Ställde klockan 08:15 för att jag Anton, Emelie och Henke skulle till Borås sjukhus för att jag skulle snacka med en barnmorska, och göra lite saker. Mötet skulle börja 11:00 men det började mer 10:50 och var klar prick 11. Det är/var väldig onödig resa egentligen eftersom det tar ett tag från Kungsbacka till Borås, för ett besök på 10 min.
Bensinen har ju sitt pris vilket Anton fick pröjsa :/ känner mig så grymt elak att jag inte stod för bensin kostnaden, men de finns ju sin anledning till allt detta och vi båda har ansvar över detta😂👌🏼

Just nu sitter vi i Fritsla hos Anton och Emelies pappa och tar de lugnt! Han är en sån oskuld söt individ! Finns inget ont i den familjen kan jag lova.

Men nu ska jag vara lite social med dem andra och fortsätter skriva nån annan dag.

Ha en fortsatt bra dag ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 88 Readers

Likes

Comments

Det finns en person som har funnits i mitt liv men som har lämnat jorden. Den personen var min förebild, mitt liv och min mamma!
Hon gick bort för ca 11 år sedan, vilket motsvarar att jag ungefär var 6-7 år gammal.
Hon gick bort i cancer som 38 år kvinna. Hon var väldigt ung när hon försvann! Hon hade inte ens kommit halvvägs i livet, hon hade inte hunnit med att hon hade att leva för! Hon var min mamma, jag kanske inte kommer ihåg så mycket men det lilla jag vet om henne värmer mitt hjärta!

Ett liv utan en mor i närheten är inte helt enkelt, det finns ingen direkt kvinnlig förebild som kan förklara för mig hur livet fungerar eller vad som, en mamma ska vara där för att finnas och stöttas för sina barn, men jag har inte haft den turen som vissa andra barn!
Det är istället min pappa som har fått ta både pappa o mamma rollen i familjen. Han är stark, han må inte tro de själv men vi alla andra vet att han är.

Jag vill att alla ska ta väl hand om sina föräldrar, visst att man bråkar ibland men de går nästan aldrig så långt att man hatar sina föräldrar. Man uppskattar dem alltid i alla lägen, man kanske inte känner så under en viss tid. Men det gör man. Sluta säg att ni hatar era föräldrar bara för att ni bråkar, sluta klandra dem hela tiden. Ni kommer aldrig hata era egna förebilder, eller era egna allt här i livet, oavsett vad dem gör! Man kommer alltid älska dem för vilka dem är, för att dem är ens egna föräldrar, de personerna i livet som tagit hand om dig och fått dig till liv. Säg aldrig att du hatar din mamma/pappa, för den dagen då dem inte längre står på bena, den dagen kommer du ångra allt du sagt och någonsin gjort mot dem. Oavsett om de vart små gräl här o var. Man kommer sakna dem som sjutton, de kommer finnas ett hål i hjärtat där inget kan fylla! Så snälla ta vara på de ni har och underskatta ingen.


