Header
View tracker

Hey skønlinger!

Dette indlæg bliver egentlig ikke mega spænende, men mere en opdatering og lidt info om min dag i dag osv.

Jeg tager på skiferie i morgen, så jeg kommer nok ikke til at være aktiv herinde den hele næste uge. Men når jeg kommer hjem, så kommer der selvfølgelig et indlæg med en masse billeder osv! Glæd jer, det bliver helt sikkert fedt.

Jeg kom hjem fra efterskolen her for et par timer siden & har lige været i bad. Så lige nu ligger jeg egentlig bare i min seng, hører lidt musik og venter på at min dejlige kæreste kommer hjem, med sushi.. hehe. Den her aften bliver meget afslappet, vi skal bare hygge P & jeg inden jeg tager på skiferie.

I morgen skal jeg pakke hele dagen & ellers også bare slappe af med P.

Jeg håber i får en mega lækker aften. Knus & kys fra mig <333

  • 53 læsere

Likes

Comments

Personligt

Yayyaayayay!!!!

Som du nok har læst på overskriften, så har jeg fået farvet mit hår.. FOR FØRSTE GANG I HELE MIT LIV. Haha. Så det var en kæmpe dag for mig & mit hår. Det var min mutti som gjorde det på mig, da hun er frisør og så jeg ikke skulle ud og betale en masse penge for det, og så blev det måske ikke pænt eller som jeg ville have det. Jeg har fået lyse striber i & jeg har taget nogle billeder undervejs, som jeg tænker jeg lige vil poste & så selvfølgelig et før/efter billede til sidst. Hehe. Vi ses! Kys!

Før & efter!

Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da


Og på Snapchat: Sarahfreyh


Likes

Comments

Inspiration , Personligt

Hey damer!

Jeg tænkte, at jeg lige kort ville lave et lille indlæg om 5 lækre spisesteder i KBH, i hvert fald hvis du spørg mig! Knus <3
1. Café Norden!

Deres mad er simpelthen så lækkert. Du kan få alt lige fra nachos til brunch! Verdens lækreste drinks og hjemmelavede andre drikke. Den skal du bare prøve!

2. Ravage!

Mega mega hyggeligt sted, ret råt! Elsker sådan noget. Stemningen er vildt hyggelig & deres tjenere er bare SÅ søde og imødekommende. Maden kommer forholdsvis hurtigt og smager bare så lækkert. Jeg anbefaler klart deres 3 små mini burgers, mums!

3. Bistro Royal!

Lidt samme stil som ravage og så overhovedet ikke, haha. Men også et vildt hyggeligt sted med lækker mad og god service. Try it!

4. Sticks'n'sushi!

WOWOWOWOWOOWOW! Nok mit yndlings sted af alle! Så lækker sushi & mega lækre drinks. Behøver ikke sige mere end, er du vild med sushi, så skal det her bare prøves, okay?!

5. Wulf & Konstali!

Aldrig har jeg fået så god en brunch! Mums. Du vælger selv dine små retter! Så du ikke får alt mulig, som du alligevel ikke kan lide. Og så laver de, de lækreste juice/smoothies.


Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

Likes

Comments

Personligt

Hey med jer

Nu sidder du sikkert og tænker WTF?!?! Hvad har hun løjet om? Og ja, det har jeg jo så tænkt mig at fortælle i det her indlæg.

Jeg har ikke kun løjet overfor jer. Jeg har også løjet overfor min familie og ikke mindst mig selv.


