Hej på er! Hoppas allt är bra med er, allt är superbra med mig. Ja förutom min hals som vägrar att sluta göra ont. Jag befinner mig just nu i Borås. Åkte hit för att jobba några dagar men jag åker tillbaka till Vetlanda igen på Lördag för att jobba en vecka till. Därefter drar jag tillbaka till Borås och då är det för att stanna.

Har tänkt lite angående bloggen... Känner inte riktigt att jag har så mycket roligt att dela med mig av när det enda jag gör är att knega på. Därför har jag nu bestämt mig för att ni får hänga med i mitt lilla liv på Instagram TILLS skolan börjar igen. Så lovar jag er att när jag är tillbaka, dela med mig av alla fina stunder av sommarn i ett samlat inlägg. Tills dess, ja följ mig på Instagram! Jag säger till när jag är igång igen, annars kan du följa mig på bloglovin så märker du när jag är tillbaka! Det vankas det ena & andra och snart är det dags för bröllop!! Det tänker jag dela med mig av.

Kram på er! 💐

Instagram: Saraahjj

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad gjorde jag egentligen förra veckan?

Jag träffade ett par sköna classmates och gick på Coldplay. Vi satt och njöt i solen i väntans stunder innan vi begav oss till Ullevi.

Dagen efter samlade vi kraft ute på klipporna på smithska udden, så härligt.

Jag hade feber torsdag till lördag och låg bara hemma på soffan i mitt randiga ställ. Min kropp orkade verkligen inte göra mer. Dock ville pappa festa till det med hemmagjord pizza en dag, så det gjorde vi.

Febern var borta i söndags, så jag åkte och hälsade på mormor och morfar. Mormor har sparat en hel bunt "kärleken är" som fanns förr i tidningen och som kom en ny varje dag. Tyckte det var lite gulligt. "kärlek är att låta honom tända pipan vid bordet efter middagen" haha eller "kärlek är att förlåta då hon överskridit checkkontot". <3

Sedan åkte jag och busade med en annan favorit och kramade på min Bella.

-

Sådan himla varierande vecka med andra ord. Konsert, klipphäng, jobb, sjukstuga, mysbesök och busbesök. Är ändå glad att jag spenderar lite av mitt lov hemma, så att jag kan umgås med alla nära och kära <3

Likes

Comments

Bild från Hanna Stefansson

Sets har ju varit populärt länge och det är en trend jag fortfarande inte tröttnat på. Kollade in på Hannas blogg och fick syn på detta set från Lindex och blev faktiskt lite intresserad. Innan jag ska tjoa och säga att det ska bli mitt måste jag dit och testa. Har sjukt svårt att hitta byxor som passar och jag tror att detta kan vara ett par som kan bli svåra... men så himla fint iallafall!

Likes

Comments

Vet ni vad jag drömmer om just nu? Att vakna upp, svepa en morgonrock runt om mig, koka kaffe och kliva ut på en balkong för att andas in den friska luften och inse att detta var en bra dag att vakna upp till. Jag vill sitta där och läsa en tidning, äta min frukost i lugn och ro. Jag vill tillbringa kvällarna där ute med massa filtar och tända ljus. Men jag äger ingen balkong. Så allt detta är bara önsketänkande. HUR kan man bygga lägenheter utan balkonger. Varje människa vill gå ut.

Likes

Comments

Goddag. Idag är jag hemma från jobb. Har haft en stickande känsla i kroppen i några dagar och igår bröt det ut. Fick en chock när jag tog tempen och insåg att såhär hög feber har jag inte haft på 4 år. Så jag dricker te, kollar Ernst och försöker kurera mig i min polarn o pyret dress. Hoppas att er dag idag blir fin!

Likes

Comments

YESTERDAY AT SMITHSKA UDDEN

Igår vaknade vi upp till sol, så vi bestämde oss för att åka ut och lägga oss på klipporna. Vi köpte med linschips, nötter och dricka, sedan njöt vi hela dagen.
Idag vaknar jag upp trött, till mulet och ska bege mig till jobbet nu.
Kontraster, det är livets fina ting.

Likes

Comments

COLDPLAY AT ULLEVI, GOTHENBURG.

⏪ Kan vi dubbelspola tillbaka tiden till gårdagen.

Tack Coldplay för denna magiska spelning.

Likes

Comments