Hej og velkommen til mit første blogindlæg. Mit første indlæg vil handle om ferie. Jeg rejser meget, og specielt til Alcuida, Mallorca som ligger på en ø ved siden af Spanien. Jeg har efterhånden været der mere end man kan tælle på to hænder, så tænkte det ville være en god ide hvis jeg lavede en top 5 over de ting jeg virkelig elsker ved Mallorca. Hvis du før har været der, kan du måske nikke ja til nogle af dem? Lad os begynde

1. Rejselængden

Det er fantastisk dejligt at man ikke skal flyve mere end 2 timer og 30 minutter, for at komme fra kolde Danmark, til en solrig ø. Jeg plejer at køre fra Sønderborg til Hamborg på 2 timer. Så flyver jeg fra Hamborg lufthavn til Mallorcas lufthavn, som ikke tager mere end 2 timer og 30 minutter. Og så er der kun tilbage at nyde solen og den dejlige varme.

2. Hotellet

Jeg plejer altid at være på et bestemt hotel. Det er Condesa de la Bahía. Selve hotellet ligger på stranden, så der er ikke langt til vandet. Jeg snakker godt med tjenerne da jeg er her et par gange om året. Det ligger også tæt på byen, som er fyldet med gode butikker og resturanter. Jeg ville ikke kunne forestille mig at være på et andet hotel, for jeg ved hvor fantastisk Condesa de la Bahía er.

3. Vejr og natur

Det er som om vejret elsker mig. For hver gang jeg er afsted er der skyfri himmel med skinnende sol. Graderne er perfekte, det ligger et sted mellem 19 og 28 grader, og luften er dejlig frisk så man kan holde ud af sidde længe udenfor. Havet er også dejligt, da det hverken er for koldt eller for lunkent, det er godt til at køle en ned hvis man er opoverhedet af solen. Rundt på hele øen kan man finde palmer. Det er så smukt, og det gør bare noget, for det er noget som man ikke ser derhjemme i Danmark.

4. Duften af ferie

Ja, der vil mange nok mene, at den duft oplever man alle steder, hvor det er varmt og man stiger ud af flyet. Nu har jeg bare været så meget på Mallorca at lige dén duft bare minder mig om ferie. Den duft når flyet er landet i sydens sol og stewardessen åbner døren - åbner døren til ferie. Palmer, solnedgang, brændstof fra flyet, bagende varme - alt sammen en fantastisk duft af ferie.

5. FRAPPÈ MED VANILLEIS.

Simpelthen den lækreste forfriskning, når det er varmt og hvis man kan lide kaffe. Normalt er en frappé jo bare en slags kold iskaffe, så bed altid om at få vanilleis i. Det kan jeg helt klart anbefale.

Likes

Comments