I lördags var jag med familjen på stan, tog någon drink, åt god mat och mötta sedan upp vänner! Restaurangen vi åt på ligger på söder, precis vid min skola hehe, inte roligaste med tanke på att jag nyss fått lov men men. Tanken på skolan försvann så fort vi satte oss vid bordet och kocken bjöd oss på förrätt. Deras guacamole var den godaste jag ätit & mozzarellasticks är aldrig fel ;)))!!

Pappa känner kocken på restaurangen så som sagt bjöd han på förrätten & sen toppades detta med sjukaste köttbitarna. Vi tog in ett stort fat med olika köttbitar, som en liten mini-buffé typ och det var blad det godaste jag ätit! Så jag tipsar veeeerkligen om denna restaurang som ligger på Söder, Jimmy's steakhouse, värt att testa!!

Likes

Comments

Ätit ute en del med fina vänner + det var rätt fint ett tag att gå till/från skolan!!

Varit på konsert med familj & vänner! KENT avskedsturné </3

Firat jul med släkten + träffat finaste individen <33 ;)

Ätit ännu mer med bra personer (mat+bästavänner=bästa kombon) <3

Två bilder på finaste sthlm <3

Världens bästa individ + min sjukt snabba och vackra alla<3dag present!!! :-)

Födelsedagsfika med bästa vännerna för bästa vännen!!! OCH bild från förra veckan då man äntligen barrade 18!!<3333

Likes

Comments

Firat pappa två gånger om pga födelsedag och även farsdag!! <3

Köpt nya ljus och även fina blommor till rummet :))

Tagit vara på snön på diverse sätt, åkt i backen, kastat snöbollar, druckit varm choklad & myst i sängen<3

Jag för ngr minuter sedan & ännu mera gott från helgen!!

Kom nyss hem ifrån en väldigt kort vistelse i skolan på ca 30 min tillsammans med min kära mamma. Hade IUP-samtal som gick bra och har även skickat in en sista inlämningsuppgift. Har haft galet mycket i skolan senaste veckan/veckorna men idag var sista grejen så nu har jag all tid i världen till serier! ;) najs! Börjar bli smått hungrig nu så ska ta en titt i kylen om det finns någon mat att laga, BYE!

Likes

Comments

Finaste finaste hunden, kärlek till kusinernas nykomling i familjen som även jag sjäääälvfallet tar som en egen nykomling i familjen ;))

Pga snön som ligger på marken och i skrivande stund även faller ifrån himlen så måste man ju tända brasa!! Så har har vi bror min som även är en wb Harry Styles - blond edition. Menen nu ska jag försätta att mysa med lilla Kenta (hundisen), hörs!! <3

Likes

Comments

Man tror ju inte riktigt på att det faktiskt är höstLOV med tanke på allt plugg som mååååste göras över lovet!? Alltså hålla fine, med typ 2-3 uppgifter men vi har ca 5-6 grejer att göra och det är inte direkt små-saker. Börjar inse detta nu att "tvåan är värst"... Jaja, får väl bara fortsätta imorrn och försöka få klart så mycket jag kan till helgen! Men nu ska jag sussa, GODNATT

Likes

Comments

Måste väl ändå uppskatta vardagen och ens bästa vän någon gång om året ändå? (och även popcorn-pumpan)

Likes

Comments

Vaknar av "Sarah, gå upp nu och hjälp mig sopa av bilen i snöstormen!!;;;;))". Tänkte att de skulle va några smulor snö som låg på marken men typ var slaskiga och tråkiga men det är ju faktiskt riktig snö ute??!. En självklarhet var ju då att göra en varm kopp te, fick bli en chai såklart då den smakar typ julafton.

Vad händer idag då? Ska kolla lite yt nu samtidigt som jag äter upp frukosten, sen blir det lite plugg och senare ikväll ska jag käka middag med en kompis + gå på bio! Najsnajs!!

Likes

Comments

Halloween-fest nummer ett är nu avklarad! Superkul till en början, lite sämre slut men vafan, de kommer fler! Okej, så festen var najs till en del iaf, träffade gamla klasskompisar och dom flesta där var galet bra utklädda vilket är det allra bästa med halloween-fester!!!!! Vet åtminstone att jag ska på en till under veckan och ska försöka komma på ngn annan utklädnad till dess, vill ju inte vara samma på båda. ;)).

Annars ser ni på de andra bilderna lite vad som hänt under helgen. Alltså inte så mkt, hade kjol till vardags för sista gången i år känns det som(??), sleepover med thai samt lite musslor jag åt med familjen som var väldigt foto-vänliga. BYE

Likes

Comments