Efterskole er IKKE noget for mig. Og nu sidder du sikkert og tænker "Hvad?! Jamen, hun har jo gået der i et halvt år og hun siger tit hun er glad for det osv?" Ja. Men det passer ikke. Som jeg skrev i mit tideligere indlæg omkring efterskole. Så skrev jeg, at efterskole ikke er for alle. Og jeg har fundet ud af, at det overhovedet ikke er noget for mig. Alle de mennesker, det at være sammen 24/7, generelt bare efterskole... det ikke mig. Jeg prøvede virkelig at gøre det her efterskole år, til noget for mig og jeg prøvede virkelig at få det bedste ud af det. Det synes jeg også, at jeg har. Taget i betragtning af, at jeg faktisk ikke er glad for det. Der er så mange mennesker, som har kæmpet sammen med mig, for at det skulle lykkedes for mig. Så derfor gør det mig også ked af det, at det ikke er mig, at gå på efterskole. Men man kan bare ikke i sidste ende, når man ikke bliver glad af det. Jeg lever efter "Gør kun de ting, som gør DIG glad" og det gør efterskole bare ikke. Derfor så fortryder jeg ikke, at jeg er startet her. Jeg fortryder ikke menneskerne jeg har lært at kende! Men jeg fortryder, at jeg var så naiv at tro, at efterskole var noget for alle. Men selvfølgelig, vidste jeg ikke om det var noget for mig, før jeg havde prøvet det.

Jeg har egentlig lige fra starten ikke syntes det var fedt, at være her.. men jeg troede virkelig det ville blive bedre med tiden. For det sagde alle. Alle siger bare "efterskole var bare det bedste år i hele mit liv" og bla bla bla. Men nej. Det er det ikke for ALLE. Og jeg VED, at der er andre som har det på samme måde, som mig, som sidder lige nu, på deres egen efterskole og tænker "Er der noget i vejen med mig? Alle siger bare, at efterskole er så fedt, men det synes jeg overhovedet ikke?" Og nej, det er der ikke! Du er ikke alene. Efterskole er ikke det mest fantastiske for alle. Man hører ikke så tit folk åbne op om det her, så derfor så tænkte jeg, at det var på tide. Og at komme ud med min lille "løgn"

Men sådan er det bare. Vi kan ikke alle være ens. Og efterskole kan ikke være fantastisk for alle.

Jeg var bare nødt til at komme ud med det. Jeg har ikke lyst til at folk skal tro, at jeg har det så perfekt og jeg er så glad hele tiden. For det er jeg bestemt ikke. Og der er sgu også ting her i livet, som jeg heller ikke synes er sjovt, men som jeg bare er nødt til at gennemføre.


Jeg har dog alligevel ikke valgt at stoppe på efterskolen.. Ja, du tænker helt klart "WTFF?!?!" nu. Og det forstår jeg. For hvad er så meningen med at gå på den her efterskole, hvis det gør mig så ked af det. Og meningen er simpelthen, at jeg skal gennemføre det her. Jeg skal have min eksamen og jeg skal bevise overfor alle andre, som troede jeg ikke kunne, at jeg fandme godt kunne. Selvom det er pisse fucking hårdt. Jeg må bide i det sure æble og tænke, gid jeg bare kunne ligge mig til at dø.. men jeg SKAL gennemfører det her.

Og ja, måske lyder det som barnemad for dig. Men tro mig, sad du i min båd.. havde du en helt anden holdning til det her.

STAY STRONG OUT THERE!Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

Likes

Comments

Inspiration , Personligt

Hey lækre damer!

Som i nok kan læse på overskriften, så handler dette indlæg om hvordan DU kan få sunde og lækre negle! Med de lækreste produkter.

Jeg har hele mit liv været tilhænger af at bide negle & det er så træls! Det ser forfærdeligt ud og det er møg ulækkert. Det kender du, hvis du selv er neglebider. Jeg har længe prøvet alt! Virkelig ALT for at få lange flotte negle, uden at bide dem. Det der som smager grimt osv. Men hver gang jeg får lange negle, så knækker de og så begynder jeg igen at bide dem.

