Contains affiliate links

När det kommer till att shoppa har det blivit mer priotering sedan jag började studera som gör att jag unnar mig så fort det går. Nu är det min gjorda lista för vad jag söker som mest nu. Har alltid svårt att fina en bikini för min kroppsform. Jag trivs i mig själv,men tyvärr är det byggda för majoriteten som gör att det går inte ihop för min överkropp samma med lösband för öppna ryggar. Blir lite mer specialbeställning annars lite nytt för skönhet som börjar ta slut och vill ha lite mer nya klackar att stå i. Jag är så taggad för lite mer nyheter annars väldigt nöjd med stilen för tillfället.

Jag förra våren

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det bästa med sociala medier är att kunna ha mitt arbete hemifrån efter mina egna villkor. Skapa samarbeten osv. Nu står det dock stil i mitt huvud. Vad vill ni se mera ut av? har fått flera läsare den senaste månaden så skulle uppskatta lite åsikter från andra håll och vad ni tycker om extra mycket av det som redan är av mitt innehåll. Feedback är trots allt det bästa med detta.

Likes

Comments

Precis kommit hem till stor staden en liten stund. Fixat mig med musik i öronen för att höja stämningen. Ska på lite roligheten med min bästavän,ser fram emot det. Färgat i läpparna rosa som bra kombination med olika rosa nyanser på ögonskugga från anastasia. Kan ni gissa vad jag klär mig i för tema? om det inte syns känns det som jag har misslyckats.

Likes

Comments

Har haft tjej snack angående vad livet har att erbjuda. Det som sker är bäst spontant,men trots allt saker som jag vill ha gått igenom som vore kul mer efter en massa tankar.

* Åkt runt omkring i Thailand på äventyr och byta hotell regelbundet,allting sker spontant med en tjejkompis.

* Varit med i något tvprogram.

* Besökt maldiverna som verkar vara rena paradiset men väldigt liten ö,rena drömmen.

* Köpt en riktigt dyr märkesväska som jag har rätt att unna mig med. .

* Lära sig spanska, nog det sexigaste språket som jag vet om.

* Åka luftballong, höjder kan vara läskigt men ändå spännande och häftig upplevelse.

* Testa vara vegetarian en månad,vill vara men överväger att kunna vara mat njutare men ett måste test månad.

* Åka till något fattigt land för att jobba som volontär och hjälpa till,vill se hur andra har det för att göra något bra för världen.

* Bo utomlands minst ett år,vill upptäcka nytt och framför allt den nya kulturen.

* Gått bartender utbildning mest för resa och kunna olika drinkar.

* Delta i något slags lopp,vill testa mina gränser i kondition.

* Gjort näsoperation,alltid haft komplex över den så mest för min egna skull .

Likes

Comments

I vanliga fall är jag inte den som lägger mig ner i sängen och läser böcker utom när det känns som jordnära författare. När det är någon slags koppling till mitt egna liv blir det mer inlevelse och intresseväckande för mig. Det är nu tre stora favoriter som jag har läst de senaste året som är viktigt att dela med mig ut av med bra budskap.

Alla böckerna finns funnet här.

Hatad och älskad - Den är skriven från så kallade Alexandra Nilsson och Ylva Enström som beskriver livet om Kissie. Hon är efter flera år väldigt känd bloggare som har provocerat vilket beskrivs i boken av en historia om hur andra människor har reagerat så starkt.. Trots att hon har skrivit elaka texter är det inte okej,men det leder till mycket omkring förfärliga handlingar hos andra.Verkligen som titeln hatad för att ha förmågan till att kunna göra så mycket för den människan eller älskad för läsarna eller privat personer som det är skrivet om.

Ibland mår jag inte så bra -Härliga Theresa Lindgren syns på för en halv miljon dagligen på youtube vilket ger en otrolig bild av henne. I boken är det ifrån hennes egna perspektiv som är om saker vi inte pratar öppet om. Det handlar om psykisk ohälsa. För vanligt att ta upp diagnoser för ge rätt hjälp oavsett. Det kan vara ångest eller olika nedsättningar vilket är mer vanligt än vad många tror. Påminner mig när jag hade panikångest,trodde jag var ensam om det. Denna känns som en öppen bok för ungdomar speciellt.

Beroendepersonligheten - När jag läste missbruks kursen lärde jag mig mycket om skillnaden mellan missbruk och beroende. Det ger en tydlig sida för att få en sinnesförändring inte bara själva drogen,men även lite kort om mat och sexberoende. Även runt omkring det som är i tystnad.

Likes

Comments

Jag är så tacksam över att livet har varit som en resa för mig. Först hjälpspös,ensam och osäker individ medan idag känner att omgivningen finns här,långt ifrån ensam och ganska självsäker på vad framtiden har att erbjuda. Jag kan ifall jag verkligen vill ifrån hjärtat. Det har jag sett hos mig själv att när dörrarna öppnas finner jag möjligheten. Desamma när jag trodde mitt hopp för att släppa in någon i mitt liv för nära var slut tills jag träffade dig. Mitt perspektiv vände upp och ner på steken. Jag är bara så tacksam över att andra uppskattar,höjer och ser mig för den jag är. Det gör mig otroligt tacksam över att kunna ta mig till nya höjder. Det är där perspektivet jag vill förmedla om att se dina egna steg från starten fram tills idag. Kunna uppskatta dig själv,det du har och möjligheter istället för omöjligheter. Det är din inställning psykiskt som kopplas med hjärtat och helheten.

Likes

Comments

Varit tidigare ett fan ut av Daddy Yankee speciellt som jag har sett live men nu har han släppt en singel tillsammans med Justin Bieber och Luis det gör mig otroligt svag, Vilken fantastisk mix på spanska och engelskan som gör det otroligt snyggt.Om ni har missat detta tidigare måste ni lyssna på den nu.

Likes

Comments

När pengarna kommit in känner jag för lite vårnytt på spel. Taggad för en massa nytt och symboler som gör mig taggad. Ren inspiration på livet generellt.

Likes

Comments