Hey alle sammen!

Jeg har taget en beslutning omkring min blog. Titlen siger det klart og tydeligt - ja, jeg stopper med at blogge. Jeg har på det sidste ikke været særlig aktiv på bloggen, og det skyldes mange ting. Èt af dem er simpelthen, at jeg ikke har tid til det. Jeg har ikke tid til at sidde og være kreativ med mine indlæg eller billeder. Og jeg har ikke lyst til at poste noget shit, bare for at poste. Jeg har faktisk heller ikke lyst til at dele alt omkring, hvad der sker i mit liv. Jeg kan godt se, at mine personlige indlæg fanger manges opmærksomhed og jeg får rigtig mange læsere, hver gang jeg poster et nyt personligt indlæg, men jeg har simpelthen ikke lyst til at sidde og dele ud hele tiden. Plus jeg vil gerne bruge min fritid på at ses med mennesker, i stedet for at sidde bag en computerskærm og skrive alt muligt.

Min beslutning omkring at stoppe med at blogge, er også baseret på, at folk får en helt fucked opfattelse af én. Gider egentlig ikke gå i detaljer med dette, men mange bloggere kender til det her, og jeg synes, at det er noget mærkeligt noget at dømme folk som snobbet og arrogant, bare fordi man er blogger. Folk skriver også tit ''du tror du er noget'' bla bla bare fordi man er blogger. For det første er vi alle sammen NOGET, ja! Så at jeg føler jeg er noget, det har jeg sgu ret til.

Anyways...

Jeg vil dog takke jer alle sammen for at have taget godt imod min blog, lige fra den dag jeg startede med at blogge! Jeg kan også se, at mange af mine læsere er faste læsere, så det har gjort mig rigtig glad, at folk har fundet mine emner spændende at læse. Jeg vil også takke alle de virksomheder, som har samarbejdet med mig og min blog! Jeg kommer stadig til at bruge min instagram, så der kan I altid følge mig, hvis i føler for det <3. Det kan være jeg i fremtiden vender tilbage til at blogge, but for now... it's over <3 Det skal dog siges, at jeg stadig har sindssygt mange gode historier og oplevelser at fortælle om, men i stedet for at læse dem på bloggen, må man mødes til en kop kaffe og høre dem. Jeg er en rigtig social person, så at gøre det på den måde er nok bedst for mig.

Thanks for everything! 💗

Følg mig på de sociale medier:

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: Personlige indlæg

Hey babies,

Et ærligt indlæg i dag. De mennesker, som har min snapchat, ved at jeg nogle gange snapper sjove samtaler af desperate mænd, som skriver de mærkeligste ting til mig. Og rigtig mange på snappen, synes det er sjovt, og skriver tilbage til mig, at det er vildt, hvilke typer mennesker, der findes. MEN MEN selvom det er mega sjovt osv, så går det faktisk altid udover mig selv. Hver gang jeg dater en ny fyr, så får jeg den her sætning smidt i hovedet: "Du skal jo ikke have det for nemt!??!!" De ser nemlig, at mange mænd skriver til mig og gerne vil give mig alt, men det er jo alt sammen bag skærmen? Det er alt sammen skuespil for at score en? Og 9,5 af gangene falder jeg ikke for det anyways. Så hvorfor fanden tror folk, at man har det NEMT, bare fordi man får komplimenter osv? Der er jo ligesom en grund til, at jeg stadig er single, og faktisk næsten altid har været det. Fordi det er ikke nemt, nej.

Har det utrolig svært med mænd, ligeså snart det skal til at være noget real. Ja, det er røv nemt at score, men fandeme svært at finde noget ordenligt, som jeg gider bruge min tid på. Den sætning, med at jeg ikke skal have det for nemt, går mig rigtig meget på, og synes ikke det er fair, at hver gang jeg skal ses med en fyr, så skal han lige gør alting mere udfordrende - mere end nødvendigt, alt sammen fordi ''jeg jo har det for nemt''. Jeg har seriøst skudt mig selv i foden med alle de snaps jeg har lagt ud, fordi det har givet et forkert indtryk af, hvordan virkeligheden hænger sammen, og hvordan min dagligdag ser ud, når det kommer til mænd.