Men hey. Jeg har fundet mirakelmiddelet!!! Nemlig Herome's neglekur. Du kan få de lækreste og sunde negle med herome's neglekur. Det var faktisk min mammi som introdukserede mig for produkterne. Og det er jeg sgu godt nok glad for! Det er lidt prici men det er virkelig også en lækker kur, SOM HJÆPER! Jeg anbefaler den varmt. Se lige mine negle på blot 3 uger?! De stadig ikke helt lange og flotte endnu. Men de er stærke og sunde og knækker ikke.

Jeg har linket til herome's hjemmeside nede forenden af indlægget, hvor jeg også har postet billeder af de ting fra deres side som jeg bruger. Der er nemlig en masse forskellige lakker osv man kan bruge, som gør forskellige gode ting for neglene.

Én ting er dog vigtig og det er, at når du bruger herome's produkter så må du KUN bruge deres neglelak fjerner, da den er uden acetone og en masse andre ødelæggende stoffer. Men det kan du læse meget mere om på deres side. Der er en kategori som hedder "trin for trin" hvor du sjovt nok kan læse "trin for trin" hvad du skal gøre og hvad du skal bruge i hvilken rækkefølge. Du behøver dog ikke alle deres produkter, hvis der kun er enkelte ting du ønsker rette op på.

Jeg bruger deres "Nail harder ekstra strong" man kan også få den i en lidt mindre stræk udgave, som vist nok bare hedder "Nail harder strong "

Og så bruger jeg deres "Nail Oil" som er rigtig god for både negle og neglebånd. Og selvfølgelig bruger jeg også deres neglelak fjerner. Du kan læse mere om på deres hjemmeside om hvordan man bruger kureren og de forskellige produkter.

Og så til sidst så bruger jeg en fantastisk håndcreme som også er god for både hænder, negle og neglebånd, den er fra "plaisir" og kan fåes her: https://www.matas.dk/plaisir-moisturising-hand-cream-100-ml

Herome's hjemmeside: http://www.herome.dk


Tak fordi du læste med!

Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

Likes

Comments

Personligt

Hey tøser!

Endnu et indlæg i min serie "Let's talk about" & i dag kommer det til at handle om min kæreste & mig. Jeg får nemlig ofte spørgsmål om os, som vil være nemmere at besvare en gang for alle i et indlæg. Så hvis du er nysgerrig på min kæreste og mig, så læs med!

Hvor & hvordan mødte du din kæreste?

Jeg mødte Phillip første gang til "Køge festuge" 2014 i august måned. Jeg havde skrevet med Phillip længe, men vi havde aldrig mødt hinanden. Jeg lærte ham at kende igennem en af mine daværende bedste veninder. Og begynde så at skrive med ham. Hehe!

Hvor lang tid havde i noget før i blev kærester?

Vi havde faktisk noget utrolig længe, synes jeg i hvert fald. Omkring 4-5 mdr.

Hvem spurgte om i skulle være kærester?

Det gjorde Phillip, hihi <3

Hvor længe har i været sammen?

D. 10 januar 2017, har vi været kærester i 2 år.

Har i planer om at forblive sammen de næste mange år, måske for evigt?

Altså hvis man ikke kan se en fremtid med hinanden, så skal man jo ikke være sammen. Så ja. Vi ser helt klart en fremtid sammen med hinanden. Gerne til vi dør, ja. Vi vil rigtig gerne snart flytte sammen og senere nok også have nogle børn sammen.

Tror du i forbliver sammen forevigt?

Jeg håber det!

Hvornår blev du forelsket i ham?

Første gang jeg så ham.. lyder det mærkeligt?

Har du altid haft lige mange følelser for ham eller svinger det?

Det svinger. Nogle gange har jeg sindssyg store følelser for ham. Andre gang bliver de fordoblet med 6272728828. Jeg har aldrig mistet følelser for ham! Kun fået flere.Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

Likes

Comments

PersonligtHey piger & drenge!

