Underbart hur färgerna i butiken ändras hela tiden. Efter allt rött är det äntligen dova, ljusa färger. Massor av favoritblommor i vackra färger. Vårlökar, körsbärskvistar och så mycket fint.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur vackra är inte dessa fantastiska julblommor, jag totalt kärar ner mig här hemma. Lite snittamaryllis och hyacinter både i snitt och kruka får förgylla vårt hem just nu.
Vi har faktiskt börjat ta in julen, hängt upp lite mysigt i fönstren i form av belysning. En rumsgran får pryda ett fönster i vardagsrummet. Tallkvistar ryms i dom flesta av alla små vasar som finns lite här och där. Och självklart massor av levande ljus överallt. Mysigaste tiden på året är här! Lussebullar och knäck har också hunnits bakats, nu kan det bara mysas på ännu mer denna månaden!

Likes

Comments

Mycket har hänt sist men äntligen känner jag mig inspirerad till att inspirera er här igen, skönt! Jag har blivit ett mörkare saris när det kommer till håret, blivit sambo med min dröm och jag förälskas fortfarande i vackra blomster varje dag. Har ju såklart hänt mycket fint därtill, så tacksam för livet. Här kommer det bli mycket blomster nu, blomster som jag skapar och från det jag inspireras av. Även mycket bilder från vårt hem, fantastiskt nu då julmyset börjar smyga sig på. Så låt er inspireras!


Likes

Comments

Torsdag, ledig förmiddag och snart helg. Härlig känsla i kroppen! Ätit lunch med en älskling på Glädje, om jag älskar. Fixat håret hos fina Sandra, är så nöjd. Kaxigt kort och en snygg färg! Fixade naglarna hos Vicky i början på veckan, hon är bäst hon. Om en stund ska jag gå ner till butiken, jobba några timmar innan systrarna kommer hem till mig på torsdagsmys. Puss på torsdag!

Likes

Comments

Det är något speciellt med söndagar. En dag till att göra precis vad man själv vill, vad man känner för. Inga måsten! Sova ut, mysa runt i lägenheten, träffa vänner, äta gott, träna, strosa runt på stan. Min söndag såg ut såhär, med en pizza framför en bra film innan det var dags för några timmars isrevyträning.


Likes

Comments

Fina, fina lördag!! Nea är hemma igen och vi festade äntligen tillsammans. Som jag saknat det, och saknat oss. Vi hade så roligt! Fina kusin var hemma från Oslo, drack gott hos bästebror på Glädje, träffade fina och saknade människor. Helt enkelt en toppenlördag, puss på den!

Likes

Comments

Min blomsterbukett är ren perfektion, en drömmig söndagsbukett! Plockade lite snittblommor ur kylen förra helgen så att jag kunde binda mig en dröm till bukett hemma i lägenheten. Det är något alldeles extra med att välja ut vilka blomster jag vill ska harmoniseras ihop till något så fantastiskt! Lite som när man plockade godis som liten.. Skapa med sin kreativitet och få alla blomster att bli vackra tillsammans. Franska tulpaner, körsbärskvistar, ranunkler, anemoner.. Binda ihop buketten med en bit av Ernst-snöret, fint! Denna dröm har jag njutit av hela veckan, älskar att unna mig blomster!

Njut lite extra av vackra blomster och mina foton på min instagram, @floristsarahangelsioo

Likes

Comments

Inspireras av vackra och mysiga foton dagligen, vackra ting på alla dess sociala kanaler. Drömmer mig bort samtidigt som jag lever i en dröm. En dröm tillsammans med min familj och alla fina vänner. Men den där jakten på ännu mer finns alltid där på ett eller annat sätt, trots lyckan i vardagen. Längtar bort till semester i ett vackert Torrevieja samtidigt som jag älskar att mysa hemma vid middagsbordet med stora familjen. Att jag lever i min blomsterdröm tillsammans med vackra mamma, samtidigt som jag drömmer om att jobba i New york med all dess blomster. Myser i vinterkylan men ändå kan jag inte hållas från att längta och drömma till sommarnätter. Det finns så mycket fint i livet, så mycket att vara tacksam för. Så mycket att ta vara på. Så mycket att ta in. Det är så fint att drömma och så fint att njuta av det vi har. Lever i min dröm!

Likes

Comments

Detta har varit min vy mesta tiden av dagen, sköna söndag! Haft Sanne på besök över en god lunch. Isrevyträningen avslutade denna veckan, vi har kommit så långt och det är så kul!!
Har en så go feeling och är pepp på livet, mestadels utav tiden. Varit nere i en dimp de sista dagarna nu, framförallt när det kommer till träningen. Men påväg upp igen, skönt!! Mycket av peppen kom igår när vi tittade på bio, how to be single. Så fantastisk, och så rolig!! Fortsatte med peppen på Glädje igårkväll, dansade oss igenom kvällen! Imorgon väntar en ny vecka. Heja mig och heja livet!


Likes

Comments