God eftermiddag på er! Mitt helgsällskap har precis åkt ifrån mig och snart tänkte jag gå ut på en långpromenad. Tänkte jag ska visa er bilder från helgen men först vill jag berätta om en utmaning jag tänkte köra i veckan. Ovan ser ni hur jag såg ut när jag kom hem efter lite klubbande i torsdagsnatt. Det slog mig då att jag klär mig i svart mest hela tiden och hade gått svartklädd i nästan en hel vecka. Fick då idén om att jag skulle köra en vecka där jag inte får bära något svart! Kan bli väldigt intressant att se hur jag väljer att gå klädd men jag är redo att ta mig an denna utmaning! Ska bli väldigt kul att få undersöka sin garderob lite och ännu roligare att se om jag hittar några nya favoritkombinationer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Let's talk about jeans.

Den synliga dragkedjan på alla sorters byxor har varit poppis ett tag nu och kommer fortfarande vara. Vad som kommer mer och mer nu är den synliga gylfen i knappar! Detta tycker jag är så fint och gör att byxan märker ut sig själv lite mer. Det behövs inget bälte, utan här är det bara fokus på knapp-gylfen som gäller! Satsa på en modell med hög midja och du är helt rätt ute! Blev nästan lite sugen på att klippa bort gylf-flerpen på ett par byxor jag har, så att knapparna syns på det sättet...

Likes

Comments

När Maja besökte mig precis efter nyår såg vi "The greatest showman". DET är verkligen en film ni behöver se!! En riktig feel-good film som var så bra. Blev så tagen av denna film att jag seriöst dansade från biosalongen...

Har haft godisförbud under hela 2017, så har ätit allt jag varit sugen på nu. Inte för att vara sådan då, men blev så besviken på hur allt smakade. Nu kan jag nästan känna att jag är mer sugen på popcorn eller ingenting alls... Kanske bör njuta av att det är så istället för att vara ledsen över det? ;)

Var och fikade med Olivia i helgen och vi frossade i semlor. Tycker egentligen att den godaste semlan är vaniljsemla, men ibland får jag för mig att jag vill testa hur olika fik gör sin mandelmassa så då jag åt en vanlig. Kan det ligga något i att jag vill jämföra alla med fjällbagarns? Deras mandelmassa är liksom den bästa jag smakat. Den här var helt klart god men inte alls att jämföra med fjällbagarns!

En skärmdump från Nina Sandbechs Instagram. Jag blev lite kär i hennes halsband och måste nog skriva upp detta på önskelistan till min födelsedag... Såg att det fanns utan röd emalj också och då blev jag så osäker på vilket jag tyckte mest om. Men den röda bokstaven kanske ändå är lite tuffare och lite mer Sara? Dras ju nästan till allt om är rött...

Likes

Comments

Detta är egentligen ett par sommarbyxor men jag var så sugen på att bära dem. Tänkte egentligen inte på hur kalla de är förrän jag gick utanför dörren... Men som det gamla ordspråket lyder "vill man vara fin, får man lida pin". Idag har jag klivit upp tidigt för att kunna arbeta med den sista inlämningen. Vill bara bli klar, det skulle innebära att jag inte behöver tänka på någonting under resten av veckan. Få lite lugn och ro i sinnet innan det brakar igång med kurser igen.

Likes

Comments

Första turen på skidorna för denna säsong idag! Så underbart att få ta lite stavtag och det behövs också med bara 6 veckor kvar till öppet spår. Det var ett litet spår men vi körde på, det lilla är ju bättre än inget! Om 3 helger ska vi dock på det årliga lilla träningslägret och då hoppas jag att det är fina spår i Sälen!

Likes

Comments

Onsdag redan!

Har nyss målat mina naglar, tänkte först måla dem i en lila-röd nyans, men så känner jag mig lite blå idag (kan det vara regnet?) och var sugen på att testa måla en nagel i en annan färg! Då fick det bli blå naglar. Sitter med uppsatser idag egentligen, men på det senaste har jag totalt dött på eftermiddagen. Är sjukt produktiv mellan frukost och lunch, hinner med så mycket då. Så fort jag ätit lunch dock har jag ingen energi. Kan det vara så att jag behöver en kopp kaffe? Jag vågar aldrig dricka kaffe på eftermiddagen, då finns det risk att jag inte somnar förrän efter midnatt... Kanske ändå ska brygga mig en kopp så att jag kan fortsätta att vara produktiv, värt ett försök iallafall...

Likes

Comments

Här är lite av de bilder jag sparade ner när jag skulle rensa ur min garderob. Att göra en moodbord på detta sätt, eller försöka identifiera vilken stil som man gillar, gör att det blir enklare att inventera i sin garderob. Vilka kläder passar inte alls in i den stilen jag själv intensifierar mig med, eller vilka saker fattas? Ni förstår, allt blir så mycket enklare att gå efter om man har några slags riktlinjer att gå efter. Därför blir dagens tips att skapa er en mapp på telefonen eller i datorn och fylla den med bilder som ni tycker beskriver er stil eller en stil som ni skulle vilja ha i framtiden.

Likes

Comments