Hei ♥ Titter innom en liten tur for en oppdatering.

Dette har vært noen av de fineste dagene på lenge. Det er så fantastisk å kjenne at man er fri. Alt går liksom på skinner, og jeg nyter det. 14 dager med ferie er over, men det gjør ingenting. Jeg var tilbake i verdens beste jobb i dag, og jeg må bare få sagt det - dette er første gang jeg faktisk har gledet meg til å komme tilbake på jobb. Det liker jeg.Det er digg at alt er så OK. Snart flytter jeg inn i et hus for meg selv. Jeg har en jobb jeg trives med, og de skjønneste kollegaene. Jeg har hele familien rundt meg, og gode venner. Jeg har fått min første egen bil. Hunden min putter et smil på munnen min hver dag. Alt er liksom på stell og motivasjonen er på topp. Jeg har det bra. Herregud, så deilig!

Følg med på bloggen fremover - det blir gøy ♥ Håper du har en fin sommer!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

EN TANKE I ET FENGSEL AV FRYKT


Det er så rart.. Hvordan vi mennesker er. Hvordan vi oppfører oss.

Det er liksom så rart at vi tenker én ting, men gjør det motsatte. Eller bare ikke noe i det hele tatt.Hvordan vi alltid snakker til oss selv, inne i hodet.

Og sier at "hei, dette er feil"

Eller, "ey, dette liker jeg ikke"

"Jeg må gjøre noe, si noe".Også bare stopper det der. Med tanken.

Vi lar det bare fortsette. Det er så merklig, at vi ikke tør. Som om vi ikke er verdt det.

"Det er ubehagelig".

"Nei, herregud, kan ikke si det"


Men, jo. Det kan du faktisk.

Du kan helt enkelt si akkurat det du tenker. Det kan du, bare tenk på det.

Du kan være deg selv. Du kan, du bør. For det er ditt indre, det som er deg, jeg snakker om.

"STOPP!"

"ÆSJ!

"Jeg mener at det er feil"


"Jeg ELSKER deg"


Hva som helst. Bare få det ut. Det er verdt det. Det er jo deg, du, navnet ditt.

Og du betyr noe.

Meningen din er viktig. Fuck skammen, eller det å være redd, introvert. Kall det hva du vil. Ubehag, frykt - flytt deg.


Det er merklig, er det ikke? Hvordan vi stenger tankene og ordene inne. Hvorfor gjør vi det?

Dyr gjør ikke sånt, de gir beskjed med engang, der og da. Her og nå.
Klokka er 01:52...

"Dette blir for dumt, nattens skriblerier. Et rotete hode, kan vi kalle det".


Eller? Jævla fengsel. Dette er mine tanker. Og de skal ut. For det er jo faktisk bare å trykke publiser.


Likes

Comments

Ikke gi opp. Ha tålmodighet, is i magen. Livssituasjonen min har det siste året vært ganske kaotisk. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har hatt det så enkelt. Sånn er det jo bare, livet går opp og ned. I fjor sommer var jeg så drittlei. Jeg ville starte med blanke ark. Jeg flyttet til Trondheim. Fikk meg hund. Nye bekjentskaper, nye inntrykk og en ny hverdag. Men jeg fikk meg aldri en jobb som stod til utdannelsen min. Jeg er utdannet sosionom og har i 2 år vært på utkikk etter en jobb hvor jeg kan få brukt utdannelsen min. Drømmejobben har alltid vært å få kunne jobbe i barnevernet, eller som sosionom i grunnskolen.


Og gjett hva? For en måned siden leverte jeg inn en søknad. Og jeg fikk jobben! 3. mai startet jeg som saksbehandler i barnevernet i Vanylven kommune. Dette innebar selvfølgelig at jeg måtte flytte hjem igjen. Nå er liksom Trondheim-epoken over. Det er så rart. Og det skjedde så raskt! Jobben er et vikariat frem til sommeren neste år, med god mulighet for fast stilling etterpå, så jeg ser for meg at jeg kommer til å bli værende der en stund. Jeg er så overlykkelig akkurat nå. Samtidig er jeg spent, og litt trist. Spent på hvordan hverdagen og livet mitt blir fremover, og trist fordi jeg savner Trondheim. Men uansett vet jeg at dette er det riktige for meg akkurat nå.

