Posted i: Event

Hey bloggen,

Igår mødtes bloggerpigerne og jeg til en hyggelig aften på Illumrooftop. Vi prøver at mødes hver måned, hvis det kan lade sig gøre. Det er så hyggeligt, at man ikke er den eneste freak, der tager billeder af alt. Man føler sig absolut ikke mærkelig, når vi alle gør det her. Normalt er jeg typen, der tager billeder af alt, hvor mine venner er sådan ''Ej Sarah, lad os nu bare spise''... hvor jeg er sådan ''DO NOT TOUCH IT YET!'' Vi har alle sammen blogging tilfælles, så det er virkelig hyggeligt, når vi alle mødes. Vi spiste på Be Steak, god mad og rigtig god service - elskede tjeneren! Hun var helt fascineret af, at vi skulle tage så mange billeder, haha.

//S

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Fashion, sponsoreret

Hey bloggen,

Jeg blev kontaktet for ikke så lang tid siden af Defshop.com, som var interesseret i at lave et samarbejde med mig og min blog. På hjemmesiden finder man en masse street style items til både kvinder og mænd. Det fangede min interesse!! Jeg fik så tilsendt Adidas kasket og Adidas Superstar sneaks, og jeg er utrolig glad for begge ting. Har selv ville købe skoene i lang tid, men har aldrig fået taget mig sammen. Jeg ELSKER hvide sko normalt, og derfor så skulle det jo være de her ;) Det skal lige siges, at de er lidt store i størrelsen. Jeg bruger normalt 36,5/37 - men skulle ned i en 36, og selv med 36 skal jeg stramme snørebåndene, for at de sidder tæt.

Priserne på hjemmesiden er helt fine, og skal helt sikkert shoppe der igen. I kan også tjekke deres instagram ud HER.

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris


Likes

Comments

Posted i: Beauty

Si Intense- Giorgio Armani / Gucci Guilty Black - Gucci / Always Red - Elizabeth Arden

Hey bloggen,

I dag handler det om intense og sexede dufte. Jeg går så meget op i dufte, og får aldrig nok. Har haft en parfume samling siden jeg var 13 i think... Jeg har selv Gucci Guilty Black og Si Intense, og Gucci Guilty Black er den duft jeg har fået aller flest komplimenter på fra mænd. Det er helt sindssygt! Hver gang jeg har den på, så er det altid en mand, der kommenterer på, hvor godt den dufter. Det er aldrig en kvinde faktisk. I byen får jeg altid at vide, at jeg dufter super sexet, når jeg har den på. Den er utrolig. Jeg har haft den normale Gucci Guilty (gold) før, men kan meget bedre lide den i black. Så hvis du skal ud og score, så på med Gucci Guilty! Makes you guilty as fuck ;-)

Si Intense er også en super sexet duft, og jeg elsker den. De fleste kan bedst lide den normale Si, men jeg er mere til den intense version. Den holder hele dagen, værd at bruge penge på. Si Intense har iøvrigt vundet Danish Beauty Award.

Den sidste er fra Elizabeth Arden som jeg dog ikke har endnu - men jeg var forbi Matas i dag, hvor jeg lige duftede til den, og tænkte bare daaaaaamn må ejes! Så bestilte den hjem. Jeg har faktisk ingen parfumer fra Elizabeth Arden, men den her faldt jeg sgu for. Duften er varm, sexet og intens.

Likes

Comments

Posted i: Dagens emne, Personlige indlæg

Hey bloggen,

I dag er det sgu valentine's daaaaaay, and no one really gives a shit. Ja, det er sødt at folk giver hinanden roser og chokolade på denne dag, men ærligt... jeg vil gerne have roser og chokolade hver dag! Ikke kun d. 14 Feb. Så hvis du godt kan lide mig, så sender du bare roser og chokolade til min dør, skal nok give adressen. Ej okaaaaay just kiddin!

Jeg har faktisk en date med min bff. Vi skal i bio og se Fifty Shades, og hvis nogle begynder at onanerer til filmen, så begynder jeg seriøst at græde. Man har jo hørt rygter om, at sådan noget er sket til den film. Puha


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Beauty

Kan købes her: Whipped Cream & Milkshake - Incredible Oil

Hey bloggen,

i dag vil jeg skrive lidt om de produkter, jeg bruger til hverdag til mit hår. Jeg går sindssygt meget op i hårpleje, og vil næsten gøre alt for at få håret til at se sundt ud. Jeg glatter tit mit hår og føntørre det også, så det bliver hurtigt slidt og skadet - derfor er gode hårprodukter et kæmpe must. Min veninde introducerede mig til mærket *Milkshake*, hvilket har gjort mig ellevild med deres produkter. Whipped Cream er til at fjerne frizz, og det har man brug for her om vinteren, da de små hår stritter til alle vegne. Håret er også ret fugtigt om vinteren, og det kan godt få det til at se endnu mere slidt ud. Whipped Cream gør håret skinnende og blødgøre. Mens Incredible Oil bruges efter bad i fugtigt hår. Denne olie gør også håret shiny, og holder det fint og glat i flere dage. Kan allerede ikke leve uden den :D Begge produkter dufter sååå godt, og duften holder hele dagen.

Mit hår er ret langt og tykt, og får altid vildt spaltede spidser, dog jeg er typen, der aldrig gider klippes, selv hvis det er få centimeter. Så for mit vedkommende, skal jeg bare have produkter, som virker på håret, og gør en forskel med det samme!

Kan købes her: Beautifying Oil Mist & Kérastase Elixir Ultime

De to næstbedste produkter jeg bruger til mit hår, er olier fra Kérastase, også et sindssygt godt mærke og prisen er også god. Den første er en oil mist, som man sprayer i håret og bruges som leave-in pleje. Den anden olie er en normal hårolie, som giver smukt/skinnende hår ved første anvendelse.

Hvis I anbefaler andre hårprodukter, så må I meget gerne skrive dem i kommentar, da jeg er helt vildt interesseret, i at vide, hvilke produkter i synes er gode.

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Photos of the day

Hey bloggen,

I dag har jeg lavet en billedserie med et green touch & street style. Jeg kan se, at i godt kan lide, når jeg laver ''photos of the day''-indlæg, så nu laver jeg et til. Jeg elsker at sidde og være kreativ med billeder, og kan bruge flere timer på det. Jeg skifter normalt min tøjstil rimelig ofte, så den ene dag er jeg totalt feminin og fin på den, mens den anden dag er jeg i cap, tanktop og hættetrøje. It depends u know. Kan i lide den her serie? 🌟

Min kasket er fra; Def-shop.dk​ - kasket & Beats EP fra; CineMagic - Beats EP


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Fashion, Shopping

Hey bloggen,

Ohhhh god! Se lige, hvad jeg fik købt for nyligt. I'm in love! Jeg har faktisk længe gået og ville købe en sort taske, men har haft svært ved at bestemme for mærke og model. Jeg havde overvejet Michael Kors & DKNY, men synes at ret mange har tasker fra de to mærker, så ville gerne have noget lidt anderledes. Så jeg endte med at købe en taske fra Valentino, hvilket jeg er super glad for. ❤

Jeg var lidt i tvivl om størrelsen, da jeg altid gerne vil have plads til min Macbook i tasken, så jeg også kan have den med i skole. Men den så stor nok ud, så tænkte det ville være fint. Og det var det heldigvis, fordi min Macbook 13, kan lige være der. Så no worries guuurls! ;-) Er du ligeså forelsket i tasken som jeg? Så kan du købe den lige her, til en meget billig pris: HER

Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Likes

Comments