Posted i: Dagens emne, Personlige indlæg

Hey bloggen,

Mange bloggere er på alle sociale medier, og udnytter hvert enkelt af dem. Personligt synes jeg, at det bliver for meget at være ''på'' hele tiden. Som I måske har lagt mærke til, så har jeg heller ikke været særlig aktiv på bloggen på de sidste måneder, da jeg har så meget at se til. Det betyder selvfølgelig også, at jeg ikke har tid til andre sociale medier hellere. Jeg har valgt det populære sociale medie, Snapchat, fra - og jeg snapper faktisk mest ligegyldigt pis, hvor folk tit siger ''hvorfor snapper du væggen - må jeg ikke se dig i stedet?'' i'm like, nooooooo maaan.... Ej jeg kan slet ikke overskue snapchat - også fordi det rent faktisk tager meget af ens tid uden man ligger mærke til det. Dét sociale medie som jeg bruger meget tid på er Instagram (sarahharis.dk). Målet er 10K inden jul... haha nu må vi se ;) MEN jeg synes det er hyggeligt at følge med på andres snaps, og åbner også altid mine snaps, men svarer sjældent igen på dem. Så hvis du er en af dem, som sender mig mange snaps, så skal du ikke være ked over jeg ikke svarer hahahhahahaha....

//S

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Beauty, Dagens emne, Fashion

Hey bloggen,

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det virkelig svært at tage billeder af sig selv uden de bliver mega slørrede. Hvis man sætter kameraet på selvudløser, så fokuserer den bare slet ikke ordenligt. Og når jeg ser billedet tænker jeg ''er jeg så grim, at den slører for mit fjæs?'' like come on... Men denne gang havde jeg tålmodighed nok, og fik nogle ok billeder ud af det uden at det er helt slørret. Mange blogger får alle mulige til at tage deres billeder, men det kan jeg slet ikke tage seriøst. Kan godt være, at jeg har surmulefjæs på nogle af mine billeder, men hvis nogle stod og tog dem, ville jeg flække af grin hver andet sekund. (Skal aldrig være model) ✌

Likes

Comments

Posted i: Dagens emne, Personlige indlæg

Hey bloggen,

I dag handler det om singlelivet!!! Jeg kender så mange piger, som bare ikke kan være single.. Nogle af dem er i lorte forhold, og alligevel kan de ikke give slip. Tanken om at være helt single skræmmer dem, and i'm like.... what the fuck is wrong with you??!!!!!! Single livet er fucking sjovt, og man er ikke forpligtet til noget. Man kan gøre, hvad man har lyst til. Og man kommer til at lære så mange nye mennesker at kende. Jeg kender det fra mig selv - da jeg havde en k, så var andre ligegyldige... havde ikke lyst til at lære nye mennesker at kende. Men nu? Det er noget helt andet.

Når man er single, så er man fri.... og nogle mennesker kan ikke finde rundt i den her verden ved at være alene. Jeg synes det er stupidasfuck, at blive i et forhold KUN for at være i et. Selvfølgelig er det skønt at have en bestemt person som man vil gøre alt for og omvendt. Men hvis man ikke har mødt denne person endnu, skal man sgu ikke nøjes, bare for at have en.

Folk, der har været single i noget tid er meget sikre på, hvad de vil have, og hvad de ikke vil have. Min eks fx, han har altid været i forhold, og nåede kun at være single i korte perioder. Mange gange så synes jeg, at han var rimelig forvirret over, hvad han ville. Og har også oplevet mine veninder være sådan (dem som altid er i forhold)... Synes det er et kæmpe turn off... Det er en nok en af de ting jeg bedst kan lide, ved at være single. Jeg lære mig selv at kende. Der er ikke en bestemt person, som påvirker mine valg og beslutninger hele tiden.

Life is good!👌😏
//S

Likes

Comments

Posted i: Dagens emne

Hey bloggen, 🌸

Jeg ved godt, at jeg det er noget tid siden jeg har været på min blog. Men jeg kan simpelthen ikke finde tiden eller energien lige nu. Har så travlt med praktikken, og når jeg endelig har fri, så ses jeg med med vennerne. Gider ikke sidde foran skærmen, når jeg endelig har fri. Jeg er står foran en computer hele dagen, så bliver rigtig bims af computere, når jeg er off.

Hvordan går det med datning life? 

Det har jeg taget en pause med - føler ikke jeg har overskud til det. I aug. tog jeg på et par dates, men ingen som sagde mig noget... Dem jeg har mødtes med har jeg stødt ind i på Tinder eller Facebook. Men det virker skide mærkeligt, sådan lidt interview agtigt, når man mødes. Jeg er ikke interesseret i den slags, og derfor føler jeg det er spild af tid... Jeg bruger også kun tinder, når jeg prøver at blive træt før jeg går i seng. (det er trættende at kigge på så mange mænd, som bare er NEJ.'' Hahahahahha og ved godt det er snobbet sagt, men det er ærligt. Like it is what it is. 

