Header

En del av den i alla fall. Dålig på att skriva nu för tiden, men bilder går väldigt mycket fortare att ladda upp. Och det behövs inte sägas så mycket mer ibland.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken helt fantastisk helg med inslag av lite av varje. Tänker fatta mig kort här och nu, för suget att skriva försvann innan jag ens hann börja. Klockan är mycket, tröttheten efter gårdagens festligheter sitter i och dagen har innefattat en hel del utevistelse. Trots att jag sov som en kung (de få timmar vi hann sova) så känner jag mig sliten. Kanske lite för mycket av det goda med tjejerna igår, men så kul vi hade. Glad över hur livet bjuder på så många olika moment just nu, ett väldigt bra smörgåsbord. Ett jobb jag trivs med, en fantastisk familj, ett hus mitt ute i naturen, vänner som man trivs som bäst med. Jag är så nöjd över allt och tackar livet för det.

Gick tydligen inte att lägga upp bilder just nu av någon anledning. Nu tänker jag lägga ifrån mig mobilen och somna i soffan, innan Filip väcker mig för att gå upp i sängen istället. Puss!

Likes

Comments

Wihuu äntligen har fredagsfeelingen infunnit sig rejält, precis som den gör varannan veckan när jag har ledig helg. Dagen bjuder på sol och jag längtar hem till lite fredagsmys med familjen. Imorgon kör vi familjegympan som vanligt och på kvällen har jag planer igen! Kan hända att jag ska göra debut på att sova utan familjen en hel natt. Kommer dom klara sig? Kommer jag klara det...? Första natten utan Luna vid min sida, får se hur det känns. Tror faktiskt det skulle behövas. Någon gång måste vi ju klippa navelsträngen, om endast för en natt.

Likes

Comments

Hemma hos oss har alltid leksaker varit välkomna vid matbordet. När vi dukar fram maten så dukar vi även fram distraherande föremål, leksaker. Luna har alltid behövt leka eller pyssla med något när hon äter, annars är det inget kul med mat och hon totalvägrar att öppna munnen - om hon inte får äta själv. Men då hamnar det mesta på golvet. Milo är dock betydligt bättre på att äta utan att leka med något samtidigt, men oftast åker en och annan sak fram där också. Hur gör ni andra? Är leksaker välkomna eller ska matbordet vara fritt?

Likes

Comments

Äntligen är altandörren på plats och det blev sååå bra! Saknas fortfarande handtag som ska upp. Nu kommer ljuset in från alla håll och utsikten åt detta håll är ju så mysig. Igår samlades barnen och Filip för att kolla ut på fältet och vips vad det är kommer rådjuret förbi. Den hade horn och var ensam denna gång, antar det var hans hona som hamnade vid vägkanten. Usch, sorgligt:(

Väggen ovanför blev lite skadad då dom var tvungna att sätta upp en järnbalk för att hålla upp huset, men ytterst lite med tanke på att dom tog sig igenom en 45cm tjock tegel/betong -vägg. Det får vi fixa till så småningom!

Nu ska jag hämta Milo från förskolan sen leka ute innan jag åker till jobbet.

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg vi haft som innehöll lite av varje. Jobb, fest och mys med la familia. Att lämna bort båda barnen i lördags bådade inte gott då Milo åkt på hög feber. Men han var pigg och kry efter intagen tablett och mina föräldrar och syster tog dom gärna ändå. Vi hade sååååå kul! Det var en väldigt lyckad och vild tillställning och fantastiskt befriande att bara vara tillsammans med vänner vi två, utan barnen. Vi skulle inta gästrummet hemma hos barnvakterna och när vi väl var hemma under småtimmarna så var båda barnen vakna. Den ena tjöt efter mamman och den andre hade galet hög feber. Vi tog båda upp till oss och önskade en god sömn, trots dåliga odds. Milo hade feberkramper under natten och klockan 06 skulle barnen upp och leka. Tror ni barnen hade glada, pigga, trevliga föräldrar på söndagsmorgonen?

