Utsikten från cafét högst upp i Kulturhuset.

Utsikten strax innan Bodyflying.

Vill ni veta en sak jag kom på nu(?)? Jag borstade håret med en gaffel imorse. Coolt va? Tackar min pojkvän för idén men skyller på han att min borste är hos honom... (trots att jag glömde den där).

En kort, kort promenad innan Joe Labero.

En lång, lång lunch med Moa jag träffar alldeles för sällan numera.

​Under den där korta promenaden tog jag en bild till.

En blandning mellan svart och vitt, sådär lagom. Alldeles lagom som min vän Mimmi sa än gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag käkade vi på Vapiano, inne på MOS.

SnyggEmma.

Sen sa pappa att han hade en överraskning. VAR sa vi.

DÄR sa pappa.

Familjen Hallgren är såhär.

Vi har nu insett att vi ska prova på "bodyflying".

AS JÄVLA KUL.

Likes

Comments

Jag är väldigt ledsen idag. Jag är så hemskt ledsen. Jag och min psykolog kom överrens om två saker igår. Den första var att äta en kanelbulle idag, att bjuda min pojkvän på dem så vi kan äta dem tillsammans men jag svek och gjorde inte det idag för jag lyssnar på mina hjärnspöken. Den andra saken som vi kom överrens om var att använda mina jeans trots att jag känner mig (x). Detta gjorde jag inte heller, utan sitter istället här på mitt kalla golv i de största byxorna jag har i garderoben.

Idag är jag ledsen för att mina systrar är 70 mil ifrån mig och jag kan inte vara dem nära när de behöver ha mig nära. Jag är ledsen över det för jag älskar dem så. Jag älskar dem mer än någonting annat på den här jävla planeten.

Jag är ledsen för att jag ska behöva känna ansvar trots att det inte är mitt ansvar. Min själ gör ont och mina salta tårar får huvudvärken att krypa fram längs pannan också. Jag vill vara så ond men försöker styra mina tankar till rätt sida av planen. Till den sidan där hjärnspökerna spelar, så jag kan skjuta bollen i deras mål och vinna matchen.

Men idag orkar jag inte det. Och jag vet inte vilken avbytare jag skall vända mig till för det känns som att alla avbytare är så trötta på att byta av mig jämt. Fan, det är jag också så himla ledsen över.

Och jag är ledsen för andra som känner samma sak. Samma sak som jag.

Likes

Comments

Snyggaste jag vet.

Vi åt bär i skogen.

Blåbär med.

Sen grillade vi bland annat vegetariska korvar.

Och åt lunchmackor, en av dem med denna utsikt.

En av två.

Det var stämning helt enkelt.

En jävla stämning helt enkelt.

Han e skön. Båda hanarna faktiskt.

<3

Vi var alltså nere i Halmstad och hälsade på hans familj. Jag trivdes.

Likes

Comments

Igår frågade han mig om vi skulle göra hemlagad pizza eller köpa färdig. Detta är en fråga jag inte fått på flera år. För det första stod valen endast av att äta pizza och för det andra vågade jag även att säga att ja, ja det vill jag.

Jag finner mitt fönster otroligt fint.

Han gav mig blommor härom dagen med. Han är så fin, så jäkla snäll och jag blir kär på nytt varje dag. Jag älskar överraskningar och han är full av såna.

För någon dag sedan tände jag massa ljus och sen gjorde jag ingenting i fyra timmar ungefär. As skönt, prova släpp allt för en kväll. Det ordnar sig.

Likes

Comments

Jag står med svarta, vida, långbyxor och slänger på mig en vit, långärmad, polotröja framför spegeln. Jag ruffsar till håret och tänker helt plötsligt och oförberett Åh, jag älskar mig själv.

Det var kanske äntligen dags att sluta hata mig själv nu, att efter 23 år vara snäll mot min kropp, mitt liv och mig själv. Det är liksom dags att acceptera mig själv. Det här är revolutionerande och helt fantastiskt. Jag må vara bakfull och fullt påklädd men det har väl aldrig hindrat någon att kunna älska ärligt förut? Det är as coolt och jag är as cool. Älska er själva för fan,  det är så himla skönt att kunna göra det. Det är okej att älska sig själv, det bör alla bli medvetna om.