  • 159 Readers

Likes

Comments

Jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv innan, aldrig känt mig så begränsad.
Jag har alltid haft tillgång till mina vänner, men när tiden gått har tiden gjort sitt..
Allt handlar om vilka prioriteringar man gör i livet och jag valde vägen som troligen har varit den jobbigaste resan under mitt liv.
Att vara kär är ingen lätt känsla, det finns ingen svårare känsla än att vara fruktansvärt vansinnigt kär. Man vet inte vart man ska ta vägen, hur man ska ta sig till väga, svartsjukan rinner över då och då. Men sedan finns de ingen känsla som är så mycket skönare än att vara enormt stört kär i en person som du innerst inne vet älskar dig mer än allt!
Jag har gett upp nästan allt i mitt liv för min pojkvän, inte alltid rätta lösningen men i många fall är det! Vilket har gjort mig väldigt begränsad, för de enda jag har är min pojkvän. Knappt några vänner, men han är den enda jag är med, den enda som förstår mig till 100%. Vilket gör de svårt för mig att släppa tyglarna lite, att kanske komma ifrån varandra då och då.
Jag har förlora många vänner, men hade dem vart äkta hade dem stannat! vänner kommer och går, de är inte förens ens mörkaste dagar då man inser vilka som är dem äkta!
Jag har en vän, en väldig bra vän som till och med är min bästavän. Denna personen visade mig hur en äkta vän såg ut, tack vare henne har jag lärt mig mycket på så kort tid. Men för var dag som gått har allt sakta men säkert förändrats pga att jag förändrades som person. Eller så blev jag egentligen mig själv. Jag har tänkt tillbaka och precis insett att mitt liv är en hel jävla röra, en röra som jag måste städas upp. För jag vill inte gå dag in o dag ut och vara rädd för den person jag har blivit. Att ingen har sagt till mig vilken iskall subba jag har blivit. Förr så var jag en oskyldig glad tjej, ledsna nu då jag utvecklats till en ondskefulla bitchen i Askungen.
Eller om man ser det via en annan synvinkel så har jag börjat anpassa mig för samhället, jag är inte lika sårbar som jag var innan, de va mycket lättare att ge mig skuld än vad det är nu. För nu har jag åtminstone mod nog till att stå upp för mig själv vilket jag inte hade för några månader sedan.
Men jag är besviken på mig själv för att jag lyckats förändras så mycket till sättet på sån kort tid.. Önska bara man kunde spola tillbaka tiden och välja en annan väg att gå.
Men allt händer pga en anledning, folk säger att ödet ligger i ens egna händer. Bullshit, klart du väljer vilken väg du ska ta, men vilka konsekvenser som lurar har du ingen aning om. Du har ingen aning om hur ditt liv hade sett ut om du valde de andra vägarna, du vet varken något om framtiden eller ditt öde när du väljer den väg du tar, du har bara olika vägledningar och så väljer du vilken som är rimligast! Och så väljer ödet resten! ❤️

Jag ville bara komma fram till att, förändra er inte för något eller någon. Var alltid er själva för man kommer ingen vart.. Du förlorar endast på att vara någon annan..

Likes

Comments

Nu har de gått 1 och en halv vecka på sommar jobbet vilket motsvarar att jag har lika mycket kvar av arbetstiden att jobba.

Allt började med att jag sökte till ett sommar jobb inom kommunen(Jag bor i marks kommun). Jag fick ett mail där det stod att jag inte fick något jobb, eftersom de hade inger att erbjuda pga att de redan har tagit in ett antal ungdomar till de olika sommar jobben.
Jag hade då planerat att jobba hemma på gården under de 3 veckorna jag inte fick sommar jobb. Men den 10/6-16 dagen efter skolavslutningen fick jag ett samtal från en person från kost- och städservice och erbjöd mig att få jobba inom städ branschen. Jag tackade såklart ja men jag taggade verkligen inte inför att jobba 3 veckor då jag måste städa varje dag. Problemet är den att man underskattar städjobben som in i helvete, man tänker att det är ett skitjobb osv. Man måste uppskatta de som städar mer, för dem har så in i bängen mycket att göra! Man tänker "Skitsamma, dem har ändå inte mycket att göra".
Man förstår inte hur mycket arbete de har att göra förens man sitter i sitsen själv.
Jag målade alltid på bord och väggar när jag vet mindre för det var kul och jag älskade att måla. Men det är såå sjukt svårt att ta bort från väggar, visst inte så svårt att ta bort från borde men speciellt väggarna är omöjliga. Man måste skrubba med ett medel i ungefär 10 minuter och de är inget man uppskattar att behöva göra när man har tid att passa för att göra massa olika saker samtidigt som tex att damma, tvätta golven med en stor maskin och sedan gå efter maskinen för att sprida ut vätskan (vattnet) runt ut i kanterna där maskinen inte tar.
Snälla jag ber, måla inte på väggarna.
Jag har för mycket samvete för att vilja /kunna göra någons liv/jobb lite jobbigare, för jag vill bara stå till tjänst och underlätta för både stora/gamla och små/unga individer.

