Spencer berättar för de andra tjejerna om den blodiga kniven hon och Caleb förstörde.Aria beställer latte och på hennes kvitto står det hennes brev som hon skickade till Jackie.

This kind of lie will stay on your permanent record -A

Det var den absolut häftigaste scenen i det här avsnittet.
Aria får ett sms som är undertecknat med H så hon tror att att det är Detective Hoolbroke.Men han kommer aldrig dit och hon stöter på Jason, de börjar prata om Alison.
Caleb spårar upp en plats där Monas dator ska befinna sig.Han och Spencer åker dit och de stöter på en av Spencers lärare och hon berättar att det luktar väldigt illa i förådet där Monas dator ska vara.
Hon säger också att det var en blond flicka där men hon såg aldrig hennes ansikte.
Caleb och Spencer tar sig in i förådet och hittar blodiga kläder och en stor tunna.
Hannas mamma Ashley blir friad av Ted.Hon säger då att hon behöver tänka på det.
I slutet av avsnittet får man se en svarthuvad person logga in på en dator i förådet och det står Hoolbroke.

Jag tycker själv att det här avsnittet var väldigt bra!Jag blev extra glad när jag såg att det 16:de avsnittet hade kommit ut redan på onsdagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I det här avsnittet så hittar Toby en blodig kniv(som är hans kniv som har gått i familjen)i Monas gård då han söker efter hennes kropp med de andra poliserna.Han berättar det för Spencer och Celab som bestämmer sig för att ta kniven,för att de är rädda för att Ali har fixat deras dna på den ,även fast Toby vill göra den rätta saken och lämna in den till polisen.Toby går tillbaka till platsen där han lämnade kniven och ser att den är borta och går till Spencer för en förklaring.Det slutar med att de bråkar och Spencer säger "Du brukade säga att jag kunde berätta allting för dig" därefter lämnar Toby.

Emily försöker att fixa pengar till en biljett till Paige så hon fixar ett jobb hos Ezra som kock.Vilket inte går lika bra som hon först tror och hon blir ersatt av en professionell kock men de löser sig till sist.

Aria söker till en annan skola hon får stå på väntelistan för.Hon bestämmer för att skicka ett och visar det för Emily för att höra hennes åsikt om den.Emily säger att hon kan göra den mer personlig då Aria blir arg och säger att om hon ska berätta något personligt så är det att A är efter henne och att hon har sökt till alla skolor och inte kommit in på någon.Om hon avböjs på den här skolan också så kommer hon inte att gå på collage nästa år.Ezra hör det och berättar för henne att Jackie (hans gamla flickvän som ogillar Aria och ännu mera Ezra) jobbar där och då lyckades få Aria avböjd.Aria skriver ett mer personligt brev där hon blandannat säger att hon slösade bor sin tid på gymnasiet att vara med en äldre kille,Ezra.Emily säger åt henne att hon absolut inte kan skicka men hon har redan mejlat den.Men hon ångrar sig då hon hon inser att Ezra kommer att bli sårad av det hon skrev och åker till skolan Jackie jobbar på och Jackie säger att brevet stannar mellan de.

Hanna är iväg på läger men lämnar för att leta upp Detective Hoolbroke.Efter att ha träffats hans pappa,där han påstås vara för att ta hand om honom,så upptäcker hon att hennes gosedjur är fullt med inälvor.Hon kör sedan hem till sig och ser att Jason är där med hennes mamma.

Toby pratar lite kort med Alison i fängelset och hon varnar honom att A var ute efter henne och ute är Aria,Spencer,Emily och Hanna och kommer sätta dem i fängelset också.

Avsnittet slutar med att Alison får en lapp där det står "Your friends will see you soon".

