Posted i: Mode

Den populære Saks Potts plastisk taske er back in stock, og kan igen købes på Saks Potts' hjemmeside. Jeg elsker den jeg har, og har næsten skambrugt den. Det er en perfekt weekendtaske. Køb den lige HER. XX Sarah

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Mode

Contains affiliate links

1/Weekday 2/Weekday 3/Weekday 4/Baum und Pferdearten 5/Muf10

December er ønskernes primetime. Ingen tvivl om det. Og som enhver anden måned, har jeg lavet en lille collage over smukke items, som jeg godt gad iføre mig i denne måned - og items, som netop har ramt min ønskeliste. Jeg er helt fuldstændig vild med Muf10 jakken. Den er perfekt som overgangsjakke, selvom der jo er en stund eller to til, at vi skal overveje den slags. Derudover synes jeg, at flæseblusen fra Weekday er SÅ fin. Den gad jeg godt have på juleaften - enten den eller leopardkjolen. Weekday har i øvrigt virkelig fået mange cool styles. Jeg skal helt sikkert lige en tur forbi en af deres butikker inden jul - man skal jo heller ikke glemme at købe en julegave til sig selv.. Vel?

Husk at deltage i min giveaway på min instagram (@Sarahhye) - konkurrencen er åben helt til på søndag. God aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Beauty

Jaaaa min første giveaway! Jeg er simpelthen i gavehumør, og synes at mine fantastiske læsere og følgere skulle forkæles lidt. Jeg indkøbte nemlig et ekstra Phase 1 sæt med min sidste sending, kun til en heldig vinder. Så du har nu muligheden for at vinde det skønne Phase 1 sæt fra Glossier.

Alt du skal gøre er at følge mig på instagram @SARAHHYE og tagge 3 venner/veninder på Glossierbilledet i min feed - så nemt! Vinderen trækkes næste søndag, som jo bekendt er 3. Søndag i advent - og vinderen får direkte besked OG offentliggøres selvfølgelig også her på bloggen. Du kan i øvrigt læse et lille review af Glossier Phase 1 lige HER. Rigtig meget held og lykke. XX Sarah

Likes

Comments

Posted i: Outfits

Kjole - Ganni / Tee - Won Hundred / Øreringe - Mango / Sko - Nike Air Max 97'

I går aftes var Emil og jeg til den sjoveste (!!!) julefrokost med mit arbejde. Vi var til en overdådig julemiddag med efterfølgende overnatning på Hotel Fredericia. Hyggeligt sted, hyggeligt selskab og ja - hyggelige drinks haha. Jeg havde min Ganni glimmersag på, og kørte således et lille julekugle tema. Som tidligere skrevet her på bloggen, var dette den eneste julefrokost jeg skulle til i år - så det var all or nothing. I hvert fald fik casual drinking en ny betydning, Emilio missede morgenmaden, og jeg fik mig en ekstra lang middagslur i dag. Det har været en dejlig weekend so far. God aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Interiør

Lænestol fra Hay, pude fra Hay, flamingopude fra Ferm Living, stående pink flamingo købt i en lille og vildt nuttet butik i Greve, Italien.

Billede af Arne Heuser, vase fra H&M Home, stole fra Kartell og bord fra Ikea.

Reoler fra Ikea, lampe fra Kartell, abe fra Kay Bojesen, tinsoldat købt i plantorama (der findes så meget guld, just saying), plakat af Henri Matisse, fadet er vintage og karaffel, glas, champagne og cognac kan købes hos Vinoble i Ringe.

Det tager SÅ lang tid at komme helt på plads i en lejlighed. Det gør det i hvert fald for mig - der er en masse der skal hænges op, jeg er generelt ret ubeslutsom med interiør, og så har jeg en kæmpe kærlighed til nips. Men ikke desto mindre har vi fået skabt os et lille hjem, og det skulle i selvfølgelig have et lille glimt af. Der kommer flere af disse indlæg, i takt med at jeg får de sidste detaljer på plads, don't worry. Hav en skøn eftermiddag, XX Sarah.

Likes

Comments

Posted i: Beauty

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Eleven Australia

Forleden modtog jeg disse nydelige hårprodukter fra Eleven Australia. Jeg er allerede ret besat af produkterne, særligt deres shampoo - hvem vil ikke gerne have silkeblødt hår? Og for ikke at sige velduftende hår. Produkterne har det skønneste hint af kokos, og gør håret lækkert og nemt at redde ud. Du kan se hele udvalget af de skønne produkter lige HER. Jeg bruger ordet skøn lidt for meget, right? - anyway, når håret er skønt, er alt skønt. God aften, XX Sarah.

