Posted i: Outfits

Skjorte - Monki / Bukser - Ganni (anden farve her) / Øreringe - Lignende her / Taske - Proenza Schouler ps1 / Sneakers - Nike Air Max 97' Silverbullet

Det er så dejligt at have weekend, virkelig. Så kan man slappe af og have det hyggeligt med god samvittighed. Jeg har allerede nået at drikke både øl, champagne og fantastisk vin haha. Så ved man altså, at man allerede har en temmelig god weekend! Og så har jeg også fået taget min fine PS11 taske i brug igen, som jeg virkelig ikke har brugt længe. Alt i alt går det hele bedre: jeg overvinder min sygdom med alkohol og smukke tasker - det må være kuren. God aften, XX.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

- Sidde på café udenfor mindst én gang mere. Det er et must. Jeg elsker at gå på café og ISÆR når man kan sidde udenfor. Og det må da siges at være aller sidste chance for det - i hvert fald uden at fryse ihjel.

- Begynde at se Stranger Things. Det er helt sikkert!!

- Nærmest leve i min nye skjorte. Den er af et lidt tykkere materiale, hvilket gør den forholdsvis varm at have på, OG det er også sådan noget fantastisk stof, som man ikke rigtig behøver at stryge! Den glatter sig selv ud efter vask, hvis den bare hænger på en bøjle = den perfekte skjorte til årstiden + dovenskaben haha.

- Skære græskar. Jeg er så vild med, at vi i Danmark begynder mere og mere at få Halloween ind under huden. Det bliver bedre og mere højtidsagtigt, jo længere tid der går. Dog er det virkelig (!!!) svært at finde et pænt græskar...

- Falde i søvn til min overdrevet seje og totalt Miami Vice agtige neonlampe. På den ene side er det en vildt cool tilføjelse til min lejlighed, men samtidig har den også utroligt behageligt lys. Win.

- Få afprøvet (sådan for real) mine nye, lækre Glossier produkter - det bliver der masser af anledninger til, da jeg forhåbentlig snart er fuldstændig fit for fight. Sygdom er noget værre rod, og lægger altså ikke lige det bedste grundlag for make-up og andre gode produkter.

God weekend, XX.

Likes

Comments

Posted i: Livsstil

Man får pludselig meget tid mellem hænderne, når man sådan pludselig bliver syg. Det er kedeligt, smertefuldt, rastløst, og føles mest af alt som en tømmermændsdag, der aldrig ender. Det er absolut ikke tømmermænd, der har givet anledning til denne lange sygdom. Tværtimod. Alle der kender mig godt, ved hvor længe siden det er, at jeg har sat mine ben på en club haha. Nej, årsagen kan jeg ikke forklare endnu, men jeg kan fortælle jer, hvad jeg har beskæftiget mig med under dette sygdomsforløb:

Ikke en skid. Sådan rigtig.

Min krop har været fuldstændig paralyseret, og været i stand til intet. Mit energiniveau er gået fra 200 til 0, fra den ene dag til den anden. Jeg har ikke set mine søde veninder i det, der føles som en evighed, jeg har levet af hostebolcher, jeg har sovet 17 timer ud af de 24 vi har på en dag, og så har jeg set begge sæsoner af "Queen of the South" på 2 døgn (god serie i øvrigt) og en sæson af "Mindhunter". That's it. På hele tre uger.

Man bliver ærligt talt en smule skræmt, når man pludselig bliver overrumplet på denne måde. Selvfølgelig er det, jeg døjer med ikke det absolut værste i verden, men det gør stadig, at man ikke længere føler sig helt så uovervindelig. Det er skræmmende, og føles som en skrue uden ende, men på trods af det, må jeg bare holde hovedet højt alligevel. Heldigvis er jeg meget tættere på at finde ud af, hvad jeg fejler, og har det også lidt bedre - så jeg håber bare det fortsætter således. God aften, XX Sarah.

