Två ankor gjorda ut av chips jag och Linnéa på 20 års firande.

Typiska festglas hos mig

Fridays resturang beställning typiskt att fylla på bordet.

Vi bara är,jag dör

Förra årets klädseln på våra födelsedagsfiranden då Nicole är åt höger

Något som jag har tänkt på är att jag har ett typiskt gäng som jag umgås med som mest och vi följer alltid rutiner speciellt vid fest tillfällen. Alltid någonting på tok. Vet inte hur idén kom upp att likna en anka gjort ut av chips och fota när man ser ut som värst,men det är trots allt bakom kameran som kan vara kul att se också. Inte bara de proffsiga bilderna som det ska vara ytligt för att det ska se fint ut såpass bra som möjligt utan faktiskt hur vardagen ser ut. Det är inte bara en blogg utan jag är även mig själv att förmedla ut. Det gör att jag känner för att bara skriva av mig. Kunna ha vänner runt omkring som är rak på sak,bjuder på sig själva och ger inspiration tillsammans. En styrka och peppning är äkta vänskap för mig. Minns som ung tonåring vågade jag inte stå för mina åsikter medan idag får det bära eller brista,men det gör det så fint när jag väl tar vara på stunderna. Det har ju inte alltid varit så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Känner mig så tacksam och lycklig över att stå här idag. Se hur allting går framåt och ha en sån fantastisk omgivning både i privatlivet och läsare. Det har varit mycket ut av en dålig erfarenhet men allting förändrats så dra inte allting över en kam,. Dålig erfarenhet kan ge en massa nytta framöver. Oftast brukar det vara såpass att de som har gått igenom mest brukar se ifrån flera perspektiv och lära sig se det bästa med att ta sig upp igen för att veta hur det kan gå. Det gör att livet är en väldigt utvecklande resa och hade inte stått där jag står idag om inte många fiender hade funnits i mitt tidigare liv.

Likes

Comments

Det känns otroligt passande när jag trots allt läser min sista vecka om 70-talet som hände mycket under den tiden,men framför allt finns det nu en ny kampanj inom modet här . Det är sjukt vad trender förändrats,men jag tycker hippie stilen kan ha sin charm samtidigt med stora solbrillor och den bruna nyansen på kläder. Lite gammaldags,men annorlunda.

Likes

Comments

-En positiv omgivning som peppar mig till olika saker,även mig själv och ger en kick spark.

- Musik oavsett mitt humör finns den alltid där med både upptempo och sången.

- All fin respons jag får i bloggen,väldigt sällan det kommer negativ kritik/elaka kommentarer utom min stavning.

- Hur dumt det än låter så är det sushi,grymt sugen på det så magiskt god maträtt.

- Mode nyheter,blir automatiskt förväntansfull att ha önskat om ha en massa nytt i garderoben.

- Längtan efter något som jag ser fram emot,det bästa.

- När solen skiner,behöver solljus det ger mig piggnaden.

- Resultat av ett arbete,leva i nuet och komma till mål.

Likes

Comments

Tavlorna finns här

Såg ett öga för Archive sevens tavlor som har blandad stil. Det känns väldigt kreativt och personligt. Känner för att visa lite om mig själv som säger någonting. Fixade därmed ett collage för mina favorit från hemsidan. Det är citat, natur och resor som är bland det bästa jag vet. Dessutom nästan allting är svart gör det såpass enkelt och just nu är det fyra för tre.

Likes

Comments

Ägnade min tid med mamma en stund. Hon och jag ses en dag i veckan som ger en tomhet så varför inte göra våfflor ihop?få lärdom när jag aldrig existerar i köket och kunna umgås samtidigt. Få sen den frasiga biten som fick en gyllenbrun färg och är speciellt knapriga,kan inte bli så mycket bättre med en massa grädde som både innehåll och ovanpå som är valfritt. Det är trots allt våffeldagen.

Våra fåfflor:

- 3dl vetemjöl

-2dl kallt vatten

- 3dl grädde i och ovanpå 2dl

-2msk smällt smör

Hallonsylt med märket anos

Såhär gör du:

1.Smälter smöret några sekunder i taget så det inte bräns.

2. Häller allt vatten i vetemjölet och rör om till en smet.

3. Vispa all grädde först för innehållet.

4.Lägg ihop allting till en smet och rör om så det går ihop i varandra.

5.Lägg på gärnet tills det blir en bra färg.

6.Sedan lägg på valfritt tillbehör.

Likes

Comments

Jackan-Primark/Toppen.- Gina tricot/ Byxorna- Vero moda/ halsbandet-urochpenn/ örhängen- Amaze/klackskorna-second hand butik/

Unnade min kväll med att gå ut som händer mycket mindre numera,men löning slår allting oftast.Var såpass taggad med en topp som jag inte sett på år och dag. Även sminkning med contouring med glow på det,älskar den trenden inom sminkning. Kvällen blev sin start lite förfest med vin på hemmaplan hos vännen Elin och sedan fortsatte kvällen på Berns. Första gången det är lugnt med folk för att vara just denna helgen,men det kändes otroligt skönt. Var min första gång där det var extra fint,och bra musik men lite för lugnt men när jag väl kom igång med en klackspark var kvällen slut.

Likes

Comments

Solen lyser klart ovanför mig medan jag tar ner mitt pick pack redo för helgen som lär bli toppen. Den är hel smockad med planer och gör bara det jag är bra för och ingenting annat. Har tagit steget till att satsa fullt ut på bloggen och ingenting annat. Det är vad jag vill ut över studier framöver. Börjar med det just idag och är så taggad för vad det är nu.

Det jag ska göra de närmaste dagarna:

Fredag: Landa lite + girl night

Lördag: Myspys med familjen + fika stund med tjejkompisar

Söndag: Träffa Mr X på någon middag

Likes

Comments