Følg mig på de sociale medier:

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris


Likes

Comments

Posted i: Dagens emne, Personlige indlæg

Hey babies,

Uhaaaaaa sikke en titel. Vi kender det jo alle sammen! Sommeren gør jo bare noget ved hormonerne, og det er som om, at man bliver en anelse vildere om sommeren, right? Jeg tror både mænd og kvinder føler dette, og det er netop fordi, at man ser folk med mindre tøj på, hvilket i sig selv får tankerne hen i det frække hjørne. Ikke nok med det, så gør solen en mere tan og sexet, hvilket får selvtilliden til at stige, og dermed også øger sexlysten. Jeg ved ikke om i har lagt mærke til det før, men rigtig mange mennesker bliver single især i sommerperioden, netop fordi ens lyster til det modsatte køn stiger/eller samme køn, u know what i mean. Jeg blev selv single sidste sommer i en dag som denne. Og mine lyster steg da også helt vildt, må jeg ærligt indrømme.

Tænker I også som jeg? Er lidt nysgerrig... 😜

I stedet for at sidde der og blive varm, så synes jeg I skal følge mig på de sociale medier: 💦

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Posted i: Dagens emne

Hey babies,

Som i nok har lagt mærke til, så er jeg ikke så aktiv på bloggen her i sommerferien. Dette skyldes, at jeg ikke har en eneste dag til at sidde og skrive og være kreativ med mine indlæg. Jeg har ret travlt med arbejde, og så ser jeg også de venner, som jeg slet ikke har haft tid til før sommerferien. Man skal huske at leve i den virkelige verden også. Don't get me wrong, kan godt lide at blogge, men kan ikke få tid til det hver dag, det er umuligt.

Mine planer for sommerferien er, at jeg skal arbejde rigtig meget, og ses med mine venner. Der er også mange, som spørge, hvornår jeg skal i byen og feste, men det bliver altid i sidste øjeblik, spontant, og med de mennesker jeg nu er omkring i det øjeblik like... Så kan ikke rigtig planlægge det.

Min veninde og jeg prøver også at finde en rejse i juli, og måske skal jeg rejse i slutningen af juli med familien. Vil rigtig gerne holde min fødselsdag i udlandet (26 juli).. :D Men intet er planlagt endnu, så tager det en dag af gangen - typisk mig. ;)

That's it for today.

Følg mig på de sociale medier:

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris


Likes

Comments

Posted i: Personlige indlæg

Hey babies,

Bloggen har været stille i noget tid, og det er der en god grund til. Jeg har haft travlt med eksamen ligesom så mange andre, så der har slet ikke været tid til opdatering af min blog. Jeg har været så stresset, og kunne ikke fokusere på noget andet end at få overstået den eksamen. Før i tiden har jeg været enormt eksamensangst, og i gymnasiet tog jeg nogle gange et shot eller to, for at forholde min krop i ro inden eksamen. Det var virkelig slemt! Efterhånden forsvandt det lidt. Men jeg kunne sagtens mærke, at det kom igen de sidste uger her. Jeg har ikke haft nogen appetit, har haft hovedpine og mit humør har været skide dårligt. Ikke nok med det, så har jeg haft stik i hjertet og haft mange søvnløse nætter, netop fordi min krop er i stress-mode. Efter jeg blev færdig med eksamen troede jeg, at det ville gå væk med det samme, men det har taget et par dage, før min krop har fundet ro igen.

Til alle der skal til eksamen snart - pas på jer selv!!! Det er det aller vigtigste. Der er intet værre end at gå ned med stress. Held og lykke. I skal nok klare den super fint alle sammen <3

Følg mig på de sociale medier:

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

My Burberry 

Link: My Burberry Fragrance

Hey babies,

I dag anbefaler jeg denne skønne duft fra Burberry. Denne duft er inspireret af Burberrys kendte trenchcoat, hvilket også ses på sløjfen på parfumen. Sløjfen er lavet af samme stof som trenchcoaten - super fedt! Sleve låget på parfumen skal forstille at være knappen på trenchcoaten. Jeg købte min med shower oil, så jeg også kan dufte godt efter bad mmmhh <3. Duften indeholder noter som citrus, pæon og rose - en meget feminin duft. Min parfume er i 90 ml i Eu De Toilette.

