Jag har varit sjuk i över en vecka nu och det blir inte riktigt bättre. Jag har inte längre ont i halsen men jag hostar både på dagen och natten vilket gör att jag sover dåligt. Jag är JÄTTE förkyld och fryser för att sen svettas. Jag hade hoppats på en bättre start på året..


Det är jag, soffan, musik och serier som går i ett på dagarna..

Likes

Comments

Den här veckan tog jag semester för att hinna göra en massa roliga saker tillsammans med Troy. Istället har jag blivit sjuk och vi har varit hemma större delen av veckan. Visst vi har haft det mysigt ändå, pysslat och hunnit titta på en del filmer. Jag tycker bara det är ett så tråkigt avslut på året och jag hoppas verkligen att jag hinner bli frisk innan det är dags att gå tillbaka till jobbet på måndag igen.

Likes

Comments

Jag vet att för många är det inte så mycket mer än bara en siffra som ändras men jag längtar verkligen efter ett nytt år! Ett år där jag tänker göra om och göra rätt med en del saker i mitt liv. Ett år där jag tänker fokusera ännu mer på mig själv och givetvis min son. Ett år där jag tänker ta några fler risker och våga mer. Ett år jag kommer vilja återuppleva. Det är mitt mål med 2017.

Likes

Comments