View tracker

Knäppte dessa påväg till jobbet igår. -8 grader ute men vad gör det när det är vindstilla och sol. Tycker det är så vackert när det är vitt av frost och lite snö på marken. Me likeeey.

Jag jobbar till 13 idag och sedan ska jag svira om och bege mig till frisören. Vi får se hur jag ser ut när jag kommer ut där ifrån 😉 Men allt är nog bättre än mitt slitna, livlösa jag har just nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon vänner. Långt jobbpass väntar idag, 10-19.15 och sedan ska jag hem och slänga mig i sängen. Är oförskämt trött idag faktiskt, men det går nog ann!!

Imorgon ska jag till frissan, jag sa att jag ville slinga det samt klippa det. Men jag vet inte huuur jag ska färga... lite bruna slingor? Mer blonda? Sandiga? Help me.

Ne, nu jag svepa en kopp kaffe och sedan ta mig till jobbet. Vi hörs.

Likes

Comments

View tracker

Steg ett: Grundskugga.

Steg två: Mörkbrun skugga för djup.

Steg tre: Ljus skugga i ögonvrå, ögonbrynsbenet och på locket.

Steg fyra: Svart skugga på blöt borste till eyeliner utan vinge.

Steg fem: Mascara! Klar 😘

Min vardagliga sminkning. Denna gör jag typ alltid när jag inte har någon vidare fantasi. Markerar globlinjen och lägger en eyeliner utan vinge.

Jag använder denna palett från BH Cosmetics:

Likes

Comments

Vårt svar på julpynt, haha. Nej men vi båda kom överens om att vi inte är så mycket för tomtar, stjärnor och dylikt så vi satsade mer på ljus och lyktor. I koppar/rosé såklart då det mesta går i det hos oss.

Likes

Comments

Sovmorgon till 10.20, raka vägen upp till kaffekokarn och nu ligger jag i soffan och myser. Älskar lediga dagar. Ska kolla lite till på tv innan jag börjar dagen med en dusch och sedan ska jag väcka min pojkvän. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på... Kanske åka och köpa lite julpynt, hehe.

Vi tjuvstartade faktiskt julen hemma hos oss för häromkvällen med glöggmys. Bästa!

Likes

Comments

Hur snygg? Boxen. Jag har tidigare klätt några av de ordinarie boxarna i marmorplast för jag tycker dem är rätt smidiga att använda, men denna förblir som den är. Liiike it.

På sista bilderna ser ni min favorit i boxen. Vegansk läppstift i miljövänlig förpackning. Söt ljusrosa färg.

Likes

Comments

Steg 1: Sätt en tejpbit där du tycker det känns rätt och lägg sedan en grundskugga i globlinjen. Jag valde en ljusbrun ögonskugga.

Steg 2: Sedan gick jag in med en lila skugga och la på nästintill hela ögonlocket. I alla fall två tredjedelar av locket... Ja, ni ser ju :)

Steg 3: För att få ett djup gick jag in med en mörklila skugga i ytterkanten av ögat.

Steg 4: Pop! En ljuslila, skimrig skugga från ögonvrån och typ två tredjedelar in.

Steg 5: Bort med tejpbiten och lägg en lila skugga på nedre fransraden. Sen mascaraaa och du är klar! Woho!

Helt ok va?

Likes

Comments

Godmorgon vänner. Idag är det söndag och den kommer jag spendera på jobbet. Jag jobbar hela dagen, 10-19, så nu ska jag gå upp ur sängen och koka kaffe innan jag hoppar in i duschen.

Ha en fin dag!

Likes

Comments