Header

Idag känner jag egentligen bara för att ligga med huvudet under täcket och äta ostbågar. Eventuellt titta upp någon gång då och då för att försöka hänga med i serien som går om och om igen på tvn. Jag tillåter mig att känna så idag. Trots att jag faktiskt inte alls kan göra något av det jag precis nämnt.

Det var lättare att göra dessa saker när man inte hade barn såklart. Jag menar, vi fixar ju inte direkt barnvakt för att sova bort en hel dag. Vet inte vad jag ville få fram med detta.

Men jag tröstade mig med en ny top från Indiska, halva reapriset. Sånt gillar vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ibland svänger jag förbi en och annan loppis eller secondhand. Ibland måste jag liksom bara mätta mina ögon och få den där känslan. Det är så rogivande att strosa runt bland allt krimskrams och vackra gamla ting. Just nu finns det två helt fantastiska antika barnsängar på myrorna i stan. Inte ofta jag kollar in myrorna, men när jag väl gör det finns det många guldkorn även där.

Tyvärr är det inte riktigt aktuellt med en till barnsäng för tillfället, annars hade jag slagit till med en gång.

Likes

Comments

Nej, får får lamm. Hehe. Älskar våra grannar.

Hälsar på dom flera gånger om dagen ibland. Vi har testat att ta med äpplen, morötter och paprika, men inget var speciellt populärt. Sen googlade vi fram att bröd tycker dom om, och ja om dom gillart, dom älskar't! Dom blir helt galna när vi kommer med en brödskiva. Luna är skeptiskt till de stora ulliga djuren, Milo är inte det minsta rädd.

Likes

Comments

Milo har haft sin första övernattningsgäst inatt. Kusin Ellie, hon sov på en madrass bredvid hans säng. Båda somnade innan 08 och vaknade efter kl 07. Helt okej när dom sover så bra.

Vi kom precis hem från en liten utflykt där vi åt glass till fin utsikt. Nu blir det filmmys i soffan innan lunchen serveras. Tre barn är ju ingenting:)

Likes

Comments

Men oj vad kul man kunde ha med lite ståltråd och pärlor. Idag testade jag på min första ståltrådsfigur, jag kallar hen fisken.

Om ni har lite tid övers på semestern så prova! Jag hade faktiskt inte speciellt mycket tid över (ni vet två huliganer till barn) därav lite halvslarvigt gjord. Men visst är den söt? Får se om den till och med är värd en plats i hyllan där hemma.

Likes

Comments

Vi har håvat fisk en hel del, mycket fascinerande enligt barnen. Luna vill helst klappa och hålla fisken, jag avstår.

Likes

Comments

Vi njuter av den åländska skärgården, tur med vädret har vi också prickat in. Jag är inte så sugen på att skriva i soffläget jag precis intagit. Men här har ni mer än tusen ord, våra dagar i bilder.

Här inne bor vi och här är det första vi ser när vi vaknar upp.

Ett hederligt dass med havsutsikt medan behovet görs. Simpelt men så fint ändå.

Världens snyggaste diskare.

Likes

Comments

Det blev en helt fantastiskt fin kväll och tidig natt. Jag somnar med en ledsen tjej på brösten nu, men hon har sovit som en stock sen 19 ungefär. Ni skulle se mitt leende på läpparna just nu.

Lycklig.

Likes

Comments

Idag tvättade vi till och med håret. Det innebär alltså att det är ganska behagligt i vattnet. Så uppfriskande. Nu sitter vi i lilla stugan med tända ljus, regnet kom på besök. Men jag ser det blåa lite längre bort, så förhoppningvis blir det en fin kväll trots allt.

Likes

Comments

Igår var vi på plats på den lilla ön, helt utan el och rinnande vatten. Så mysigt är det. Doften av eld och gasol är nostalgi. Och havsutsikten när man sitter på dasset är inte helt fel. Barnen badade det första dom gjorde, vi åkte båt, plockade smultron och grillade. Drack vin och spelade spel med tända ljus sent in på kvällen. Och barnen gav oss sovmorgon (en timme framåt här).

Likes

Comments