Helt ärligt så var mina förväntningar på detta jobb mindre än vad jAg fick när jag väl suttit i gång och jobbat. Tiden springer i väg!
Kan bero på att man göra något hela tiden och tiden känns då mycket kortare.😎

Just nu sitter jag och äter frukost på jobbet och funderar på att börja jobba igen!
Men jag får försöka ta tag i skrivandet och lägga ner mer tid för att skriva.

"Behandla andra så som du själv vill bli behandlad". ~ quotes by Jesus

  • 240 Readers

Likes

Comments

Livet är som en berg och dalbana.
Tänk va livet hade vart tråkigt om allt var på en rak linje, att inget spännande hade hänt under livets gång. Oavsett dåliga eller bra händelser händer så har man inget att lära sig ifrån.

Mitt liv, min uppväxt har inte varit den bästa kan man säga, oavsett alla tråkiga förhållanden jag haft med vänner/familj/släkt osv har fått mig att se världen ur en annan syn vinkel, har gett mig styrka att varje dag tänka "vad som är anledningen till varför jag står kvar här än idag". Har du tänkt på att du efter var dag som går tänker samma tankar som du tänkte dagen innan? Det är sant, du gör det utan att kanske själv lägga märke till det.
Har du tänkt på att när du inbillar dig saker så börjar du sakta med säkert tro på de själv? de kan gälla ens självförtroende eller en svart lögn man har dragit. Ju mer tiden går och ju mer du upprepar de för sig själv ju snabbare sätter de sig på hjärnan och blir istället en sanning enligt dig. Hade du istället vänt på det och t.ex tänk positiva saker om dig själv varje dag så hade ditt förtroende höjts.

Du är starkare än vad du tror. Man tror inte man klarar av så mycket men sanningen är den att du klarar av allt du accepterar att du klarar.
Har du bara driv kraften att klara dig igenom en händelse eller vad som helst så kommer du fixa det, du kommer ställa dig upp på bena, du kommer klara dig! Bara du tror på dig själv.

Sanningen är den, redan som 7åring hade jag självmords tankar pga min mammas bort gång 2005.
Redan som 8åring stack jag från fritids och ställde mig på vägen bredvid frillesås skolan för att jag ständigt hade inställningen att jag inte skulle klara mig utan min kvinnliga förebild.
Jag var nära på ge upp, men i sista sekund aktade jag mig från vägen för att jag hade tänkt om. Jag tänkte på min familj, hur skulle dem må om jag dog? Hur skulle dem klara sig om ännu en familje medlem lämnade livet?
Min livsvilja satt i min familj. De var min livsljus.
Tiden gick och tankarna snurrade runt i huvudet dag in och dag ut. De enda tankarna jag jade var samma tankar jag hade i 7år. Jag ville helt enkelt försvinna från livet. Men varje gång fick jag tänka tillbaka, fick tänka på vad som fick mig att vilja stanna. Min familj.
De hände mycket under dessa åren, massa saker jag inte tänker skriva ut här eftersom de har ärrat mig för livet. De är ärr som har gjort mig till den person jag är idag. Idag är jag inte den jag var för 12 år sedan.
Jag är starkare både psykiskt och fysiskt.
Jag har fortfarande mina ups and downs men de har vi alla! Det måste vi få ha. Livet är inte dans på rosor, har vi inte någon dålig dag hur ska vi då uppskatta de dagar vi mår bra? Hur ska vi då se uppskatta de roliga i livet om alla dagar ser likadana ut?

Just nu lever jag ett liv där jag bor hos en foster familj med min bror och är starkare än någonsin.
Vi börjar äntligen komma in på rätt spår i livet och se saker på den ljusa sidan. För vi kommer aldrig igen hamna på den botten vi var på. För vi klarade oss igenom det vilket betyder att vi klarar oss igenom allt.

