Bikbok har en jätte snygg kollektion som heter "B A L A N C E" och nu visar det sig att dem har skaffat ännu mer mysiga plagg. Hur perfekt är inte det nu under hösten? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej underbara ni!

5 km på löparbandet med ljudboken i lurarna gjorde verkligen sitt igår. Jag brukar verkligen inte tycka om att springa, men det var nog det skönaste som jag har varit med på länge. 
Efteråt tände jag ett dussintals ljus i lägenheten och bara njöt av stillheten. 

Idag väntas träning och jobb på schemat. Jag ska planera den kommande veckan och förbereda matlådor så att man slipper tänka på sådant. 

Vad brukar ni göra på söndagarna? :) 

Likes

Comments

- Yoga, shopping och nu gymmet innan en kväll fylld med egentid. Det känns som om jag alltid planerar saker på dagarna så tänkte logga ut från allt och bara njuta. Någon mer som gör sådär? - 

Likes

Comments

Hej!

Igår var kvällen fylld med inspiration tack vare fina vänner på gymmet. Vissa människor ger en verkligen den där extra energin så man taggar till rejält! Med en ny spelningslista i lurarna, tränade jag en mixningar av baksida kropp, mage och fys. 

Snacka om energikick!

Likes

Comments

​God morgon!

Efter 2 dagars vilande, kändes det galet att vara tillbaka och svettas igår igen. Fy vad jag är beroende av adrenalinet och skakningarna man får efter ett bra träningspass. Någon som håller med mig?
Nu sitter jag framför Youtube och dricker kaffe innan det är dags för jobb. Ikväll väntas stretchning och lite lugn träning, en perfekt fredag för min del.

Vad har ni för planer för idag? :)

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering, igår gjorde min kropp helt revolt och valde att dumma sig totalt. Så direkt efter jobbet gick jag och la mig och gick upp först kl 11 idag. Nu blir det en massa tedrickande och en dag enbart i mjukiskläder. Tänker knappt röra en muskel. :)

​Sådana här stunder tänker man tillbaka på när man var i Stockholm och körde en massa LesMills pass med resten av arbetskamraterna.! Det var en galet mäktig upplevelse!

Likes

Comments

Hej!

En arbetsdag senare och nu ligger jag och myser i min härliga säng. Jag köpte ett nytt täcke för ett par dagar sedan och har verkligen haft svårt att gå upp på morgonen pga det (hösten kommer att bli outhärlig, haha). 

I alla fall så har dagens träning blivit lite mixad Bodybalance. Tänkte köra fys på kvällen men valde att lyssna på kroppen och vila. Då har man förhoppningsvis lite mer energi inför morgondagens pass istället.

Likes

Comments

God morgon!

Jag vill bara starta måndagen med lite musiktips: en låt som är med i den senaste Bodybalance-releasen. Den är så himla bra och mysig att lyssna på. Man börjar direkt tänka på hösten och en regnig kväll....helt lovely.

Likes

Comments

Hej på er!

Som vanligt flyger tiden förbi och pga mycket vila från gymmet de närmaste dagarna, har bloggen dumt nog blivit påverkad. Men, här kommer en bildbomb från helgen!

Nu har jag kört yoga 2 gånger denna veckan och det känns helt underbart för både kropp och själen. Vi har en tjej här på klubben som är guld värd. Hennes klasser är alltid på toppnivå och man känner sig avslappnad och lugn efteråt. Jag älskar dem!

Igår beslutade jag och E att åka iväg och ta en mysig middag i stan. Vi drog till ett ställe som heter Pinchos - en tapasrestaurang där du beställer via en app. Och vilken mat, gosh!
​En favorit var sötpotatisen och även avokadotacon. Det kändes som om man rullade hem efter det. 

Det sköna med gårdagen var att när vi väl skulle åka in, öppnade sig himmelen och vräkte ned regn Men när vi väl var inne i stan, strömmade det in en härlig sensommarvärme och solnedgång. Så vi passade på att springa omkring och spela Pokemon under tiden, haha. 

Likes

Comments

​God morgon på er!

Efter en riktigt fin gårdag, är det dags för en dag fylld med tvätt, planering inför kommande veckan och jobb. Jag försöker alltid att vara så produktiv som möjligt under helgen så att dem närmaste dagarna flyter på så smidigt som möjligt.   Planering är ändå A & O. :) 

Vad brukar ni göra på helgerna? :) 

Likes

Comments