Fashion and Expireinces

Hey allesammen!

The babysitter - Cole’s babysitter Bee er rigtig gode venner og hun støtter ham. Da hans forældre skal på ferie babysitter Bee ham. Hans bedste veninde udfordre ham til at se hvad hun laver efter han er gået i seng. Bee og hendes venner laver en helt normal sandhed eller konsekvens, men den bliver senere meget blodig og et rent mareridt for Cole.

Riverdale - Serien følger fem teenager som prøver at opklare den uforklarede forsvinding af den populære Jason Blossom, samt med ikke at gå hindanden på nerverne.
I sæson to går det ud over en af Archies tætteste som bliver skudt af en ny gerningsmand, og hans gamle lærer bliver fundet dræbt i Greendale på den anden side af Riverdale.

Mean girls - Cady skal starte på en ny skole efter at have været hjemmeskolet hele livet, der møder hun Janice og Damian som hun klikker rigtig godt med. Da hun bliver inviteret til at sidde ved de populæres bord, sætter hun sig. Og Janice foreslår at hun bliver ved med at hænge ud med dem, så hun kan lytte til dem bagtale alle. Men måske blev Cady revet lidt for meget med og det ender med en samtale hos rektoren og en tæt veninde afslører alt Cady har gjort.

Pretty little liars - Fem bedste veninder holder sleepover i en lade hos en af pigerne, en forsvinder sporløst. Og det efterlader fire som efterhånden får trusler af en ukendt person ved navn A. Det er ikke nemt men de får flere og flere ledetråde til hvem der torturerer dem og hvad der skete med Alison den sommer.

The vampire diaries - handler om Elena Gilbert, som møder den her mystiske fyr Stefan. Elena bemærker en masse umenneskelige ting ved ham, og opdager han er en mere en 100 år gammel vampyr. Elena prøver at ignorere han, men begynder istedet at date ham. Det er en drama fyldt serie og flere af hendes venner bliver vampyrer byen finder ud af det og mange bliver ofre.

#realityhigh - Dani Barnes kæmper for at komme ind på UC Davis, en professionel dyrelæge skole. Da hun støder på Cameron, som hun rigtig godt kan lide. Der er bare lige det problem at han er kæreste med skolens populæreste pige Alexa, hun er selvglad og egoistisk. Hun slår op med Cameron, men da han begynder at date Dani. Vil hun gerne have ham tilbage og prøver at ruinere deres forhold, og får et falsk venskab med Dani, men Danis lillesøster redder hende ud af problemerne.

Gossip girl - Følg med i dramaet mellem de to veninder Blair og Serena som bor i New York. Serena har været væk i lang tid og Blair er skuffet, Serena forklarede sagde intet til Blair og kom ikke engang og sagde farvel. Men de to piger bliver veninder men man må sige det går op og ned.

Grown ups - Clach Buzzer dør pludseligt, og de 5 mænd mødes igen efter flere år. De beslutter at tage op til den gammel hytte hvor de var da de var små. På en solskins dag, beslutter de at tage i vand land med deres koner og børn.

Just go with it - Danny er en plastik kigrur, og falder hurtigt for Palmer som han møder til en fest hos en fællesven. Danny bærer rundt på en falsk vielses ring lige siden han blev dumpet for et par år siden. Palmer finder ringen, da han skal forklare det siger han han er på vej ud af et skidt ægteskab og får hans kolleger til at spille hans ex kone.

Love wrecked - En pige tager sammen med hendes bedste ven til et eksotisk ferie hotel, hvor de skal arbejdede hen over sommeren, da hun finder ud af hendes største idol også skal bo der. Til en båd fest falder han vandet og hun hopper i efter med en rednings båd da de strander på en øde ø. Tror de indtil hun går på opdagelse men fortæller ham intet.

Kys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hey allesammen! Velkommen til denne blog.

Jeg syntes lige i skulle lærer mig lidt bedre og kende.
Mit fulde navn er Sarah Isabella Hedegaard Droejsbjerg, jeg er 13 år og bor i Gentofte. Jeg går i 7 klasse på en skole i Hellerup. Jeg bor med min mor, far, lillebror, hund og vores nuværende aupair. Jeg har altid rejst meget helt fra da jeg var lille, og har derfor mange oplevelser jeg også vil blogge om, men selfølgelig også trends/fashion, beauty og masser af Q&A’s. Håber i vil følge med og i er velkommen til at sende mig spørgsmål og andet<3

Instagram: sarahhedegaard

- Sarah

Likes

Comments