Inlägget i samarbete med Loddo.se

I förra veckan hämtade jag ut Juniboxen ifrån Loddo.se. Ett väldigt nice sommarpaket, med Nick's kexbar (x2, perfekt), Nocco, flux drops, Chia Go, Smaskis (som är både min och Noahs favorit, hur bra?), Rödbeta dipmix och ett kontantkort från Comviq.

Kontantkortet är väll inte direkt något som jag kommer använda, men resten var riktigt nice! Nocco har blivit en favorit just nu och ska bli kul att testa en ny smak.

Vill ni testa Loddo? Då kan ni göra det här .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tog mig en bloggpaus. Det var inte riktigt tänkt att det skulle vara en bloggpaus., men jag kände att jag var tvungen att fokusera på skolan ett par veckor. Så för att inte stressa med mina sociala medier samtidigt som jag pluggar och driva in mig själv i väggen igen, så valde jag att göra såhär. Men om mindre än 2 veckor kommer allting ändras. Då är jag föräldrarledig och kommer kunna göra allt möjligt roligt. Igår var vi en runda i Köpenhamn, kommer ett inlägg i kväll om det.

Jag ville väll mest bara säga hej! Och att jag börjar ta mig tillbaka lite smått.

Likes

Comments

Ja, senaste dagarna har det hänt lite. Jag och Noah var på äventyr i Malmö, det var kasst väder större delen av dagen, så vi fyndade ett regnskydd vagnen. Älskar multicolor och vi har samma mönster fast svartvitt på sittdynan.

Jag valde även om till högskolan. Jag var denna terminen haft tankarna på att läsa kriminologi, men senaste veckan sen jag började plugga igen efter min sjukskrivning så har jag känt att det är inte rätt. Jag är en kreativ person, ska ha ett kreativt jobb och har så mycket lättare för media eller rent av saker som är kreativa. Jag är fortfarande intresserad av brott/hur brottslingar tänker/ mm, men det är inte det jag ska göra. Kanske ha en podd om det, eller bli krimjournalist a'la Hasse Aro?

Vi började även bygga staketet till vår trädgård igår, ska bli så skönt att ha ett staket i sommar så att Noah kan springa fritt utan att jag har hjärtat i halsgropen, och att katten kan gå i en längre lina ute i trädgården. Ska fixa lite leksaker till Noah med, kommer bli superbra!

Sen är det ju morsdag idag, Min andra. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag är så himla tacksam över att vara mamma till min lille fis, min glödjespridare och busunge.

Likes

Comments

Idag är Noahs föris stängt, så vi passar på att åka på lite äventyr. Är på tåget påväg ner till Malmö nu, och hittills sköter Noahs sig utmärkt.
Vi ska både träffa Stephanie & Isabelle, och Noahs faster Pernilla under dagen.
Passar även på att vlogga, när man gör något kul får man passa på ;)

Igår var vi ute i stoby och busade. Mamma tog dessa bilderna på oss vid rapsfältet 😍. Tagna med Olympus pen pl-7 & redigerade i vsco appen.

Likes

Comments

Två fantastiska låtar! Inte visste jag att Harry S skulle vara så mycket bättre solo..

Likes

Comments

Jag är alltid ute efter att utvecklas, både personligt, tekniskt och materialistiskt. Det jag just nu är extra sugen på är:

Stay Zen tröjan från Monki, ett pancake objektiv till min kamera, en iMac med Final Cut Pro x och en kameraväska från Ona.

Har ni något materialistiskt som ni är extra sugna på just nu?

Likes

Comments

Det var en känslosam onsdagkväll i Malmö för Jason Diakite. Inte nog med att han var tillbaka i staden som har claimat han i så många år, i publiken satt även hans familj. Hans far och mor, hans syster och uncle. Det tog inte ens 1 minut innan han rörs till tårar över hela situationen och man märker under hela samtalet att han är berörd i varenda cell i hela hans kropp.

Boken En droppe midnatt är Jasons författardebut och har hyllats över hela Sverige. I jakten på sina rötter gräver Jason i sin familjs historia genom både svartas förtryck i slaveriets USA hela vägen fram till skolgården i Lund och folkhemmets Sverige.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite av bilderna från Tubecon i helgen. Jag vloggade även ifrån helgen och kommer att redigera den imorgon. Ska även på författarkväll i Malmö imorgon där Timbuktu ska prata om sin bok. Ska bli kul!

På SJ tåget upp, min frukost var en Naked smoothie, en banan och Vitamin Well.

En fin vägg i gbg och finskorna var på!

Bröderna Norberg på scenen, Jag och fina Lisette Alfredsson & HBTQ-panelen med Thomas, Kaylie, Marcel & Amir.

Träffa Svampbob för att impa på Noah ;) & Chris Whippit för att impa på mig själv! :P

Makeuppanelen med Lisette Alfredsson och Elli från Ellimacs!

Likes

Comments

SaraHCNilsson bloggBlogkeen

Likes

Comments