanien med hjärtat!!

Likes

Comments

Nu när familjen ska till Berlin så stannar jag kvar hemma,men tänker på tiden i Krakow en stad i Polen som var otroligt mysig. Det är som gamla stan fast betydligt större. Det var otroligt nytt för mig men väldigt mysigt med små ställen. Älskade att vi åt flera gånger om dagen och har nog inte ätit så got på bara några dagar. Jag åt alla mina favoriter vilket var kul att testa sig fram att jag inte åt ute på hela juli månad sedan och det var dessutom halva priset på allting. Ett nöje att kunna göra betydligt mer i andra länder för ekonomin gör såpass mycket för livet. Hade verkligen bra dagar där. Litet minne för de dagarna som jag kunde ta ledigt och även en saltgruva 100 meter djupt,häftig känsla.

Likes

Comments

När det är tråkigt väder är det mysigt att mysa ihop sig med lagad mat och bra musik som var under min går kväll,men får inte nog ut av för mycket film. Det jag tittar på mycket är stor slaget och något som tar timmar när vädret inte levererar.

Det jag rekommenderar:

- The oc om den stökiga pojken Ryan som saknade sin grund för tillit och var väldigt stökig tills han kom till en familj som förändrade allting. Den gjordes mellan 2003-2007.

- Skam om olika perspektiv för tonåringar. Nu är det om Sana som är muslim och lever bland norskor som har en helt annan livsstil,rätt intressant och lärorikt med större perspektiv ur andras synvinklar.

- Portkoden 1321 och 1525 om tjejerna Stepth Agnes som inte klickas alls till att vara som systrar. En tid som sker mycket från högstadiet till att ta studenten. Minns själv så får lite flashbacks.

- Wallander eller Beck filmerna är grymt bra med flera fall att lösa. Allting den som man minst anar är boven som gör att hela filmen blir väldigt spännande med action som jag älskar.

- På svt finns det olika klipp med min hemlighet om jobbiga situationer som huvudpersonen skäms över. Det kan vara tragiska saker.

- 8 avsnitt ur boys om två grabbar som lever tillsammans som vänner som har musik som ett gemensamt intresse men även tjejer och dricka lockar.

- Danmark, sverige och norge kör människo spelet paradise hotell. Älskar när de som är med har starka karaktärer och se skillnaden på hur vi funkar men många likheter.

Likes

Comments

Tack vare all negativitet har jag lärt mig uppskatta de som vill mig väl igenom att bli starkare ut av allt hat. Bara vända på klacken och göra det jag känner för. Jag lever inte för din skull utan för min egna och vill må bra inte dåligt bara för att andra inte kan vara glad för ens egna skull.Jag är tack vare allt skit starkare och tackar för det varje dag även om det gjorde mig förut väldigt svag.

Likes

Comments

Kampanjen här

Hur vackra bilder är inte kampanjen? det finns många favoriter ur garderoben som jag generellt tycker passar som bäst under resor med försäkrad sol. Ska själv åka om en vecka till Spanien så blir lite sugen medan min plånbok vill inte ha mera men jag har jag en hel del och det senaste en bikini som får lite inspiration hur plaggen kan sättas upp. Tycker det är urläckra plagg som förs fram på olika sätt vilket jag är bra för själva bloggen framöver men också praktiskt hur det kan se ut vardagliga tillfällen.

Likes

Comments