31/3-2015

"Jag såg dig gråta idag. Något som jag vet att du aldrig gör. Jag visste att något var fel, att det var något allvarligt. Vad skulle jag göra? Du hade inte pratat med mig på sex över 6 månader så jag visste inte om jag skulle försöka få dig att berätta eller inte. Men sen såg jag blicken du gav mig samtidigt som du torkade bort dina tårar. Jag kunde inte låtsas som ingenting, som om jag inte hade märkt något eller inte brydde mig. Men jag kunde heller inte gå fram till dig när du satt med de andra, eftersom jag inte visste hur du skulle reagera. Jag fick iväg ett sms åtminstonne. När det gått ettag och du inte hade svarat än tänkte jag bara att du kanske bytt nummer eller nåt. Men sen gick du förbi och du stannade upp lite när du såg mig så jag vinkade att du skulle komma dit. En kram. Vi gav varandra en kram som måste varit den bästa kramen jag någonsin fått av dig. Det spelade ingen roll att vi inte pratat på så lång tid för jag tror båda kände att vi fortfarande finns där för varandra, oavsett det som hände mellan oss. När du sedan berättade vad som hade hänt kunde jag inte säga mycket alls. Jag vet inte vad som hände med mig men jag satt som förstelnad och fick knappt fram några ord. Jag finns alltid. De orden fick jag i alla fall fram och jag tror det räckte för att du skulle förstå att jag menade de. Jag kommer alltid att bry mig om dig, det vet du."


Även fast han var fel person så var han en del av mitt liv. Jag bryr mig fortfarande om honom trots att hans och min tid är snart 2 år sen och jag har hittat den absolut rätta. Jag kommer alltid bry mig om honom fastän att det tog slut på ett sätt som gjorde allt så himla komplicerat. Han betyder fortfarande någonting då han en gång i tiden var killen jag kände något extra för

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att vara tonårstjej måste nog vara bland det svåraste som finns. Det är så himla jobbigt att ha så mycket olika känslor och tankar som irrar omkring i kroppen och man vet inte vad man ska göra av dem. Så man håller dem inne. Man håller det inne och det tar på ens krafter så sjukt mycket. När man inte heller vet eller förstår vad det är man känner så kan det vara så svårt att ens försöka prata med någon för man får inte ut rätt ord. Det värsta är när man börjar göra saker för att glömma tankarna eller för att kunna sova på nätterna. Jag tog till alkoholen. Dagen innan nyårsafton drack jag och sedan blev det 13 dagar i rad.
Alltså i måndags var senast jag drack. Detta är pga att jag är nerkärad i en kille som inte bryr sig om mig alls. Som jag ändå måste se ganska ofta då han går i samma skola som mig och vi har gemensamma vänner. Allt är jobbigt och att se han med en annan tjej gör allt ännu värre. Mina nätter har blivit sömnlösa igen och det är sjukt jobbigt. Precis när skolan börjat och man behöver energin när man inte kan sova ut på morgonen heller och det gör så att ångesten är total just nu.

Många går igenom liknande grejer som jag gör just nu och andra går igenom andra saker som bara är jobbiga utan att veta varför och jag vet om att det är tufft. Jag vet om hur det är att vilja ge upp all jävla skit för man orkar inte en dag till. Jag vet om hur det känns när man tror att hela världen är emot en. Så snälla, jag ber dig, om du läser detta och mår dåligt, så tveka inte på att höra av dig till mig. Skriv till mig på facebook @/sarah almgren heter jag där. Jag finns för alla för jag vill se människor må bra. Ingen ska behöva gå igenom de känslorna som jag och många andra unga människor gör, så tveka inte. Jag finns här för dig.

Likes

Comments

Ännu ett nytt år och jag ät äntligen 18! Jag trodde inte att det skulle kännas annorlunda men det är precis det det gör. Från första sekunden jag insåg att jag var 18 så var det som "wow, nånting har ändrats i mig."

I alla fall. nyår betyder ju nyårslöften så jag har några stycken detta år!
- Jag ska slita röka. (Åtminstone sluta röka varje dag kanske fortfarande helger och så)
- Jag ska lära mig säga nej till folk. (Speciellt till killar som jag låter mig utnyttjas av)
- Jag ska börja träna igen och faktiskt se resultat till sommaren tack vare Mattias och mitt vad.
- Jag ska göra grejer som är sjuka och spontana så jag har mina berättelser i framtiden när jag är gammal och skruttig!
Det är nog dem jag hade för i år så hoppas verkligen att jag klarar av alla!

Detta år började inte helt bra men inte allt för dåligt heller. Det jobbiga för mig just nu är att jag lät mig falla för idiot än en gång. Han sa att han inte skulle såra mig. Han sa att jag inte var hans rebound. Och han sa att han verkligen tyckte om mig. Nu blev det inte alls som jag tänkt mig men jag ska inte längre försöka. Har bestämt mig för att låta han kämpa om han nu vill ha mig. Han har mitt nummer och han vet vart jag bor om det skulle vara något. Just nu vill jag hata han men det går inte. Istället hoppas jag på att han kommer att kämpa för min skull, innan han förlorat mig helt.

