Posted i: Personlige indlæg

Som overskriften lyder, så er det et evigt dilemma jeg har oppe i hovedet. Skal det være en dansk mand eller en udenlandsk mand? Jeg er selv kristen araber, og det gør det endnu svære, at finde en som matcher med mig. Når jeg er sammen med en dansk mand, så føler jeg, at der er mange ting en dansker ikke kan sætte sig ind i, og synes heller ikke de er åbne for, at man er anderledes med hensyn til kultur og traditioner. (af mine egne oplevelser). Når man lige snakker på arabisk med ens mor, og de bare står og glor - og de føler sig nærmest utilpasse. Jeg synes personligt, at det er vildt irriterende. Det føles som om, at jeg ikke kan være 100% mig selv. Dernæst synes jeg, at der er meget forskel på opdragelsen, hvilket resulterer i, at jeg ikke føler jeg passer som sådan ind i den fuldt ude danske kultur.

Problemet med en arabisk mand er, at de er meget dominerende - hvilket jeg selv er, og derfor vil det hurtigt gå i flammer. Plus de fleste er muslimer, og de ville ikke kunne accepterer min tro osv (ærlig snak). Derfor ville jeg heller ikke kunne være mig selv med en arabisk mand.

Men jeg kan umuligt være den eneste, som finder mig selv i den her forvirring. Jeg tror, at mange udenlandske kristne piger, føler det samme. Oftest så passer jeg bedst med dem, som er halv dansk og halv noget andet.

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Personlige indlæg

Ej men seriøst, jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Folk siger altid ''du får så mange tilbud, det er så nemt for dig. Du er så utrolig heldig, når det kommer til mænd'' og alt den slags lort. Men i virkeligheden kan jeg nå at date 8 fyrer på et år agtig, fordi det går så hurtigt galt. Hvordan er det seriøst muligt? Nogle mener, at jeg hurtigt bliver ''for'' seriøs.. Well, jeg går ud fra, at når man ser en fyr, at man ikke hore den med en masse osv. Men måske er det i virkeligheden det som skal til? Fordi hver gang jeg giver en fyr min respekt, så er det som om de trækker sig tilbage og bliver fraværende. Mine tanker; ''Skal jeg virkelig være en BITCH overfor dig, før du synes det er spændende? Det har jeg virkelig ikke noget imod.''

Det er mig, der bliver inviteret ud. Det er mig, der modtager alle de søde og romantiske beskeder osv. Så hvordan i alverden bliver jeg lige pludselig den ''for'' seriøse type? Jeg ved, at de prøver alt, hvad de kan på at score en, og når det lykkedes, så blev alting lidt mindre spændende. Jeg giver mig ikke nemt, og falder heller ikke nemt for folk, MEN når det så endelig sker, så bliver det kedeligt, fordi kampen om at få mig var jo lidt mere spændende..

Ej, det hele er en KÆMPE JOKE.

Maybe the love of my life got stuck in a condom?

Likes

Comments

Posted i: Personlige indlæg

Heeeeey babies, 🌟

I dag har jeg lavet en get to know me post, så mine læsere ved lidt mere om mig som person, og ved mere om mine interesser.

1. Jeg startede med at blogge ved en joke faktisk. Min veninde og jeg havde læst, at man kunne tjene penge på den slags, og så sagde jeg for sjovt ''opretter sgu da en blog''. Det viste sig, at jeg rent faktisk syntes det er fedt at blogge, og nu elsker jeg det.

2. Jeg elsker musik og dans... Ligeså snart jeg høre en sang jeg kan lide, så begynder jeg at danse... har tit danset i kantinen på skolen, på gaden, på arbejde osv. Det bliver helt ustyrligt jo! Jeg har også gået til dans før i tiden.

3. Er der noget jeg ikke kan klare, så er det, hvis jeg skal gentage mig selv mere end to gange. Åhhhh, hvor jeg hader at gentage mig selv. Det tricker et eller andet i min hjerne, og kan blive virkelig sur, hvis jeg får et ''hvad'' mere end to gange.

4. Jeg går meget op i mit arbejde. Jeg er typen, man ikke kan genkende, når man møder mig i virkeligheden og på arbejde, fordi der er så langt fra de to personligheder. Jeg arbejder på Radisson Blu Royal Hotel, og snakker også engelsk til hverdag på arbejdet, som jeg jo heller ikke gør ud over arbejde.

5. Jeg er opvokset med en tvillingebror, så selvom jeg ser meget piget ud, så er jeg det ikke helt. Jeg nyder faktisk at bruge min tid med mænd (venner/flirt), fordi mænd er så anderledes sammenlignet med kvinder.

6. Mit temperament er enormt, og da jeg var i mine teenageår, var jeg så ustyrlig, at jeg blev nødt til at gå til jiu-jitsu, så jeg kunne komme ud med det hele der. Jeg gik til det i 6 år, så jeg kan godt sparke dig i hovedet, røv osv... watch it.

7. Jeg griner meget, når jeg bliver genert. Så griner jeg af alt personen siger, selvom det faktisk slet ikke er sjovt. Men hvis jeg synes personen ser sød ud, så kan jeg ikke styre det. Det var en fyr, der decideret sagde til mig en gang ''Du griner altså rigtig meget'' ... hhhhhh

8. Jeg er fan af parfumer. Jeg har så mange parfumer, og nogle af dem, har jeg ikke engang brugt endnu. Men jeg elsker min samling. Folk bruger penge på alkohol, jeg bruger penge på parfumer.

9. Jeg kan ikke lide, når folk snakker om penge og rigdom. Kan ikke klare overfladiske mennesker.

10. Jeg er ikke særlig høj, 160.


Likes

Comments

Contains affiliate links Posted i: Fashion, Shopping

// BELLA JAKKE - MINIMUM // Valentino by Mario Valentino Taske // Michael Kors Ur //

Hey babies,

Jeg har fundet den helt perfekte forårs jakke! Jeg er helt vild med farven, og tror denne farve klæder alle. Jakken er rigtig blød og i super lækker kvalitet. Jeg købte min fra Magasin, og man kan også købe den på nettet (link øverst). Man kan også få den i mørkeblå HER.


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Fashion, Shopping

BH// HER

Hey babyguuurls,

Laaace all over the place! Ej men se lige, hvor cute den her BH er. Det ligner jo nærmest en crop-top. Hunkemöller har lige nu et tilbud, som hedder vælg 3, betal for 2.Jeg er jo mega fan af undertøj, men har altid problemer med at finde den rigtige BH, da jeg bruger en lidt irriterende størrelse. Synes dog den her sidder perfekt, og den er super behagelig at have på. 💗


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Personlige indlæg

Hey babies, 💋

Jeg har faktisk længe tænkt over, hvad jeg synes er mest spændende - the hunt or the kill, når det kommer til mænd... Når jeg har fundet en mand, jeg synes er tiltrækkende, så bruger jeg også alt min charme for at få ham. Og det virker, hver eneste gang. Vil jeg have dig, så skal jeg nok få dig ;). Jeg er virkelig konkurrence-mindet, og ser alt som en udfordring sjovt. I kan vel godt høre, hvad hælder mest til? THE HUNT, for sure. Jagten på at få manden er sindssygt spændende, og det tænder mig nærmest helt vildt, når jeg ikke kan få ham med det samme. De mænd jeg har kunne få med det samme, har jeg også droppet med det samme.

Jeg ved godt, at jeg lyder som en kæmpe fuckgirl, når jeg skriver, at jeg ikke gider dem ligeså snart jeg har fået dem. Men jeg kan ikke gøre for, at jeg mister interessen, når det hele bliver for nemt. Ligesom at man konstant hører piger kalder drenge for fuckboys. Det er jo ikke fuckboys, bare fordi de mister interessen, ligeså snart du kaster dig selv på dem. De har ikke haft chancen for at jagte dig, og derfor bliver du også nemmere at droppe. Sådan har jeg det med mænd i hvert fald.

CHASE - HUNT - KILL


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Dagens emne, Personlige indlæg

Hey babies,

Nu hvor jeg har haft en masse Tinder-snak på bloggen her, så er der nogle, der undre sig over, hvorfor fanden jeg nu har slettet appen? Well... for at være helt ærlig... Tinder gav mig stress. Jeg åbnede ikke så tit beskederne, fordi jeg faktisk ikke magtede, og så fik jeg bare stress af, at der kom flere beskeder som jeg ikke fik besvaret, og følte det var uhøfligt ikke at svare folk, men samtidig gad jeg heller ikke bruge tid på overfladiske samtaler. Tænkte bare det her går sgu ikke... Så måtte slette appen for at få lidt ro.

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

"Love your haters, they are your biggest fan."