Det er så viktig å ikke gi opp. Samtidig er det smart å ikke ha for store forventninger. Ting tar tid, og man bygger seg opp etterhvert Du må jobbe for det du vil ha. Har du sterke og klare mål, kommer du dit en dag.


Likes

Comments


Nydelige jenta mi, Bella Paris. Hun blir faktisk 1 år allerede nå i midten av juni. Tiden flyr! Jeg husker det så godt som om det skulle ha vert i går at jeg satte meg på flyet for å hente henne hjem til meg. Tiden vi har hatt sammen har gitt oss begge så utrolig mye glede og kjærlighet. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg påtok meg alt ansvaret det er å ha en hund. Denne skjønne lille jenta gir meg SÅ mye!

Bella får en del oppmerksomhet. Noe jeg forstår veldig godt da hun er litt av en storsjarmør. Mange lurer på hvor jeg fikk tak i henne, hvordan lynnet hennes er, hvor stor hun blir osv. Derfor tenkte jeg å lage et eget innlegg om henne og prøve å gi dere svar på det dere måtte lure på.

Aller først tenkte jeg å bare gi en liten presentasjon av Bella. Hun er en Maltipoo, altså en blanding av rasene Malteser og Dvergpuddel. Hun er altså en selskapshund. Hun er i fargen aprikos. Hun er allergivennlig og røyter ikke da hun ikke har pels, men hår. Pelsen er verdens mykeste, og den er bølgete og luftig. Bella trenger en del stell, spesielt børsting da pelsen lett kan få floker. Hun må også dusjes, og vi pleier å dusje 1 gang i uken. Hun lukter ikke som andre hunderaser. Vi bruker en helt enkel shampoo fra Europris som er veldig skånsom, parfymefri osv, men som gjør at hun lukter som en blomstereng. Bella har et utrolig godt lynne. Jeg synes hun lærer veldig raskt til å være så liten. Hun kan mange triks og har masse energi. Hun kan følgende triks og uttrykk: sitt, dekk, bli, kom, opp, på plass, snurr, high five, gi labb, lukk døren, værsegod, nei. I dag er hun litt over 3 kg, og jeg tror nok ikke hun kommer til å vokse noe mer. Hun er ganske liten, og jeg vet at noen kan bli dobbelt så store/tunge som henne.

Apropo energi - dette er en hund som kan være med på lengre turer og fjellturer. For en måned siden tok jeg henne med på hennes første fjelltur (ganske bratt), og hun tok det på strak pote! Dette er ikke en såkallt "veskehund", bare for å få sagt det! Hun går liksom aldri tom for energi og er med på alt, også joggeturer. Så er du en aktiv person er Bella fantastisk å ta med seg. Må også legge til at hun er superrask å løpe. Ellers kan jeg fortelle at hun er litt sta av seg til tider. Hun er ganske selvstendig. Bjeffer veldig lite, kun når det kommer folk på døra og sånne ting. Ingen bjeffing eller knurring når vi er på tur. Bella er veldig glad i mennesker og andre hunder, men litt småredd større hunder. Vi har sosialisert en del og hun er generelt trygg i møte med andre hunder. Hun liker ikke å være alene, noe jeg tror er et faktum for alle hunder da de tross alt er sosiale dyr. Vi har trent en del på å være alene hjemme og tatt det veldig gradvis, og hun er som regel stille og rolig til jeg kommer tilbake (har filmet henne).Bella Paris kommer fra Sørreisa, like utenfor Bardufoss helt oppe i nord. Jeg hentet henne med fly, og det gikk helt fint. Hun bjeffet og klaget en del i ti minutter, men ellers var hun rolig og stille av seg. For å oppsummere er Bella Paris en fantastisk hund. Jeg har blitt så glad i henne. Det er så utrolig mye selskap, energi, kos og personlighet i en sånn liten skjønning. Hun er også kjempeflink å vise hvor glad hun er i oss mennesker som er rundt henne til daglig, hun legger seg på fanget og ELSKER å slikke. Hun har fått kallenavnet slikkepotten! Hvor søtt er ikke det?

