Hei! Her kommer en liten videosnutt fra vårt eventyr i Australia. Vi lengter allerede tilbake, og håper det ikke blir lenge til neste gang. Oppholdet vårt kunne virkelig ikke blitt bedre, da vi fikk se hele østkysten av Australia, samt møte mange fine folk på veien :-) Noen av høydepunktene er helt klart Palm beach (Der vi fikk møte flere av skuespillerne i Home and Away), Great Barrier Reef, Fraser Island og Whitsundays. Likevel må vi si at Sydney er byen som kapret våre hjerter(hehe), da vi tilbrakte tre uker der før vi fløy opp til Cairns og startet reisen nedover kysten.
(Husk å trykke på tannhjulet for bedre kvalitet)


Liker

Kommentarer

Vi hadde en fin tur til Tegenungan Waterfall! (Selv om vi trodde fossen var større(?) haha) Her var det også mange trapper å gå, så det ble litt av en svettefest kan du tro ;-) Har sett så mange bilder overalt av denne fossen, så gøy å endelig ha vært der selv!

Artig fyr som poserte som bare det, og laget litt av et show med hatten sin haha! Vi fikk også låne den til å ta noen bilder, men de ble så grusomme at de tror vi at vi holder for oss selv....

Litt skitten foss med tanke på at det er regnsesong, men vakkert likevel!

Vi booket en dagstur gjennom villaen vi bodde på, da de var så vennlige og vi følte det var det tryggeste. Sjåføren vår tok oss først med til "Rice terrace", så "Ubud ridgewalk", "Monkey forest" også avsluttet vi med Tegenungan Waterfall! Deretter kjørte han oss til Kuta, hvor vi befinner oss nå. Anbefales virkelig å ordne en slik dagstur om man skal på sightseeing i Ubud, da det er veldig rimelig i forhold til hvor lang tid det tar :-) Så lenge man ikke blir lurt, hehe!

  • Near Kuta, Badung Regency, Bali, Indonesia

Liker

Kommentarer