Hey bloggen,

Vi kender alle sammen til det. VI har alle sammen været udsat for det. HATERS... Ja, man kan sgu ikke undgå at få nogle haters igennem tiden. Men jeg ser sådan her på det; hvis alle kan lide dig og synes du er sød osv... Så er der noget galt. Du er for normal. Du skiller dig ikke ud. Du gør ikke noget specielt, som folk finder truende. Du forsvinder i mængden. Er der nogle, der gider det? Det er der sikkert. Er jeg en af dem? Nej.

Lige siden folkeskolen har jeg altid haft haters. Mit navn blev skrevet på toiletterne ''Sarah er en kæmpe bitch" efterfulgt af mine veninders navne, hahahhahaha elsker det, folk har seriøst for meget fritid. På gymnasiet havde jeg fandeme også mange haters, og man kunne mærke deres øjne brænde i nakken på en, mens man gik på gangene, og derefter kunne man høre dem snakke om, hvorfor jeg troede jeg var noget. Når jeg hører sådan noget, så går jeg med et smil på læben, fordi jeg har aldrig snakket med de her mennesker, men der må være en grund til at de føler sig så truet. Nu hvor jeg går på vidergående uddannelse, så sker det helt samme. Går i klasse med nogle piger og drenge, der ikke kan klare at man skiller sig en smule ud. Så jeg får tit at vide, hvad der bliver sagt bag min ryg, og det er sgu ikke altid pæne ting ;) Men men men.... det ikke noget, der går mig på. De gør mig mere fame, og tager det som et kompliment, når folk føler sig truet af min eksistens. Yaaaaas!

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen,

Kender I det, hvor man nogle gange bare har lyst til at gemme sig langt væk, fordi man bliver så genert? 😳 Det kender jeg alt for godt til. Har oftest stået i situationer, hvor jeg bare kan mærke varmen stiger mig til hovedet, mens mine røde kinder afslører mit sande jeg. Folk, der ikke kender mig, ville aldrig sætte mig i den ''generte-type'' kategori. Men mine venner ved udemærket godt, hvordan jeg er, og hvor blød jeg kan være.

Jeg bliver oftest shy, når jeg får komplimenter. Hvis jeg får en besked fra en fyr, der komplimenter mig, så sker der ikke rigtig noget. Men så snart man siger det til mit ansigt, så kan jeg mærke the temperature is rising, og jeg begynder faktisk bare at grine. Jeg har tit fået at vide, at jeg ser arrogant ud eller ser meget kold ud, når man ser mig første gang. Og det er måske fordi jeg nogle gange har et kæmpe stoneface, hvilket jeg aldrig ligger mærke til at jeg har, udover på mine billeder. Men jeg er på ingen måde de to ting, og det finder man ret hurtigt ud af, når man lære mig at kende.

Ikke nok med alt det her... Jeg bliver også rigtig genert, hvis jeg godt kan lide en fyr, og jeg ser ham lige pludselig foran mig. Så får jeg det nemmere ved at ignorere personen. Og får tit den der ''hvorfor sagde du ikke hej?'' ØHHH fordi jeg ikke har nogle balls. Men siger bare ''Jeg så dig ikke, havde ikke mine briller på'' ej hahaha. Men fyrer som regel op for en dårlig undskyldning. I virkeligheden var det fordi, jeg lige blev ultra genert i øjeblikket, og ikke kunne åbne munden. Yes, that's me.. Shit 😂👀


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Hey bloggen,

Som noge af jer allerede har bemærket, så er jeg hovedperson i Bøf & Blowjob sketchen på TV2 Zulu. I kan se reklamen: HER eller på deres Facebook side HER

But how did this happen? Well... Jeg er venner med en fyr på facebook, som arbejder for TV2, og han havde så læst med på min blog. Han syntes jeg passede godt ind til deres idé, så jeg blev kontaktet. Jeg var i skole, da jeg fik mailen, men var flad af grin - og tænkte HELT SIKKERT. 😂 Jeg mødtes med resten af holdet for at filme fredag, og vi havde det så sjovt. Jeg ved udemærket godt, at jeg ikke har et skuespiller gen, men det var nu meget sjovt at prøve af. ;)

Hvad tænker jeg om Bøf & Blowjob dag?
Jeg tænker, at det er en latterlig dag, og den skal da bare slet ikke fejres. Så siger mændene sikkert ''jamen kvinderne bliver forkælet på valentinesday''. Nej, det er ikke kun kvinderne. Denne dag handler om at fejre kærligheden, og ikke kvinderne. Bøf & Blowjob er kun til mændene, og synes den er lidt nedladende overfor kvinder. Så ja, som jeg så flot giver udtryk for i videoen - kommer du og siger Bøf & Blowjob, så skal jeg nok klaske dig i hovedet med panden, og spise bøffen selv. Ses bitch 😌😏