Jeg håber, at i kom godt ind i det nye år, med alle fingre osv i god behold! det gjorde jeg i hvert fald, men min skønne kæreste og venner. Jeg åbnede min snap lige inden nytår & skrev i skulle komme med nogle "jeg har aldrig" spørgsmål, og så ville jeg besvare dem i et indlæg efter nytår, så det har jeg selvfølgelig gjort. Se med nedenunder, hvis du er interesseret i, hvad jeg har fået af spørgsmål & hvad jeg har svaret? Knus

1. Jeg har aldrig stjålet noget fra en veninde? - Niks! Det kunne jeg aldrig finde på!

2. Jeg har aldrig sendt et nøgenbillede? - ikke et fuldt nøgenbillede, nej.

3. Jeg har aldrig tisset på mig selv? - jo :/ det er jeg nok kommet til et par gange i stiv tilstand. Haha.

4. Jeg har aldrig kysset mere end 3 personer, på én aften? - Jo, piger. Men ikke drenge.

5. Jeg har aldrig kysset en dreng, mens jeg havde en kæreste? - Gjorde man ikke det i 0. Klasse??? Haha.

6. Jeg har aldrig kysset en på et diskotek i Sverige? - Niks.

7. Jeg har aldrig været gravid? - Nope!

8. Jeg har aldrig taget stoffer? - Nej!

9. Jeg har aldrig været forelsket i to på én gang? - Nej, kan man det??

10. Jeg har aldrig sagt "jeg hader dig!" Til dine forældre i vrede? - jo.. det er jeg jo nok kommet til. Og det fortryder jeg!

11. Jeg har aldrig pillet næse? - Gør alle små børn ikke det? :/

12. Jeg har aldrig fået duelort i hovedet? - tro det eller ej, men jo det har jeg faktisk. Og det var ikke rart..


Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde, så giv det meget gerne et like, så blive jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhanen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

Likes

Comments

Hey venner!


Da det er nytår i morgen d. 31/12-16 tænkte jeg, at jeg lige ville lave et kort indlæg hvor jeg ser tilbage på året 2016.

2016 har været et virkelig spændende år. Jeg har lært rigtig meget ikke kun om det omkring mig, men også om mig selv. Efter jeg startede på efterskole i sommers er jeg blevet meget mere moden og selvstændig. Jeg er blevet udfordret en del. Jeg har fået minder/oplevelser for livet, ikke kun positive desværre.. men 2016 har alt i alt været dejligt år, med nye bekendtskaber og minder/oplevelser. Jeg håber at i alle kommer godt ind i det nye år. Vi ses i 2017! Knussss


Jeg har lige lavet en lille collage med nogle af de minder/oplevelser jeg har værdsat mest i 2016!
Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde, så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhanen/?hl=da


Og på Snapchat: Sarahfreyh


  • 927 læsere

Likes

Comments

Hey lækre pige!

& glædelig jul! Jeg håber at du havde en lækker juleaften i går og at du fik nogle lækre gaver. Jeg fik i hvert fald lige hvad jeg ønskede mig!

Først og fremmest så havde jeg en virkelig hyggelig juleaften. Jeg stod op ved en 10 tiden og spiste morgenmad med min familie. Så tog min daddy, min lillebror og mig, over til vores nabo for at sige god jul (det gør vi hvert år) efter det, tog jeg mig en lille lur, hahah og stod så op for at gøre mig klar til juleaften. Min lillebror og jeg skulle holde jul med vores mors familie, så hun hentede os hos vores far klokken 4. Vi kørte op på kirkegården som ligger i byen, for at tænde lys for min afdøde morfar (det gør vi også hvert år) efter det kørte vi ned til min mors bror, der hvor vi skulle holde jul. Da vi kom fik vi os noget lækker vin og noget chokolde & sad bare og snakkede, indtil der var julemad. Efter julemaden var spist, spillede vi pakkeleg og pakkede julegaver op. Til slut spiste vi risalamande og tog så hjem. Alt i alt en hyggelig aften, med dem jeg holder af. Hvordan holder du jul derhjemme? Skriv det meget gerne nedenunder! Kunne være interessant at se, hvordan andre holder jul.

