Har nu tagit fram mina tre plagg som värmer upp kroppen ur garderoben som är kvarglömt. Främst mössan som gör helheten till skinnhandskar som jag har tappat bort kom fram vilket händer varje gång det byts ut årstiderna. Den nya halsduken som jag inskaffade mig bland flertal olika färger blev till slut i gråa färgen.Jag tycker det är neutrala färger som passar ihop till allting oavsett klädsel eller hur? Känner mig iallafall laddad för en kall vinter redan nu,det är lika bra att vara förbered när jag inte vet Sverige's väder med lite mode på det. Alltid trendigt speciellt med skinnhandskar i sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken är din favorit butik? Nelly alla dagar i veckan och the body shop inom skönhet.

Är du beroende ut av något? Ut av min mobil och musik helt klart.

Vart befinner du dig om 10 år? Jag har förhoppningsvis två småbarn när jag trots allt är 32 år gammal med en man som är lite äldre,rätt för mig och bor på söder i en villa. Har ett stabilt jobb inom behandling samt satsar på musiken.


Vad har du för känsla just nu? Mest förväntasfull över att ha 10 dagar hemma i Stockholm på lovet med en lycka av lite mer action,det känns bra.

Vart vill du bo i framtiden? Om inte söder vore Usa något,så länge det är engelskt talande land med relativt bra ekonomi och värme så är jag nöjd.

Om du fick en miljon vad hade du gjort? Betalat av mina lån,bokat en resa,köpt produkter för min business ocvh sparat resten för framtiden.

Vad gillar du mest med dig själv? Jag är en person som är väldigt driven när det är något jag verkligen vill. Annars är jag empatisk,pratsam och även lyhörd samt social runt omkring min omgivning.

Vad gillar du minst med dig själv? Jag har otroligt svårt att hantera min ilska när jag väl är arg och kan ha svårt att tänka om,men det är något som jag jobbar på konstant.

Hur lång är du? 169 cm,vill vara kortare många gånger.

Favorit plagg just nu? Älskar min vita kavaj som både är varm,men väldigt snygg till det mesta.


​Listan är funnen här.

Likes

Comments

​Känner mig otroligt deppig med svart och dystert när jag inte har dagar som jag inte bryr mig om mitt utseende,men när jag är i storstaden är det alltid härligt med lite glans. Har släppt nu en massa härlig klänningar som även kan passa till nyår trots att det är ett tag kvar här.  Hur fina är inte dessa bilder? Det är verkligen en topplista för modell,vilken vacker kvinna som framhäver med stil.

Likes

Comments

Jag har börjat tänka på en sak. Trots att jag har levt med mina svårigheter gör det mig till en svag person som har gått igenom mycket. Får ett stort perspektiv på livet när jag har varit mobbad, haft svårt i skolan och i familjen,levt med panikångest och även fått mycket skit. Redan som liten få oroväckande klagomål på min egna självkänsla vilket har sårat mig fortfarande idag. Trots allt skit tror jag att det är något som jag kan vända till idag. Ingen stress och press,men att kunna hjälpa andra för jag vet hur det är. Vet hur många situationer kan göra såpass ont att det är något att ta nytta av. Oavsett hur ont det gör och har gjort behöver inte allt vara negativt utan ryker tar det på annat håll. Det är ändå de dåliga dagarna som gör att jag uppskattar varje sekund som jag mår braJag säger tack för mig innan jag vänder om.Likes

Comments

Body lotionet som mjukar upp kroppen när det är kalla tider med en kraftig stark doft ut av körsbär och persika.Själva body mist är liknande,men lite svagare för hela kroppen.

​Ögonbrynspennan som ger naturligt fina ögonbryn med en läppstifts penna som strålar ut den röda glanset till mina  tänder som gör det så snyggt,två älskvärda sminkprodukter.

Annars nageloljan är riktigt bra för torra nagelband,det hjälper så mycket för att spara till längre och finare naglar. Då är det ju röda naglar som passar till det väldigt snyggt. Rött på hösten/vintern gör så mycket.

Likes

Comments

Totalt fastnat för denna rösten,väldigt unik så totalt älskar denna dänga med en händelserik video  som aldrig blir tråkig.  Skönt att hinna med allt nytt inom musiken.

Likes

Comments

Fotografen av: Malin Göransson

Blev fotad ut av fotografen Malin för två veckor sedan. Hon var en riktigt trevlig tjej som gjorde sin grej så är sugen på att bli fotad igen under mitt höstlov. Satsar nu främst på outfits bilderna med den härliga vita backgrunden och en heder som blir gjord strax. Känner för lite nytt till bloggen som gör det mer med höst känsla. Det har ju hänt mycket sedan dess. Jag tycker det blev en riktigt bra kombination med strålljuset som var klar vitt till mina svarta kläder eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag har en dålig dag av lite nyheter som inte är så roligt bekräftat så har enbart varit irriterad som påverkar allting. Det är mycket svart på vitt,men finns olika sätt att hantera det på. Jag gör det igenom:

- Prata ut med någon som jag litar på,det värsta är att hålla allting för sig själv.

- Sätta på upptempo låtar.

- Ha kläder som får en att känna sig bekväm, det är en härlig känsla som att skapa sig igenom smink.

- Äta gott och sig mätt,det är prio ett som ger en näring.

- Vara med dem som ger en bra energi och inte tar det ur en.

- Boosta sig själv med lite komplimanger,alltså skriva en lista på bra saker med sig själv.


Likes

Comments