Header
View tracker

När jag jobbade för Gymgrossisten förra året (stod på Svenska Mässan) så fick vi ett vitt linne och blåa tights från StarNutrition som ett tack. Och gosh...hur snygga och sköna är inte dem?! Jag ÄLSKAR linnet och det är en perfekt träningsoutfit när man behöver en liten extra boost.
Under mässan köpte jag även deras hoodie (kan även ha råkat beställa hem mjukisbyxorna kort därefter....) som är en av dem få överdelarna som jag föredrar att ha på gymmet. Den används flitigt nu när det är lite kallare ute och är perfekt att träna i.

Just nu är det rea på dem, så pass på att beställ hem innan dem försvinner ur sortimentet!

Du hittar linnet HÄR , tightsen HÄR och hoodien HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gooood morgon!

Hur mår ni? :)
Jag är uppe med tuppen och har precis kommit hem från en pw utomhus på ca 5 km.
Idag står jobb på schemat och sedan träning, det klassiska en tisdag. Men först ska jag lyssna vidare på min nya favorit som ständigt har varit på repeat.

Likes

Comments

View tracker

Hur snygg är inte bruden ovanför?
Jag har varit besatt av Anty's Youtube pga hennes ursköna attityd och sminksmak. Läppstift är något som står på min wishlist men dessvärre något som används sällan och ja, ni måste se filmerna för att förstå!

Och till er i Ale som får stå ut med min nya dialekt....sorry, haha.

Har du någon favorit Youtubers? :)

Likes

Comments

Gooood morgon!

Klockan ringde som vanligt kl 5 på morgonen och efter en god kopps kaffe begav jag mig av till gymmet för lite uppväckande. Människor som tränar tidigt på morgonen är amazing, snacka om motivation!

Idag körde jag:
- 30 min HIT på crosstrainern
- 45 min Bodybalance med fokus på stretchning
- Insida lår (glömde träna det igår)
- Extra fokus på att stretcha ljumskarna


Likes

Comments

VECKANS BÄSTA:

Veckans bästa har helt klart varit onsdagen med Jess. <3 Hon är verkligen min motsatt och samtidigt är vi så SJUKT lika.Vi brukar ha dem bästa dagarna trots att vi i princip inte gör någonting. Så i onsdags fixade hon middag medan jag var iväg och körde Bodybalance. Snacka om wifey material!
Sedan har ögonen öppnats upp ännu mer för underbara Maria som hjälpte mig under veckans sämsta. Fina vänner är det bästa som finns och jag kommer alltid att tacka henne för att hon fanns där.
Just det ja, jag träffade på Nicole, en jätte grym tjej som har gått i samma dojo som mig (tyvärr inte samtidigt). Hon måste vara en av de mest skönaste personerna som jag har stött på och det slutar alltid med att vi snackar minst 2-3 timmar när hon är nere i Ale. Tack för all inspiration!

VECKANS SÄMSTA:

Det sämsta den här veckan är delvis det dåliga bloggandet och den lilla dippen som har pågått. På vägen har jag även tappat bort mig själv, men you know what? I'm done with that. Och ett kliv bakåt får alltid framsteg att kännas och uppskattas ännu mer.

VECKANS CRAVINGS:

Den här veckan har jag saknat värmen. Jag måste ha världens sämsta blodcirkulation trots att jag inte röker, tränar regelbundet och klär mig lager efter lager. Det är kanske dags att bege sig av på någon semester till värmen?

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Veckans träningspass är karaten - tisdagar, torsdagar och lördagar och mina Bodybalance-klasser (onsdagar, fredagar och extra nu i lördags). Under veckan sade en från klubben: "Det känns som om jag tar på mig en rustning när jag tar på mig min gi. Jag är oövervinnlig och kan göra allt!"

VECKANS MAT:

Hm....veckans mat måste ha varit revbensspjäll. Jag kan inte vara graciös när jag äter sådan mat och föredrar alltid att äta det själv, haha. Men det är så gott!

NÄSTA VECKA:
Nästa vecka är planerna: jobb, healing och fokus på rätt träning och teknik. Jag tänkte även klippa topparna och plugga mycket coachning för att göra min pass ännu bättre.

Likes

Comments

- Pw på morgonen med en ljudbok i lurarna-
- Matprep, storstädning och ljusslingor uppsatta -
- Mys i soffan innan jobb -

Så ser oftast en klassisk söndag ut för min del. Jag älskar att ta hand om huden och hemmet så att man kan kickstarta den nya veckan på absolut bästa sätt.
Snart väntas jobb på bästa klubben och sedan träning med musik på högsta nivån. :)

Hoppas att ni får en grym dag!

Likes

Comments

Hej!