Burburry Mr. Burberry

Link: Mr. Berburry Fragrence

Denne duft findes også til mænd. Duften indeholder noter som blandt andet cedertræ, grape, kardemomme og sandeltræ, hvilket gør den til en klassisk, sensuel og forførende duft, perfekt til gentlemanden.


Likes

Comments

Posted i: Sarah anbefaler

Hi babies,

Ok hands down, jeg er vild med den her olie!! Den her olie er både til håret, ansigtet og kroppen. Jeg bruger den dog ikke i ansigtet, da der er glimmer i. Men man kan bruge den som highlighter, hvilket ser så flot ud. Jeg bruger den meget til mit hår, da det ser sindssygt flot ud i håret med alt den glimmer! Jeg bruger den også altid til fester på kroppen, da den giver skinnende flot hud, hvilket ser ret sexet ud. Den her olie kan klart anbefales! Min er 100 ml, og kan købes her HER.

Følg mig på de sociale medier 👇

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Jeg ved godt, at det er et emne, som mange har en masse holdninger til. Men jeg har haft det på en helt bestemt måde angående homoseksualitet. I dag vil jeg dele mine tanker omkring netop dette. Før i tiden har jeg været ekstremt homofobisk! Emnet skulle slet ikke på banen, før jeg kunne mærke blodet begyndte at koge. Jeg ved godt, at jeg bor i Danmark, hvor der skal være plads til alle osv. Men folk må også forstå, at når man kommer fra en kultur, der er SÅ anderledes, så er der mange ting, som tager tid at ændre. Især når man har så stærke holdninger om homoseksualitet. Bare fordi folk prøver at overtale en, til at ens tankegang er forkert, så virker det ikke - det ryger ind og ud. Man skal opleve det, før man kan se indad.

Med årene blev jeg mindre homofobisk, men brød mig stadig ikke om det. For blot et år siden begyndte jeg at ændre holdning i takt med jeg også blev ældre og mere moden. Min kollega er en af de sjoveste mennesker jeg har mødt, og han er til mænd. Vi snakker begge om flotte mænd osv, og jeg har det så sjovt med det. For få år siden, ville jeg slet ikke kunne være i stand til at tænke sådan. Jeg er stolt over min udvikling, og det skal selvfølgelig være plads til alle. Men folk må forstå, at det intet hjælper, at ''prøve'' at ændre folks meninger, selvom disse meninger er helt skudt i hovedet.. Man skal opleve det, før man kan ændre på sig selv.

Og nej, jeg er ikke usikker på min egen seksualitet, som jeg har hørt tusinde gange før, når dette emne tages op. Jeg er sgu 110 pct. til mænd, så lad please vær med den bullshit sætning. Folk kan ikke gøre for, at nogle ting får dem til at føle en ubehagelig følelse. Jeg synes, at det er lort at fyre af, at hver gang nogle er homofobiske, jamen så er de selv homo i hemmelighed (har oftets hørt det blandt mænd). Like come on.

Anyways, så er jeg sindsygt glad for, at min homofobiske dage er over...

Følg mig på de sociale medier 👇

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Oh god, i'm totally in LOVE! Jeg har lige fået denne lækre taske ind ad døren! Jeg har i noget tid kigget på Kooreloo tasker, men eftersom jeg lige har købt en Valentino taske, så tænkte jeg, at jeg lige skulle slappe af. Den tanke holdte ikke længe, fordi da jeg så den her på www.bettinabeltner.dk, så skulle jeg have den. Længere var den ikke. En af grundene til, at jeg faldt for den her taske, er fordi den er håndlavet, så ingen render rundt med den helt samme taske, plus der bliver solgt 1 ef hver slags. Jeg har skrevet det før, jeg EEEELLLSKER når folk ikke har det samme som mig. Kooreloo tasken har en græsk stil over sig, som jeg finder utrolig charmerende. Jeg valgte min Kooreloo taske i farven turkis, da den ville passe til jeans, denim jakker osv, hvilket jeg går meget med. Men faktisk så passer den her taske til stort set til alle mine outfits. Mere awesome bliver det ikke ;) I kan se flere af deres designs på Instagram HER

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg laver en ny serie på bloggen, som hedder ''Sarah Anbefaler'', hvor jeg skriver om alle de ting og produkter, jeg er fan af! I dag handler det om Jimmy Choos parfume - nemlig BLOSSOM. Jeg købte den for ikke så lang tid siden, og jeg er kæmpe fan. Og det er faktisk sygt vildt, hver gang jeg har haft den her parfume på, så er der nogle, som har kysset mig hahahhahaha, spørg mig ikke, hvordan det er sket. Men jeg tror, at mænd bliver tiltrukket af søde dufte på kvinder - så den her er en sikker vinder, hvis du ønsker, at blive kysset på, haha. Når jeg har haft den her parfume på, så har det været i byen eller på dates.

