Då var det Måndag igen och jag ska snart köra in till högskolan för 3 timmars föreläsning. Fick hem ett flak med Celsius igår av en kompis, så nu kan jag bli pigg igen innan mina gympass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej bloggen! Har bara suttit och pluggat hela dagen så därför har jag inte skrivit något, sitter och pluggar fortfarande. Blir iallafall att komma tillbaka till högskolan imorgon efter en veckas ledighet, lite skönt faktiskt att komma in i rutinerna igen. Sen blir det att hämta en ny matta som jag ska ha vid tv:n. Sen blir det självklart en runda till gymmet där det blir ett bröstpass, lägger upp passet imorgon!

Likes

Comments

​Börjar ju närma sig min födelsedag och detta är nog första året som jag verkligen önskar mig nånting, dock är det inga roligare grejer att önska sig kanske! Önskar mig vaserna ifrån Zelected by houze som jag hade tänkt ha sminkborstar i, en byrå ifrån Ikea och presentkort på Ikea så att jag kan handla mer som jag vill ha därifrån! Presentkort på Ikea är perfekt present till någon som har/ska flytta hemifrån!

Likes

Comments

​Tillbaka till pluggandet nu då medans man väntar på att man ska hämta en kompis inatt som är ute och roar sig. Fick bli lite jordgubbar och blåbär till pluggsnacks

Likes

Comments

​Har en stor inlämning som ska in på Måndag så har haft en riktig pluggdag idag, lite tråkigt när det är Lördag.. Men var tvungen att ta en paus så körde till gymmet för ett pass, blev rygg och rumpa idag. Så nu med efter en dusch och middag i magen så blir det att ta tag i pluggandet igen. Hoppas ni har en trevlig Lördagskväll!

Likes

Comments