View tracker

Det har varit tuffa dagar att inse något som jag har dolt för mig själv och att tappa tillit från den närmaste gör att det tar sin tid att bygga upp något. Var som blir allting bra i slutendan. Det finns alltid ett hopp att bygga upp något på nytt. Dock förtjänar inte alla en andra chans för det ger mer skada för en själv,men man kan inte dra alla över en kam. Tar bara vara på dem som är runt omkring mig och vara tacksam över det som finns. Inte svårt att se varje gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag hade ett samtal om nyårsafton som är oplanerad,men låter det komma planer när det närmar sig. Vet iallafall vilka det ska firas med och där snacket går om vilken klänning det ska bli. För mig tar jag från garderoben för tycker ändå allt annat är viktigt. Hur snyggt vore inte lösögonfransar? hade en period som jag var beroende,ville ha varje utgång. Det kan verkligen sticka fram mina ögon och även med en stark ögonskugga färg. Jag älskar det totalt,mer övning och tålamod för hur det ska sitta bara så kan nog vilken klädsel bli hur snygg som helst. Vill ni kanske få lite tips på bra grejer? råd från er uppskattas.

Likes

Comments

View tracker

​Finner inga ord för singeln,underbar ro.

Likes

Comments

Detaljer gör så mycket ellerhur? jag tycker alla accessoarer gör så mycket. Både mössa och halsduk som värmer min kropp men framför allt kan det tråkiga bli så mycket roligare. Faller alltid för detaljer och det där. Nu har gina tryckt brett sortiment för alla smaker,rena kärlek.

Mina favorit outfits ut av en del detaljer.

Likes

Comments

Produkterna jag har just för tillfället.

Något som jag får frågor om hela tiden är mitt samarbete hur det går till. Jag startade igång för 2 månader sedan för att kunna jobba vart och när jag vill,vara med egna chef. Det passar mig perfekt när jag studerar på heltid kan jag köra på när jag känner för det mesta. Då är det så att jag testar nya produkter som jag rekommenderar. Utgår mycket ifrån mig själv och mina kollegor. Det handlar om att bygga ihop sitt med tillit eftersom det är ett företag som undersöker en massa och får inspiration hela tiden som jag berättar till andra Jag är otroligt nöjd med produkterna som har varit bättre än väntat så jag lär mig mycket konstant. Har nu erbjudande varje dag fram till 25 december. Om du är intresserad finns jag på linneberg@icloud.com om mer information,brinner verkligen för mer lära och hjälpa andra. Tycker det är en riktigt bra möjlighet och även fixat en hörna som jag kan mysa sönder på vardagar med lite godsaker.

Likes

Comments

Just nu är jag i stadiet där jag känner mig väldigt vilsen och less på väldigt mycket. Det händer lite för mycket så min kropp har fått ångest igen. Det är som en ond cirkel så vill jobba med mig själv nu. Försöka finna ett lugn istället för att skaka av frustration över att inte kunna prata om mitt så det är något jag vill ta tag i. Koncentrera på mitt ego,njuta och undvika alkohol så mycket som möjligt. Även njuta fullt ut av julen och mitt intresse inom skönhet,hoppas då det blir en toppen december som avslutet på ett bra år.

Likes

Comments

1. Hand & nagelkräm HÄR / 2. Parfym HÄR / 3. Korthållare HÄR / 4. Armband HÄR / 5. Doftljus HÄR/ 6. Vantar HÄR / 7. Örhängen HÄR / 8. Ögonskugga HÄR / 9. Nagellack HÄR

1. Whiskeyglas från Orrefors HÄR / 2. Skäggolja från Edwin Jagger HÄR / 3. Boots från GANT HÄR/ 4. Iskuber från Orrefors HÄR / 5. Manschettknappar från Prada HÄR / 6. Tofflor från Shepherd HÄR / 7. Handskar från GANT HÄR / 8. Parfym från Hugo Boss HÄR / 9. Hörlurar från Sudio HÄR / 10. Klocka från Thomas Sabo HÄR / 11. Drinkpinne från Sagaform HÄR / 12. Karaff från Orrefors HÄR

När det kommer till nätshopping gäller det att vara ute i god tid för leveransen tar sin tid. Jag personligen tycker även om när jag är klar i tid för att slippa tänka på flertal saker. Det är trots all tradition och mys som gäller. Nu när collaget är uppvisat visst finns det en del val? tycker det kan passa alla dessa tider oavsett kön. Något jag bör bli bättre på är att inte bara visa vad som är för mig själv utan andra.

Likes

Comments

Bloggarna Andréa och Matilda driver även en podd tillsammans efter ett bra tag. Det har nu uppe en massa samtal som är viktiga att prata om. Det kan vara sina egna erfarenhet att uttrycka sig om vilket är otroligt viktigt,även härliga tjejer att lyssna på. Det går verkligen in på det vilket jag älskar. Du kan hitta den just här .

53 avsett har gått där det har kommit in olika människor som har gästat och berättat om sitt liv,det är spännande att höra. Varje avsnitt blir väldigt oförutsägbart hos bloggbusiness .

Likes

Comments