Jag är så galet trött idag! Vi har haft och har fortfarande intensiva dagar framför oss. Vi flyttar på tisdag och har en del att hinna packa och fixa innan dess. Samtidigt vill jag inte lägga all min lediga tid på packning eftersom Troy är hemma hos oss denna vecka. På tisdag har jag besiktning av lägenheten och så fort det är klart åker jag till vår nya lägenhet. Under eftermiddagen kommer Tommy med det första flyttlasset och tanken är att vi ska hinna flytta allt den dagen. Nu en kaffe för att överleva dagen..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lunchpromenaden idag var riktigt härlig här i Hammarby Sjöstad ☀️

Likes

Comments

Lagom nu till att det börjar bli mörkt om kvällarna beställde jag en ljusbox till Troys nya rum. Tycker dessa är så mysiga och att man faktiskt själv får välja vad man vill att det ska stå. Vi flyttar i nästa vecka så jag hoppas att den levereras innan Troy kommer hem till oss nästa gång igen :)

Likes

Comments

..såg jag och Troy den första snön falla. Även om det bara var några flingor och inte alls lika mycket som har kommit uppe hos min bror så blev Troy glad. ”Nu är det vinter mamma”.

Likes

Comments

När man inte har matlåda får man äta lunch på bästa lunchstället i Hammarby Sjöstad 😍

Likes

Comments

Imorgon är det en vecka kvar tills vi flyttar. Åh vad jag längtar! Just nu är det lite kaos hemma med flyttkartonger överallt men vi fick mycket gjort i helgen även om det är en del kvar.

Likes

Comments

Fredag

Nu tar jag helg om en liten stund sen ska jag och Tommy åka iväg och beställa barnvagn. Vi båda tycker om att vara ute i god tid och vagn är prio ett. Jag har en del saker sen min förra graviditet så allt kommer vi inte behöva köpa nytt.

Lördag

Imorgon ska vi åka till Bauhaus och köpa allt som behövs för att måla om spjälsängen jag har. Just nu är den vit men vi tänker måla den i mörkgrått. Resultat kommer sen. Tommy har lovat Troy att han ska få hjälpa till så det är något som Troy och Tommy kommer göra tillsammans.

Söndag

Det vanliga, handla och laga mat. Jag skulle behöva hitta ett par gravidbyxor för just nu går jag runt med ett och samma par varje dag. Lite tråkigt tycker jag men jag vet att jag har svårt att hitta byxor i vanliga fall som jag tycker om så det kan bli ett problem att hitta några jag tycker om och som är bekväma.

Likes

Comments

Imorgon går jag på semester och jag längtar mer än någonsin! Dels för att jag verkligen känner att min kropp behöver semester men också för att jag får tillbringa min semester med honom. Han har förändrat hela mitt liv. Det kommer att bli en sommar att minnas. ❤

Likes

Comments

Jag vet att det kanske låter klyschigt men jag lever min dröm. Jag har hittat min soulmate, jag har hittat mannen i mitt liv. Jag har under flera år levt ensam med min son och på något sätt accepterat att det kommer vara så, det är han och jag och det räcker bra. Visst har jag träffat några men ingen som har passat in i mitt och Troys liv. Nu är jag världens lyckligaste och jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli så bra som det är just nu.

Likes

Comments