Gjorde en annorlunda frukost (iaf för att vara mig).
Det är väldigt enkelt att göra, jag tog en Weight watchers whole grain bread.
Sen tog jag lite avokado och bredde som smör på skivorna. La lite salladsblad, gurka & kalkon på och sedan klar att äta.
Till det drack jag en latte macchiato.
Mackan är 7 sp & jag räknar 4 sp på kaffet.

Likes

Comments

Ibland kan man göra riktiga fynd på Netto. Idag gjorde jag en hel drös. Dels så hittade jag kylskåpsfördelning (perfekt att lägga frukt och grönsaker i så man vet var allting ligger), en svart ljusstake, ett litet Duplo till N & så denna servisen. Jättegullig och kostade endast 60 kr! Den fanns även i en annan färg, men jag tyckte denna passade till N.

Likes

Comments

När man inte har så mycket tid men ändå vill äta något som är både gott och hälsosamt, så är omelett ett perfekt alternativ! Denna omeletten är på 8 sp, men man kan göra den snålare om man bara använder äggvita bland annat.

Det man behöver till denna är:

  • 2 ägg
  • Arla "spray" margarin, ett snabbt tryck.
  • Lite vatten
  • 1 msk riven ost
  • peppar
  • 4 kalkon skivor
  • purjolök
  • gurka
  • diverse andra tillbehör

Blanda ägg, vatten, peppar och purjolök och stek i en panna. När undersidan känns "fast" så lägg på osten på den lösa sidan och vänd på omletten. Servera med det man känner passar en själv, om man inte använder kalkonen så kan man ta bort 2 sp, men då får man lägga till om man använder något annat.

Likes

Comments

Det blev en tidig morgon för mig, eller egentligen inte. Men jag satt uppe ganska länge i natt, redigerade en kanaltrailer till min Youtubekanal och redigerade en vlogg. Båda dessa kommer att komma upp på kanalen under dagen. Förresten, jag kommer vlogga nästa vecka. Dels tänkte jag göra en lite längre vecko-vlogg, en "när Peter jobbar sent"-vlogg och jag kanske ska till Köpenhamn på lördag, och då kommer jag självklart vlogga!

Sen har jag tänkt att jag ska klippa ihop lite vloggar från förra året som jag aldrig gjorde, vet inte om det kommer vara så intressant att titta på, men Noahs utveckling är väll den jag ser mest fram emot!

Idag ska jag plugga, leka med Noah och blogga. Alltså det kommer inte hända något jättespännande. Puss!
Likes

Comments

I morse så var Noah verkligen supermysig. Inte bara med mig (för det brukar han faktiskt vara) utan även mot Caspian. Han låg och pratade, klappade och gjorde åtskilliga försök på att pussa&krama på han. Jättegulligt att titta på och Caspian verkade tycka att det var okej.

Hur är livet annars då? Jo, jag är stressad över skolan, har kommit av mig lite med viktväktarna med lite mycket firande av min fina sambo och måste fortsätta ta mig till gymmet. Så får helt enkelt ta tag i det. Jag har ju ny Viktväktar-vecka på onsdagar, men jag tror jag ska ändra till fredagar istället. Idag har ju varit en "förlorad" dag känns det som, men det får vara min veckobonus som försvann.

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om N's BVC besök som var i måndags. I december när vi var där så avvek han ifrån sin kurva och så bestämde vi att han skulle komma tillbaka igen vid 16 månader.

Sist vägde han c:a 8500g och nu vägde han 9255g. Så han hoppade nu tillbaka upp på sin kurva igen, och gick tom upp lite mot nästa "streck" på standard-kurvan. Han var 74cm sist, och i måndags var han 76 cm.

Vi pratade lite om att få han att sova i egen säng, något som vi måste ta tag i nu. Annars så var sköterskan väldigt nöjd med hur han var. Han följer sin utveckling helt och hållet, hon tyckte det var fantastisk att han var så välutvecklad som han är. Han "pratar", han säger "ack" till tack och kan sjunga lite på lilla snigel. Kan ju säga att det var en glad och stolt mamma som gick ifrån BVC denna gången.

Nästa gång vi ska dit är när han är 18 månader, och då är det dags för att vaccinera igen.

Likes

Comments

I 5,5 år har jag varit kär i Peter. Dessa 5 åren har varit turbulenta, men även helt fantastiska.

Jag kommer ihåg vår första dejt, vi såg Paranormal activity på bio i Malmö, gentleman som han är bjöd han ;). Vi dejtade i c:a 2 månader innan vi blev tillsammans. Nu har vi varit tillsammans i 5 år, har en fantastisk son tillsammans. Vi har gått igenom sjukdom och prematur-födsel. Påfrestande sjukhusboende och flyttar. Även om livet ibland är jobbigt och vi har våra bråk, så är jag helt säker på att det är han jag vill leva resten av mitt liv med. Han ska vara pappa till alla mina barn, och en dag är det han som kommer sätta en ring på mitt finger.

Jag älskar dig Peter, tack för att du ger mig. Tack för att du är en fantastisk pappa vår son.

Likes

Comments