Stig Mikael Kai Turhagen
22 mars 2017 19.25
4425 gram å 52 cm
👶💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är faktiskt dags att komma ut nu lilla vän! 👶❤️

Likes

Comments

Då var månaden kommen, månaden då jag troligtvis blir mamma. Tiden har gått så otroligt fort och jag hoppas att de kvarstående veckorna går minst lika fort. För nu är jag verkligen less på den stora och otympliga magen... Och alla smärtor den bär med sig.

Vecka 37 ❤️

Likes

Comments

Så otroligt glad och tacksam för mina fina vänner och min fina familj som tar sig tid och energi till att förgylla mina dagar!
Blev överraskad med en babyshower i lördagskväll när jag kom hem efter en lång dag ute på vift. Nästan alla mina nära och kära hade samlats och överraskade mig med god mat och fina presenter till bebben 💕

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här. Men det har hänt mycket sedan sist så tiden (läs orken) har inte riktigt räckt till.


Vi har iallafall hunnit flyttat och bott i vårt nya hem i två, nästan tre veckor. Har fått ordning på det mesta och det är så skönt att bo lite större! Jag har även hunnit med att sluta jobba. Nu ska jag bara vila upp kroppen och knoppen tills bebben bestämmer sig för att komma ut! Vi har ju faktiskt gått in i vecka 33 redan och det är då alltså bara 7 veckor kvar. Mindre än två månader!

Rastlösheten kryper sig fort inpå när jag är ensam hemma på dagarna medan patric jobbar. Orken till att göra något finns inte riktigt heller så det är svårt, och tråkigt. Tur hade jag iallafall förra veckan då jag hittade en serie som jag kunde sysselsätta mig med medan patric jobbade eftermiddag.

Magen i vecka 32 ❤️

Likes

Comments

Den 18 december 2012 bestämde jag och Patric oss för att kalla varandra för pojkvän/flickvän. Fyra år har gått sedan dess och idag står vi här, lyckligare än någonsin och väntar vårt första barn om 3 månader 👶
Vi firade vår årsdag redan i lördags med en otroligt god middag på Texas Longhorn och ett biobesök. En toppkväll med min stora kärlek 💕

Likes

Comments

Idag hände det äntligen! Vi blev erbjuden en lägenhet som vi ville ha! En 3a på 92 kvm på rådhusgatan. En perfekt bit ifrån stan. Nära men ändå utanför. Så himla bra! Den ligger på tredje våningen men har hiss vilket är perfekt då insynen är minimal men ändå lättsamt med barnvagn etc. Våran blir den den 1/2 2017 och då är den nästan helt nyrenoverad. Alldeles utmärkt då vi kommer ha tid att fixa och trixa tills bebben kommer i mars 😁

Likes

Comments

Veckorna rullar på som bara den. Nu är det inte många veckor kvar av detta år och ännu mindre kvar till jul och julafton! ❄️⛄ Julafton kommer firas med jullunch hos Patrics familj och julmiddag/kvällen med min familj, då hela norska familjen kommer hem och myser med oss. Hoppas att minusgraderna kommer tillbaka och ger oss en ordentlig och vit jul! 😊

Idag är det endast 100 dagar kvar till beräknat datum. Imorgon är vi nere på tvåsiffrigt! Hur sjukt är inte det? Att jag nu har en 30 cm lång bebis inne i min mage känns helt overkligt. Och att den lilla filuren tänkte komma ut om ca 3 månader och jag då får äran att kalla mig för hans/hennes mamma är helt sinnes.. Vad har jag gjort för att förtjäna det?
Ingen längtar mer än jag ❤️

Likes

Comments

Dagarna går i ett och imorgon är det redan första advent. Julpyntet är uppe och julmusik har börjat spelas på radion. Kan det bli så mycket bättre? Snön ligger fortfarande på marken så jag är mer än nöjd!
Imorse kom busfröna Hugo och Maja hit för att spendera hela dagen med oss och de ska även sova över här vilket blir myspys.

Imorgon väntar ett jobbpass mellan 12.30-16.30. Sen på måndag går vi in i vecka 24! ❤️

Likes

Comments