Likes

Comments

Hey bloggen,

I dag handler det om Instagram. Instagram er det sociale medie jeg faktisk bruger mest, og elsker at man kan være kreativ derinde som det passer en. Vi kender det alle sammen, nogle gange tager man et billede, og tænker ''det kan jeg poste på instagram, men ikke Facebook''. Netop fordi på instagram synes jeg, at der er mere frihed til at dele billeder, som man har lyst. Min instagram account handler kun om mig, og kun billeder af mig. Se min profil: sarahharis.dk . Mange spørge mig, hvordan jeg har fået så mange følgere på så kort tid. Før havde jeg ikke som sådan en idé om, hvordan min insta skulle være. Men fandt hurtigt ud af mit eget image, og derfor er det gået ok stærkt på så kort tid. Så nu vil jeg dele lidt guldkorn ud, til dem som ønsker flere følgere 😘.

1. Vær aktiv!!!

Jeg kender det selv, jeg fjerner tit folk, som aldrig poster noget. Der er ikke nogen pointe i at følge dem, når de alligevel aldrig poster noget. Plus, når man er aktiv, så dukker din profil op forskellige steder alle de gange du poster et billede.

2. Like andres ting og kommentér!

Ligesom du selv vil have likes og kommentarer på dine pics, så vil alle andre også. Når du gør dette, skaber du flere loyale følgere, som ofte kommer til at like dine ting samt kommentere. Når de gør det, så kommer det videre ud til de personer, som følger dem.

3. HASHTAGS

Mange er for dovne til at lave hashtags, eller synes måske det ser kikset ud. Men med mine hashtags fx, så får jeg omkring 10-20 nye følgere, hver gang jeg poster et nyt billede.

4. Be different!

Jeg har fx lagt mærke til, at mange bloggere har meget den samme stil på insta. Føler lidt at mange kopier hinanden, men det gør dig ikke spændende - så er du ligesom alle de andre. Prøv at skille dig ud, og finde dit eget image.

Likes

Comments

Hey bloggen,

Mange forstiller sig, at bare fordi man er blogger, så er man bare out there, og at man ikke holder noget som helst privat. Jeg vil gerne lige sige, at det passer på ingen måde. Selvom jeg driver en blog, så er jeg meget privat som person. Nogle har måske lagt mærke til, at jeg på min snap har jeg en masse Tinder beskeder osv, og det ligger jeg op, fordi jeg ser, at folk synes det er underholdende, og kan i princippet slet ikke tage nogle af beskederne seriøst, så de bliver postet bare for hyggens skyld. Så er der måske nogle, der tænker ''jamen det er en person, som sidder bag skærmen, og skriver til dig.'' og her tænker jeg og hvad så? Personen er ligeså ligeglad med mig som jeg er med ham. Længere er den jo ikke rigtig. Men bare fordi jeg deler de her ting, så betyder det ikke, at jeg ikke holder noget privat.

Jeg er privat med en masse andre ting. Fx er jeg ikke så vild med, at enhver bare kommer hjem til mig, og ser hvor jeg bor osv. Jeg kan godt lide, at have mit eget space, som ingen kender til. Jeg har ikke så tit veninder på besøg, kun mine tætteste, og slet ikke mænd. Det sker slet ikke, med mindre vedkommende er min kæreste. Jeg er MEGET privat på mange områder, og kan ikke lide at folk ved alt om mig. Eller hvis jeg har store problemer i mit liv, så er det bestemt ikke noget, som kommer på sociale medier/bloggen. Det bliver ting jeg holder for mig selv, eller deler med mine nærmeste. Så bare fordi man har en blog eller poster tit billeder på insta/snap, så betyder det sgu ikke, at man deler alt med alle. Ro på, ikke.


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Hey babies,

I dag bliver der vist lidt TINDER på bloggen! Jeg bruger ikke tit Tinder, så nogle af beskederne er for lang tid siden, men stadig grineren at læse dem igen, haha! 😂

1 & 2

Nr. 1: Han er bare kysseklar.
Nr. 2: Rigtig sød, andet end jeg ikke spiser sushi, drikker ikke vin eller kaffe - lidt uheldigt :D

3 & 4

Nr. 3: Han er bare bolleklar.
Nr. 4: Den failer lidt for os. :D

5 & 6

Nr. 5 & 6 spiller på Mia Khalifa-kortet. 😂

7 & 8

Nr 7: Når man har en gruppechat med sin Bff, skide sjovt!
Nr 8: Han er on FIRE!