Imorgon blir det en hemma dag eftersom jag måste städa och tvätta vilket är väldigt lång tråkigt, oavsett om de tar 30 min för att städa huset så är set väldigt jobbigt!
Har nämligen varit hos min pojkvän hela förra veckan under dagen och hela helgen, så nån dag måste man ju ta de lugnt!
på fredag ska vi fira ett halv år tillsammans och de som alla andra ska fira "midsommar". ❤️

Men nu måste jag sova för jobbet väntar mig imorgon! (Sommar jobb inom städservice)

  • 258 Readers

Likes

Comments

Idag är det den 20/2-16, det är en kall lördag här i Karlshamn.
Vad gör jag i Karlshamn? Haha, igår åkte jag och min lillebror 5-6h resa från Kungsbacka ner/upp till Karlshamn ( min geografi suger).
Vi åkte hit för att träffa våran stora syster ofc, och hennes kille också, de får vi verkligen inte glömma! Glitterbra. ❤️

Igår kollade vi på en barn serie.. Som heter glittergänget (på svenska) glitterforce eller något på engelska. Kommer inte riktigt ihåg.. Man kan säga så att min äldre syster är lite efter i utvecklingen eller så har hon en annan slag humor än vad alla andra har 😅 men jag är en tjej som typ går ihop med all sorts humor, så allt är kul enligt mig.
Men vad glitterfantastiskt. Det är svårt att förklara vad den handlar om, men glitterkolla vafan! Inte så att ni kommer tycka den är bra, för ni har förhoppningsvis växt upp och inte stannat på barn nivån, som vissa andra har 😅❤️

Vi ska vara kvar här i Karlshamn tills den 21/2-16, alltså tills imån, söndag.
Sedan blir det 5-6h resa hem igen!
Vi har precis haft 1 veckas lov, alltså sportlovet.. Vilket har gått väldigt fort😫
Jag har tillbringat hela lovet med min pojkvän, och hans syster och hennes kille.
Har varit ett fantastiskt lov.
Men wtf ändå, har jag en kille? Haha jag?
Jaaaa, det har jag. Ett universum, 9 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, och jag hade turen att träffa han!
Det är så sjukt.. Aldrig mått såhär bra, allt börjar falla på plats.
Jag tillbringar min tid med fantastiska människor runt om mig, har världens finaste kille, bor med en fantastisk familj, som alltid funnits där för mig. Man kan inte ha det bättre.

Har ni någonsin varit så kär att det enda ni kan tänka på är hen?
Ni kan göra exakt allt för att få hens uppmärksamhet, oavsett om det bara gäller 3 sekunder?
De slutar alltid med att du somnar tänkandes på hen? Vaknar upp tänkandes på hen? Hoppas att hen ska skriva, du blir alltid lika glad när hen skriver, oavsett om det bara är något litet! För du vet att hen tog sin tid och skrev till just dig.
Du blir helt varm i kroppen när hen ler mot dig? Det går knappt att hålla sig från att le när ni får ögonkontakt.
Du blir "svartsjuk" när hen kramar någon annan, eftersom den person håller hela din värld i sina armar för en stund. Eller du blir avundsjuk när någon får mer uppmärksamhet än vad du får, så du är villig att göra exakt allt för att vinna tillbaka den!

Saken är den, att med denna killen är allt annorlunda för mig. Har ni varit med om kärlek vi första ögonkastet? Jag har det, för ungefär 3-4 år sedan hände det. Det har jag aldrig varit med om innan, men denna killen är speciell! Jag hade aldrig vetat från då att vi 2015 skulle finna varandra igen. Ärligt, jag älskar denna killen! Jag har ALDRIG älskat någon innan, därför var detta så svårt för mig, jag hade ingen aning om vad det var för känsla som jag hade inom mig när jag såg honom, eller när jag prata med han!
Men när jag såg killen jag älska med någon annan insåg jag att jag mist världens perfektaste kille, min andra halva, mitt hjärta, Mitt liv!
Jag insåg just vid det tillfället att jag älskade den grabben.. Och det var för sent för mig!
Men jag lät tiden gå och jag kunde inte gå en dag utan hans namn i mina tankar.. Jag pratade om han med mina kompisar under hela sommar lovet/höst lovet under år 2015.. Men vem visste att 3-4 månader efter skulle jag få honom för mig själv? Vem visste att jag skulle få äran att älska och bli älskad av en av guds vackraste änglar? Han är verkligen underbar! Aldrig känt så här!
Jag tänker gifta mig med den grabben. Inget mer med den saken.
Jag fick världens bästa julklapp, det kommer vara svårt att överträffa julen 2015!
För den 24/12-15 blev du&jag till ett! Kommer alltid stå vid din sida oavsett vad.

