Det är så värt att kasta i sig matlådan när man hinner med en sån här promenad på lunchen..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En konstant rinnande näsa (sår i näsan av alla snytningar) en hosta från helvetet och feber som kommit och gått beskriver min vecka ganska bra. Hostan har blivit lite bättre, ingen feber. Dock löser det ena problemet av det andra kan man säga. Nästa vecka väntar ett läkarbesök och ett annat som innefattar en kort narkos. Det ska nog gå bra.

Tur jag har den här fina killen..

Likes

Comments

Håret blev en aning kortare men inte så mycket mer än så. Jag vill ju trots allt spara längden nu.

Äntligen fredag! Kvällen börjar hos syster med lite middag och sen åker jag vidare..

Likes

Comments

Nu, typ ett år senare är det äntligen dags igen. Jag vet, jag är sämst på det där med att hålla mina klipp-intervaller haha. Mycket tror jag har och göra med att jag inte riktigt vet vad jag vill med mitt hår. Jag har alltid haft långt hår, tycker det är fint och det har liksom varit jag. För cirka 3 år sen fick jag för mig att klippa håret kort, visst det var en omställning och stundvis saknade jag mitt långa hår men jag tyckte ändå det var så fint med kort hår! Jag lät det växa (mitt hår växer som ogräs) och nästa gång jag klippte mig igen var i början på mars förra året. Jag gick till samma frisör och hon kände inte igen mig pga att mitt hår blivit så långt igen, jag var tvungen att visa henne en bild. Hon klippte håret något för kort den andra gången och det tog lång tid innan jag kände mig bekväm. Vissa dagar kändes bättre och andra inte. Problemet var att jag inte kunde sätta upp håret i en tofs denna gång och det är något jag bara måste kunna göra. Jag är en tofs-tjej så får mig var det ett STORT problem. Nu har jag bokat en ny klipptid på samma salong (dock inte samma frisör för hon hade inga lediga tider) och den här gången ska jag nog bara ta topparna och lite till. Jag vill ändå att det ska synas att man har klippt sig. Det kommer bli något mellanting för jag kommer nog aldrig ha så långt hår igen som jag haft genom hela min uppväxt, det känns ganska uttjatat.

Likes

Comments

Blomsterbud till jobbet igår, en jätte vacker bukett som gjorde min dag! 🌹

Likes

Comments

Ni vet när man står i duschen på gymmet och ser hur det plötsligt kommer svarta "tussar" längs med fötterna? Det är alltså en kvinna i duschen bredvid mig som står och rakar sig mellan benen. Jag kan ju tycka att det är lite väl intimt att göra bland folk, det är något man gör hemma MEN det var ju alla hjärtans dag och hon hade väl bråttom innan hon åkte hemifrån och tänkte att på gymmet passar jag på. Ville säkert vara fin till kvällens middag med mannen.. 😂

Likes

Comments

Jag tycker det är roligt att testa nya, lite nyttigare recept. Igår lagade jag färskostpizza (utan gluten) som tydligen skulle påminna väldigt mycket om vanlig hemmagjord pizza och det gjorde det verkligen! SÅ gott och som sagt ett mycket nyttigare alternativ och jag kommer absolut laga det igen. Igår gick jag efter receptet men la till några tillbehör till toppingen, det blev en vegetarisk pizza men man kan ju tillsätta i princip vad man tycker om.

Likes

Comments

2017

Hade tänkt att mitt nya år skulle börja i januari men det får bli nu istället haha. I början av veckan köpte jag träningskort på Sats som ligger bredvid jobbet. Förhoppningsvis spar jag in både tid och pengar på det i och med att sträckan dit blir kortare, bara att springa över gatan :) Igår sprang jag en halvtimme, måste försöka hålla igång konditionen så att jag kan köpa nya skor och börja springa ute.

Jag har börjat äta mindre kött och ska försöka fortsätta med det. Jag kommer inte sluta men jag har dragit ner på det ganska mycket. Ett tag kunde jag inte äta rött kött alls.

Från och med idag tänker jag köra "100 dagar utan socker" och jag väljer att dela med mig av det för annars blir det inte av. Jag behöver något som motiverar mig och egentligen borde välmående vara motivation nog.

Likes

Comments