Inte bara droppen över förlora någon utan mestadels få reda på en massa saker samtidigt omkring omgivningen och sig själv gör så ont. Leva med skakning,sömnlösa nätter och känslan över ensamhet gör så ont. Det gör ont att se sig själv vara så svag. Så fort det är motgångar stoppar kroppen helt. Känns som allting bara går emot och skogen står stil. Finner ingen väg ut,är det såhär det ska vara? ser det väldigt mörkt och försöker få nya tankar,men ingenting är desamma längre. Undrar varför även alla problem kommer samtidigt för känner att allting är för stökigt bara. Det gör mig vilsen och verkar deppig men det har bara blivit för mycket som leva i en mardröm utan att vakna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilderna talar för sig själv om att göra det bästa i vardagen vid situationerna.

Likes

Comments

Denna veckan är det studier som börjar för många. Även för många,men jobbar samtidigt så det är mycket samtidigt även att hålla i balansen så tänkte ge lite peppning inför en bra höst med nya tag. Själv kommer jag studera mitt andra och sista år innan examen.

* Om det är nu studier som du ska göra se till att få hem flertal böcker samtidigt så det inte blir en stress när du väl ska läsa den kursen. Mitt största misstag de första året att ligga före i schemat med materialet på så sätt.

* Ha en almanacka som gör att du har full koll på allting som du ska göra,om den är personlig blir det extra kul.

* Finna ditt sätt att studera på som är studieteknik som kan variera då blir allting roligare och inte bara enformigt som med allting annat som jobb.

* Även om det är studier eller jobb kan det vara lite kul med nytt till garderoben för nu börjar ju hösten när som helst.

* Om du nu inte redan tränar gör det ger betydligt bättre sömn och energi till vardags.

* Gör alla måsten till någonting roligt din inställning kan bland annat göra det betydligt roligare generellt.

* Fina dina mål under resten ut av året vad du ska komma med.

Likes

Comments

Gått igenom mina sommar outfits nu när allvaret börjat igen. Såg att jag endast burit på ballerina skor eller mina härliga klackar med en massa härliga kombinationer. Inte varit det bästa vädret så föredrar nog den sista bilden från Spanien resan med blå klänning och armband eller vilken är eran favorit? tycker om att se tillbaka på den senaste tiden.

Likes

Comments

Något som är väldigt populärt idag är dejt appar som tinder och badoo,men hur ytligt är inte detta? du har enbart bilder att utgå ifrån och en presentation det blir rätt ytligt för det är när du väl pratar med personen som du får en annan sida. Men hela konceptet handlar om att finna det du söker vilket är så dumt för du har inte träffat personen innan. Det kan vara vilken galning som helst och ingen relation blir på beställning. Har dessa men avskyr det mest för tidsfördriv,men det är mest tillgjort. Jag tar som det kommer för kärlek är ingenting du söker dig till förrän du träffar någon som ändrar på dig. Känslor kommer fram naturligt och när du minst anar det. Det faller det mer för naturliga handlingar och inte bara för att. Jag tycker sex numera känns för öppet och inte speciellt vilket känns lite tråkigt för det ska inte bara handla om just den grejen utan mer personligt. Tycker det är skrämmande åt vilket hål det börjat gå åt och även hur mycket kapacitet många kan göra för att få den biten att utnyttja därför jag har svårt med tilliten numera. Tar mer det som ett spel,men framför allt tråkigt hur det går åt att mera tänka sina steg än med hjärtat.

Likes

Comments

Efter ha gått och funderat efter min dagliga slitna victoria secret väska blev det till slut min älskade nya från river island som verkligen är min stil. Hur fin är den inte? jag totalt blev förälskad av den för att vara såpass stor och behövlig med att kunna ha systemkameran i med detaljerna och två olika färger på sidorna med guldiga detaljen är perfekt. Kommer bli min väska till vardags och vill gärna ha flera.

Likes

Comments

Någonting som nelly är bäst på är att framhäva sina plagg på rätt sätt med färg och bra backgrund. Nu är det lite mer mys tröjor, jackor och basplagg till jeans som är inne. Ser fram emot lite mer nyheter ifrån den nya kampanjen. Känns dock lite fel när det är utomlands för såpass bra är det inte.

Likes

Comments

Startade dagen med att gå på möte om allt som hänt mina senaste månader hos psykologen att ta fram allting och lyfta upp till något bra. Det är rätt viktigt att tänka på rätt bana och inte vara för hård emot sig själv. Resten av dagen har jag degat framför viafree som har blivit min favorit sida att se på då unga mammor har börjat igen med bekanta ansikten från en tidigare säsong också.

Under kvällen blev den spontan efter ha varit i mjukiskläder blev sminket på och bokat bord på restaurangen Hattori sushi devil med en vän. Det blev sushi och en drink som var fel val alldeles för besk. Efteråt ett besök på caliente tapas bar en sangria. Båda ställen generösa med spriten och en dunder trevlig kväll för den delen.

Likes

Comments