Tre saker som jag uppskattar: Mina närmaste vänner som är fantastiska, att det går framåt med bloggen, och framför allt hur långt jag har kommit ifrån barndomen.

Tre saker som gör mig glad: Komplimanger, få sjunga och människor runt omkring mig.

Tre saker jag ser fram emot: När bloggen blir ett deltids jobb, när jag skapar familj och få resa bort.

Tre starka sidor med mig själv: Målmedvetenhet,bjuder lätt på mig själv och är riktig driven.

Tre bra böcker att läsa: Monster, ibland mår jag inte så bra, och såld.

De tre bästa serien: Portkoden, The oc och Gåsmamman.

Nämn tre saker av det bästa jag vet: Musik, kärlek i olika former och mode.

Mina tre favorit sminkprodukter: Anastasia's ögonskugga palett och ögonskugga duo,pus min läppbalsam för torra läppar.

De tre bästa motton: Se framåt i nuet för varken det förflutna eller framtid kan du göra någonting åt, sen som min tatuering can förlåta men aldrig glömma, och kärleken styrker mig.

Tre viktiga saker för mig: Få gå på samtal, få lyssna på min musik och sömnen gör allt.

Tre utvecklingspunkter: Tänka om, min egna självkänsla och envishet till en vis del för den är för stark.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någonting som har blivit viktigt nu för mig är det jag verkligen villl göra. Nu när jag har bloggat varje dag i snart 3 år vill jag ta det till högre höjder. Utan mer ha det som ett jobb än ett intresse för det läggs såpass mycket daglig tid.

Därför tänkte jag att gå en marknadsföringskurs där jag kan lära mig den biten som jag jobbar på. Trender,hur tekniken funkar och olika sätt att marknadsföra sig själv. Det har kommit såpass långt att det kreativa vill jag få ut och skulle betyda mycket.

Likes

Comments

Nu har vårens kampanj kommit fram med det ljusa färgerna av olika blåa nyanser som nog blir den stora trenden. Äntligen något nytt och fräscht. jag har känt att mycket har stannat kvar några år i tiden,men blir snabbt less. Vill få ut det gamla och in med nya oavsett om min garderob nu är fult med kläder. Plus att det känns verkligen att vara min stil personligen.

Likes

Comments

Det rullar tankar inom mig att det är lite mindre än bara fem månader kvar till den värdefulla dagen är här. Fem månader kvar på min utbildning som har varit mer än bara en utbildning det har varit en egen process. Sen har jag lärt mig påvägen att inte ta varandra föregivet,men sedan ta steget till examen också att avsluta det här. För det blir som en egen bubbla när jag bor på stället också.

Det känns så nära för nu det gäller,men samtidigt så långt borta. Det är nu jag har möjligheten för mitt egna liv. Ha själva grunden för bygga upp mig. Bygga upp en stor förändring i socialt arbete, och även något som jag älskar som är musik och sociala medier. Det är snart det verkligen gäller att bygga upp mina drömmar till sanna. jag vill bygga upp något stort för mig själv och även andra för kan glädjas åt. Det är snart det gäller och frågan om jag är redo för det.

Likes

Comments

När jag använder eller köper in smink har jag mina rutiner för hur jag tänker omkring detta som jag vill dela med mig.

* Främst av allt ha en primer både för hela huden och ögonskuggan när det är finare tillfällen för det ger verkligen en betydligt bättre hållbarhet. Det är a och o för grund sminkningen och finns för anpassade hudtyper eller krav.

* Val av mina foundation och puder blir alltid det naturliga av märket nuskin som undviker oljor och har det naturliga ingredienserna.

* Jag som blir enormt torr om huden se verkligen till att ha rengöring och fuktkräm morgon och kväll. Applicera sedan sminket så det smälter in allt i ett.

* Ha puder är toppen det ger mer matt och naturligt resultat istället för glansigt i ansiktet.

* Vid ögonsminkningen då jag tänker på ögonskugga och ögonbrynsduo är anastasias den bästa som är lätt att blanda plus toppen bra pigment.

* Undvik alkohol och negativa oljor för det förstör huden igenom att den torkas ut plus skapar porer mer än nödvändigt.

* Om det ska vara vardaglig eller festlig sminkning utgår jag utifrån ifall jag är en varm eller kall person men jag är mer åt de kalla tonerna.

* Både highligther och contouring är en trend då den bruna nyanser förminskar medan de ljusa vill framhäva. Går efter desamma mall som ovanför.

Likes

Comments

När jag lyssnade på denna singeln blev jag chockad på ett positivt sätt. Även om det är lite text känns den väldigt magiskt unik. Det är bara känslan jag får vilket musik handlar om så lyssna och njut på morgonkvisten.

Likes

Comments

Se framåt är mitt motto som gör att jag tänkte dela med mig av det positiva som jag ser fram emot de närmaste halvåret.

* I helgen tänkte jag göra nya recept och äta lite gott,älskar ju testa mig fram hemma med vänner.

* Gå på två stycken event,ena är på Kristall med tapas och mingel den 27 januari med Nicole medan i Februari blir det på Sense.

* Den 9 februari kommer Fifthy Sahdes Freed filmen ut,den magiska känslan som är unik att se på bio.

* Trots att jag är singel vill jag ta vara på de speciella dagarna som alla hjärtans dag för sprida kärlek bland mina singel kompisar.

* 5 mars börjar min praktik tid vilket innebär att vara aktiv,lyhörd och få en givande tid på en skola med behandling.

* Den oförglömliga dagen när jag tar examen 8 juni!

* Direkt efteråt lutar det sig mot en solsemester med Nicole,magiskt.


Likes

Comments