Likes

Comments

Det finns så många som skulle vilja ha semester från livet av alla möjliga anledningar. Ofta på grund av stress eller utmattning. Jag vet hur det känns när det är så och det är så otroligt jobbigt. Jag tror därför att det är viktigt att man satsar på att skapa ett iv som man känner att man inte vill ta semester ifrån. Ett bra jobb som man verkligen trivs med, fina underbara människor att omge sig med och en hälsosam livsstil. Har man de sakerna tror jag att man känner att man har allt man behöver. Det är klart man tar semester då o då från ett jobb men känner man dagligen när man vaknar att man verkligen inte vill gå dit, inte bara för att man är morgontrött, så borde man börja tänka lite. Man ska inte leva ett liv som man inte mår bra av, det ska inte behöva vara så.

När jag hade min första praktikperiod andra året i gymnasiet alltså tidigare i år kände jag så. Jag skulle vara där i 10 veckor och jag mådde så dåligt över att gå dit. Nu var ju inte det ett jobb jag skulle ha sen men jag klarade inte av det. Vissa människor är dock starkare än andra och kanske skulle klarat av det ändå utan att bryta ihop, men det gjorde inte jag. Efter 6 veckor var jag påväg dit på morgonen och helt plötsligt brast det. Klumpen jag hade in magen varje dag jag behövde gå dit fick mig en dag att bryta ihop i panik. Jag fick en ångestattack. Efter det blev jag sjukskriven och de ville inte ha kvar mig där. jag kände bara tack gode Gud att det är slut på det nu för jag klarade inte en sekund till och det var hemskt. Just under den tiden var mitt liv upp och ner och jag har fortfarande inte lyckats vända det helt rätt än men jag tror att det är på rätt väg.

Nu går jag tredje året och har min andra praktikperiod med en av mina bästavänner. Innan var jag så sjukt nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen men när jag fick veta att vi skulle vara tillsammans så kände jag en sådan lättnad. Nu är det sjunde och sista veckan men förra veckan brast det för mig även här. Även fast jag har min bästavän här och fastän att jag trivs väldigt bra så lyckades jag inte hålla ihop det denna gången heller. Jag fick två dagar plus helgen ledigt och idag var det någorlunda lättare även fast det var extremt jobbigt idag med. Nu är det tre dagar kvar för mig, sen får jag semester och det kunde inte vara ett bättre tillfälle än nu...

xoxo, S​

Likes

Comments

Ni vet den känslan när man är nykär? Det finns nog inget bättre. Jag skulle inte säga att jag är kär riktigt än men den här killen, han är helt fantastisk. Vi träffades första gången för 6 år sen, då gick vi i sexan. Vi var tillsammans till och från under 2 år men inget seriöst förhållande då vi var så små. men jag blev kär i han. Han var min allra första riktiga kärlek. Nu har vi fått upp kontakten igen och jag vet att han kommer att betyda så mycket för mig snart. Han behandlar mig som ingen annan kille någonsin gjort innan. Han visar att han verkligen bryr sig och han vill prata med mig hela tiden när vi inte ses.

Nu när jag skriver det här ligger han i sin säng och sover samtidigt som jag ligger i min säng och lyssnar på hans andetag från andra sidan av telefonen. Jag kom på mig själv att jag log så stort för mig själv endast för att jag vet att han är där just nu och jag hör honom andas. Jag var därför tvungen att dela med mig av det här för min egen skull för att jag ska kunna gå tillbaka och minnas det här i framtiden. Då vill jag försöka sätta mig in i samma känsla som jag har nu. Även om jag inte kommer känna samma sak då så vill jag åtminstone veta att jag har känt känslan, av att vara så lycklig av att höra någons andetag...

2009-12-11

Likes

Comments

Bara för att jag ska kunna skriva av mig och komma ihåg alla minnen om flera år så startar jag nu igen med bloggningen. Kommer garanterat inte ha mer än en läsare men jag har den för min egen skull och för att det är kul att skriva! Så imorgon börjar skrivandet om min vardag osv.
KyssLikes

Comments

Eftersom jag tycker det verkar så kul att driva en blogg och dela med mig av mina tankar och värderingar om olika saker. Så det är exakt vad denna blogg kommer att handla om plus lite bilder och en liten del av min vardag!

Nästa inlägg-> Lite fakta om mig

Kisse
s S

Likes

Comments

Eftersom jag älskar Victoria's Secret bodysplash så sprang jag och köpte denna idag! Doftar riktigt gott! Har sju stycken totalt just nu men skulle inte sitta fel med ännu mera! Så mycket gillar jag dom, haha!
Kram


Likes

Comments

Heej! Dagen har varit chill och väldigt flummig. Både jag och Elin var sjukt trötta så vi kunde inte sluta skratta men det gillar vi ju! Lunchen blev en glass eftersom vår skolmat är oätbar tyvärr. Efter skolan kom jag hem och lagade mat som jag och Mami precis ätit! Ha de bäst, kram


Jag och bästa Elin

  • Vardag

Likes

Comments

Vaknade imorse och kände mig inte alls taggad på orientering idag så stannade helt enkelt kvar i sängen. Jag får ju ändå godkänt i gympan så vad spelar det för roll hihi. Det jag spenderade min dag till istället var att städa lägenheten fixa lite med bilder och en timmes powerwalk! Tack o hej!:)

Om ni vill följa mig på instagram så heter jag sarahalmgren


Likes

Comments