Posted i: Outfits

Tee - WoodWood / Bukser - Zara / Taske - Saks Potts / Slippers - Hermès

Forleden havde vi endelig bare en LILLE smule sol. Det var perfekt til at bevæge sig ud i blot en t-shirt. Jeg er helt sikkert ikke den første til at sige dette, men sommeren i Danmark, har da været simpelthen så skuffende. Altså hvad sker der? Nu er der kun små to uger til, at vi officielt har efterår, men let's face it: vi har haft efterår siden begyndelsen af juni måned. Det har været sølle, det har været pisse irriterende, og så har der været alt for dårlige forhold til tanning. Jeg er skuffet, og har været det længe, MEN så må man jo tage chancen, når solen endelig viser sig. Solen er min bedste ven, vi har desværre bare mistet kontakten lidt på det seneste.. XX #nouwoutfit

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

Ihhhh jeg er helt fuldstændig pjattet med denne showpiece bluse fra Lovechild. Pernille Teisbæk havde den på under den netop overståede modeuge, og hun rockede den - som med alt andet hun ifører sig ;) Derudover tiltaler alt der er pink mig lige for tiden. Jeg er totalt pjattet med pink - og Burger King for den sags skyld. Så at tage et BK skilt og pinkificere det, falder lige i min smag. Jeg kan ikke få nok af pink.

Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER Helmut Langs univers, og lige for tiden poster de mange sjove og inspirerende ting både på deres profil, men også i deres story. Det minder mig om, at jeg skal hoppe i min Helmut jakke igen meget snart. Og åggghh Cecilie Bahnsen !!! Det show gad jeg virkelig godt have været til under CPHFW. Og se lige denne fine kjole - hvem ville ikke gerne føle sig som en lille klokke i denne?

Jeg kan simpelthen ikke FATTE, at jeg ikke kendte dette overdrevet seje kultmærke Glossier, sidst jeg var i NYC. Havde jeg dog bare kendt det dengang, havde jeg købt hele butikken! Hele deres univers inspirerer mig simpelthen så meget, og falder virkelig i min smag. Jeg ville elske at overforbruge disse produkter. Og like I said: alt pink... SÅ fint!! Hav en dejlig dag, XX.

Likes

Comments

Posted i: Mode

I dag modtog jeg denne fine Saks Potts plastik taske med tilhørende pung fra deres Kollektion 8 show. Jeg mener det bund alvorligt: da jeg åbnede pakken med tasken i, blev jeg ramt af den vildeste duft af plastik. Det var som at være 6 år igen, og unboxe en helt ny Barbie. I hvert fald er jeg fuldstændig pjattet med tasken og dens gennemsigtighed - og jeg tror den kan motivere mig en del til at holde orden haha. Hav en skøn aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Outfits

Kimono - Ganni / Taske - Supreme / Bukser - Zara / Tee - Acne Studios (Lignende her) / Sneaks - Nike Air Vapormax Flyknit

Jeg sagde det igår, og nu siger jeg det igen: disse er muligvis de mest behagelige sneakers jeg nogensinde har haft. Jeg er SÅ betaget af dem, og jeg glæder mig til at træde ind i en ny uge iført de her sneaks. En ny uge betyder nye udfordringer og nye muligheder, og det er jo vigtigt at være godt klædt på til netop det! Jeg bliver faktisk også klædt endnu bedre på - jeg modtager nemlig i morgen min nye, seje plasticbag fra Saks Potts - direkte fra deres kollektion 8 show. Der er jo ikke noget bedre end at træde ind i en ny og skøn uge. God eftermiddag, XX. #nouwoutfit

Likes

Comments

Posted i: Mode

Contains affiliate links

1/ Saks Potts 2/Gucci 3/Ganni 4/Céline 5/Line Rossau 6/Zara 7/BKR 8/Vans Old Skool