Parfumen dufter sødt, men ikke sukkersødt, mere sweet & fruity. Den er perfekt til nighttime, men helt sikkert også daytime. Den kan købes alle steder i guess - link til den HER, hvor de også beskriver duften som SEXET - because it fuckin is ;) Min flaske er i 100 ml.

Instagram: sarahharis.dk 📷

Snapchat: Sarahharis 👻

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Kender i det, når man bare har fået fucking nok? Jeg har taget et valg. Det valg indebærer, at jeg fjerner alt negativitet omkring mig, om det så gælder venner eller hverdagsting. Det skal væk! Her for leden gik det virkelig op for mig, hvor kort livet egentlig er. På arbejdet møder jeg en kvinde med sin datter, som samme dag havde mistet manden/faren. Han døde på stedet. Mens disse to mennesker stod foran mig, kunne jeg næsten ikke håndtere det, især da jeg kiggede ind i datterens øjne. Situationen var ubeskrivelig. Det virker altid så uvirkeligt, men det sker for folk hele tiden. Det kunne ligeså godt have været mig eller dig... Føler ikke, at man værdsætter det nok. Jeg har defor valgt, ikke at ses med de venner, som har en negativ indflydelse på mig, mænd, som giver mig stress, og stoppet med at gøre ting, som ikke giver mig noget godt igen. Jeg har gjort dette bevidst i en måned nu, for at teste mig selv, og se, hvordan jeg kommer til at føle indeni. Jeg føler mig virkelig lettet, og jeg har det skønt. Det føles lidt ligesom, når man er på slankekur, og ens krop er blevet renset ud. Sådan har min krop det lige nu.

Drop alt det shit, som ikke gør dig glad. Du har ikke brug for det, og der vil altid være nogle, som prøver at få dig ned, altid. Få de mennesker ud, fordi du vil ellers gå rundt og tænke på det, og dine tanker påvirker dine valg, din hverdag samt din fremtid mere end du nogensinde regner med.


Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Hey babies,

Så er det KONKURRENCE TID!!! I samarbejde med Caseapp.dk kan du nu vinde et Iphone cover i en valgfri størrelse samt Macbook skin. Jeg er blevet forelsket i Caseapp og deres koncept, da man kan personliggøre produktet, og sådan noget elsker jeg. Jeg kan ikke lide, når andre har det samme som mig :D På billedet nedenunder ser du, hvordan jeg valgte at designe mit produkt, og jeg har da virkelig gjort den personlig med mit navn på 😌.

Nu til det sjove

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er.....

Det hele forgår på Instagram

  • FØLG MIG PÅ INSTAGRAM: SARAHHARIS.DK
  • FØLG CASEAPP PÅ INSTAGRAM: CASEAPP
  • KOMMENTER KONKURRENCE BILLEDET PÅ INSTAGRAM MED ''DONE ❤📱''

Jeg finder vinderen d. 15/05/17, og kontakter vedkommende på instagram DM igennem kommentaren. Billedet du skal kommenter er billedet nedenunder postet på instagram.

Good luck, from SH & Caseapp <3

Likes

Comments

Uhhh, det er første gang i lang tid, at jeg har lavet en outfit-of-the-day-post. I dag fik jeg taget mig sammen! Jeg eeeeeellsssker striktrøjer, synes det er så behageligt og hyggeligt at have på. Man behøver ikke altid være sexy, vel? ;) Som i kan se, så har jeg matchet den røde striktrøje med et par lyseblå jeans, og en hunter-grøn jakke. Rød er nok min favorit farve, så er ret glad for den her striktrøje ❤ Jeg kan desværre ikke finde links til de forskellige items, da de nok alle sammen er udsolgt, men skriver lige mærkerne nedenunder.

