Header

Såg bilder från röda mattan från elle galan 2017 och jag säger bara jävlar vad snygga människor. Tycker verkligen det var så många som klädde sig så himla fint. Dessa är mina absoluta favoriter. Jag gillar den första bilden så mycket på Sara Biderman. Ida Lanto har designat den och hon är såå snygg i färgen på klänningen. Tycker också Tilde De paula Eby är sjukt vacker i också Ida Lantos klänning. Älskar också Bianca ingrossos styling väldigt mycket. Men alla dessa galalooks är så fina!!

Likes

Comments

Igår var det en lyckad dag. Blev bjuden på lunch vid After Eight av fint sällskap. På eftermiddagen fick jag spontant besök av tjejerna och då satt vi och snackade i flera timmar. På kvällen kom mamma och pappa hem med mat från korv görans och Ica stannade hos oss på middag. Senare på kvällen mötte jag och ica upp manda, belli och jessica på o'learys. Hade så kul med dem! Sånhära dagar är dagar jag älskar.

Likes

Comments

Igår var vi 3 rastlösa människor som föröskte hitta på nåt vettigt att göra vilket slutade i att vi satt på o'learys hela kvällen. Vet inte hur vettigt det egentligen var eftersom jag har ett examensarbete som inte skrivs av sig själv. Kul hade vi iallafall, jäkligt kul. Liksom hur kan det inte vara det med dessa två?

Likes

Comments

En kväll i fjol på våren var Manda hemma från Glasgow och då bjöd Belli och Manda på vinkväll hos Belli. Det är sällan iman har det så bra som när man får sitta med underbara vänner och prata om allt sent in på småtimmarna. Ni ser ju själva från bilderna att vi hade det rätt så bra den kvällen.

Likes

Comments


Har rensat mina mobilbilder de senaste 2 dagarna och jävlar vad mycket trevligt som fått fastna på bild. Tänkte därför göra 10 tillbakablickar- inlägg om minnen som jag gärna vill dela med mig.


Throwback nummer 1 blir om inte mindre än om summerburst 2015. Här svävade man på moln kan jag lova. Det är få saker som toppar festivalkänslan. Man är ju i en bubbla som är liksom magi och energin man får därifrån lever man länge på. Dessa festivaldagar var så galet kul så jag blir pirrig bara jag tänker på det.

Likes

Comments

Om alla måndagar skulle se ut som denna hade jag varit nöjd! Mysig dag är det rätta ordet. Dagen började på bästa tänkbara sätt direkt från morgonen och har bara fortsatt i samma riktining därefter. Klockan ett var det träff vid mangohouse för en lunch tillsammans med mina saknade tjejer. Det är så längesen jag ätit asiatiskt och hade nästan glömt bort hur gott det är. I jeppis finns guldkorn till restauranger om man vill käka asiatisk mat. Det var dessutom hundra månader sen vi sågs alla 5 samtidigt, så gissa om vi hade en hel del att diskutera. Efteråt gick vi på lite shopping. Vi köpte en present till Elins lille söta brorsson som bara blir 1 vecka gammal idag. Efter vår shoppingrunda så köpte vi med oss kladdkaka och åkte hem till mig på fika. Hängde hemma hos oss tills vi spontant bestämde att möta upp Belli i stan på roberts coffe. Förresten, det måste vara ett av de mysigaste caféerna nånsin. Så härligt att få umgås hela dagar med bästa vänner, det hör julloven till när man är i Jakobstad. Älskar jullov!!

Likes

Comments

Kollade bilder från Busnels visning från modeveckan i sthlm. Aså guuuud, längtar tills dessa godigar droppar in till jobbet!

Likes

Comments

Som tradition åt vi på kvällen världens bästa julmiddag som morfar hade gjort. Julen hos mormor och morfar är magisk och vi hade det supermysigt tillsammans med vår smått galna släkt.

Juldagen blev det sjävklart utgång. Så jäkla kul när alla från Jakobstad hittar ut till vår lilla natklubb den dagen.

Likes

Comments


Alltså jag tycker det är sinnes att detta år redan är slut! Som de flesta andra åren har detta varit en berg och dahl bana, kanske med lite brantare backar och dalar än de flesta andra åren i mitt liv. Man hinner med så mycket fantastiska saker under ett år. Älskar att tänka på allt roligt man gjort. Är verkligen glad över att jag har det jag har och jag är så tacksam över mycket som har hänt detta år. Jag försöker ofta tänka på det som har varit fint och det jag har stärkts av när jag reflekterar tillbaka såhär vid nyårsskiftet. Jag kan inte sticka under stolen med att detta nog har varit några av de tyngsta året under hela mitt liv. Jag har haft några riktigt tunga svackor som jag nog inte hade klarat av utan människor som gjorde att jag kom på benen igen. Men vet ni vad, jag har kommit fram till att det är få saker man inte klarar av med stöd av andra människor. Jag är lyckligt lottad. Från detta år tänker jag ta med mig att man ska aldrig ta något för givet. Jag tänker också komma ihåg att njuta av varenda sekund som jag känner jag mår bra. Jag har alltid varit bra att ta vara på varenda dag och efter att jag var sjuk i somras har det bara stärkts. Detta år är verkligen ett år då jag insett hur det känns att verkligen velat ge upp, men jag har också insett att ge upp inte är ett alternativ. Det mesta löser sig och när allt är kaos och kras så får man bara nånstans försöka lita på att det kommer bli bättre.


När jag ser tillbaka på året 2016 vill jag se det som ett bra år. Jag har gjort så mycket roliga saker, jag har känt många olika känslor och jag har fått umgåtts mycket med människor i mitt liv jag älskar mest av allt.

Min nyårslöften för i år är:

Bara köra på, var vänlig,
stressa inte, hålla en bra balans och fortsätta uppskatta livet. Det är viktigt att komma ihåg i vår smått kaotiska värld att livet faktiskt är rätt så underbart. Jag hoppas det blir ett fint år med många möjligheter och toppen dagar och framförallt att mina nära och kära ska få vara friska och lyckliga! Välkommen 2017.

Likes

Comments