Og eftersom, at jeg lavede et indlæg om "ønsker til jul" så synes jeg, at det kunne være meget oplagt, også lige at vise mine læsere nogle af de ting jeg har fået i julegave, måske vi har fået det samme? (Dette indlæg er på INGEN MÅDE, for at blære mig med mine julegaver, blot synes jeg selv disse indlæg er ret fede at læse!!!) Skriv meget gerne hvad du har gået i julegave nede i kommentaren, det kunne være hyggeligt! Knus <333

Jeg har fået verdens lækreste bh fra Calvin Klein, som jeg har ønsket mig! Den fåes her: https://m.zalando.dk/calvin-klein-underwear-naked-touch-bojle-bh-er-black-c1181a01u-q11.html

Jeg fik også en masse af det her fra "le mini marcaron" som jeg også havde ønsket mig! det jeg fik, ses på billedet ovenfor (jeg fik en masse af de samme farver neglelakker, så de er selvfølgelig ikke med, de skal byttes) alt det kan du få her: https://nicehair.dk/le-mini-macaron-gel-manicure-kit---cassis.html?gclid=CJnFms_6jtECFVlfGQodX58EMQ

Jeg fik også nogle mega lækre "tøfler" med leo print! jeg ved desværre ikke hvor de er fra, jeg fik dem af min mutti som en lille ekstra julegave. Men de er mega bløde, lækre & vildt hyggeligt at tulle rundt i. Love them! jeg har fundet nogle lign her: http://m.lightinthebox.com/no/dame-pels-flat-hael-slingback-toefler-og-flip-flops-fritid-graa-kaki_p5419127.html?prm=1.4.1.1

Så fik jeg nogle real techniques børster som jeg også har ønsket mig læææænge, jeg "samler" på dem, hahah. Så jeg fik to ekstra til samlingen. Elsker virkelig deres børster. De kan fåes her: https://www.luxplus.dk/produkt/real-techniques-blush-brush-1-stk

Så fik jeg nogle EOS læbepomader, jeg bruger EOS HVER vinter! De holder virkelig læberne fugtige hele tiden, sørger for at de ikke sprækker, så dufter de bare mega godt & er ikke ret dyre! Dem kan jeg altid bruge. De var ikke på listen, men det var lækkert at få. Thanks daddy-O <3
De kan fåes her eller i Matas: http://www.kamilleshop.dk/eos-lipbalm-christmas-gift-set-3-stk/?gclid=cky45nj7jtecfyemcwod2ome4g

Så fik jeg en masssssseeee penge & det kan man jo altid bruge! Hehe. Jeg ved allerede hvad de skal bruges på & det er i hvert fald ikke sko... hahaha :D


My outfit!

Min bluse er fra vero moda, fåes her skriv: vmtammy (første link)

Min nederdel er fra YASJULIA fåes her: https://m.zalando.dk/yas-yasjulia-a-snit-nederdel-a-formede-nederdele-black-y0121b014-q11.html

Mine sko er fra pieces fåes her: http://
teenstyle.dk/Varer/Pieces-læderstøvle--sort--Uda-PROD6200#search:PageNum=1&PageSize=6


Jeg håber, at du fandt det dette indlæg interessant & hvis du gjorde, så giv det meget gerne et like, så bliver jeg glad. Du kan følge mig på Instagram her!: https://www.instagram.com/sarahfreyhansen/?hl=da

Og på Snapchat: Sarahfreyh

  • 1351 læsere

Likes

Comments

Hey smukke dame!

Står du i krise og ikke ved hvad du skal tage på nytårsaften? frygt ej, jeg har samlet nogle pisse lækre ting, som inspiration til dit nytårslook! Tjek det da lige ud. jeg ønsker dig en god jul og et godt nytår! knus.

Likes

Comments