Likes

Comments

Posted i: Mode

Hårspænder må virkelig siges at være overalt at finde pt. Jeg er selv ret vild med tendensen, og har derfor erhvervet mig disse. Heldigvis er det en ret budgetvenlig trend, som virkelig alle kan være med på, og som virkelig alle kan rocke. Mine ovenstående er fra Glitter - hele udvalget kan findes lige HER. Hvis man er til de lidt mere funky ;) hårklemmer, er der nogle ret fine lige HER. God aften, XX

Likes

Comments

Posted i: Outfits

Skjorte - Zara / Jeans - Mango / Taske - Chanel / Boots - Louis Vuitton

Jeg begynder så småt at få det liiidt bedre, det er seriøst så skønt. Man skal virkelig sætte pris på de gode perioder man har, når man er frisk. Sygdom er aldrig sjovt.

Anyway. I torsdags fik jeg dog endelig kæmpet mig ud af min lejlighed, og videre til den hyggeligste vinsmagning som min kære mor holdte på Egeskov Slot. Det var en meget god (rigtig god faktisk) anledning til at tage mine smukke støvler i brug, de kom totalt til sin ret. Generelt var det en ganske fantastisk aften - og også meget lærerig, selvom læren om vin kan føles never ending haha. Hav en god aften, XX.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Posted i: Mode

H&M har endelig offentliggjort billeder af deres nyeste designsamarbejde med Erdem. Kollektionen har en lidt dyster og enkeagtig feeling med de gennemgående mørke blonder - hvor jeg samtidig også synes, at den også har en utroligt fin og feminin feeling med de lette blomsterprints. Det er en ret fed kontrast, og de har fået skabt nogle generelt cool styles. Jeg har ovenstående samlet mine yndlingsitems indtil videre - for hvis jeg kender mig selv ret, kan det nå at skifte maaaange gange, inden kollektionen rammer butikkerne. Kollektionen udkommer d. 02. November, og du kan se alle billederne af de smukke pieces lige HER. XX Sarah.

Likes

Comments

Jaaa! Min Glossier pakke er ankommet. Midt i galskaben omkring, at jeg stadig er syg og samtidig venter på, at det danske sygehusvæsen får fingeren ud (sagt med smil), modtog jeg i dag den SKØNNESTE pakke! Den fineste, mest glimmeragtige, selvtillidsgivende og lyserøde pakke jeg længe har set. Jeg er totalt in love, og jeg forstår samtidig også godt alle jer, der venter på, at Glossier offentliggør deres dato for shipping til DK og resten af Europa. Jeg har en god veninde i verdens skønneste by (NYC), og fik således hende til at sende mig en ordre. Jeg kunne da slet ikke vente med at forstå og afprøve Glossier manien.

Indtil videre har jeg selvfølgelig fået testet en del af det jeg købte. Og jeg må virkelig sige, at deres Balm Dotcom er EVERYTHING. Læbepomader, der er fugtgivende, fine i farverne og som samtidig dufter så skønt. Jeg er meget begejstret!
Jeg mangler stadig at teste det meste, da jeg jo er syg, og derfor ikke lige prioriterer make-up på nuværende tidspunkt. Hvem skulle jeg gøre mig pæn for pt..? Min seng?? Anyway, jeg lover, at jeg vil lave et mere dybdegående indlæg omkring produkterne snarest, det fortjener de absolut. Hav en skøn aften, XX.

Likes

Comments

Posted i: Outfits

Frakke - Rue de Femme / Skjorte - Zara / Bukser - Zara / Støvler - Louis Vuitton

Jeg ligger stadig syg, og det er SÅ surt. Infektioner, blodprøver og tests har været min hverdag den seneste uge. Men forleden fik jeg endelig trukket i noget andet end hyggelige bukser, da jeg selvfølgelig skulle prøve mine nye, smukke støvler i en pænere kontekst. Jeg er så glad for dem, og jeg kan allerede mærke, at jeg kommer til at sværge til dem i mange år fremover. De passer til det meste (no kidding), og ser så cool ud til bukser der stumper. Alt i alt, et hamrende godt køb. Hav en skøn aften, XX Sarah

Likes

Comments