Striktrøje: Gina Tricot // Bukser: BikBok// Jakke: Magasin, Minimum// Taske: Valentino// Ur: Michael Kors// Sko: ShoeGar// Briller: RayBan

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments

Sååååå! Nu synes jeg vi skal stoppe med at dømme os selv for hårdt. Oftest så står man foran spejlet, og ser alt det man IKKE kan lide ved sig selv. Jeg er selv ret kritisk - og kan stå og tænke ''hvad er det dog mit fjæs ligner i dag?'' Men seriøst, fuck that shit. Lad os for en gangs skyld se os selv i spejlet, og fokusere på alle de ting vi GODT kan lide. Derfor har jeg lavet en liste, over 5 ting jeg kan lide ved mig selv.

1. Selvom jeg ikke har øjne, der fungerer optimalt, så synes jeg faktisk at mine øjne er flotte. Jeg får tit at vide, at jeg har et fangende blik. Så det gør mig jo glad!

2. Mine briller. Jeg kan næsten ikke kende mig selv uden brillerne. Det er 2 år siden jeg fik briller, og jeg kan ikke undvære dem nu. De er blevet en del af mig.

3. Min højde. Jeg er ret lav, men jeg elsker det. Jeg er 160 høj, og synes det er en perfekt højde, især når man så tager stiletter på. Men synes bestemt også høje piger er sexy.

4. Mit sorte hår. Selvom det er farvet, så elsker jeg sort hår til mig. Synes det klæder mig og fremhæver mine træk bedst.

5. Den her har I sikkert ventet på, men jaaaa - jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne lide mine bryster. Jeg elsker sgu mine bryster. Nogle gange kommer den der fra mænd "Det er jo push up?" hahahah, og om det er push up eller ej, og hvad så? De er store i forvejen, så hvilken bh jeg har under mit tøj rager sgu ikke dig. ;) Sure mennesker everywhere seriøst..

Husk at elske dig selv først!


Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris


Likes

Comments

Hey babies,

Jeg har lige fået dette flotte Iphone cover samt Macbook skin ind ad døren! Weee, og så er det med mit egen ambigram på!!! This is awesome! SRH HRS står selvfølgelig for mit navn, hvis du ikke lige kunne regne den ud, haha. But anyways, jeg er helt vild med coveret især! Det er i super god kvalitet, er billedet er skarpt. Du kan designe dit helt eget cover samt skin derinde i alle Iphone- og Macbook størrelser. Jeg elsker, at have noget andre ikke har, så fik sgu da bare mit navn på, så tror jeg ikke der er nogle, der køber det samme any time soon ;)

Ønsker du at designe dit eget design til din Macbook/Iphone, så kan du gøre det; HER

Du kan følge CaseApp på insta: HER

Og du kan følge mig på Insta: HER

Likes

Comments

Som overskriften lyder, så er det et evigt dilemma jeg har oppe i hovedet. Skal det være en dansk mand eller en udenlandsk mand? Jeg er selv kristen araber, og det gør det endnu svære, at finde en som matcher med mig. Når jeg er sammen med en dansk mand, så føler jeg, at der er mange ting en dansker ikke kan sætte sig ind i, og synes heller ikke de er åbne for, at man er anderledes med hensyn til kultur og traditioner. (af mine egne oplevelser). Når man lige snakker på arabisk med ens mor, og de bare står og glor - og de føler sig nærmest utilpasse. Jeg synes personligt, at det er vildt irriterende. Det føles som om, at jeg ikke kan være 100% mig selv. Dernæst synes jeg, at der er meget forskel på opdragelsen, hvilket resulterer i, at jeg ikke føler jeg passer som sådan ind i den fuldt ude danske kultur.

Problemet med en arabisk mand er, at de er meget dominerende - hvilket jeg selv er, og derfor vil det hurtigt gå i flammer. Plus de fleste er muslimer, og de ville ikke kunne accepterer min tro osv (ærlig snak). Derfor ville jeg heller ikke kunne være mig selv med en arabisk mand.

Men jeg kan umuligt være den eneste, som finder mig selv i den her forvirring. Jeg tror, at mange udenlandske kristne piger, føler det samme. Oftest så passer jeg bedst med dem, som er halv dansk og halv noget andet.

Instagram: sarahharis.dk

Snapchat: Sarahharis

Facebook: Sarah Haris

Likes

Comments