Header
Inspiration

Hey tøserrrr!

Et nyt indlæg er klar til jer, og det kommer til at handle om noget ALLE piger elsker og ikke kan få nok af, nemlig..... SKO!! Jeg har fundet de sprødeste & lækreste sko til jer. Både billige og lidt dyrere, så der er til enhver. Jeg er personligt KÆMPE fan af Billi Bi, hvilket i også kan se på billederne, da de fleste af dem er der fra., hehe Jeg synes deres sko er så fede og til nogle okay penge. Enjoy!! Møs <333

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Inspiration , Personligt

Hey babes.

Jeg har i lidt tid gået og tænkt over, at jeg gerne vil have en serie her på bloggen. Men jeg synes, at det er jer, der skal være med til at bestemme hvad indlæggene skal handle om! Så derfor spørg jeg jer nu, hvad kunne i tænke jer, at min serie "let's talk about??" skulle handle om? I er velkommen til at skrive nedenunder i kommentaren, på snapchat "sarahfreyh" eller på facebook "Sarah Frey Hansen", hvis i har nogle ideer til hvad indlæggene kunne handle om. KNUS <3

Billedresultat for let's talk about

Likes

Comments

Inspiration

Hey piger.

Så er jeg klar med et nyt indlæg til jer, som er ideer eller inspiration til hvad i kan have på juleaften! Da jeg selv kender til at stå i en krise, hvor man bare ikke aner hvad man skal have på. Og der er bare ikke noget værre, end at at stå på dagen og ikke vide hvad man skal tage på og ender så med at have et eller andet kedeligt på. Jeg har prøvet at sammensætte nogle looks, som er lidt forskellige, så der er lidt til en hver smag. Håber i kan bruge det til noget. kyys.

Likes

Comments

Personligt

Hey dejlige følgere.

Eftersom at i var så vilde med min sidste Q&A, åbnede jeg igen min snapchat, så folk kunne stille mig spørgsmål & der kom igen rigtig mange, så jeg har bare valgt nogle af dem ud. Enjoy them, KNUS!

Hvor gammel er du?

- Jeg er 16 år gammel.

Hvor kommer du fra?

- Jeg kommer fra en lille by som hedder "Solrød", som ligger nær Køge på Sjælland.

Har du nogen søskende?

- Jeps, jeg har en lillebror & en masse bonus søskende.

Har du nogensinde sultet dig selv, eller kunne du finde på det?

- Niks!

Hvordan er det at gå på efterskole?

- Det er mega fedt! Man får det fedeste sammenhold & det er som en slags familie for en.

Har du nogensinde overvejet at have sex med en fra samme køn?

- Jeg har da skænket det en tanke, det tror jeg alle har, men det er aldrig noget jeg har haft lyst til.

Hvordan ville du beskrive dig selv som veninde med 3 ord?

- omsorgsfuld, hjælpsom & loyal

Har du haft en god barndom?

- Min barndom har været perfekt. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre opvækst.

Bruger du meget makeup til hverdag?

- Niks, heroppe på efterskolen bruger jeg slet ikke noget makeup. Det er kun i weekenderne når jeg er hjemme, jeg måske bruger lidt, hvis jeg skal noget.

Vil du gerne have flere tatoveringer?

Jeps! Jeg har 2 i tankerne, som jeg vildt gerne vil have lavet om nogle år.

Hvad er din yndlings sang lige nu?

- Uhh, den er svær. Men det er jo snart jul, så det må være den nye med gulddreng "guld jul", den er lækker.

Karbad eller brusebad?

Karbad, helt klart!

Likes

Comments

Inspiration

HEY DEJLIGE PIGER!

Jeg har over en længere periode fundet en masse lækre ting, man kan ønske sig i julegave (jeg har ønsket mig en del af dem!) Der er både ting som prismæssigt ligger i den lidt lave ende & også nogle i den lidt dyre ende, da jeg ikke ved hvor meget folk får for i gave. Jeg håber i kan få noget inspiration, hvis i er helt tomme for ideer til julegave ønsker og bruge mit indlæg til noget. - Kysss <3

Pssst... Du kan stadig nå at stille mig spørgsmål herinde eller på min snapchat: Sarahfreyh, til en ny Q&A som kommer op i morgen eftermiddag.

Likes

Comments

Hey faves!

Yes, finally!! kommer (nogle af) mine billeder op fra det photoshoot, som jeg var til i lørdags. Jeg har valgt 3 billeder ud, som jeg aller bedst kunne lide ud. Jeg har glædet mig rigtig meget til at vise dem frem til jer. Jeg synes selv, at de er blevet ret gode. Men man er vel altid lidt selvkritisk, hehe :) Det var rigtig sjovt, at være på photoshoot midt på åben gade, i Københavns Centrum. Men også lidt grænseoverskridende!! Jeg har kun prøvet at få taget billeder, inde i et studie nemlig. Så det var rigtig sjovt at prøve noget nyt og få overskredet nogle grænser. Min søde kæreste var selvfølgelig med, til at bakke mine "poses" op, da jeg ikke er vant til at lave disse anderledes poses som street/fashion indebærer, haha. Synes du ikke, at de 3 billeder var nok? Så kommer der om indelænge en række nye billeder, fra et photoshoot i et studie, af samme fotograf. Så bliv ved med at følge med!

