Ligga ner i solen vid gräset och bara umgås är så härligt med solen som steker,har blivit solbränd ut av ansiktet så får förbättra mig med krämen. Annars magmums glass, picknick och spela kubb är det roligaste även om jag skriker över internatet hur dåligt det går.Skönt med omväxling över landet som har naturen och nu komma till storstaden ikväll. . Nu är jag lagom laddad för lång helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När allting känns skit kom ihåg att du är värdefull oavsett vem som får dig att känna annorlunda för att vara den du är.

Likes

Comments

När det är trots allt varma tider är det flera ställen som jag tycker om att sitta ute och få i sig något gott. Det jag vill tipsa om nu.

Café60 är ett mysigt ställe som är en mysig stämning med vanligt utbud bland många unga gäster där jag tycker om att bara snacka en massa skit med vänner en sen kväll och ta någon dryck på sveavägen 60.

Friday restaurang som är brett utbud som är både drinkar, mat, något lätt att få i sig. Jag är mest för drinkar oavsett om det är natt eller dag,bara mysigt och tycker om deras drinkar speciellt.

Jag som är sushi älskare rekommenderar tezukuri sushi som ligger i Hammarby sjöstad vilket är ett mysigt område omkring båtar och vatten vilket ger en trygghet med både inomhus och uteservering. Det är bra service med extra god sushi,den smakar speciell och lite dyrare finns även annan mat samt desserter.

Olearys för de ställena som det finns uteservering är det extra mysig pub känsla med mat inräknat. Det är inte direkt nyttig mat som tillval men hamburgaren är saftig och kötträtter har goda såser, det gör maten som det ska.

Uteserveringen josefina vid djurgården är nog den mest lyxiga med utomlands med utsikt ut över båtarna vilket jag älskar och drinkarna mums.

Likes

Comments

Så glad över att Demi Lavato har gjort en singel den senaste månaden när det var på tiden. Hon är helt grym och min stora förebild så det känns otroligt kul och har en kombination med Cheat känns ännu bättre,älskar låten.

Likes

Comments

Härligt vit backgrund med andra färger som små saker gör det så fint oavsett vad det är. Det ger mig utrymme och idéer på allting som ytan ser ut att vara på. Det är en grund att bygga upp på. Något som jag själv vill bära på eller ha i min framtida lägenhet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

före

Personligen avskyr jag att fördröja tiden på morgon och vill hellre sova ut den tiden vilket ger brist på tid för min skönhet. Förbereder allting inför morgondagen med både dagens klädsel och sminkning. När det kommer till duschen kan det vara smart idé att skippa tvätta håret och ersätta med fuktsprayen och torr schampo. Vad du vänjer dig vid för vana gör att håret kan bli snabbare fett och även slita mer på. Därför tycker jag kombinationen att ha torr schampot i tårtbotten och borsta medan resten blir fuktigt vilket ger mer en svalkande känsla men även mer rent,undviker torrheten automatiskt.

Likes

Comments

Började allting med häng i tanto omkring söder bland en massa folk och lagad mat. Lövbiff är så enkelt gott till små saker och bubbel i närmen få pussa på älsklingen är det bästa,riktigt mysigt som nybliven frisk tjej.

Gjorde årets första grillning med mina närmaste tjejerna och lite god dessert. Det blev en massa snack under några timmar i en park och gitarr solo älskar kombinationen att dela mitt intresset och bilderna är från tidigare år utom den sista. Lät kameran få stanna hemma.

Söndagen ägnas ute i solen med solbrillor,solkräm och musik i handen. Älskar känslan över solbrännan och kunna drömma om sin egna bild för musikvideos. Det är verkligen sommar i luften just nu,älskar det.

Likes

Comments

Få en sommarlook känner jag att bassminkningen är sin start sedan rouge passar alltid till den röda nyansen ut av lip creme. Finns nu extra pris fram tills imorgon men saknar dock mascaran.

Likes

Comments