1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Suget efter en mjukiset är stort nu när det har kommit upp i minus grader i dessa högtider när behovet känns stort. Frågan är vilken av de? funderar på kamouflage mönstret lite mer unik.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Två av bilderna från tidigare dagar

Hade ett fantastiskt firande för min barndomsvän Filiz som jag har känt nu i 10 år det är otroligt vad tiden har gått fort men det känns otroligt bra samtidigt. Firandet började med att äta ute på Björk bar och grill där jag tog en caesarsallad ut av halloumi väldigt gott och enkel. Annars lite häng vid baren och goda drinkar med bra service så jag rekommenderar verkligen stället sen fortsatte vi till hornhuset och continental barerna. Vi avslutade på fem nattklubben Sense så det blev fullmaxad kväll.

Likes

Comments

Taggar med anastasia's contouring och ögonbrynspalett duon utblandat med ögonskuggan. Temat är nude färgat.Känner mig laddad inför en fullbokad helg,känns bra att göra saker utan att tänka för mig och även skapa med ansiktet. Hoppas ni får en toppen fredag kväll.

Likes

Comments

Vad heter du? Mitt fullständiga namn är Sarah Linn

Smeknamn? Alltid Linn som är mitt förnamn egentligen.

Stjärntecken? Den typiska vågen som jag verkligen är.

Längd? 1,69.

Ögonfärg? Blågrå med lite grön nyans.

Tatuering? jag har två ett citat med texten can forgive but never forget och en hjärtnot.

Höger eller vänsterhänt? Alltid högerhänt.

Bästavän? har flera nära,men Nicole vet mest om mig och står närmast.

Favorit låt? Jag är periodare inom musik.

Favorit restaurang? Tapas stället yuk eller Hattori sushi devil.

Bästa modebutiken? mhm svår men måste säga Nelly som har allt.

Vart befinner du dig om 10 år? Jag är 33 så hoppas på ett bra jobb med en man,barn och lägenhet ihop.

Känslan just nu? Känner mig mest förvirrad är lite ledsen,trött men väldigt glad och tacksam så blandat.

Vad ville du när du skulle bli stor? Sedan jag var 4 år bli artist.

Hund eller katt? alltid katt.

Vad talar du för språk? svenska och halvkass engelska.

Likes

Comments

Min nya favorit bh som är väldigt bekväm fast ger även en bra hållning,lite enkel och bra.

Har köpt lite ny skönhets produkter. Främst concealer som är min första gång som jag bär det på min hy vilket ger jätte bra resultat. Det ger lite mer naturligt resultat och ett bra skimmer,skippa att vara trött under dagen. Den andra är primer för blandad hy just den från lumene ger verkligen en mjuk konsistens som ger längre hållbarhet för dagen.

Inte bara mina favorit nya tofflor utan också en lotion vid namn heat lotion som doftar äckligt men den verkligen trycks in krämen som gör att smärtan försvinner betydligt mera,perfek kombination till min dagliga smärta och träningen.

Likes

Comments

När jag sitter här hemma och ser tillbaka på mitt liv ångrar jag ingenting. Mitt liv har inte varit en dans på rosor men jag har lärt mig igenom att gå igenom saker och testa mig fram. Under tonåringen är det identitetsförvirring där du tar reda på vem du är där jag ibland kan leva kvar i visa drag,men jag ångrar inte nyfikenheten. Det du går igenom ger ett bredare perspektiv på sitt synsätt men framför allt vet du hur du löser flertal situationer och oftast första gången kan vara en utmaning. Trots konsekvenserna blir du bara smarta och utvecklas. Livet är väl till att prova och chansa? för annars vet du inte hur det är,inte i allt som ger en skada för dig själv.

Likes

Comments

Min oförglömliga resa är en månad i Chile med min dåvarande partner Andrés som jag fick träffa många av släktingarna som var urgulliga när det kommer till bemötande. Så fina samtal,och dagar där. Spenderade med att äta gott, se landet som är otroligt smalt och utflykter. Få se annorlunda djur och gå på vinprovning,älskar det landet kände mig speciell där vilket är en väldigt härlig känsla. Fantastiska människor där,obeskrivligt och framför allt fira nyårsafton där folket går på gatorna för att se fyrverkeri ovanför stranden,en magisk känsla.

Varit tre gånger i Mallorca min första gång som var fantastisk var jag behövde komma bort med mina två närmaste vänner och den tredje i somras var min dåvarande partner. Vi drack en massa goda drinkar spenderade dagar på stranden eller en utflykt. Väldigt kärleksfull och intensiv vecka. Älskar ön iallafall,känner mig otroligt trygg där. För första gången som jag verkligen lever fullt ut till max för nuet.

Detta är inte rätta bilder,men när jag var första gången i Egypten är bortglömda bilder men min första gång utomlands med familjen i Shalmen sheik som hade ett otroligt fint men stort hotell. Bara få slappna av och utforska landet speciellt vattnet var enormt stort för mig då. Vackert vart det iallafall.

Likes

Comments