Header


Mitt huvud snurrar skola just nu. Vi har väldigt många uppgifter, modelldagar och deadlines som kräver mycket planering och arbete. Dessutom planerar vi för fullt modevisningen till bloggalan nu i november och så jobb utöver det. Imorgon har vi frisyrlektioner på schemat och efter det modellcasting för modevisningen. Det är mycket som händer nu, men jag gillar det! Det blir minsann inte enformigt.

Har varit hos mamma och pappa i jeppis ihelg. Jag hann inte med så mycket speciellt denna gång i jeppis men det är så skönt att ibland få bara vara hemma med familjen. Vi kollade premiäravsnittet av så mycket bättre igår. Jag tycker det är ett så trevligt program!

Ikväll kom jag hem till en nystädad lägenhet. Jessica hade städat så länge jag var borta. Hur bra är inte hon då. Nu ikväll har jag hängt med jessi och becca. Notting hill kom på Tv så självklart blev det filmkväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Jag säger bara; galet vad jag vill ligga ute på terassen och snacka skit och mysa med mina bästa vänner. Hittade två bilder från i somras och hur gosig är inte elin då som sover så sött där. Ofta på sommaren när man har det lite extrabra brukar jag säga till dem jag är med just då att nu måste man verkligen bara stanna upp och tänka på hur bra det är, detta kommer vi sakna när det är vinter och äckligt kallt. Och det är verkligen såå sant!

Likes

Comments


Har bestämt att jag ska börja blogga igen. Börjar med denna trevliga lista som jag sett på några bloggar jag följer.


F A V O R I T….. :

MATRÄTT: Jag är en periodare och kan få cravings på en maträtt och sen äta det nästan varenda dag om jag vill! Jag älskar till exempel lax väldigt mycket. Åt det faktiskt så mycket en period att jag tillsist fick allergiska reaktioner av det haha.

SMINK PRODUKT: NARS orgasm rouge!! Har aldrig varit så övertygad av en produkt som jag är av just den.

DESSERT: choklad i alla dess former. chokladmousse,chokladkakor, chokladsås med glass...

PROGRAM PÅ TV: Jag följer inget särskilt program på Tv just nu. Eller jag äter alltid frukost framför nyhetsmorgon tv 4. Verkligen varenda morrn!! Med risk för att låta som en pansionär men jag verklgen älskar det programmet.

HÖSTENS KLÄDER: Mys kläder!

DRINK: Mojito

HÅRSTIL: Stora lockar

APP: Instagram, spotify

RESTAURANG I STHLM: Vad svårt att välja! Men jag gillar nybrogatan 38, riche, strandvägen 1 och prime burger extra mycket!

SMINK MÄRKE: Nars, mac och too faced

WEBBSIDA ATT SHOPPA PÅ: na-kd

SNACK: Godis eller chokladbollar

MATRÄTT ATT LAGA: Tacos. Det tar så snabbt och tröttnar aldrig på det.

CHEAT DAY RÄTT: Mc donalds

MAKE UP TUTORIAL PÅ YOUTUBE: det finns så många toppen tutorials men har inte fastnat för någon som jag tycker är så mycket bättre än någon annan.

SOLPUDER: Mac, bronzing powder. Kommer aldrig byta.

ACCESSOAR: Enkla nätta guldsmycken

STAD: Stockholm och london

SÄTT ATT SPENDERA KVÄLLEN: En drömutekväll när man har sådär galet roligt så man lever på den energin länge efter eller så en supermysig hemmakväll med människor man gillar


KLÄDBUTIK I STHLM: kanske främst Zara.

Likes

Comments

Så gör jag något annat än sitter på café med fina vänner och dricker kaffe och snackar skit? Aså nej, haha verkligen inte. Men jag gillar det! Det bästa med höstarna är att man får lyxa till det med att göra små mysiga saker hela tiden så man inte förstörs av kylan. Skolan var riktigt rolig också. Vi lärde oss göra svinryggar idag. Såå länge sen vi stått i salongen och övat nu så det kändes kul att vara tillbaka!