9 & 10

Nr. 9: Vild med bryster :D
Nr. 10: Den var da søøøøød <3

Likes

Comments

Hey bloggen,

Igår mødtes bloggerpigerne og jeg til en hyggelig aften på Illumrooftop. Vi prøver at mødes hver måned, hvis det kan lade sig gøre. Det er så hyggeligt, at man ikke er den eneste freak, der tager billeder af alt. Man føler sig absolut ikke mærkelig, når vi alle gør det her. Normalt er jeg typen, der tager billeder af alt, hvor mine venner er sådan ''Ej Sarah, lad os nu bare spise''... hvor jeg er sådan ''DO NOT TOUCH IT YET!'' Vi har alle sammen blogging tilfælles, så det er virkelig hyggeligt, når vi alle mødes. Vi spiste på Be Steak, god mad og rigtig god service - elskede tjeneren! Hun var helt fascineret af, at vi skulle tage så mange billeder, haha.


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Hey bloggen,

Jeg blev kontaktet for ikke så lang tid siden af Def-shop.dk, som var interesseret i at lave et samarbejde med mig og min blog. På hjemmesiden finder man en masse street style items til både kvinder og mænd. Det fangede min interesse!! Jeg fik så tilsendt Adidas kasket og Adidas Superstar sneaks, og jeg er utrolig glad for begge ting. Har selv ville købe skoene i lang tid, men har aldrig fået taget mig sammen. Jeg ELSKER hvide sko normalt, og derfor så skulle det jo være de her ;) Det skal lige siges, at de er lidt store i størrelsen. Jeg bruger normalt 36,5/37 - men skulle ned i en 36, og selv med 36 skal jeg stramme snørebåndene, for at de sidder tæt.

Priserne på hjemmesiden er helt fine, og skal helt sikkert shoppe der igen. I kan også tjekke deres instagram ud HER.

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris


Likes

Comments

Contains affiliate links

Si Intense- Giorgio Armani / Gucci Guilty Black - Gucci / Always Red - Elizabeth Arden

Hey bloggen,

I dag handler det om intense og sexede dufte. Jeg går så meget op i dufte, og får aldrig nok. Har haft en parfume samling siden jeg var 13 i think... Jeg har selv Gucci Guilty Black og Si Intense, og Gucci Guilty Black er den duft jeg har fået aller flest komplimenter på fra mænd. Det er helt sindssygt! Hver gang jeg har den på, så er det altid en mand, der kommenterer på, hvor godt den dufter. Det er aldrig en kvinde faktisk. I byen får jeg altid at vide, at jeg dufter super sexet, når jeg har den på. Den er utrolig. Jeg har haft den normale Gucci Guilty (gold) før, men kan meget bedre lide den i black. Så hvis du skal ud og score, så på med Gucci Guilty! Makes you guilty as fuck ;-)

Si Intense er også en super sexet duft, og jeg elsker den. De fleste kan bedst lide den normale Si, men jeg er mere til den intense version. Den holder hele dagen, værd at bruge penge på. Si Intense har iøvrigt vundet Danish Beauty Award.

Den sidste er fra Elizabeth Arden som jeg dog ikke har endnu - men jeg var forbi Matas i dag, hvor jeg lige duftede til den, og tænkte bare daaaaaamn må ejes! Så bestilte den hjem. Jeg har faktisk ingen parfumer fra Elizabeth Arden, men den her faldt jeg sgu for. Duften er varm, sexet og intens.

Likes

Comments

Hey bloggen,

I dag er det sgu valentine's daaaaaay, and no one really gives a shit. Ja, det er sødt at folk giver hinanden roser og chokolade på denne dag, men ærligt... jeg vil gerne have roser og chokolade hver dag! Ikke kun d. 14 Feb. Så hvis du godt kan lide mig, så sender du bare roser og chokolade til min dør, skal nok give adressen. Ej okaaaaay just kiddin!

Jeg har faktisk en date med min bff. Vi skal i bio og se Fifty Shades, og hvis nogle begynder at onanerer til filmen, så begynder jeg seriøst at græde. Man har jo hørt rygter om, at sådan noget er sket til den film. Puha


Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments