Fredag

Nu tar jag helg om en liten stund sen ska jag och Tommy åka iväg och beställa barnvagn. Vi båda tycker om att vara ute i god tid och vagn är prio ett. Jag har en del saker sen min förra graviditet så allt kommer vi inte behöva köpa nytt.

Lördag

Imorgon ska vi åka till Bauhaus och köpa allt som behövs för att måla om spjälsängen jag har. Just nu är den vit men vi tänker måla den i mörkgrått. Resultat kommer sen. Tommy har lovat Troy att han ska få hjälpa till så det är något som Troy och Tommy kommer göra tillsammans.

Söndag

Det vanliga, handla och laga mat. Jag skulle behöva hitta ett par gravidbyxor för just nu går jag runt med ett och samma par varje dag. Lite tråkigt tycker jag men jag vet att jag har svårt att hitta byxor i vanliga fall som jag tycker om så det kan bli ett problem att hitta några jag tycker om och som är bekväma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon går jag på semester och jag längtar mer än någonsin! Dels för att jag verkligen känner att min kropp behöver semester men också för att jag får tillbringa min semester med honom. Han har förändrat hela mitt liv. Det kommer att bli en sommar att minnas. ❤

Likes

Comments

Jag vet att det kanske låter klyschigt men jag lever min dröm. Jag har hittat min soulmate, jag har hittat mannen i mitt liv. Jag har under flera år levt ensam med min son och på något sätt accepterat att det kommer vara så, det är han och jag och det räcker bra. Visst har jag träffat några men ingen som har passat in i mitt och Troys liv. Nu är jag världens lyckligaste och jag hade aldrig kunnat tro att det skulle bli så bra som det är just nu.

Likes

Comments