Header


Hej hej!

Tänkte berätta vad vi gjort den senaste veckan. Först missa vi vårt flyg till LA. Det var den västra bilkön jag vart med om när vi skulle till flygplatsen. Vi satt fast på samma ställe i 2h utan överdrift. Först tänkte vi att vi kommer hinna även om det var mycket köer för vi var i väldigt god tid, men sen satt vi fortfarande i bilen när vårt plan lyfte. Några min efter att vårt flyg gått kom vi fram till flygplatsen. De var jätte hjälpsamma där och vi fick en ny flygbiljett gratis med avgång nästa morgon (vi skulle åkt på kvällen). Killen vi bodde hos var så snäll och hjälpsam, vi åkte tillbaka till hans hem och sov där. Nästa morgon körde han oss till flyget igen.
På flyget, cirka 30 min innan vi landade, svimma en kille några säten bakom oss och de va massa koas med honom. De anropa doktorer på planet som fick komma bak och sätta drop i honom. När vi landa kom polismän, brandmän, ambulansmän och mer doktorer på planer. Vet ärligt inte om han överlevde. Va läskigt iaf.

Nu är vi iallafall i LA och har varit här i några dagar. Vi bor hos Mys moster Lena som tar hand om oss och är så snäll! Hon lagar mat, tvättat våra kläder, bäddat våra sängar och visat oss runt lite i Santa Barbara. Lyxigt!
Sen har vi träffat några kompisar i från Sverige som pluggar här, vilket var väldigt kul. Idag är alla ungdomar som bor här omkring på en jätte stor fest på stranden som ska va helt galen, googla deltopia om ni är nyfikna, förra året blev poliser slagna med flaskor och över 80 människor blev arresterade. Jag och My tänkte gå dit men bestämde oss för en myskväll ist. Haha verkligen motsatsen.

Nu har vi bara tre dagar kvar här. På onsdag är vi hemma i Sverige igen!


Glad påsk på er!

Likes

Comments


Nu har vi vart i Honolulu i en vecka. Vi har surfat, hajkat, solat, shoppat, ätit god mat m.m. När vi vart här har vi bott hos några militärer, folk är så snälla här och de är kul att hänga med folk som bor här, man känner sig lite mindre turistig. Känns sorgligt att vi lämnar Hawaii imorgon men samtidigt känner vi oss redo att åka hem, men först ska vi till Kalifornien i en vecka innan vi åker hem till Sverige. Denna resan har vart över våra förväntningar och vi känner oss så lyckligt lottade!

Likes

Comments


Är så glad för att vi träffat Eira och Lina här! Detta var vår sista dag hela i Maui, imon åker vi tillbaka till Honolulu. Önska vi hade haft ännu mer tid med svenskarna. Kommer sakna er!!

Likes

Comments


Idag år vi en fancy frukost som en avslutning på Maui. Det var himmelskt gott och vi blev så mätta att vi knappt orkade gå hem. Vi tog med resterna av pannkakorna. Inget ska slängas när man pröjsat 67$ för en frukost. Snart ska vi iväg och surfa lite. Hoppas ni mår bra där hemma, hört att våren är påväg!
Pusss!

Likes

Comments


Åh blev så glad imorse. My överraskade mig med frukost! Jätte gott och jätte mysigt! Så fin är hon :)

Likes

Comments


Har fått ett skrapsår på låret. Simma rakt på en korall, dumt! Måste vara noga här att hålla såret rent, tydligen är det väldigt lätt att få äckliga infektioner, folk skrämmer upp mig lite. Idag köpte ja ett par nya Birkenstock. Jag pruta i affären. Har gjort de ofta här, i vanliga butiker och får alltid rabatt. Skorna kosta egentligen 94$, och då sa jag att de är billigare i Europa, så fick jag dem för 65$. Som hittat!

Likes

Comments


Nu är vi i Lahaina och vi älskar det. Jätte mysigt ställe med massa god mat och gott kaffe. Ser fram emot att vara här i en vecka.

Likes

Comments