Efter ett par timmar, kaffe och go'frulle hade även vi vaknat till ordentligt. En väldigt mysig och lugn förmiddag inomhus och sedan väntade jobb för mig. Och nu sitter jag här på jobbet igen och intar dagens första guldkopp. Deprimerande att kolla ut på himlen som levererar snö. Usch! Imorgon är jag ledig - och det kan behövas. Summa sumarum så var helgen helt on point helt enkelt. Nu vecka, nya tag!

En svart byxdress direkt från systers garderob. Jag har redan fått henne att skriva under på att om hon dör så blir jag målsman för innehållet i hennes garderob. Bah så ni vet!

Likes

Comments

Milo min älskling, så typiskt att du var tvungen att få feber just idag när mamma och pappa har planer. Barnen ska sova borta och vi ska alltså på fest. Planen hålls forfarande, men det är väl ändå typiskt. Milo som nästan aldrig är sjuk. Och vi som verkligen aldrig går bort på fest. Nu kommer vi behöva genomlida kvällen med dåligt samvete. Men som tur är har han sin käre moster som lär skämma bort han med godis och annat lördagsmys.

Bild från ett annat tillfälle.

Likes

Comments

Alltid när jag har en ledig dag eller två så lyckas vi veklingen ta vara på tiden och maxa den med aktiviteter, måsten, roligheter på så kort tid som möjligt. Idag har vi alltså hunnit med lika mycket som varje ledig dag. Höjdpunkten var ridning. Åh som jag längtat (ja, notera jag) efter att Milo ska få rida. Jag har blivit mer och mer intresserad av hästar på senare tid och sett framför mig mina barn rider medan jag står och kollar på. Kanske dom blir hästtokiga i framtiden, eller fotbollsproffs eller simhoppare. Ja, alltså dom får bli precis vad dom vill och oavsett vad dom fastnar för så kommer jag gå all in och ställa upp till 100% på deras intresse! Jag kommer vara den där jobbiga föräldern klubben/föreningen aldrig blir av med, mohaha... Själv red jag som liten och spelade fotboll i måååånga år av mina år som ungdom. Saknar fotbollen väldigt mycket och kan ibland önska att tiden räckte till åt något sådant.

Det var en succé för både Milo och mig. Han var så duktig! Väldigt stadig i sadeln och koncentrerad som aldrig förr. Hästen började trava och Milo hängde med bra. Det häftigaste var ändå när hästen plötligt stannade för att bajsa. Ja, nivån ligger ju där omkring för vår älskade kille. Men kul var det! Absolut något vi ska fortsätta med.

Nu har vi precis ätit tacos och sitter framför lets dance. Det drar lite kallt eftersom dom slagit upp hålet klart idag och det täcks endast av en tunn skiva. Blir att krama kudden tidigt ikväll då det väntas jobb imorgon innan vi får ff och drar på lite kalajs. Skoj!

Likes

Comments

Äntligen händer det grejer där hemma. Idag kommer gubbarna som ska slå in ett hål i vardagsrumsväggen där vi ska få upp en altandörr. Ut mot fältet, in med ljus. Det är ju betong och tegel så inte det enklaste. Kommer bli såååå bra! Sen ska det byggas en altan där ute. Men en sak i taget. Imorgon kommer de andra gubbarna och sätter upp dörren och även upp med den nya ytterdörren.

Här kommer dom slå in väggen. Den gröna lilla saken i vänstra hörnet tillhör barnens leksakskök. Det ska föreställa någon typ av grönsak. Trots att man plockar undan så lyckas det alltid komma med någon leksak på bild har jag märkt.

Och tapeten från William Morris har även kommit och ligger redo på att åka upp. Den är så fantastiskt fin. Jag bara älskar den!

Likes

Comments

Mina små bebisar har fått egna skott. Så nu har alla fått ny jord och egen kruka. Hoppas dom växer till sig ordentligt nu till våren!

En sak som är så surt då. Vi fick hem bäddsoffan vi beställt förra veckan men såklart blev det fel. Vår vanliga otur... Två divaner och ingen soffa. Jahopp. Bara att vänta på nästa leverans. Den gamla tvn har ju åkt ner i källaren på väggen nu och vi är jättesugna på att sätta på en film där nere när barnen somnat. Men det får vi visst hålla ut med.

Likes

Comments