Overvejer du et photoshoot? - Så skal du helt klart vælge søde Mathias, som også tog mine billeder. Han er meget dygtig & effektiv og hans priser er vildt lave, i forhold til det arbejde han ligger i det og det man får ud af det. Tjek gerne hans instagram ud (den står linket lige nedenunder), hvor du kan se hans fine arbejde, det ville ham & jeg blive rigtig glade for! knusss <33

instagram, Mathias Gade: https://www.insgy.com/user/fotograf_mathias_gade/331759263
Likes

Comments

Personligt

Hey tøser!!


Som i nok kan læse på overskriften, så har jeg været på photoshoot i dag, i det indre København. Billederne kommer snart op på bloggen. Så keep looking! - loves <3

Likes

Comments

Personligt

hey babes!

I dag har jeg samlet 10 ting, som i nok ikke vidste om mig. Enjoy!!

1. Mange tror, at jeg bruger farvede kontakt linser, fordi mine øjne er så blå. Men det gør jeg altså ikke, hehe.

2. Jeg SKAL i bad hverdag, ellers så får jeg det virkelig dårligt med mig selv :/

3. Det her vidste du helt sikkert ikke men..... Det meste af mit tøj, køber jeg af andre på nettet, fx trendsales, elsker trendsales! Man sparer en masse penge og så kan man få virkelig mange fede ting, som er udgået i butikkerne osv.

4. Jeg har aldrig farvet mit hår, selvom mange faktisk tror det.

5. Da jeg gik i 2. klasse, var jeg virkelig "forelsket" eller i hvert fald MEGET pjattet med en dreng fra 6-7. klasse... Jeg rente efter ham HVERT frikvarter. Haha, hvor er det flovt, når jeg tænker tilbage på det.

6. Jeg kunne leve af risifrutti og mælkesnitter, haha. Det er virkelig det bedste jeg ved!

7. Jeg har gået til stort set alle sportsgrene. Tennis, badminton, svømning, håndbold, fodbold, karate, flere forskellige former for dans osv osv. Men jeg fandt aldrig noget som VIRKELIG fangede mig.

8. Jeg har altid fået af vide, at jeg er meget omsorgsfuld og betænksom <33

9. Jeg hader sne, som i virkelig HADER. Det er flot at kigge ud på, når man sidder indenfor, men så snart jeg skal ud i det, så står jeg af. Alt med kulde er bare ikke mig.

10. Jeg går i bad i VIRKELIG varmt vand, som i kogende. Det kan næsten ikke blive for varmt. Arrrh, hehe.

Likes

Comments

Inspiration , Personligt

Hey dejlige følgere!

Som i nok har læst på overskriften, så har jeg en tatovering. Hvis du følger mig på instagram eller snapchat, så ved du det nok i forvejen. (Jeg fik den lavet for omkring 2 mdr siden) Grunden til, at jeg egentlig har valgt at lave et indlæg om den, er fordi jeg synes, at den har et rigtig godt budskab, og for at i ligesom kan forstå hvorfor jeg valgte at få den lavet. Også til andre som overvejer at få en tatovering, som måske er i tvivl eller lign, osv osv.

Gør det ondt at få en tatovering?

Jeg tror det kommer meget an på ens smertegrænse og hvor man får den lavet på kroppen. Jeg synes ikke, at det var slemt. Jeg fik lavet min tatovering på venstre håndled, hvor der er rigtig tynd hud. Jeg fik af vide, at det var en af de værste steder at få den lavet, pga den tynde hud. Men som sagt synes jeg ikke, at det var slemt.

Baggrund, hvorfor jeg har valgt at få den?

Min tatovering er egentligt bare et kort citat som lyder "stay strong". Jeg havde det sidste års tid rigtig gerne ville have denne her tatovering, grundet min depression og min selvskade, da jeg var helt sikker på den ville kunne hjælpe mig. Men mine forældre var ikke helt begejstrede for ideen. Indtil for et par mdr siden hvor jeg forklarede dem, hvorfor den virkelig ville betyde så meget for mig. Der forstod de mig. Min mor har selv været igennem en depression ligesom mig. Så hun forstod mig nok lidt bedre end de fleste andre forældre ville gøre. (hvis du vil vide mere om min depression eller selvskade, så tjek mit indlæg ud som hedder "jeg fortæller om mine psykiske sygdomme!!") . Jeg var helt sikker på, at den ville hjælpe mig med at stoppe med at selvskade.

Fortryder jeg, at jeg fik den & har den hjulpet mig?

Jeg fortyder det på ingen måde. Jeg er rigtig glad for, at jeg fik den. Den betyder rigtig meget for mig, selvom det bare er nogle ord. Den har hjulpet mig rigtig meget. Tit hvis jeg får lyst til at selvskade eller bare er rigtig ked af det, så kigger jeg ned på den og så forsvinder tankerne hurtigt igen.

