Hallå vänner. Fortfarande inte helt frisk så jag började morgonen med slemlösande, nässpray och Bafucin.. Haha fint. Men har legat någon timme i soffan nu, kollat på tv och druckit kaffe så börjar kvickna till.

Har i två dagar letar efter skidkläder men inte hittat något som känns 100, man lägger ju ändå mycket pengar på det så man vill ju det ska sitta skönt, vara snyggt och tåligt. Ska ner på stan idag och göra ett sista försök samt kanske hitta en fin bok som jag ska göra till en bröllops-scrapbook typ.

Ja! Det var dagens planer än så länge. Ha en fin dag! Puss och kram / S.

Likes

Comments

Godmorgon vänner. Börjar komma ur min dvala från en retlig förkylning och i princip fyra dagars sängliggande, äntligen. Blev förkyld redan innan jul men tog det inte på större allvar då så nu efter nyår fick jag betala för det haha.

Idag ska jag jobba och sedan har jag lite ärenden, lämna tillbaka ett par skor och kolla om det finns några skidkläder att köpa. Bara ca månaden kvar tills vi ska iväg på skidsemester nu. Så kul!

Och!! Som ni kanske ser på bilden ovan så är jag numer förlovad. Men mer om det kommer, kan bara säga att jag är lyckligare än någonsin ☺️

Likes

Comments

View tracker

Godkväll vänner. Vilken julhelg! Jag började julafton med ett jobbpass och sedan så åkte jag hem för att svira om och framåt kvällen åkte jag och Tobias till julfirande nmr 1 i Åhus.

Efter några timmar var det dags att åka hem till oss igen för julfirande nmr 2 med nästan hela vänskaran. Världens underbaraste förgyllde hela julaftonskvällen och vi hade en fantastisk kväll ihop 👌🏻

Juldagen blev min första lugna på många år (skönt!!), vi sov länge. Åkte till Jocke och Jessica för julfirande nmr 3 och hade det supertrevligt och sedan åkte jag hem för att slänga mig i sängen igen då det var jobb som gällde idag.

Bra julhelg!! Nu ser vi framemot nyårshelgen i Göteborrrg.

Likes

Comments

Månadens box. 🍞🍞🍞🍞 av 🍞🍞🍞🍞🍞. Utseendet är superfint och favoriterna är läppstiftet samt tuben som är en 3 in 1, mask/hudkräm/primer. Mucho nice!!

Likes

Comments

Hittade inga kläder som väntat, så utöver paketet jag hämtade samt en julklapp så shoppade jag lite blommor. Dessa blad (hur fina? luktar så gott också), samt en halvliten julstjärna med en ny kruka som får stå på matbordet. Superfint!

Likes

Comments

Godmorgon vänner. Ledig idag, på en tisdag, lyx! Jag ska dricka mitt morgonkaffe framför julkalender innan jag börjar dagen. Det som står på schemat idag är att julstäda, göra några ärenden på stan - typ försöka hitta nyårsoutfit, vilket verkar vara mission impossible och tvätta.

Likes

Comments