Nåja, nu samlas här vuxenpoäng vet ni!
Fick en symaskin av mamma i julklapp. De var nog den bästa och den sämsta julklappen, haha. Kul att kunna sy själv men nu har jag ju ingen ursäkt att ha mamma att sy istället. Har förövrigt syförbud på hennes maskiner, men det är en annan historia.. 😏

Nåja, efter att ha gått lös på ett gammalt lakan för att öva mej (har inte sytt sen högstadiet tror jag), så slapp jag äntligen till stan idag och handla tyger.
Å vet ni va? Ja ha sytt 2 kuddfodral till soffan nu, helt utan missöden eller svordomar. De ni, de är inte illa för att vara mej. 😉

Tadaaaa.. Här kommer bild på dynorna *trumvirvel*

Inte illa va?
Nu ska jag gå och fortsätta.... 👊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så har man överlevt ännu en julafton... God mat, nöjda barn och trött mamma som inte orkar skriva mera, så här kommer kvällen i bilder istället.

Likes

Comments

Mitt i huset har vi en stor, jätte stor, mur som rymmer både spis, högfors och kallskrubb. Det vanligaste är ju kanske att man har en sånhär mur sådär skrovlig. Men jag skulle promt ha den slät.. Den missen kommer jag aldrig göra igen kan jag tala om för er. Jisses vilket arbete! Jag vet inte hur många varv vi spacklat, målat och spacklat igen vartefter man sett gropar och fläckar. Och ännu är den inte bra. Nu funderar jag ge den en sista chans, men hur ska jag laga den? Vitt tycks ju vara för avslöjande. Vågar jag mej på en liten mörkare nyans? Kalklitir lockar. Vågar jag?
Ge mej tips och idéer!! 😊

Muren från olika vinklar och håll.

För tillfället är den målad med "maalarinvalkoinen". På bild ser den ju helt okej ut, men i dagsljus...

Likes

Comments

Detta är nog det finaste foto jag har av våra trollungar! ♡ Det bara lyser kärlek om bilden.

Syskonkärlek

Likes

Comments

Nåja, då var äntligen julkorten färdigt pysslade och redo att skickas.🌲 Började på med dem redan i början av november men så kom dop och annat emellan och så lämnade dom. Det är ju länge till jul, minns jag att jag tänkte. Men oj så snabbt tiden rusar iväg med en bebis i huset. Men nu fick jag som sagt klart dem. Hoppas dom hinner fram i tid nu då också..

Denna söta tomte hade Edvin pysslat ihop i dagis. Lite förvånad att han inte hade opponerat sej och velat ha en vit tomteluva istället, haha! Som allt annat här hemma.

Likes

Comments

Bara drygt en vecka kvar till julafton nu. Julklapparna är i princip färdiga, är någon enstaka som fattas.
Här hemma har vi sinsemellan kommit överens om att inte handla några julklappar åt varandra, och istället sätta pengarna på saker som ännu fattas i huset. Men en liiiiten önskelista kan man ju alltid drömma ihop! 😍

3 åringen frågade nog vad jag önskar, varpå jag svarade snälla barn. Men det förklarade han åt mej att det har nog inte tomten.. Ja, vad svarar man på det? 😏


Korg ellos Klädhängare granit Lampa hemtex


Vad har ni på önskelistan i år?

Likes

Comments

Från att mest ha ritat sträck och andra oidentifierbara krumelurer ritade Edvin denna söta figur en kväll. Helt klart nästa Picasso!
Ser ni vem det är? ;)

Olof, snögubben från Frozen.

Likes

Comments

När vi ändå är inne på barnrum kan jag ju visa skåpen jag har beställt åt Edvin i julklapp. För tillfället han har en expedit med 8 fack men den räcker inte på långa vägar för alla leksaker. Nu får lillebror, som ännu har ganska sparsamt med saker, ärva den och istället får han en stuva kombination från Ikea.

Tog även en extra sån där låda på sidan för maximal förvaring. Nu skulle det vara att hitta några passliga dynor och kanske nån "madrass" ovanpå så blir det ett mysigt ställe att sitta och läsa på.

Någon med erfarenhet av denna? Rymmer den lika mycket som det känns att den borde göra?

Likes

Comments

Är ni på jakt efter stilrena posters till barnrummet, eller hemmet i övrigt, tycker jag ni ska ta en titt hos desenio.
Massa fina posters till förmånliga priser. Toppen kundservice har dem också!

Dom här har jag beställt åt Edvin. Nu väntar vi tomten ska hämta dem.

Likes

Comments

gäller inte när det kommer till julgranen! I år blev det silver, Edvin valde. Själv skulle jag velat ha den i guld, men men..
Annars har vi inte pyntat desto mera. Några fönsterstjärnor och ljusstakar. En tomte i trappan. Och absolut inget rött!

Likes

Comments