Men jeg tager alting med ro, og glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer af ting og sager. Jeg er snart færdig med praktikken, og så får jeg måske lidt mere overskud til bois.... ;-)

Likes

Comments

Posted i: sponsoreret

// LINK HER

Hey bloggen,

Jeg har for lidt tid siden lavet et samarbejde med Citatplakat.dk. Jeg fik i alt 3 plakater, selvom jeg kun bad om 2... Men for at lave lidt sjov og ballade, så sendte de lige plakatet med ''Jeg fik så meget PIK igår, jeg kan dårligt gå.'' hahahahhaha jeg døde fuldstændigt, da jeg så det!! Kæft det var sjovt! 😂 Jeg elsker, når folk tør lave sjov og ballade med en. ✌Min mor så dette plakat, og hun forstår ikke alt dansk, så hun var sådan ''Sarah... Hvad betyder det der?'' Så sagde jeg bare ''Mor, det behøver du virkelig ikke vide'' hahahhahaa oh god! 😂

//LINK HER

Citatplakat er en side fyldt med plakater med danske citater, der får dig til at grine. Og designet af plakaterne er egentlig meget simpelt (minimalistisk), hvilket vil passe rigtig godt ind i moderne danske hjem. 🌸

//LINK HER

Jeg synes selv plakaterne er ret fede, og er super glad for mine!!! 💋 Jeg skal bare have købt en stor ramme, som de kan være i, og så ser det super fedt ud på væggen.

Likes

Comments

Posted i: Beauty, Dagens emne, Fashion

Hey bloggen, 🌟

Her for leden tog jeg en lille serie billeder - faktisk noget helt anderledes end jeg plejer. Jeg legede lidt med lys og skygger, og så blev resultatet dette. Mine billeder er taget med Olympus Pen e-pl7, og har redigeret dem i programmet Photoscape. Mange af jer spørger ''Sarah, hvem tager dine billeder?'' Well, det gør jeg selv. Jeg har et stativ, og hvis du også er blogger, så vil jeg anbefale dig at købe sådan et! Så kan du slå dig løs med at skyde billeder, uden nogle behøver at tage dem for dig. 

Hvad synes I om denne slags billeder? 👄

Likes

Comments

Posted i: Beauty, Dagens emne

Hey bloggen,

Today it's all about the hair! Jeg har nogle helt specielle vaner, når det kommer til mit hår. Nogle er lidt bedre end andre haha! 💇

1. Når jeg vasker håret, så bruger jeg faktisk omkring 1 time i badet, fordi jeg starter med at vaske håret 2 gange med shampoo, derefter bruger jeg hår kur, og dette lader jeg sidde i håret i et par minutter. Hvor jeg herefter bruger balsam. Mit hår er rigtig langt, så det tager en evighed at få det ordenligt rent. 

2. Efter badet bliver jeg nødt til at føntørre det, da det ellers tager hundrede år, hvis det skal tørre af sig selv - netop fordi det er så tykt og langt. Men hold kæft, hvor jeg hader føntørre det! Det tager omkring 1 time at gøre dette. Ens arm er da simpelthen død bagefter!!

3. Mine spidser er rigtig slidte. Men jeg nægter nærmest at blive klippet! Jeg HADER at tage til frisøren, da de cutter alt ens hår af, og jeg bliver så nemt utilfreds, når det gælder mit hår. 

4. På grund af de slidte spidser, så åbner håret sig i to dele i enden, og når jeg først er gået i gang med at knække dem af, så kan jeg ikke stoppe hahhaha... det er så tilfredsstillende!! 

5. Mit hår kan ikke undvære olie!!! Jeg bruger så meget hår olie, da jeg faktisk har tørt og kruset hår. 

6. Altid efter badet, så er jeg nødt til at glatte mit hår, da det seriøst stritter til alle sider. Det er ligesom en big hairball on my head, ok? There is so much hair!

7. Jeg har oftets håret løst, da jeg får hovedpine af at have det i en hestehale... Mit hår er som sagt langt og tykt, så det vejr sgu lidt, og når det først sidder i hestehalen, så gør det av av efter en halvtime bare. 

8. Det her lyder måske mærkeligt, men jeg elsker at spraye parfume i håret hahaha!

9.  Jeg børster ikke mit hår særlig tit - og folk med krøllet og krusset hår kender til dette. Det bliver bare større og grimmere af det haha

10. Jeg vasker ikke mit hår så ofte - og ligeså snart det fedter, så bruger jeg tør shampoo. Jeg hader simpelthen at vaske mit hår. 

Likes

Comments