Black weekend
. Fullt ös i alla butiker, även online. Inte bara rea utan lönen passar ju på att rulla in på folkets konton. På rean ser vi alla människors djurinstinkter och egoism träda fram. Kanske därför det är skönare att sitta vid datorn och klicka hem rean för att slippa se sig själv så. Samtidigt är vi nära jul och julklappar är det som står högst på listan - vilket gör oss lite mindre egoistiska. Så rea kanske inte är så pjåkigt ändå. Happy shopping everyone

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Prepare new years

Att sätta upp mål och löften till mig själv vid tolvslaget har jag aldrig riktigt förstått. Förräns nu. Det är ett fint tankesätt att kunna känna att man får på något vis börja om, utan att glömma. Precis som att du som person får en ny chans till att ändras, eller bara förbättras. Nyårslöften är som ett hjälpmedel så vi inte fastnar i någon ond cirkel med oss själva. Eftersom att det är så himla lätt borde vi därför fortsätta hålla oss till den lilla klyschiga traditionen, det tänker jag göra iaf.


[collage gjort på hvisk stylist hemsida]

Likes

Comments


Rubriken är så stark i sig själv men det jag vill visa genom bilderna är att vi påminns varje dag om hur små vi är jämte världen. Hur vi inte kan kontrollera alla situationer och ibland blir det som det blir. Tolka hur ni själv vill men jag funderade en lång stund över det. Ge allt du har och äg det.


Likes

Comments


Det lilla är väl en sprallig, öppen och självkritisk person ni kommit till. Mer kan jag inte säga eftersom jag är inte färdig. Kanske man aldrig blir, men jag som person utvecklas med livets gång - så en sak i taget! För att inte gå alltför djup men ändå få ett hum om vem jag är, så kör vi en liten klassisk "jag har ingen fantasi så jag kopierar massa frågor" och svarar på de. Annars kan jag bara tala om att bloggen är till för mig att få ut mitt kreativa jag, få visa mina upplevelser och drömmar. Hur jag, vi, utvecklas med livets gång.


20 SNABBA OM MIG

Hur gammal är du? 19, snart on ma twentiesss

När vaknade du idag? 8,30 ringde klockan, steg upp vid 9.

Vad åt du till frukost? Rostad macka med tomat, mozzarella och balsamvinäger.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Ärlighet värderar jag högst. Tar det mesta personligt. Går inte en dag utan musik.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd med? Min ögonfärg.

Piercingar, tatueringar? Ett hål i vardera öra, en tatuering på vänstra underarm.

Vilken film såg du senast? Miss Peregrine´s home for peculiar children. BRA

Är du besatt av någonting? Möjligtvis instagram, annars något så enkelt som kaffe.

Beskriv en perfekt dag: Ingenting är perfekt. Men nära är väl - befinna sig på en plats med mina närmaste vänner, utan några problem, ingen stress, utan vi gör precis vad vi vill, utan gränser.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Ett vitt vardagsrum med utsikt över en gård i östra Skåne.

Vad lyssnar du på just nu? Unsteady - X Ambassadors

Hur går du helst klädd? Morgonrock och tofflor.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Det undrar jag med. Rätt trött på morgonen, mår dock bättre om jag går upp i tid, men även svårt att sova om kvällarna.

Vilket var dina bästa ämnen i skolan? Filosofi, psykologi och sociologi.

Vad köpte du senast? Chanel iconic väska. I wish. En sallad på coop.

Vad har du i dina fickor? Jag önska det var min nikon kamera, om den skulle fått plats. Men istället är det väl ingenting, möjligtvis snoddar.

Vilken är din favoriträtt? Sushi.

Vilka smeknamn har du haft? Sören.

Vilka är dina största svagheter? Begränsar ofta mig själv.Likes

Comments