Jag gillar verkligen det här avsnittet.Det var verkligen spännade och ganska äckligt när Hanna var på det stället där de fanns en man som slaktade djur,en creepy kille på cykel och en mystisk gubbe.Och med inälvorna i gosedjuret var jätte äckligt,A kan bara ha kunnat lyckas med det.Att Caleb blev inlåst i det där varma rummet med spisen,absolut A.Och Aria som hittade en del av hennes brev där det stod om Ezra i en av hans böcker med röd tejp runt,vem annars kan det vara förutom A.Möjligtvis Jackie...Längtar redan till nästa avsnitt so heter "Over a barrel" hoppas att man får reda på lite mer vad Alison har ​har för band med A och vad som händer med Spencer och Toby.

Likes

Comments

Har precis kollat på den filmen som jag har velat se länge men det har ändå inte blivit av.
Till er som inte har kollat på den så säger jag bara:Gör det!
Guud så bra den var!Den påminner lite om The Vow för att Rachel McAdams är med i båda filmerna, hon är en konstnär och hon tappar också minnet.Jag har aldig gråtit så mycket i slutet till en film som jag gjorde.Den var så sorglig men ändå så fin och bra.
Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av Nicholas Sparks.Filmen hade premiär 2004.

Aliie Hamilton och Noah Calhoun träffas en sommar och blir förälskade.I slutet av sommar ​

Likes

Comments

Det nya avsnittet av Revenge har kommit ut, den serien jag spenderade hela mitt jullov åt.
Gud va glad jag blev när jag såg att det hade kommit upp ett "julavsnitt".
Nu ska jag se den så...hejdå.....

Likes

Comments

I go to seek a great perhaps-Looking For Alaska

The town was paper,but the memories was not-Paper Towns

Some infinities are bigger than other infinities-The Fault In Our Stars

  • 52 Readers

Likes

Comments

Nu har det efterlängtade avsnittet kommit ut på Swefilmer av Pretty Little Liars.
Avsnittet tyckte jag själv inte var så jättebra,blev lite besviken på det.
Det här avsnittet var inte så händelserikt.Mona har haft sin begravning och Alison dyker upp där och ingen blir glad eftersom alla tror att hon är Monas mördare.
Spencer och Emily var i Monas hus för att lägga dit DNA av Alison då dem hittar en gömd videokamera som Mona var smart och satt där.I Inspelningen ser man hur Mona blir anfallen och Jason som är Alisons bror intygar att det är Alison och hon har inget alibi för att hon försvann en lång stund under Thanksgiving då Mona försvann.Och Alison blir arresterad i slutet av avsnittet.
Spencer blir då också frisläppt för att hon skulle ha mördat Bethany, Alisons syster,men släpps då de tror att Mona inte var Alisons första offer utan också Bethany.

Emily blir tvungen att säga hejdå till Paige då Paige ska hinna ta flyget och åka iväg. Och Aria blir anfallen av A som dyker upp då hon ringer och A tar upp en häftpistol och häftar fast Aria i plast mot väggen och sedan försvinner med hennes mobil.Men den scenen tyckte jag inte var så spännande och creepy som de andra läskiga A scenerna så det var synd.

De fyra tjejerna har nu fått Alison arresterad och tror därför att de har blivit av med A för A då är Alison.Sista scenen skjuts fina guldiga fyrverkerier upp mot himlen.De ändras till röd och ett A formas på hilmen i röd färg.
A is still there...

Likes

Comments

Jag har läst ut Pappersstäder för några dagar sedan och jag har låtit allt smälta in.
Det är verkligen en spännande bok och den är intressant att läsa så man kan aldrig riktigt sluta.
Rekommenderar den så sjukt mycket!Jag älskar verkligen John Greens böcker.Om ni inte redan visste det så den 24 mars 2014 köptes rättigeheterna av att göra en film av 20th Century Fox.
Nat Wolff som spelade rollen som Isac i "The fault in our stars" kommer att spela rollen som Quentin och Cara Delevingne har fått rollen som Margo.
Åhh jag längtar tills jag får se den.
Filmen kommer att ha premiär den 31 juli 2015!

Om ni inte har läst boken redan så råder jag dig att läsa den innan du fortsätter här för nu kommer jag att skriva lite mer detaljer om vad jag tyckte om boken om slutet och själva handlingen.