Long time no see?
Om sanningen ska fram så har jag haft en liten svacka med skrivandet och även kosten. Jag har ätit mer "vanlig" kost (så som hemmagjord korvstroganoff, fullkornslasange, grytor, soppor m.m) och inte varit så rädd för gluten. Förut var det bara kyckling och rädsla för sötsaker och dylikt. Utöver det slog kylan på rejält och jag har frusit konstant! Så den senaste tiden har jag lyssnat på kroppen och antecknat så fort det har blivit någon ny förändring för att se vad som behövs förbättras.

Tack vare en extra vilodag igår var jag uppe vid 5 på morgonen för att köra så som jag tränade innan och kroppen reagerade positivt på direkten: energin är på topp, humöret likaså och seniorerna fick nya inspirerande övningar på passet idag.

Lite nytt som inte har nämnts här:

- Jag ska skaffa en liten kattunge till hemmet nästa år. Hon är just nu ca 2 veckor och så galet söt!
- Fransarna är på topp och lika snygga som alltid. Jag fick för ett ögonblick lite panik över hur korta mina egna är, men hey, dem växer ut.
- Igår kom en kompis fram och berättade hur inspirerad han blir av min passion för träningen och hela kroppen fylldes av värme. Igen, tack för dina ord J! <3
- Om 2 veckor kommer bilderna ut från fotograferingen med Jennifer och dem blev så grymt bra!Likes

Comments

Tack vare lite inspiration från gymmet, beslutade jag mig för att det äntligen var dags för att skriva ett inlägg om instruktörs-jobbet

Om 10 dagar har STC audition för nya instruktörer. Företaget betalar för utbildningen och utöver det får du en massa människor omkring dig som stöttar dig hela vägen till toppen. Och hur häftigt är det inte att få betalt för att träna? Att bli instruktör är något av det bästa jag har gjort.

Jag har lärt känna otroliga människor inom STC som alltid finns där när inspirationen har övergivit mig.
Tack vare Bodybalancen, har min kropp blivit smidigare, starkare och vigare. Jag har verkligen funnit mig själv tack vare detta passet.
Och tack vare senior-och Challenge klasserna har jag kunnat pusha folk till det max.

För att beskriva känslan är det lättare att förklara den ur min egna synvinkel, så tänk dig detta:
Du lyssnar igenom musiken innan passet och känner hur kroppen vill reagera på varje ton och ändring i låten. Allt tack vare att du har tillbringat timmar med att nöta in koreografin. Att dra bak skulderbladen, tighta till din core och öppna upp bröstet blir till slut en ren självklarhet för dig.
I salen där du får se (för min del) människor som har plockat fram sina mattor och sitter och myser med leenden på läpparna, får hela kroppen att pirra av nervositet. Du vecklar ut din egna matta, tänder ljus och startar musiken. Alltid en klunk vatten innan du går och hämtar biljetterna och sätter mikrofonen på rätt ljudnivå.
Ett djupt andetag och du börjar...... 1 h senare (som dessvärre går allt för fort), du sitter svettig men avslappnad på mattan i skräddarposition och drar den där härliga sucken av lycka. Leendet sprider sig upp längst dina öron och du tackar deltagarna för en magisk timme fylld med magi.

Så mina tips när du ska gå på audition:

- Välj din absoluta favoritlåt!
Les Mills har ett förkoreograferat pass som man lär sig genom att titta på dvd:er och följa ett instruktionspapper. Välj den låten som känns bäst helt enkelt!

- Träna, träna träna!
Vill du bli Bodypump-instruktör? Gå på en massa klasser! Fokusera på tekniken i just den låten som du vill köra. Pröva gärna olika instruktörer för att se deras olika personligheter. Använd dig av det som du gillar hos dem.

- Prata med instruktörerna.
Jag fick så oerhört mycket hjälp från instruktörerna och gav om både feedback och tips. Så berätta att du ska på audition och våga be om råd. Alla har vi varit nybörjare så vi vet hur det är. :)

- Kör hårt och ha det roligt!
Cheferna/dem som tittar på dig kommer att vilja se din passion och energi. Kör du 110% då kommer det bara att gå bra för dig.

Lycka till så ses vi på klubben! :)

Likes

Comments

​- 5 km löpning med feel good musik i lurarna.
- Armhävningar, situps, knäböj och en massa stretchning.
- Korvstroganoff  med en massa kokosolja och vitlök får bli de kommande matlådorna för veckan.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sova. :) Hoppas att ni har haft en härlig måndag!

Likes

Comments

God morgon!

Efter en jobbig vecka är det dags för nya tag. Igår städade jag lägenheten från topp till tå och rensade ut en massa skit som man har samlat på sig. Ni ska få ett inlägg på mina klassiska söndagsrutiner lite längre fram.
Idag är det måndag och även min favoritdag (seniorklass, jobb på repan och en ledig kväll)! Och hur börjar vi den? Med en massa grymma citat!

Vad har ni för planer för idag? :)

Likes

Comments