Er du i tvivl eller overvejer du at få en lign?

Gør det! du vil ikke fortryde det. Det vigtigste er bare, at du er sikker på, at det du har valgt, er det du vil have lavet! Og selvfølgelig har snakket med dine forældre om det, hvis du er under 18!


KNUS FRA MIGGGGLikes

Comments

Inspiration

Hej yndlings piger.


I dag kommer mit indlæg til at handle om vejen til et bedre selvværd, altså hvordan man får det bedre med sig selv og hvordan man udstråler SELVTILLID. Jeg har delt det lidt op, så i nemmere kan finde rundt i det. Mange knus fra mig <3

Forskellen på selvtillid og selvværd??

Jeg tænkt, at det var meget oplagt lige at gennemgå hvad forskellen på selvtillid og selvværd er, da der er mange der faktisk ikke kender forskellen.

(Nedenstående er lånt fra nettet, da jeg synes de kan forklare forskellen på selvtillid og selvværd bedre en mig)

Hvad er selvtillid??

Begrebet selvtillid dækker over de ydre kvaliteter, som kan ses af en selv og andre, hvad vi kan, er gode til, kan præstere og har præsteret, og hvordan vi ser ud. Nogle mennesker er dygtige til noget bestemt og får en stor selvtillid ved at være gode til netop det. Det kunne eksempelvis være en person, som har klaret sine studier til UG, er blevet headhuntet til et godt job inden for hvilket vedkommende er steget i graderne og nu har en af de bedste stillinger i det pågældende firma. En sådan person vil højst sandsynligt udstråle masser af selvtillid – se rigtig smart ud i tøjet, være velplejet, virke utrolig sikker på sig selv og som en person med masser af overskud. Selvom alt ser godt ud udefra, er det dog ikke sikkert, at denne person har det så godt indeni. Det kan være, at vedkommende har en følelse af ikke at være noget værd som menneske, hverken i ens egne øjne eller andres, men kun er noget værd i forbindelse med det, den pågældende er god til, hvilket i det her tilfælde er arbejdet. Føler man kun, at man er noget værd i forbindelse med eksempelvis sit arbejde, kan dette være årsagen til, at vedkommende kæmper hårdt for at være den bedste inden for sit job, da personen herved vil komme til at føle sig som værende lidt mere værd end ved at kunne det samme, som de fleste andre inden for samme arbejdsområde. En sådan person er virkelig målrettet og rigtig dygtig og har god grund til at have masser af selvtillid, men mangler selvværdet.

Hvad er selvværd??

Begrebet selvværd dækker over den holdning, vi har om os selv, og altså hvordan vi ser os selv som mennesker. Her handler det ikke om at være god til noget bestemt så som studierne, arbejdet, en sportsgren m.v., men om at hvile i sig selv og være glad og tilfreds med, hvem man er, og hvad man er for andre. Man har altså en følelse af, at man er noget værd blot ved at være til og ikke pga. ens ydre kvaliteter og det, man er god til.

Min historie:

For små 3-4 år siden var mit selvværd & min selvtillid på det aller laveste, jeg havde nærmest ingen. Jeg troede aldrig på mig selv, jeg hadet mig selv, min krop, min personlighed, ALT. Men for et års tid siden, blev jeg træt af det. Jeg blev træt af ikke at tro på mig selv & hade mig selv. Så jeg snakkede med min far om det, og han hjalp mig rigtig meget!! Han fortalte mig nogle ting, som virkelig hjalp mig. Han fortalte mig bla at jeg kunne bruge nogle metoder, som jeg også har tænkt mig at forklare senere i indlægget. Men ihvertfald hjalp min far mig rigtig meget, med at få min selvtillid og mit selvværd op. Det var en lang kamp, men det hjalp. Og i dag, er min selvtillid og mit selvværd rigtig godt! Jeg tror på mig selv.


Hvordan fik jeg mit selvværd og selvtillid op??

Det der ihvertfald hjalp mig, som måske lyder tåbeligt og latterligt, var at sige til mig selv hver dag “du god nok, sarah” “du smuk som du er” “tro på dig selv” osv, alle mulige positive ting, i stedet for altid at kigge sig selv i spejlet og tænke “hold nu kæft, du grim” eller “du duer ikke til noget” eller lign. FOR DET ER BARE TANKER, det er jo bare tanker, som der skal vendes. Man kan sagtens, hvis man bare tror på det. For hvis du siger alle de positive ting til dig selv, hver dag, så vænner din hjerne sig også til tankerne. Det er ikke let og det tager lang tid, men hvis man virkelig vil, så kan man også sagtens. Det handler om vilje. Intet andet. En anden metode jeg også brugte, var at skrive en masse små søde sedler så som “du ser godt ud” “du er god nok” “du stærk” osv, krøllede dem sammen og lagde dem ned i et glas. Hver dag trak jeg en seddel op, og fik noget positivt af vide. Det er også en rigtig god metode!!

- Håber i fik noget ud af mit indlæg, hvis i gjorde, så smid gerne et like!


Husk at tjekke mine andre indlæg ud.


Likes

Comments

Instagram@sarahfreyhansen