Header

T-skjorte- Nike/ Bukser- marked i Palma/ Sko- Vans, old school/ Mobil cover- Richmond & Finch

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

The beach is one of my favourite places to go!

Huntington beach was so nice!

♥Sara

Likes

Comments

5:38pm

Senior sunrise var en så fin opplevelse! Jeg sov over hos noen venninner med vertssøsteren min også sto vi opp kl.04:00 for å delta på senior sunrise. Det går ut på at alle seniorsene på skolen møtes og samles på den amrikanske fotball banen på skolen kl.05:00. Alle hadde med seg tepper som vi satt på rundt omkring midt på banen. Vi fikk servert frokost. Det var en vakker opplevelse som absolutt var verdt å våkne opp tidelig for. Jeg er så heldig og takknemlig som får oppleve dette.


♥Sara

Likes

Comments

Exchange , Travel

Hei!

På Mandag forrige, forrige uke, to dager etter jeg kom til vertsfamilien tok vertsmoren min og vertssøsteren min meg med til the Colorado River i Parker. Colorado River er en elv der California krysser grensen til Arizona mitt i elven. Det er masse strøm i vannet, derfor er det vanlig å kjøre båt langs elven og stoppe mitt i vannet og bare flyte nedover i båten eller i vannet på en flyte-madrass. Det var det vi gjorde. Jeg var der med vmoren og vsøsteren min og onkelen og tanten, fetteren og kusinen deres. Jeg koste meg så mye, de er super hyggelige.

♥Sara

Likes

Comments

Everyday, Exchange

Hei!

I går startet Santiago high school, skolen jeg skal gå på dette året. Jeg gruet meg veldig til første skoledag. Dagen ble som forventet, skummel og litt ubehagelig. Skolen er utrolig stor med flere tusen elever og det å starte på en ny skole hvor du ikke kjenner noen er ganske skummelt i seg selv.

Jeg slet en del med å finne frem til timene og jeg tok meg selv i å være veldig stille og tilbakeholden. Spesielt da jeg brukte halve lunsj-pausen på toalettet og andre halve på en benk alene. Haha. Derfor var jeg nødt til å skjerpe meg til skoledagen i dag. Jeg har jo tross alt valgt dette selv og vært utrolig heldig som har kommet hit.

Skoledagen i dag gikk mye bedre. Jeg har faktisk snakket med flere hyggelige kids. I lunsjen satt jeg først litt med vertssøsteren min og vennene jeg har fått gjennom hun. Etterhvert møtte jeg en dansk utvekslingsstudent som også går på skolen. Hun var cool og jeg tror vi kommer til å henge mer i løpet av året.


Endeliiiig kommet meg hjem fra en lang og slitesom første skoledag! haha

♥Sara

Likes

Comments

Exchange , Travel

Welcome days i New York var så gøy!

Vi reiste fra Gardemoen på Onsdag 11:35, deretter mellomlandet vi på Heathrow airport i London og ventet der i ca. to timer. Til sutt gikk flyet fra Heathrow til New York. Vi ble fraktet med buss til EF campuset i thornwood som er ca. 40 min utenfor New York. EF campuset var veldig fint og fresht. Vi kom til campuset sent på kvelden, så vi ble bare veiledet rett til rommet. Jeg delte rom med to andre norske jenter som også skulle til California. De var veldig hyggelige. Jeg ble også kjent med mange andre hyggelige folk!

Dag to var vi på campuset hele dagen og ble delt inn i grupper etter hvor vi skulle og bare ble kjent osv. Dagen etter dro vi til New York city. Jeg fikk oppleve central park og times square for første gang. Det var så fint. Siste dagen dro alle sammen til vertsfamiliene sine. Jeg mellomlandet i Dallas. Reisen til California fra NY tok ca.9 timer, men det gikk greit. Jeg reiste med en italiener, en japaner og to dansker. De var hyggelige hele gjengen.

På ontario airport ventet vertsfamilien min på meg. Vi spiste lunsj på en meksikansk resturant, deretter kjørte vi hjem til huset jeg skal bo. Det tok ca. 40 min. Huset er veldig fint og jeg har fått et greit rom! Vertsfamilien min er veldig casual og cool. De er utrolig hyggelige og tok meg imot veldig bra selvom det var litt ukomfortabelt i starten. Jeg trives skikkelig her og begynner å finne meg til rette.

♥Sara

Likes

Comments