Header

Instagram@sarahinashaka

BONJOUR
Om ni lyssnar på min och syrrans podd "spill the truth!" för er som inte visste så var jag borta för att de har varit lite hektiskt nu i mitt privat liv och jag har varit så himlas upptagen och jag ber om ursäkt om jag inte svarade eran mail som ni skickade :(.
Men för att gott göra er så delar jag med mig av några bilder som jag tog medans jag var borta ;)

XOXOSARAH

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsBONJOUR

För er som inte följer mig på instagram @Sarahinashaka så har ni säkert redan sätt dessa bilder. Jag var i fallens dagar med syrran Esther, min bästa vän Artin, Annie och Tone. Skit mysigt var de och det var så himla kul att bara gå runt i marknade och se allt de fina.

När klockan slog 22:00 så börjar de fina och efterlängtade fyrverkerierna. jag har faktiskt aldrig sätt fyrverkerierna just på fallens dagar så de var riktigt kul att uppleva de hela med mina nära o kära.


XOXOSARAH

Likes

Comments

BONJOUR

Ni vet hur mycket jag älskar att lyssna på olika podcast och dom senaste månaderna har dessa 3 poddar varit högt på min favorit lista.

1. PILLOWTALK MED PEG OCH PENNY.

Dessa två systrar snackar om allt möjligt och dom är så himla sköna att lyssna på ;)


2. KICKSTART

Om ni följer Louise jorges blogg då vet ni säkert vem hon är men hon och henne bästa vän Tilda har startar en podcast och dom är så himla bra, roliga och dom delar med sig om mycket


3. SANNINGENS MAMMOR

självklart står sanningens mammor med i listan. Jag lovar er varje gång jag får en notification som står att dom har lagt ut ett podd avsnitt så blir jag som en exalterad och hoppar av glädje. Hahah.

XOXOSARAH

Likes

Comments

Bonjour
Denna trenden som heter Cat eye sunglasses ser jag överallt, runway, instagram och på magaziner. Denna trenden är faktiskt min favorit. Jag tror detta skulle passa till allt.

Den andra trenden som heter Retro round sunglasses är mer den coola, vintage retro style och detta tror jag skulle passa mer street style outift. Jag har sett kändisar rocka denna trenden och jag känner verkligen att jag skulle också kunna rocka denna trenden.

XOXOSARAH

Likes

Comments

INLÄGGET ÄR SPONSRAT | LUXWAT.

BONJOUR

Ni vet ju att jag gjorde ett inlägg där jag sa att Accessoarer är nyckeln till en riktigt snygg outfit. Men om du till exempel inte tycker om att ha på dig halsband då rekommederar jag att ha en klocka.
Klockor tycker jag kan få din outfit till en helt ny nivå. Om du vill att din outfit ska ha en sofistikerad, fräsch och stilrent look så är klockor they way to go ;).

Om du är intresserad att köpa snygga klockor som passar din stil så rekommenderar jag att besöka hemsidan Luxwat.com som har lyxiga kvalité klockor till ett bra pris.

Vill du köpa en klocka till din mamma, pappa eller kanske brorsans födelsedag kommer up snart? glöm inte då att andvända min rabattkod SARAH10 för 10% rabatt på alla klockor. Rabattkoden gäller från 13/7- 31/8.

XOXOSARAH

Likes

Comments

BONJOUR
Morgonen startar med att jag lyssnade på Louise och Tildes podcast, jag rekommenderar verkligen för dom är så himla sköna och roliga att lyssna för det känns att dom är sig själva, bekväma och podden själv är liskom rå. Helt underbar säger jag bara.
Dagens planering är att jag och Esther ska snart själv podda, planera uppkomande blogg inlägg och läsa massor av mail.

XOXOSARAH

Likes

Comments

Bonjour

Glömde nästan bort att publicera detta inlägget. Om ni följer mig på Instagram så har jag lagt up bilder inne på min insta-story, där jag visade en liten glims om vad jag gjorde och dom fantastiska djuren.
Mennnn för er som inte följer mig på Instagram så kan du följa mig @Sarahinashaka för att inte mer missa dom senaste update ;).
Jag var som sakt i nordens ark med min familj, det är faktiskt en tradition att varje sommar åker vi till arken och kollar på dom fina utrotningshotade djur.
Det var riktigt mysigt och härligt för vädret var sjukt bra och stämningen var riktigt NICE. Nu ska jag bara hoppa in i sängen och sova ;)

XOXOSARAH

Likes

Comments

Bonjour
Trollhättan är alltid som finast när solen skiner, folk är ute och njuter av den varma vädret och stämningen är underbart.
Jag drog till spikön med mina syskon och bara njöt och tog en promenad brevid vatten kanalen.
Efter de roliga sitter jag just nu och ska forsätta läsa " to all the boys i'v loved " än så länge är den super bra. Rekommenderar ;)

XOXOSARAH

Likes

Comments

Bonjour
Det hemliga projektet jag snackade om är att jag och min syster har börjat en podd.
Vår podcast heter "Spill the truth!" och ni kan hitta oss på iTunes, för er som har Android så kan ni ladda ner en app som heter "Castbox".
Vi är kommer att lägga ut podd-avsnitt på Måndagar och Torsdagar ;)

XOXOSARAH

Likes

Comments