Mat!!!! Igår vad jag med tjejerna i min klass och åt !! Super god mat. Vi åt på el Corazon !! :) vi åkte in 17.30 och åkte hem vid 21.45 det var en super bra dag !! Så kul

Kramar Sarah

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej i söndag skulle jag till Liseberg på kvällen med mamma och pappa!!! Och kolla på fyrverkerier men så klart hade Liseberg slutat med det !! Men hade jätte kul ändå !! Köpte glass det var super gott !!!!

Likes

Comments

Hej har inte varit så aktiv på bloggen nu på det senaste men har som sagt pluggat och tränat med mera så har inte kunnat helt enkelt!!! Men här är lite bilder jag har tagit under dessa dagarna!!

Likes

Comments

Hej hemma igen från Stockholm <3 från två underbara dagar med min faster Hanna och Ellen!!! Vi kollade på Justin Bieber konserten och shoppade super kul!!!

Likes

Comments

Justin Bieber konserten idag!!! Så kul !!! Roligaste jag har gjort på länge!!! Och han var så bra trodde inte det men han var super bra och duktig !!!! Älskar honom <3

Likes

Comments

Hej nu sitter jag på tåget och är på väg till Stockholm och ska på Justin Bieber konserten!!!! Åker hem på fredag men kommer ändå vara kul att vara i Stockholm !!

Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej idag var jag i Göteborg!! Var i många affärer men Zara hade så fina kläder!!!!!! Exempel dessa två på bilden

Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej min dag idag!!! jag gick i skolan sen kom jag hem pluggade sedan !!! Sen kom mormor och morfar med tårta!!! Sen fick mamma,Ellen och jag åkte och shoppade lite!!!

Imorgon kommer det ett inlägg på det jag har shoppat från idag !!!
Kramar Sarah

Likes

Comments

Hej denna helgen så gjorde jag inget utan har bara pluggade och tränat!!! Sen har jag varit med kompisar och så men har mest haft en mys helg denna veckan!! Det är ganska bra att ha en sådan helg !! Tycker jag 

Har också köpt en tröja från bikbok 

Kramar Sarah :)

Likes

Comments