Her kommer den kontaktinfoen jeg satt på da jeg var på utkikk etter en Maltipoo:

♥ Elisabeth Foldøy - 932 63 757 og "Maltipoo Midt-Norge" på Facebook.

♥ Mariann Nordheim - 405 32 816 - "Norske Maltepoo" på Facebook.

♥ Maltipoo.no (både på nettside og Facebook-side).

♥ Finn.no (Det var her jeg fant Bella Paris, annonse lagt ut av Elisabeth Foldøy).

Mulig det finnes flere også, men slik jeg har forstått det er det dessverre ikke så mange som driver oppdrett på Maltipoo i Norge. Husk at denne rasen ikke er godkjent som egen rase i Norge. Jeg var heldig som fikk valp ganske raskt, da noen som hadde reservert Bella ikke lenger ga lyd fra seg. Jeg tror det er en del venteliste i dag, så om du er interessert eller har bestemt deg anbefaler jeg at du tar kontakt ganske raskt.Da håper jeg at dette innlegget var til hjelp. Dersom det er noe dere lurer på er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet. Og om du som leser dette har en Maltipoo, eller skal få en, og befinner deg i nærheten av Nordfjord - skrik ut! Vi har veldig lyst til å bli venner ♥


Likes

Comments

Heihei!

Nå er det jammen lenge siden sist. Det har skjedd mye i livet mitt siden sist publiserte innlegg. En av hovedgrunnene til at jeg ikke har blogget er rett og slett at jeg ikke har hatt tilgang til en fungerende PC/Mac. Jeg har i tillegg hatt fokuset mitt på helt andre ting. Det viktigste er jo at jeg er tilbake. Og jeg gleder meg!Jeg har lagt merke til at mange lurer på informasjon angående hunden min Bella Paris. Innlegg om dette kommer, pluss mye mer. Ser frem til å blogge litt igjen.

Vi snakkes ♥

Likes

Comments


Du våkner
Tror du

Fullt og helt

Men egentlig
Så er du ikke det

Våken, altså

Du er der fortsatt
I drømmeland

Et mareritt

Suget i magen
Monsteret kommer
Du
fallerOgså våkner du da
Helt på ekte

Og skjønner alt sammen


Det var bare en drøm
Men det er jo fortsatt mørk og skummelt

Sug i magen


Du lever i et mareritt
Og du faller enda.

Og det er ekte.


Likes

Comments

Høsten er i anmarsj og vinteren er like rundt hjørnet. Mange liker ikke kulda og at sommeren sakte men sikkert forsvinner. Ofte kommer depresjon og dyster stemning snikende sammen med disse to årstidene. Da synes jeg det er viktig å tenke over hvor heldige vi faktisk er her i Norge. Vi får oppleve alle de fire årstidene! Høsten og vinteren har vel så mange fine ting ved seg som våren og sommeren. Man må kanskje lete litt ekstra godt av og til for å se det, og derfor tenkte jeg å minne deg litt på akkurat det. 

Så, her kommer en liste over ting du kan prøve å legge ekstra godt merke til nå fremover mens kulda kommer snikende...♡ Frosten som klemmer seg rundt høstbladene om morgenen.

♡ Den flotte høst-sola som farger bladene oransje, gule og røde.

♡ Den friske, kalde og reine lufta, og vinden som røsker litt ekstra i håret ditt.

♡ De fine solnedgangene som gir magisk lys og fine tanker.

♡ Følelsen av å ta på seg votter, en god og varm jakke og et lunt skjerf!

♡ Du kan drikke kakao uten dårlig samvittihet, gjerne forann peisen eller med favoritt-TV-serien og et supermykt teppe.

♡ Stearinlys og deilig musikk.