Vi er jo for længst gået ind i August måned, og det betød selvfølgelig ny løncheck = nye drømme haha. Jeg har sådan en helt vild købetrang lige for tiden, og der er seriøst tusinde ting, jeg drømmer om at købe. Men det er også sundt BARE at gå og drømme lidt. Det item på collagen, som jeg drømmer absolut mest om, er den smukke, røde bæltetaske fra Gucci. Den har jeg haft øje på virkelig længe. Jeg synes den er overdrevet cool, og har en farve, som min garderobe ikke besidder i vanvittig stor stil. Solbrillerne er jeg også ret betaget af - jeg lavede endda et helt indlæg alene om dem, fordi jeg bare synes de er så pæne. Dog går vi snart en tid imøde, hvor solen nok ikke lige er den vi kommer til at se mest til - så er det mon smart at købe solbriller nu? Ganni jakken derimod, er jeg helt-fuldstændig-totalt-sten-hamrende sikker på, at jeg skal have. Jeg kan bare ikke helt beslutte om den skal være orange eller sort haha. I hvert fald er den et absolut must have i min fremtidige vintergarderobe. Den lille grønne drikkedunk, er jeg også faldet pladask for - den ville være så nyttig på mit arbejde, og en temmelig tjekket arbejdsaccessory. Ak ja, begrundelser for køb er der nok af. Hav en dejlig aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Mode

Nogle af jer har nok set på min Instagram @sarahhye, at jeg har fået nye kicks! Jeg skrev for ikke så længe siden om Nikes nye successko nemlig Nike Air Vapormax Flyknit (se indlægget her). Jeg blev så opsat på tanken om disse sneaks, at jeg simpelthen besluttede mig for, at de skulle være mine. Det var nærmest en besættelse. Og da de så releasede i denne colorway på Nakeds hjemmeside, tog det mig ikke lang tid at klikke dem hjem. Det er helt seriøst som at gå på skyer, og jeg kan simpelthen ikke få armene ned over pasformen på disse sneaks. Jeg tror virkelig, at jeg vil få rigtig stor glæde af dem. Alt er godt i Sarahland lige nu!! Gode sko, gode dage. Du kan købe dem lige HER. XX Sarah

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

I går var to af mine smukke venner og jeg en tur i Storms Pakhus, som er blevet lavet til Odenses nye Streetfood haller. I går var der således en lille generalprøve for nogle af de lækre madboder, inden de alle åbner officielt d. 01. September. Det er simpelthen blevet så fint dernede, og det har virkelig den helt rigtige streetfood atmosfære. Det er nok også noget af det sejeste, der er sket for Odense længe. Jeg er fuldstændig pjattet med det - og heldigvis for mig, bor jeg kun 200 meter derfra. Hvor heldig kan man være, right? Det bliver altså virkelig nyttigt på tømmermændsdage... og alle andre dage haha. Jeg glæder mig i hvert fald meget til det åbner officielt, så jeg kan komme ned og prøve alle de forskellige, kulinariske madsteder. Hav en skøn lørdag, XX Sarah.

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

... jeg går foruroligende ofte (virkelig ofte) med sokker i mine Birkenstock. Hvis i følger med på Instagram er i helt sikkert stødt på det en gang eller to i min story. Det er ikke fordi det er pænt overhovedet, det er bare så nemt og så behageligt.

... jeg kan ikke fordrage skibukser! Jeg ved ikke hvorfor, jeg synes bare der er noget forfærdeligt over dem og over pasformen på skibukser.

... jeg har pt. 21 tomme skotøjsæsker stående i mit soveværelse. Det er nemlig kun et års tid siden, at jeg er blevet helt pjattet med sneakers - og så tog det ellers også bare overhånd haha.

... jeg har en lille fisk der hedder Erling. Den fik jeg, da min tidligere lille Betafisk, Leonardo, desværre døde. Ham havde jeg ellers haft siden min 18 års fødselsdag.

... jeg har aldrig kunnet lide minimælk eller skummetmælk. Jeg er et af de børn, der ALDRIG er vokset fra sødmælk. Jeg forguder sødmælk, og vil aldrig på afvænning.

... jeg har en tand i undermunden som er FULDSTÆNDIG på afveje. Da jeg var mindre og gik til tandlægen med den, fik jeg af vide, at den ikke var "skæv nok" til bøjle eller nogen form for behandling. What a joke. Bevismateriale ses på ovenstående billede ... den er TYDELIGVIS skæv nok.

... da jeg var mindre, ville jeg være retsmediciner, når jeg blev stor. Jeg var nemlig sindssygt fascineret af krimiserier, og var særligt tosset med karakteren "Abby" fra tv-showet NCIS.

Likes

Comments