Likes

Comments

Två mysiga bilder från helgen. Fika med bästis. Jag är verkligen lyckligt lottad som får ha så många av mina närmsta vänner i samma stad. Annars har det inte hänt så mycket intressant i helg. Imorgon kickar vi igång veckan med hårlektioner hela dagen. Becca hämtar upp mig vid 8 (!!!) imorgon. Har ju blivit riktigt bortskämd med sovmornar härefter då jag alltid börjar tidigast 10 på jobbet! Nu får man börja uppleva de tidiga mornarna igen. Känns skönt med en ny vecka imorgon, får hoppas den blir en höstig och mysig en!

Likes

Comments


Idag fyller min underbara mamma år. Det finns nog inget finare leende en mammas. Jag är också säker på att mammas hjärta är gjort av guld. Hon är min stöttepelare och mamma tar alltid emot mig när jag faller. Mamma är den som gör mig trygg, ger världens bästa råd och som får mig att brista ut i skratt av hennes sjuka humor. Jag vet inte hur hon gör, men hon lyckas alltid hitta lösningar till problemen, när allt är åt skogen kommer hon på de bästa idéerna. Jag tror det inte heller finns någon som har så mycket energi som min mamma. Hon vill alla väl och är den lojalaste personen som finns. Hon hittar alltid något positivt i det negativa och mer optimistisk och inspirerande människa kam man inte vara. Min mamma är en solstråle. Och det bästa av allt är att det är min mamma. Världens bästa mamma som jag älskar så mycket. Om jag en dag blir ens hälften så bra som min mamma kommer jag vara den stoltaste människan som finns. Grattis mamma, ha en fin dag, kram!!

Likes

Comments


Nu har skolan satt igång vilket är så roligt!! Vi har spännande kurser på gång. Bland annat en kurs då hela klassen tillsammans ska skapa en modevisning. Jag tycker det kommer bli riktigt roligt. Vi har bara haft skola två dagar denna vecka så rätt skönt med en mjukstart men vi har faktiskt hunnit rivstarta skolterminen riktigt ordentligt på dessa dar. Vi ska börja skriva våra examensarbeten redan i höst vilket har skapat lite kaosstämning i vår klass. Det kom väldigt överraskande och bara själva order har ju hittills känts så långt borta och flummigt liksom. Nästa vecka ska ämnet vara bestämt så det gäller att börja tänka riktigt ordentligt nu. Men jag tror det kommer bli riktigt bra dethär när man väl får en början.

Idag har vi självstudier och jag ska dra mig iväg till hälsocentralen på spirometri. Sen tror jag att jag börjar måla lite grejer i lägenheten som borde fräschas upp! Vår lägenhet var riktigt smutsig när vi flyttade in och det måste nog vara det mest omotiverande sättet att flytta in på. Så tråkigt! Vill snart bara slappna av och känna det är rent och fräscht i lägenheten! Men så snabbt vi hinner ta itu med allt så kommer det bli riktigt bra. En sak i taget får man tänka!

Likes

Comments


Måste bara få dela med mig av dessa bilder från min systers studentdag i början av sommaren.Vilken dag!! Min kära syster verkligen strålade och hon var så vacker. Och för att inte tala om vilket grymt bra jobb hon hade gjort. Hon var utan minsta tvekan värd en fantastisk dag och jag var så stolt över henne! Denna dag måste nog ha varit en av de bästa dagarna på hela sommaren. Jessi och Elin var med hela dagen och hjälpte till att servera och så vidare och det är så mysigt att dessutom få dela en sånhär dag tillsammans med ens bästa vänner. Jag passade ju dessutom på att fylla 21 år samma dag och kunde inte ha önskat mig en bättre födelsedag än att få se Tessa ta studenten! på kvällen när min syster och mina föräldrar drog iväg vidare på studentmiddag fortsatte champangekalaset hemma hos mig när ett gäng underbara människor samlades hos mig för att fira! Som Jessica sa: bara lycka den dagen!

Likes

Comments