♡ Tanken på at det nærmer seg desember og juletider, gavehandel og koselige stunder med venner og familie.

♡ Når du kjenner den siste varmen fra solen og snevet av sommer og gode minner.

♡ De fine motivene i naturen, ta med deg kameraet og ta masse flotte bilder.

♡ Nordlys.

♡ Å lese en god bok med ro rundt deg og fyr i peisen.

♡ Den fine frost-røyken som kommer når du puster i kulda.

♡ De første snøfnuggene som kommer dalende ned fra himmelen og treffer nesa di.

♡ Å kunne gå på skøyter på isen, lage engler i snøen og ta springfart for å skli på isen som har lagt seg på veien over natta.

♡ Alle de rare snømennene rundt omkring som barna i nabolaget har brukt lang tid på å lage.

♡ Ruskete vær og vind, og kosestund inne.

♡ .....


Åh, det er så masse å se frem til! Mye har jeg allerede lagt merke til. Det er så viktig å sette pris på de små gledene i hverdagen. Smile, tenke over hvor heldig man faktisk er, og bare nyte livet her og nå.

Hvilke ting setter du ekstra stor pris på når det er høst og vinter?


Likes

Comments

Her om dagen kom jeg til å tenke over at jeg faktisk ikke har presentert meg selv her på bloggen. For å gjøre det hele litt gøy og interessant å lese, tenker jeg å bare gønne på - rått og ærlig! Uææh, litt skummelt. Kanskje litt for personlig. But hey - this is me. Så, here it goes. Dette visste du ikke om meg!Jeg elsker sminke! Det visste du kanskje, men en del av bakgrunnen til at jeg har blitt så glad i sminke ligger dypere enn kun det at jeg liker å holde på med det. Jeg har nemlig slitt med akne. Problemet startet på ungdomsskolen og jeg gikk en stund før jeg fikk skikkelig hjelp. Det førte til at jeg fikk en del arr og røde områder i ansiktet. Jeg har gått på to kurer med Isotretinoin for å få bukt med jævelskapen, da det kom tilbake en stund etter første kur. Jeg sliter den dag i dag med dårlig selvtillit på grunn av plagene dette har medført, men er under laserbehandling for å gjøre det bedre. Sminke har hjulpet meg veldig gjennom dette ved at jeg har kunnet dempe/skjule arrene mine.

Jeg elsker å høre på metal. Heftige trommer og gitar, og en god brølende stemme kan gi meg gåsehud! Gojira er en av favorittene. Jeg såg de i sommer på festival, og det var ett av de største øyeblikkene i livet mitt.

Jeg er egentlig en ganske sjenert og tilbaketrukket person. Jeg er ikke den som tar størst plass i større sosiale sammenhenger, og elsker å være alene. Jeg er vel det som kalles introvert. Gjennom hele barndommen og ungdommen har jeg alltid vert den stille og rolige jenta. Jeg husker en gang på barneskolen at en gutt spurte meg om jeg var stum! Jeg har heldigvis vokst av meg det meste av den sjenerte jenta i dag. De som virkelig kjenner meg vet at jeg kan være helt på trynet gal og snakke som en foss.

Jeg er en veldig kreativ person, og elsker å tegne og male. Har vert hekta på tegning siden så lenge jeg kan huske. Mamma sier at jeg tegnet en hest min første dag i barnehagen og at de voksne ble helt overrasket over hvor bra tengingen var, haha! Jeg tegnet veldig mye da jeg var i tenårene. Skulle ønske jeg hadde like mye motivasjon for dette enda.

Jeg er superglad i å synge, men har aldri sunget foran andre enn familien før. Kan også spille litt gitar, og er generelt veldig opptatt av og glad i musikk. Aner ikke om jeg er god nok til at jeg tør å vise det til andre. Men jeg føler meg så sinnsykt bra når jeg synger.

Jeg er høysensitiv. Det vil si at nervesystemet mitt er ganske så fintfølende og mer mottakelig for sanseinntrykk, stemninger og stimuli enn hos de fleste andre mennesker, og at disse inntrykkene bearbeides dypere enn hos andre. Jeg blir derfor lett overveldet og trenger en del tid alene.

