På fm pratade hag med en gammal vän i telefon, alltid lika trevligt. Har inte träffat henne på 6-7 år och ska äntligen få göra det i september när hon åker upp till stockholm.

Efter det så solade jag en stund och sen tog en promenad ner till sjön med hundarna och var där i 1.5 timme medans dom badade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev det ingen mjukglass i byn utan vi åkte bara och handlade och sen åkte vi hem till mamma.
Var i stallet ett par timmar.. Min brors dotter red på Q och sen red jag ut med en vän, väkdigt trevligt och mysigt. Efter stallet så åkte vi hem och käka kycklingrulle och hamburgare.

Senare i em så ska vi åka in och äta glass med sambons syster och hennes dotter, då får hundarna följa med såklart.

Tog tummen ur röven och började så ut några av mina blommor och plantor, fattas bara lite jord och nät så kan jag så ut morötter, salladen och det.

Likes

Comments

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och myser med hundarna. senare ska vi åka in till byn med hundarna och äta mjukglass och sen åka hem till mamma och rida i det fina vädret. Ska även träffa min brorsdotter också, sen tror jag inte det händer så mycket mer, kanske en kvällspromenad med hundarna, har hittat en jättemysig runda att gå 😊

Likes

Comments

Det bara small till efter valborg och blev kanonväder, rena rama sommaren ute känns det som... 😀 Sambon jobbar över ikväll, skit tråkigt men behövligt.

I morgon blir det sjukhuset för min del, kontroll och ögonbottskontroll, lär ju gå bra denna gången också 👍

Har inte så mycket mer att skriva just nu.

Likes

Comments

Håller på att åka på en förkylning, förhoppningsvis bara en lindrig, bara lite är jobbigt. Hoppas att den försvinner snart..

I morse vid kl 10 så blev det en liten runda med M i skogen och klättrade lite, när vi kom tillbaka så mockade jag.

Sedan på eftermiddagen kom A hem till mig så red vi lite på M och så tog vi ett pass med P i paddocken. Lite stel men det börjar ta sig. I morgon blir det valborgs firande på kvällen, och nu blir det en långpromenad med hundarna i det fina vädret, byeee..

Likes

Comments

Tack mina fina hönor för äggen 😍

Idag har jag inte gjort mer än att vara hos mamma en stund, klippt klorna på kaninerna, rensat till dem, gosat, släppt ut hönorna fritt, är väl bara det. En lugn dag helt enkelt.
Väntar på att klockan ska bli halv 6 så att vi kan äta taacoos 👌

Likes

Comments

godförmiddag!
vad sämst jag är på att uppdatera, borde vara bättre nu när jag har fått så många följare som är nyfikna på mitt liv.
Iallafall så är jag just nu hemma hos mamma och passar hennes hundar då hon jobbar, sambon är hemma och fixar med bilen.

Just nu längtar jag så otroligt mycket tills i morgon bitti, helt sjukt. det gör vi allihop.

I em så ska eventuellt jag och Sussi ut med hundarna, skoj.

Likes

Comments

Hej!

Mormor var här i lördags till måndags så jag har inte orkat eller velat bloggat något utan jag har bara velat umgås med dom så mycket som möjligt. Saknar dom något otroligt mycket. Dom hade sin lilla hund med sig så det har varit mycket bus här. Blev även förkyld så har mest bara tagit det lugnt men nu är jag frisk igen.

I helgen ska jag jobba och sen eventuellt åka till Elmia med sambon och hans jobbarkompis om inget annat händer.

Trevligt att jag har fått lite mer läsare, hittar ni något att snoka? Har jag häst? 😉 fortsätter ni läsa så kanske ni får veta..

​I söndags var vi och hämtade vår nya soffa, då passade vi på att besöka vildsvinen som precis har fått kultingar.

I lördags tog vi en långpromenad och hittade en jättemysig stig där det finns bävrar.

Likes

Comments

God eftermiddag, vad tiden går fort när man har fullt upp.

I morse mockade jag åt hästarna och fixade iordning allting, när jag var klar med det så fortsatte jag i hönsgården och ta ur allt och in med nytt spån.

Nu tänkte jag städa och fixa inomhus ifall mamma kommer ikväll och om mormor och morfar kommer i helgen. Full rulle 👍 bjussar på lite bilder.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw