Gavin Degraw sjunger i lurarna om "a kite like girl, let her fly away", just nu så känns det lite som om det är det jag håller på med i detta nu. Jag går i skolan, men är knappt närvarande, jag har panik över vad jag ska göra sen. Vad händer när den efterlängtade examen är här? Har livet löst sig då och man är vuxen? Egentligen känner jag mig som 17 år,är på gymnasiet och livet är ett ordnat kaos.

Mycket händer hela tiden och tiden går ruggigt fort. Men ändå sitter jag och funderar på vad jag egentligen ska göra med mitt liv. Har ju funderat i snart 24 år så jag kommer nog fundera en stund till.


Men under tiden har jag bestämt mig för att leva idag. Så får vi se hur planeringsfreaket klarar detta.


❤S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om en vecka har J äntligen semester men fram till dess fortsätter jag min karriär som proffesionell livsnjutare!

Detta gör att jag är nu proffs både på viaplay och Netflix, jag är också en hejare på att chilla på stranden!

Men vi roar oss bäst vi kan och snart har jag sällskap hela dagarna!

❤️S


Bilderna är från Nääs fabriker en supermysig plats mellan Alingsås och Göteborg med både mysigt kafé och mysiga miljöer! Och har man tid över kan man alltid bo på deras fantastiska hotell 😍

Likes

Comments

Det där med att vara hemma i lägenheten i Borås har visat sig inte vara min grej så när båda mina juveler är lediga samtidigt så åker vi till Liseberg och har lika roligt som alla barn ! Så nya karriären som livsnjutare går bättre och bättre haha 😂👌🏼

❤️S

Likes

Comments

Jag har varit hemma i lite mer än 2 veckor nu, och alla frågar hur det känns. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt hur det känns. Å ena sidan så känns det som om jag aldrig lämnat, å andra sidan vet jag knappt vem jag är längre eller om jag längre passar in hemma. De som är hemma är samma fantastiska människor men jag är inte samma som när jag åkte, och kommer nog aldrig att bli. Att senaste veckorna har varit så intensiva att jag knappt hunnit andas gör kanske inte det där landandet bättre. Men det kommer nog. Jag tränar på att leva för dagen och njuta av kallt kranvatten, ren luft och att ha människorna jag älskar mest i världen som längst några timmar bort.


Vad jag gjort senaste veckorna kan sammanfattas med fika, bluesfestival i Åmål, husvagnscamping på Tylösand och att hänga med de där människorna i världen som gör att livet bara består av dagar man minns !

❤️S

Likes

Comments

Efter 295 dagar isär kom hon äntligen och livet just nu är inte mycket att klaga på ! Vi turistar runt och har fantastiskt väder och jag njuter för fulla muggar. Melan får testa det mesta konstiga och har inställningen, ja men vi testar. Hahaha. Igår knallde vi runt och myste på Tiger Hill och på shangtang road. Vi avslutade sedan kvällen med middag med min arbetskamrat Cindy på en fantastisk kinesisk resturang och att se Sverige - Italien (mindre lyckat) på en Tysk sport bar!

Idag ska vi åka till Shanghai efter 2 dagar i Suzhou. Och sedan vidare upp till Peking.. Jag är ledig nästa vecka pga presentation på skola uppe i Jinan så jag är ledig hela tiden och har mini semester! Behöver jag ens säga att livet är bra när en av ens bästa vänner är här, solen skiner och man slipper ensam turista !


❤S

Likes

Comments

Om man någon gång har vägarna förbi Suzhou ska man inte missa Tiger Hill. Detta är en fantastisk park som är lite som att gå runt i ett sagoland !

Jag var här för några veckor sedan innan regnperioden började (just nu avlöser regn och åskovädrens varandra) Helt underbart vackert !

Min jobbvecka är nu slut, för nu är det högtid igen Denna gången Dragon Boat festival och eftersom jag bor i en vattenstad så ska jag självklart se på en båttävling imorgon. Den börjar snor tidigt så det är snart läggdags hos mig nu !

Om exakt en vecka kommer dessutom Amelia hit min sjukt saknade kusin! Så då ska vi göra Kina osäkert i 10 dagar ! HELT UNDERBART !


❤S

Likes

Comments

vad gör man när det regnar för mycket och det är 1 dm vatten runt hela byggnaden? jo man bygger en bro ! Våra tekniker på SEM klarar det mesta haha

❤S

Likes

Comments

​Nu i helgen har jag varit i Xi'an och besökt terracotta armen.

Detta var helt klart sevärt men det var mycket mindre än vad jag hade föreställt mig! Men det är häftigt hur något som är byggt för så längesedan kan stå kvar så välbevarat än idag !

Resan började inte super bra , eller för mig gick det smärtfritt men mitt resesällskap som skulle flyga från Shenzhen fick sitt flyg inställt på kvällen, PANIK. Jag valde att åka oavsett vad och kom fram sliten till vårat fina hotell (5 stjärnigt helgen till ära) med rums nummer 666, för mig betyder detta djävulens nummer men i kina är detta typ det mest lyckosamma nummer i världen så de var imponerade när vi checkade ut (händer bara i Kina) . Som tur var så kom hon med ett plan tidigt på morgonen dagen efter så det blev bra tillslut !

När hon kommer vid lunch så åker vi direkt ut till terrakotta armen. Vi väljer att åka taxi ut och är väldigt förväntansfulla, för att stå inne i PIT 1 och tänka, ÄR DETTA ALLT? Då märker man att man fått för mycket intryck och inte längre är lika lättimponerad ! haha

Vi gick ändå runt några timmar både där och runt the tomb som det hette. Dagen avslutades sedan med streetfood och skvaller på hotellrummet. Det är först då som man inser hur mycket man saknar mänsklig kontakt på fritiden och möjligheten att kunna göra sig förstådd.

Avslutade sedan kvällen med att dra huvudet hårt i en kant i badrummet vilket resulterade i en stor bula, jack som blödde och kraftig huvudvärk. (men vad gör det om hundra år)

På söndagen maxade vi dagen gick upp snortidigt och upptäckte Xians gamla stad. Det var väldigt mysigt att se gamla stadsmuren och de turistiga kvarteren vid muslim street.

Avslutade sedan resan med att lyckas bli uppgraderad till business class på flyget hem (har sina fördelar att checka in först) Så de gullade duktigt med mig på hemresan och fick både mat och snacks när helst jag behagade!

​S

Likes

Comments

Vissa middagar har färskare råvaror än andra? Eller var säger ni om att välja er egna grönsaker och fiskar innan ni ska äta?haha

🐟🍶🍚🍆

❤S

Likes

Comments

Fiskmarknaden i Kina ser lite annorlunda ut jämfört med i Sverige 🐟🐠🐡🐙🐚

Här är det levande fiskar i röda baljor som gäller med parasoll som skydd mot regnet

❤ s

Likes

Comments