1. Kappa HÄR / 2. Halsduk HÄR / 3. Väska HÄR / 4. Klocka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Byxor HÄR / 7. Skor HÄR

Vänja sig vid kylan händer nog aldrig så lika bra att mysa sönder sig konstant ur garderoben. Känner verkligen för dessa breda och trendiga byxor till alla varma härliga plagg. Tillsammans med klockan som känns väldigt modern klockren. Både snyggt och enkelt,lite så jag klär mig numera. Det är såpass ynkligt klimat påverkan.

Likes

Comments

Avslutade söndagen med att fira Sara som fyllde 24 år några stycken,tiden går så fort helt sjukt. Det blev middag på Pizzahut då sällskapet delade på pizza medan jag tog min egna Cearsallad de luxe som var ihop fixad riktigt god,saknade dock såsen så blev lite torr.Kvällen tog slut med henne själv på fridays med drinken Cosmo cool som var otroligt sött,älskar.

Likes

Comments

​Fokucerar djupt på kindbenen och ögonen tack vare de bruna färgerna som känns väldigt simpelt till min svartvitta topp. Känner mig rätt taggad på att gå ut till stan en söndag kväll efter ha varit hemma sedan onsdag.Fixad och sminkad är härlig känsla över att fira sin vän. Hoppas ni får en toppen fortsatt söndag.

Likes

Comments

Jag lider ut av torr hud när det är vinter blir mina händer riktigt torra oavsett om jag har varit inne hela tiden. Igår fick jag ett rött sträck plus några prickar,men redan dagen efter försvann det. Känns otroligt bra att få en återfuktande hud som an passar sig efter sig själv oavsett om du är mild eller har känslig hud. Jag är otroligt glad över att slippa byta märke utan verkligen tror på det jag köper speciellt utan av detta lidande för jag har många gånger blött,men inte i år. Finns ju även för hela kroppen,men handen är extra känslig. Plus att hand lotionet doftar gott,lite honung's doft känsla. Dock sitter inte den i flera dagar,men räcker väl i några timmar fast väldigt dryg tub. För mer information finns jag alltid tillgänglig på mailen linnenberg@cloud.com

Likes

Comments

Går runt klädd i pyjamas med kaffe kopp i handen och telefonmöten på gång. Fast med halsen som spänner sig. När du verkligen har gjort ditt bästa och varit riktigt ärlig för den du är. Får en massa skit som ingen ska bli behandlad då räcker det. Oavsett om det är uttalande eller fysiskt sätter dig sig oftast för båda. Hur mycket du än är fast i någon blir det väldigt negativ effekt i slutendan och alla vill inte en väl. Det är viktigt att visa ditt värde och varje individ är värd så mycket mer. Det är viktigt att visa vart du står och ingen ska ta skit utan vara med omgivningen som får dig att känna dig som bäst.

Likes

Comments

Legat hemma några dagar nu och känner att jag har ny kraft igen. Vill passa på att göra det jag inte har gjort. Ta vara på att sköta om sig själv,gå efter motton, ägna sig åt lite sundare måltider och fokucera på sitt yttre. Har tappat så mycket när det har varit annat i vägen. Får inspiration av rena collagen med detta som kan vara så enkelt som med omgivningen.

Likes

Comments

Jag är en person som inte äter så mycket ute eller fikar längre. Det ska helst vara lite ut ifrån det vanliga. Alltså lite finare eller något sätt unik. Då jag presenterar mina favorit café när det är sådana tider.

Chokladkoppen är rätt vanligt café men det är riktigt litet och mysigt i gamla stan,väldigt passande om du ska på träff. Det är verkligen för dagsläge med en massa godsaker, är så fascinerad för deras varma choklad samt kaka.

Om du är sugen på något nyttigt har joe and the juice alla sorter för mackor, shakes eller kaffe om det faller mer i smaken. Det är en bra grej för alla tränings freak eller dagen du är sugen på något nyttigt. Det är friskt och fräscht tycker jag.

Sirap café är rena sockerbomben med frukost,brunsch och lunch att bjuda på. Det är brett utbyd med en massa sirap oftast intill,älskar ju american pancake.

Likes

Comments

Den dagliga frågan är att följa sina känslor om vad du vill göra. Oavsett hur många som hindrar dig kan du aldrig förhindra dina drömmar. Det finns alltid skeptiska människor eller de som står bakom dig. Det är som dina dagliga val så länge du har en positiv känsla för något finns det ingenting som är fel.Alltså är det bara du som kan sätta dina gränser,men hur härligt är det inte att se tillbaka på sitt liv som en resa? jag vill iallafall inte önska att jag kunde spola tillbaka tiden. Utan rättare sagt ta vara på varje sekund och ögonblick.

Likes

Comments