"Never give up on someone you can't go a day without thinking about"

Eftersom jag aldrig har känt känslan att vara kär/älska någon innan, har gett mig väldiga motgångar, vissa gånger har jag velat ge upp.
Jag vet inte hur jag ska reagera mot alla motgångar som jag går igenom! Men de enda jag vet är att jag aldrig ska ge upp, jag ska aldrig lämna han, för kärlek handlar om att stå upp och finnas där för varandra i vått och torrt!
Man kommer gå igenom saker som både kommer vara lätta och svåra, men det kommer bara stärka ert förhållande. Jag har velat ge upp så många gånger, men jag har alltid haft i baktanken "vill jag se han med någon annan?".. Med han är jag hel, med han mår jag bra! Med han är allt perfekt, oavsett hur långt ifrån varandra vi är, så finns vi alltid i varandras hjärtan! ❤️

Det finns en person som på så kort tid har skaffat sig ett eget rum i mitt hjärta, som betyder så sjukt jävla mycket för mig, som har visat mig hur en riktig vän ska se ut, som sagt att hon alltid finns där men som också visat det! Hon är alltid där för att prata om jag mår dåligt, berättar både de dåliga och bra saker som jag gjort! Visar mig verkligheten!
Hon är den finaste människa jag träffat, hon är så varmhjärtad! Hon är så omtänksam, finns alltid där!
Jag älskar henne så grovt, jag är så stolt att kunna kalla Emelie Johansson Nielsen för min bästa vän! Utan henne vet jag inte om jag hade klarat alla motgångar som kommit på så kort tid! ❤️
Hon är den vän som kommit in med storm och bevisat för mig att hon är värd det bästa! Hon ska inte behöva ta någon skit för hon är inte värd det, alla som känner eller vet vem hon är, ni borde förstå vad jag menar. Finns ingen så fantastisk som Emelie! Hon är något alldeles extra! Du är unik❤️❤️❤️ jag kommer alltid finnas där för dig, när du faller kommer jag ta emot dig! Du är helt jävla fantastisk Emelie! Jag älskar dig bästie.❤️
She is my best friend. If you break her heart, I'll break your face.

Emelie har en av Sveriges skönaste, roligaste och mest snällaste kille! Han kanske verkar lite tuff på utsidan, men lär du känna han så inser ni vilken fantastisk människa han är inom bords!
Han ställer alltid upp för sina vänner, gör vad som än krävs för att få en att må bra, han låter dig inte ha några problem, har du några så kommer du slippa dem inom några dagar då kan fixat det åt dig❤️
Henke Sandberg du är hur jävla bra som helst, du förstår inte hur jävla glad jag är som fått lära känna dig! Du är som en egen bror, du är så unik, du finns alltid där, det är så skönt, för det är inte ofta jag känner att jag har någon bakom mig som finns där, men du! Jag vet att du alltid finns där för att backa upp mig, jag vet att du alltid kommer vara där och aldrig kommer vilja se mig ligga på botten! Jag finns alltid där för dig Henke som du har funnit där för mig! Glöm aldrig hur jävla underbar, hur speciell du är! ❤️

❤️💎Ni 3, Anton, Emelie och Henke! Ni är min egna lilla familj!
Ni finns alltid där, ni gör mitt liv oändligt, ni är anledningen till varför jag går upp på morgonen, ni är anledningen till varför jag fortsätter gå! Ni är syret till mina lungor! Ni är mitt allt! Utan er är jag inget.
💎❤️

