Header

Då var det dags att lämna Nouw och gå över till for.me.

Klicka på bilden för att komma dit så hoppas jag att vi ses där! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon,

Hoppas att ni har en underbar morgon! Själv är jag i gruppsalen och kör ett Bodybalance-klass. :)
Idag känns det som fullt upp - allt från jobb i receptionen till karate på kvällen. Mellan arbetet och träningen passar jag på och stänga av telefonen och bara ta det lugnt.

Vad har du för planer för idag?

Likes

Comments


Åh ja, du läste precis rätt - jag har för första gången prövat på Crossfit. STC Kungälv publicerade en förfrågan om man ville gå på en One Ramp (en pt small group där man lär sig grunderna inom för att därefter bl.a. kunna vara med på deras WOD-pass). Dem klasserna brukar alltid vara fullbokade och just Crossfit är något som jag länge har velat pröva på.

För er som inte vet är det ett styrke- och konditionsprogram baserat på ständigt varierande funktionella rörelser som utförs under hög intensitet. Dem utförs av att kunna lyfta, dra, putta, kasta, hoppa och springa. Med träningen vill man uppnå ökad uthållighet för hjärtat och muskler, generell styrka, rörlighet, förmåga att utveckla kraft, snabbhet, balans, koordination och precision. (text från crossfit360.se).

Idag gick vi igenom grunderna och prövade på våran första WOD och satans vad roligt det var! Jag ser verkligen fram emot vad detta har att erbjuda.


Likes

Comments

God morgon!

Söndagar är verkligen den bästa dagen att sova ut efter en hektisk vecka, så automatiskt vaknade jag kl 8 och började plocka i lägenheten. Folk brukar oftast säga att man ska ta det lugnt på sina lediga dagar och inte göra någonting....men vem kan inte göra någonting när man mår bättre av att fixa lägenheten eller taggad till inför ännu en grym vecka? Eller förbereda inlägg här på bloggen och handla och sådana små saker.


På tal om ingenting: Är det någon här som har hört Conor Maynard's covers? Han har tidigare endast funnits på Youtube men nu fann jag vissa av hans låtar på Spotify (!!).

Likes

Comments

Hur gott ser inte smoothin ut? Hallon, blåbär och kvarg med lite chiafrön som topping - perfection!

Just nu tar jag en paus från städningen och reflekterar över dagens karate-pass. Visst, man ska egentligen bara slappna av och go with the flow men jag har inte kommit till den punkten än. Då är det skönt att tänka på feedbacken man har fått och vad man behöver öva/fokusera mer på för att bli bättre.

Nu ska jag städa vidare och sedan träffa lite vänner. Hoppas att ni får en underbar lördag!

Likes

Comments

Hej på er!

Tack vare en underbar diskussion med D är jag fylld med ny inspiration inför detta året och han gav mig även en tankeställande gällande bloggen. Trots att ingenting har publicerats finns det en massa i utkorgen och jag saknar att skriva här och dela med mig av min passion och drömmar.

Så vi kör på igen, med fokus på mina egna starka intressen och mål. Det kommer även bli lite spår av bl.a skönhet och 'mode', träning&hälsa och tankar och funderingar.
Till er som har varit här och kikat in trots frånvaron: 💗👄

Välkommen 2017!

Likes

Comments

What's up people?

Ja fy skäms på mig som aldrig skriver här, men intresset och inspirationen finns tyvärr inte till. Dem senaste dagarna har varit så sjukt varierande att det inte är klokt. Och för att vara ärlig så har jag tröttnat lite granna på fitnessvärldens ideal. Så det är kanske dags för mig att köra mitt egna race istället?

Här kommer i alla fall lite tankar och allmänt från den senaste tiden:

- Tack, verkligen TACK till alla i Ale och människorna runt omkring mig för feedbacken och komplimangerna gällande STC's senaste julkampanj. Det känns verkligen SJUKT att se sig själv överallt och få chansen att representera Ale. Och seriously, kampanjen är verkligen överallt! What? For real? Gosh!

- När jag väl inte jobbar, pysslas det mycket i hemmet och övas tekniker. Jag har även återgått till att skriva dagbok, vilket är himmelsk härligt. En plus i kanten när telefonen är på ljudlös också, men det går väl lite sisådär....heh...

- Är det någon mer som är jätte trött på dagarna? Så fort jag kommer hem och sätter mig ned i ett par minuter, blir jag jätte trött och vill bara sova. Hoppas verkligen att det vänder snart.

- Som vissa redan har sett (och hört ständigt) så flyttar snart en liten kattunge hem till mig. När jag bodde hemma hade jag en katt som hette 'Lily' men i och med flytten så fick hon stanna kvar med min styvfader. Nu är det dags för att hitta en egen att mysa med på kvällarna. Och som jag längtar!

- Karaten då? Ja ni....vad ska man berätta? Jag känner mig fortfarande som ett vitbälte trots att jag har tränat i ca 1,5 år. Något nytt är att man får vara assistent för barngruppen och det är helt underbart. Visst krävs det tålamod, men samtidigt älskar jag det!


Likes

Comments

När jag jobbade för Gymgrossisten förra året (stod på Svenska Mässan) så fick vi ett vitt linne och blåa tights från StarNutrition som ett tack. Och gosh...hur snygga och sköna är inte dem?! Jag ÄLSKAR linnet och det är en perfekt träningsoutfit när man behöver en liten extra boost.
Under mässan köpte jag även deras hoodie (kan även ha råkat beställa hem mjukisbyxorna kort därefter....) som är en av dem få överdelarna som jag föredrar att ha på gymmet. Den används flitigt nu när det är lite kallare ute och är perfekt att träna i.

Just nu är det rea på dem, så pass på att beställ hem innan dem försvinner ur sortimentet!

Du hittar linnet HÄR , tightsen HÄR och hoodien HÄR

Likes

Comments