Jag tycker att början är jättebra med att de åker på ett "äventyr".Det är roligt att läsa.I boken stod det -"Margo hade alltid älskat mysterier.Och längre fram, när allting hände, kunde jag aldrig släppa tanken på att hon kanske älskade mysterier så mycket att hon blev ett själv"

Och det är en väldigt viktig tanke i boken för att Margo är ett mysterium.

Efter deras uppdrag så är Margo försvunnen morgonen efter.Hennes förälldrar är i Quentins hus och pratar med en detektiv.De frågar om Quentin har någon aning om var hon har tagit vägen och han svarar att han inte vet vilket är sant​.Hennes förälldrar säger att hon brukar lämna ledtrådar om vart hon har tagit vägen, hon brukar rymma iväg ofta, men att de är så märkliga att man kan inte lista ut de.

Quentin börjar leta efter ledtrådar och han hittar de och innser att de är bara avsädda för honom. 

Han börjar sin jakt på Margo och besöker tomma lokaler och stängda kontor för att få något tecke natt hon har varit där.Han minns att hon talade om pappersstäder och att hon bodde i en pappersstad.

Quentin och hans bästa kompisar Radar och Ben tillsammans med Bens flickvän Lacey skippar deras examen för att leta upp Margo som håller till i Agloe, New York.

Deras bilresa tar 21 timmar innan de är framme och under den resan så fick de handla allt de behövde på sex minuter för att inte förlora tid.Kissat i bilen och lyckats att nästan köra på en stor vit vägg som stod i vägen.

Men när de äntligen hittar Margo så blir hon inte lika överlycklig som man kanske hade trott.Hon berättar för Quentin om hennes bok där hon skrev en berättelse och sen tvärs över sinna planer. Hon berättade att det var inte var en papperstad utan att hon var en pappersmänniska...

Jag gillar slutet för att den är inte precis vad man hade förväntat sig, och jag hatar när böcker eller filmer blir så som man förväntade sig.Då var det ingen idé med den.

Likes

Comments

Finally har jag fått boken!Jag fick fick den av min mormor och morfar i julklapp fastnjag visste ändå att jag skulle få den för jag hade beställt den.

Jag tror att boken är jätte bra och att den kanske är bättre än filmen för böcker blir bättre får med mera detaljer och man kan då också få reda på människornas känslor och tankar mer innangående.
Måste bara läsa klart Pappersstäder-John Green så kan jag sedan börja med den här.Taggar.

Allt kommer att förändras ...

När Thomas vaknar upp i en hiss minns han ingenting förutom sitt eget namn.Men han är inte ensam.När hissdörrarna öppnas möter Thomas en stor grupp tonårskillar, som liksom sig själv har fått sina minnen raderade.De är inlåsta i ett område som omges av höga murar.Allt de vet är att de är fångade innanför en enorm labyrint.Labyrinten myllrar av dödliga faror, och väggarna i den flyttas varje natt.Ingen vill bli kvarlämnad där efter mörkrets inbrott.Hur ska de någonsin kunna hitta en väg ut?Livet i labyrinten har följt samma mönster länge.Men nör Teresa skickas dit förändras allt.Hon är den första tjejen någonsin som har kommit-och det verkar som om hon och Thomas känner varandra sedan tidigare.Kan hon hjälpa Thomas att nå fram fram till sina förlorade minnen?Kanske finns en chans att återvända till världen utanför-vilken värld som nu väntar dem där ute...

Likes

Comments


Likes

Comments

Åhhh gash som jag har längtat efter det här avsnittet!
Jag tror att alla har gjort det.
Måste bara säga att det var roligt att Mona var som ett spöke som Alison pratade med.
Jag börjar tro att Alison är A men jag tror inte att det är så eftersom det är ganska uppenbart men är absolut en del av det tror jag.
Och att Cece kom tillbaka var roligt.
Avsnittet var så otroligt bra och roligt men nu måste man vänta enda till Januari tills nästa avsnitt kommer ut....

Kisses -S

Likes

Comments