Likes

Comments

En karta över mina vänner och kläder från Levis och Pull&bear.

Lunchbuffe.

Inspiration.

En del av vad jag har i mitt fönster.

Mer inspiration.

En korg vi hittade i Gränna.

En bild från Instagramkontot Edawareness som fick mig att le väldigt mycket.

Likes

Comments

Jag får panik. Jag puttar bort hans ben från mig. Han vill skeda med mig men det vill inte jag. Jag vill bort från honom, från mig själv och från alla andra och hela världen. Sara? 

J​​ag svarar inte på hans tilltal för jag vill inte att någon ska höra mig, fattar han inte det?

Sara? Du behöver inte prata om du inte vill men jag tror det kan vara bra om du gör det. Jag trycker kudden hårdare mot ansiktet, gömmer min kropp mer noggrant under det rosa täcket. Jag försöker andas som alla andra människor men det går inte. Det gör så jävla ont att andas. Jag är så ledsen att det ska behöva vara så som det är. Jag är så ledsen för att han ska behöva se mig så ledsen. Paniken sköljer mig genom kroppen igen och jag tar snabbt bort kudden från ansiktet för att hämta luft. Jag ser världen och inser, att jag helt enkelt inte vet var jag ska börja förklara allt, hur jag ska börja förklara allt. Men jag vet inte var jag ska börja! Jag går in på toan och snyter ut det snor jag samlat på mig under kudden och torkar bort mina tårar från mina kinder. Jag ser på mig själv i spegeln med en rynka i pannan. Hur ska jag överleva? Tänker jag. Jag undrar om han hör vad jag tänker. Ibland önskar jag att det var så, för då skulle han höra att jag gillar honom så. 

Jag tittar på mina ben, jag ser på mina armar, jag klämmer mig på magen - jag står inte ut längre. Ta mig ut, ut från denna kropp. Jag orkar inte stå ut mer, jag gör verkligen inte det. Efter ett par sekunders förstånd inser jag att jag inte tar mig ut från kroppen och går ut till vardagsrummet igen, där följer han mig med blicken när jag går runt i konstiga cirklar. Jag greppar de första långbyxorna jag ser och tar tag i en svart tröja och låser mig därefter in mig på toaletten igen. Jag byter snabbt om, så att jag ska slippa se vem jag är inlåst i. Jag klarar inte det här - även fast jag vill överleva.

När jag kommer ut från toaletten står han mitt i rummet och ser på mig. Fan, jag önskar att han kunde höra vad jag tänker, för jag tänker på hur mycket jag inte vill att han ska se mig så här. Vi förflyttar oss in i köket. Väl där inne sträcker jag mig in i det öppna vita skåpet som förvarar alla mina kaffekoppar och tallrikar. Den röda kaffekoppen är synligast och greppar därför denna. Han står bakom mig, jag vänder mig om. Förlåt. Säger jag. Jag orkar inte promenera, jag orkar inte göra allt hela tiden. Jag vill bara vara normal och äta frukost i lugn och ro utan att behöva kompensera. Mina tårar rinner likt vattenfall och jag faller med dem ned på golvet. Jag gömmer mitt huvud innanför mina knän. Jag gråter så himla mycket. Smärtan i mitt bröst, i min kropp och själ börjar avta nu - för jag vet att han inom den närmsta minuten kommer att säga att jag inte behöver gå en promenad om jag inte vill. Då ska du inte ta en jävla promenad om du inte vill det Sara. Jag gråter mera nu. Och det spelar ingen roll om mina byxor sitter tight när jag tar på mig dem? Jag hör hur han andas in. Nej, det gör det inte. Vi kan väl istället säga att det är målet? Att byxorna ska sitta tight. Jag känner ingen smärta längre. Jag känner bara värme.

Han ställer sig upp när jag slutat gråta. Får jag resa dig upp? Han tar tag i mina armar som jag hjälper mina knän att gömma mitt ansikte i. Jag reser mig upp med hans hjälp. Han kramar om mig och jag är kär i honom. Tack. Säger jag. Förlåt. Säger jag sen. Jag har inget att förlåta dig för. Säger han. Jag provar att lägga mina händer runt hans midja såsom han gör runt mig och det känns bra. Det känns okej igen - jag överlevde. Jag ska leva nu, jag lovar.

