Header

Hallå där! Nu har jag varit på nya jobbet, fick lite jobbkläder och en runda i butiken. Alla verkade jättetrevliga där! ☺️ Ska bli kul att få komma igång på riktigt!

Det var så himla mycket trafik dit bara, hoppas det inte är det varje gång jag ska jobba! 😴

Just nu väntar jag i bilen, L ska komma. Vi hade tänkt åka och käka lite❤️

Kram, S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag är jag uppe med tuppen(vakande vid 7)för att fortsätta på min sista skoluppgift som ska vara inlämnad idag. 😒 När jag vaknade hade jag jätteont i halsen och var snuvig, dock är det bättre nu när man har fått komma i gång lite.

Vad som hjälper mig mot halsont, det är ingefärte! Man lägger några skivor ingefära i vatten och kokar upp det i en kastrull, låt det koka i 10 minuter sen är det bara att stänga av plattan och låta det dra i 10 minuter till. Det blir starkt och bra för halsen, en rätt skön känsla blir det också!

Nu ska jag fortsätta med pluggandet! 💗

Kram, S

Likes

Comments

Som jag har pluggat men känns ändå inte som att jag har kommit nånvart! 😬 I morgon är det den sista dagen på kursen och känner mig lite stressad eftersom jag inte har gjort klart den sista uppgiften... *suck*

Hur som helst så tar jag en liten paus nu, tänkte ta en macka och ladda om batterierna lite. Kanske en liten mysstund med Theodor också? 😍

Kram, S

Likes

Comments

Det måste ske en förändring nu, jag kan inte köra på såhär längre.

Jag måste börja ta tag i mitt liv igen, måste käka hälsosammare och börja träna som förut. Den livsstil som jag levt i två års tid nu börjar ge konsekvenser. Infektioner i kroppen, eksem på huden, magont.

Jag måste börja göra saker som jag tycker är kul igen, som att rida och pyssla med musik.

Jag bara gav upp allting, jag vet inte riktigt varför... Eller jo, jag vet varför, men jag känner att det var en för svag anledning.

Jag måste börja tänka på mig själv igen. Börja älska mig själv igen.

Kram, S

Likes

Comments