Contains affiliate links

Den frågan jag har fått som mest är vad mina fantastiska byxor som är midja längd med knut är ifrån. Svaret är nelly som har funnits kvar de senaste halvåret. Även mina favorit i både mushroom/rosa och svart färg som finns i flera andra färger. Mjuk kvalité men får fram mer ben för den stora överkroppen som passar enligt mig iallafall och är stor favorit ur garderoben som kan kombinera med de mörka eller ljusare drag ut av färgera. Kul att det är en stor efterfrågan om de.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet har stannat till lite där jag försöker att leva i nuet om att drömma sig bort. Få göra det jag mår bra ut av och stänga ut det trycker ner en. Leva för drömmar och kicka igång träningen när jag fått ordningen på klumpen i magen ger mig motivation och inspiration över att det är vad du gör allting till med din inställning. Det hälsosamma kan bli till det roliga istället.

Likes

Comments

De människorna som finns där för dig är när du når upp och ner gångar. Det är vad som är äkta att finnas där för vårt och torrt vilket jag har sett såpass tydligt även om det svider är det när du mår som värst uppskattas allting positivt i slutendan. För att nå botten behöver du det för ge styrka att bli stark igen och uppskatta mer än någonsin.

Likes

Comments

Toppen-h&m / Kjolen-ginatricot/väskan-river island/ballerina-footway/armbanden- utomlands present/

Känner mig så otroligt nöjd med att stå som modell framför kameran i en härlig park som är stor. Testade mig fram med lite olika ställen och positioner,vilken tycker ni bäst om? jag älskar allihopa men första ger verkligen en helhet. Även passande med lite mer somrigt ljusa färger i den fantastiska miljön. Blev ganska lugnt där sedan ute i stan min kväll inför flertals dagar med jobbpass.

Likes

Comments

* Fokusera på ordentliga bilder det gör så mycket. Jag personligen ser mer bilderna än texten som första intryck att någon annans innehåll ska bli intressant för det är vad vi har att utgå ifrån.

* Heder och design är även en grund som gör att det blir en helhet i sig.

* När du skriver försök få med det viktigaste och håll dig kort. Det är redan mycket och läsa. Kan bli tröttsamt med någon som har långa texter för ofta och försök även att ha styck indelning.

* Ha ett namn på bloggen som blir lätt att komma ihåg då kommer andra söka sig ditt igen.

* Just nouw är bra på så sätt att det är lätt att knyta sig an nya kontakter och peppa varandra vilket kan utöka att många andra går in på just dig du förtjänar alltid att vara omtyckt och intresserad av andra också.

* Skriv trovärdiga saker då får du trogna läsare.

* Tänk på vilka områden du vill dela med dig om då blir det mer dig du förmedlar. Visa saker är lättare på grund av erfarenhet eller intresse och kombinera gärna.

* Den största klassikern är regelbunden uppdatering. Vill se någon som tycker om att göra detta och vet att de kommer uppdatera när som helst.

Likes

Comments

Under tiden jag fixade lite små saker inne i stan som jag behöver ny småshopping tog jag samtidigt initiativet att lämna över laddaren till min killkompis Martin. Det blev öppet snack vid park på kungsträdgården med en strawberrys & cream frappuccino som riktigt god och gå igenom stan lite,rätt avslappnad dag.

Likes

Comments

My week 33

Måndag: En sväng till stan för lite saker.

Tisdag: Spendera tid med mami + Sara på kvällen.

Onsdag: Prämier för ny säsong ut av unga mammor så lite hemma mys + spa

Torsdag: Oklar

Fredag: My hemma igen efter Dalarna + dricka ute

Helgen: Äta,jobba och planera för flytningen tillbaka

Börjat bli bekväm att vara konstant i storstaden så det känns verkligen som på nytt att avsluta här i Stockholm och återkomma till internatet igen. Blir till att ta vara på varje ögonblick med nya tag och möjligheter.

Likes

Comments