♡ Jeg elsker å fundere over hva som er meningen med livet, hva universet er og alle sånne merklige ting som vi mennesker ikke har funnet svaret på. Kan se timesvis av videoer og lese om sånt. Det er så interessant! Skulle gjerne studert astronomi.

Har slitt med migrene og hodepine siden jeg var rundt 8-9 år.

Jeg har tatt bryst-reduksjon! Og jeg er så glad for at jeg tok det steget. Har mye mer selvtillit den dag i dag, og jeg fikk det dekket av staten.

Jeg har vert i et forhold helt fra jeg var 16 og til jeg var 22 år. Jeg sleit veldig etter mitt siste brudd og hadde i perioder problemer med å fungere normalt i hverdagen og studier. Nå klager jeg ikke i det hele tatt og er så takknemlig for det jeg har gått gjennom Jeg har endelig blitt kjent med den virkelige meg, og vet hva jeg vil ha og ikke i livet mitt. Det er så deilig og befriende, og jeg føler meg som verdens sterkeste person. Jeg vet at jeg kan klare alt livet slenger i mot meg. Jeg har fått en generelt veldig god innstilling til motgang i livet.

Foreldrene mine gikk fra hverandre da jeg var ca 8 år.

Jeg har hatt en lidenskap for fotografi siden første gang jeg fikk mitt eget kamera da jeg var rundt 12 år. Har min egen foto-instagram hvor jeg legger ut bilder av og til. Hadde mitt første oppdrag som bryllupsfotograf i fjor. Det var en veldig god erfaring, og jeg tenker på å ta på meg flere oppdrag.

Jeg er utdannet sosionom. Gikk også på grunnskolelærerutdanning 1-7 klasse i Volda før jeg startet på sosialt arbeid i Bergen.

♡ Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og er en veldig åpen person. Jeg har veldig lite fordommer mot nye mennesker, og synes det er gøy å se hvordan en person kan endre måten du ser på dem bare ved å åpne munnen. Jeg er alltid hyggelig mot de jeg møter og føler jeg kommer overens med de fleste mennesketyper.

Jeg foretrekker kompisser over venninner. Det er jo koselig med venninner, men jeg har det absolutt gøyest og er mest meg selv når jeg er sammen med gutter enn med jenter. Føler liksom at gutter er mer avslappet. Jeg har definitivt mer guttehumor enn jentehumor, og mest til felles med gutter.

Jeg har to søstre som betyr ALT for meg. Vi henger sammen så ofte vi kan og de er mine aller beste venner. Aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem i livet mitt. Jeg er uendelig takknemlig. Elsker at de er akkurat som meg selv. Det er omtrent 2 år mellom hver av oss. Humoren vår er helt uforståelig for andre og vi har det så utrolig gøy sammen, uavhengig av om det er hjemme en onsdagskveld eller på en fest.

Jeg har dødslyst på tattovering! Kommer definitivt til å ta en i løpet av den nærmeste tiden. Må også føye til at jeg er utrolig svak for gutter med tattovering. Altså, jeg er solgt om han har sleeve.

Jeg er arbeidsledig akkurat nå. Og ja, jeg flyttet til Trondheim uten jobb i boks. Jeg er litt spontan av meg og elsker å ta sjanser. Jeg gjør det som gjør meg glad, utfordring eller ei. Jeg bruker dagene på å søke, og håper på napp snart.

Jeg har jobbet ett helt år på en fiskefabrikk.

Jeg har sett spøkelser/gjenferd og er sikker på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi liker å tro.

♡ Da jeg fløy til Bardufoss for å hente Bella París var jeg dødsnervøs. Ikke fordi jeg har høydeskrekk, men fordi jeg aldri hadde flydd helt alene før, og fordi jeg har hatt utallige mareritt om det å fly. Jeg klarte det med glans og det var selvfølgelig totalt verdt det for å hente nydeligheten min.


Har vi noe til felles?

Kommenter og fortell meg da, vel!


Likes

Comments