Likes

Comments

Posted i: Oldie but Goldie

Kan i forstå, at det allerede er næsten 15 år siden, at denne sang udkom som en del af Beyonces debut soloalbum? Jeg kan ikke forstå det. Sådan slet ikke. Jeg er også typen, der bliver ved med at tage mig selv i at tænke, at 2007 var sådan 4 år siden. Prøv med et årti. I hvert fald er jeg stadig SÅ vild med denne sang, den kan få mig i så godt humør! Den er en ægte banger hver gang den kommer på, om det så er i bilen, i min lejlighed eller på en klub. Der findes ingen som Queen B. Denne sang er virkelig guld. God aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

Optur: Jeg har allerede fået styr på 80% af mine julegaver. Jeg er ret godt med, og regner virkelig med at blive færdig med dem inden julestressen for alvor bliver sindssyg. Så kan jeg bare læne mig tilbage og spise juleskum, samt åbne de resterende låger i min Kinder Julekalender. Win.

Optur: Payday. Jeg behøver vel ikke uddybe?

Nedtur: Alting virker så dyrt nu her efter Black friday. Det er altså noget underligt noget, at man på udvalgte dage kan shoppe de samme varer, bare 20% billigere. Så forstår jeg da godt, at folk kommer op og slås over tilbuddene. Tyveri, mildt sagt.

Optur: For mange omgange drinks med mine veninder, Laura og Astrid. Vi hyggede i mange timer på Odenses nye Cocktail/Burger sted "Molotov". Ganske godt selskab, og ganske hyggeligt sted.

Nedtur: Jeg har ikke fået vinterdæk på endnu. Jeg har min egen bil, og stresser virkelig over, at jeg endnu ikke har fået det gjort endnu. Jeg skal i øvrigt også lige købe mig et sæt først. Krise!

Optur: Jeg har fået søgt ind på skuespillerskolen. Oddsene er små, men man vinder ikke noget, hvis man ikke prøver. Jeg synes, det er ekstremt spændende, for jeg vil simpelthen så gerne i gang med noget uddannelse, når dette sabbatår er fordi. Og det ville være det mest perfekte scenarie, hvis det var på skuespillerskolen jeg skulle starte. Det har altid været en STOR drøm for mig. Årh kriller i maven!

Optur: Ravnsborg julemarked. Min mor havde en stand dernede i denne weekend - det var virkelig fint. Sådan VIRKELIG. Det er jo Jim Lyngvild, der har arrangeret hele molevitten ved eget vikingeslot(ish), og han gør jo som bekendt ikke noget halvt. Markedet er også åbent i næste weekend, og er faktisk meget anbefalelsesværdigt.

Nedtur: Det er jo selvfølgelig kun nedern for mig, men så fantastisk for mine to veninder, Sarah og Sara. De rejste i torsdags til Australien, hvor de skal bo det næste halve år. Det der jo er nedtur for mig, er selvfølgelig, at jeg kommer til at mangle dem så meget (!!!), men jeg er sikker på de får det alt for skønt.

Optur: Jeg har modtaget de skønneste hårprodukter fra Eleven Australia. Det skal i nok høre meget mere om i et kommende indlæg. God aften, XX Sarah.

Likes

Comments

Posted i: Mode

Contains affiliate links

Kjole - Baum und Pferdgarten/ Mules - Gucci / Clutch - JW Anderson

Nederdel - Ganni / Top - Mango / Taske - Zara / Pumps - OFF-WHITE / Øreringe - Mango

Kjole - Saks Potts / Taske - JW Anderson / Pumps - Zara

​​​I anledning af 01. December (!!!), har jeg kreeret tre outfits perfekte til julefrokoster, julefester og andre julefejringer. Jeg skal personligt selv ​kun til en enkelt julefrokost i år, som er med mit arbejde. Det er jeg faktisk lidt trist over, fordi det betyder, at jeg kun skal dresse op en enkelt gang. Det er jo ikke så ofte, at jeg har muligheden for at gå all in på kjole og pumps. Eller måske har jeg - jeg griber den sikkert bare ikke ofte nok. I hvert fald glæder jeg mig til at skulle til julefrokost, og jeg ville i mine drømme SÅ gerne bære et af ovenstående outfits. Jeg er vild med den dramatiske silhuet på kjolen fra Baum und Pferdgarten - nederdelen fra Ganni har også lidt af den samme feeling. Og så elsker jeg simpelthen kontrasten mellem gul og den lyse lille i den sidste kjole fra Saks Potts. Ak, hvis jeg dog bare skulle til julefrokost hver måned, ville min kjolegarderobe have det meget bedre. God dag, XX Sarah. 

Likes

Comments