Utan tvekan är calvin klein mitt favorit märke när det kommer till underkläder,men de kommer allt flera plagg med de märket. som känns lite ballt på något sätt.Jag tycker själva trycket är snyggt,men även bra kvalité som är mjukt och bekvämt. Finns nu här med lite flera alternativ.

För något år sedan köp

Likes

Comments

Känslan över att ha klarat något som du inte anade är en härlig känsla. När det är oros känslor om att fastna på samma ställe och inte gå vidare men när du väl ser det med andra ögon känns det. Så tacksam över att kunna se det igenom raka motsatsen till bevis. Även om visa personer alltid kommer betyda något är det hanterade känslor om att kunna lita på någon igen gör mig berört glad. Det är ren lycka över att kunna gå framåt igen. Det går mer än vad du anar många gånger.

Likes

Comments

Jackan-mq/Toppen-primark/byxorna-belleshoes/skorna-din sko/smyckena-nelly

​Känner inte ni våren i luften? Även om det är kyla kändes det bra med lite taget fram ur garderoben. En ren blandning mellan biege och svart tillsammans med guld smycken. Jag älskar det som vardags. Har än så långe vilat mig,jobbat och fixat lite smått innan jag ger mig av. Får se vad resten av tiden erbjuder.

Likes

Comments

Har blivit en riktig mys tjej numera känns det som. Under min gårkväll blev det en massa trevligheter med mr x. Tog hem lite god sushi från arigato som du får bestämma dina egna bitar själv. Det är ren kärlek för mig. Resten av kvällen blev det filmerna taken 2 och 3,mina favorit tippade ut av filmer. Det är ren action med sorg för att kämpa för sin familj..

Likes

Comments

Har degat rätt mycket innan jag kom tillbaka till allting. Det är en omständighet att leva livet mellan Norrtälje och Stockholm,men det är vad jag vill och behöver. Det är mycket ryk i misslyckande när jag har flera bollar i luften men det finns ingen som kan stoppa. Om vi människor skulle vara mindre ego och lyssna på andra skulle vi nog inte följa vårt hjärtan och vi behöver nog tänka på oss själva ibland också,.

Likes

Comments

När det kommer till smink så är det för mig kreativitet och skapa med ansikte otroligt mycket. Har nu tänkt mycket på det och äntligen fixat årstider vad jag tänjer ger för tanke sätt i mitt huvud.

Våren

Markerade läppar med ett hållbart läppstift som är en färgstark färg till grön nyans på ögonskuggan. Drar över lite gult också för att det inte skulle bli alldeles för stark grön i sig. Den blir allt mer turkos istället. Grönt är ju ändå skönt vilket ger mig otroliga vår känslor.

Sommaren

Känner mig otroligt charmig med hatt men inte bara det naturlig sminkning med att undvika bas sminkning och satsa mer på röda läppar med en enkel mascara som ger volym utan klumpar.

Hösten

Känner mig så kläd som brunett när det blir orange nyans i ögonskuggan. Blandar ihop för att applicera i tre. Det blir med stil när jag också markerar ögonbrynen,allt smälter in i ett.

Vintern

Den sista som ger contouring för att ge konturer i ansiktet med den bryna nyansen för ögonskuggan att smälta ihop allt det bruna på ett väldigt enkelt sätt.

Likes

Comments

Märker att mycket omkring mitt liv är oklart med en massa upprepningar. Tänkte då att jag delar med mig igenom en frågestund hos mig. Svarar när det kommer in lagom med mycket frågor som är relevanta. Ingen fråga är dum.

En av mina favorit ego bilder.

Likes

Comments

Citat: Can forgive but never forget som står skrivet på min rygg för att alltid förlåta för mina misstag men aldrig glömma för att kunna ge lärdomar.

Produkt: Min tandkräm,kan låta klyschigt och tråkigt men efter min 24 timmars antiplackskydd har jag inte haft gula toner som förut efter ha testat mig fram. Kunnat ha lättare för att le vilket ger mig mer självförtroende.

Låt: Rockabye efter att min vän sjunger på sitt sätt trots att jag gillar båda versionerna.

Plats: Restaurang med pastarätter,känns avslappnat,socialt och smarigt allt i ett.

Väska: Min beiga som är väldigt enkel,modern med tryggt förvar.

Årstid: Sommaren alla dagar i veckan.

Program: Paradise hotell, tycker konceptet är väldigt elakt för deltagande ska stå som dumma men riktig underhållning och spännande. Det känns som allt i ett.

Dagens kick: Sjunga till musiken, det ger mig på bättre humör.

Likes

Comments