Likes

Comments

Alltså, det är så jävla sjukt va?!
Aldrig vart så här jävla kär!!❤️
Det känns som om jag har någon sjukdom eller liknande. Att ständigt gå med en saknad, att alltid ha honom i tankarna, att nästan varje dag gå oroligt och tänka att han kanske inte älskar mig lika mycket som jag älskar honom, att våra känslor inte är lika starka!
Men jag måste säga att jag upplevt massvis med känslor och denna känslan är helt klart den underbaraste jag känt på länge, även om den kan vara den jobbigaste!❤️❤️❤️
Oavsett hur svår tiden kan vara så kommer man aldrig ge upp, man ger aldrig upp med någon man älskar.❤️

För 1 vecka sedan så flyttade jag ifrån min mormor som bor i Mölnlycke till min bror som bor hos en fosterfamilj i fotskäl. Varför jag flytta var pga att jag inte trivdes och saknade min bror, saknade helt enkelt tanken och känslan att ha en familj!

Firade även jul här och fick lite smått och gått, ska även som julklapp köra laserdone och spela minigolf imorgon bitti:) ska bli så jävla roligt !!😂😂❤️
Egentligen skulle jag firat jul med mormor och min syster men eftersom jag flyttade så hastigt så valde jag att fira den med min bror istället och hos familjen jag skulle bo hos som är helt jävla underbara!❤️
Och då fick de bli så att våran syster kom igår och hälsade på så gav vi varandra julklapparna vi hade köpt! Och jag fick en liknelse av en one piece fast de va stitch liknelse XD tvär cool var den!❤️ + jätte mysig fast väldigt varm.

Just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska berätta, men det har inte hänt så mycket det senaste förutom att jag ska byta skola snart och börja i Kungsbacka istället! Får se hur det kommer gå!

Har även fastnat för en jävligt bra låt av Justin Bieber och det är "Love yourself", älskar den helt ärligt! Lyssna ni som ej lyssnat på den XD fett värt!

Juste, för över 1 vecka sedan så var jag med mina kompisar i Kungsbacka och vi skulle käka pizza eftersom alla var hungriga så jag oc Madelene (min kompis) beställde en familje pizza och när dem kom ut med den, så var det ärligt den största pizzan jag sätt! Helt jävla sjukt! Jag blev helt förvånad och brast ut i skratt, åt helt ärligt två jätte bitar som dem skärt upp åt en!😂👌🏽❤️

Men snart ska jag dra ut med hunden och lille bror så skriver väll i kväll eller om 10år. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Har du någonsin vart så jävla förälskad att det enda du tänker på är personen som fått dig såhär?

Det känns som om jag går och bär på någon sjukdom eller något, eftersom jag varken kan koncentrera mig eller tänka på annat en hen!

Har ni tänkt på att den starkaste drogen en människa kan fastna i, är i en annan människa?

Tänk att kärlek är galenskap, den bryter ut som ett vulkanutbrott och avtar sedan. När den avtar så står du framför ett beslut. Du måste avgöra ifall ni ska vara så tighta att det är omöjligt att sära på er. För det är vad kärlek är. kärlek är inte andäktig, den är inte upphetsning, den är inte löften om evig passion. Kärlek i sig är vad som finns kvar när förälskelsen har brunnit ut, då det både är konst och en lycklig slump.

Brukar du tänka "varför gillar jag bara de jag inte kan få?", man accepterar bara den kärlek man tror man är värd. Don't ever think like that again,...

Det finaste jag vet att få höra är "jag saknar dig" att få det bekräftat att ens närhet gör någon lycklig.

Det sjukaste är att jag har tyckt om samma person lika länge som jag känt hen, alltså enda sedan jag gick i 8an. Några år tillbaka kan man säga, men jag har aldrig vetat vad jag velat eller hur jag känt, eftersom jag aldrig har upplevt känslan att "älska" någon. Men den känslan är både förjälvig och för jävla underbar!