Likes

Comments

​Jag fotade under PRIDE här i Jönköping och jag kände för att sprida den väldiga kärleken och glädjen genom bilderna idag.

Likes

Comments

Hej och välkommen till ångestbloggen. Den beskrivningen passar bra in till min blogg, eller snarare till hela mitt jävla liv. Mina dagar går upp och ned, från djupaste mörker där jag funderar på att ge upp - till att vara strålande. Imorse vaknade jag upp i det djupaste mörkret. Där jag som sagt, funderar på att ge upp. I skrivande stund tar jag en konstpaus mellan föregående mening och den jag skriver nu för en klunk kaffe. Jag undrar om jag ens behöver kaffe idag, för inuti min kropp rusar det av adrenalin, stress och oro. Det känns ungefär som om jag halsat ett X antal energidrycker och skulle kunna springa på både väggar och tak om jag så ville.

Ångest. Jag tar en konstpaus igen.

Okej, vad grundar sig min ångest, oro och stress på sig idag?
-Jobbet. Tre gånger igår fick jag frågan "hur orkar du jobba så mycket med tanke på den utbildningen du läser?", svaret är att det gör jag inte.
- Mat. Igår åt jag en ordentlig frukost och till lunch åt jag pasta med vegetarisk bolognese fastän jag inte var hungrig. Till mellanmål åt jag 2 portioner yoghurt med en mango och lite melon därtill. Väl på jobbet åt jag en sallad med sås och senare på kvällen åt jag två mackor och melon. Jag hade alltså en jättebra dag igår, vilket gör att jag vaknar med bultande hjärta av att min mage blivit mindre fast idag. Mitt hjärta bultar så hårt att jag får svårt att andas och rädsla för att ställa mig i duschen - eftersom jag ser mig själv utan kläder där.
​- Frukost. Denna morgon ligger det två mackor som väntar på mig i köket som jag verkligen vill ha. Det gör så jävla ont men jag bestämmer mig för att låta ångesten få finnas där och äta mackorna trots att jag egentligen inte vågar. Jag kanske inte tordes ha pålägg på hela mackorna idag men det var inte pålägget jag var rädd för, det var ju mackorna och dem åt jag trots allt.
- Skolan. Tänk om jag är en dålig gruppmedlem, som inte förberett sig och kan därför inte bidra med något? Tänk om föreläsaren under dagens lektion går igenom något som jag inte kommer förstå? Tänk om jag inte räcker till som människa i skolan? Tänk om jag inte klarar kurserna?
- Min pojkvän. Jag önskar att jag var mer tillgänglig och hade mer tid. Jag önskar att jag hade mindre ångestattacker och färre tårar. Jag önskar att han slapp resa mig upp varje gång jag faller. Jag önskar att jag hade ork nog att stå på egna ben de gånger vi ska äta något gott och jag önskar att jag var en person utan ätstörning. Jag har ångest över att han behöva se att jag har ångest.
- Mina bästa vänner. Jag hinner varken vara med dem eller prata med dem. Jag känner mig så dum, så elak och så otillräcklig. Jag vet att dom vet att jag har mycket och att jag älskar dem exakt lika mycket nu som när jag har all tid i världen, men ändå. Återigen så önskar jag att jag hade mer tid.

Jag drar följande slutsats: Jag vill jobba mindre trots att jag behöver pengarna, inga pengar är värda mer än fritiden jag har med mina vänner. I slutsatsen följer även acceptansen till att det är okej att inte förberett sig till grupparbetet eller dagens lektion och oron över att jag inte klarar tentorna kan jag ta vid tentatillfället om över en månad. Avslutningsvis tänker jag fortsätta kämpa, försöka, gråta, skratta och acceptera att jag är en flicka med ångestattacker nu och då. Jag tänker även acceptera att jag är en flicka som vill saker och jag ska inte känna mig dum för det, för det är hundratusentals procent okej att ha en vilja. 

Långt, trist och tråkigt inlägg - Precis vad jag behövde.
Hejdå ångestbloggen.

Likes

Comments