The best feeling in the world is when the person you like. likes you back.❤

Likes

Comments

Hallåååå!

Känner just nu att jag inte har skrivit på flera dagar, veckor om inte månader.. men vem pallar liksom.. men då är frågan, varför skaffade jag en blogg? ha, inte fan vet jag.. spontan grej som gick åt helvete! Men jag får försöka ta tag i det på riktigt som jag sa i förra inlägget också(tror jag).

Vad har jag gjort idag tro?

Tillbringat hela min fantastiska dag i skolan.. Började med att jag vakna runt 06.00 och var jävligt nervös, jag har nämligen bestämt mig för att flytta tillbaks till min foster familj. Jag hade skrivit ett sms till min mormor som jag bor hos angående hur jag mådde osv, jag kanske låter dum som inte pratade med henne face to face, men när det gäller hur jag mår/känner så kan jag lättare få ut mig känslor genom skrift och för att få de förklarat för henne så gjorde jag ett drag/val att jag skrev till henne helt enkelt. Jag vaknade som sagt 06 och var nervös, tiden gick och jag fick ett svar, jag gick hela dagen i skolan med en klump i magen av oro att jag skulle "dö" to dramatic... somnade även på historia lektionen, hörde bara "vad är det med Sarah?" eller något liknande, , kommer inte ihåg men pinsamt var det iaf. Skit samma allt gick bra när jag kom hem, de fall några tårar men det funkar nu!


Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på "Hello"- Adele" och har riktigt trevligt. or not-

kom ju på att jag vart i Turkiet för typ 6 veckor sedan och glömt att informera er om att jag har gaddat mig :3 jag är så jävla grym fan! hade kommit in i studion och var nära på att vända och gå. Men istället satt jag kvar hela 40 min och plågades till döds, eller inte!

Det gick faktiskt väldigt bra för att vara jag. Oavsett så hade jag tänkt att lägga ut en bild på hur det blev :)

Har även klippt page när jag ändå var i Turkland och härjade, färgade det samtidigt för riktigt bra pris 😍

Fick gratis sockar på min födelsedag när jag var där nere, eftersom jag var blond och ljus så är man populär där nere, så jag fick ju rätt mycket uppmärksamhet och även lite gratis saker vilket uppskattades :D

Men nu ska jag dra eftersom min huvudvärk sprider sig som löp eld! puss ❤Likes

Comments

Har snart taggat 10 månader på detta!
Och äntligen är set bara 1 dag kvar, 1 dag kvar tills jag sitter på flyget till Turkiet, 1 dag kvar tills jag står på mina egna ben i turkiet😱
Jag har längtar så, men alla känslor förändrades till att jag vill va hemma! Men alla tankar som kommer när jag tänker "Turkiet" så är det shopping och jag vill shoppa!!
Jag vill sol, jag vill bränna mig.. Egentligen vill jag bli brun men jag lyckas aldrig med det.. Men får väll tagga att jag kommer har grovt med fräknar när jag kommer hem. 💁🏼

Jag har så mycket planerat nu, ska vara i Turkiet 1 vecka sedan den 31 när jag landat i Sverige och kommit hem så ska jag vidare till Fjärås för att fira halloween med Alexandra! Min tanke var att se sjukt läskig ut.. Men slutar med att jag kommer vara värsta slampan, men det funkar ju också? Eller?!
Inte så att jag kommer utföra handlingar som får mig att framstå som en, utan bara likna en😉
Men inget fel o va slampa om man säger det så, varje individs egna val.

Sedan så vill jag gärna tatuera mig.. Men får väll se vad som händer med den ideén eftersom jag är så jävla feg för smärta!!
Men ska ju även fira min 17 års dag där, jag fyller på potatisens dag som är den 26 oktober alltså nu på måndag!! Så jävla Nice, hoppas jag får något 😉

Men nu ska jag fortsätta mitt och hämta min tvätt som aldrig blir klar😅

Så kanske jag uppdaterar i Turkland❤️👋🏻

  • 895 Readers

Likes

Comments