Hej jag har varit sjuk Emma behöverde hjälp med dom sista sakerna till skoluppgiften det tog långt tid men det va kul och spennande också vi lyssnade på musik. Emma började med att sminkade mig först och sen så bytte jag om till en annan kläd still och sen så fixade hon mitt hår. det tåg långt tid med de var ändå bra jag fick lära mig lite också och det va bra.

Det här va en annan uppgift att sminka mig och en klängnig och en blommor i handen som att jag skulle gifta mig de va kul men vi skrattade mycket. Emma hon fixade mitt hår också.

Emma har sminkat mig på ett sett som folk skulle inte kunna göra eller kanske våga göra. Detta tog extra långt tid har glitter i håret öringen har lim på minna ögon brun det va många kort men det va kull.

​​​Denna sista uppgiften va det roaste som vi älskade och vi skrattade så himla mycket så jag tappade nästan anndan de va väldigt kul män även spende och galet. Jag fick nästan inte på denna tröjan. Hela jag va blå och vit och lite svart jag hade blåa blommor på mig jag gappskrattade som tusan. Jag hade hjärtan på ögon bruen och jag hade en liten bomull i håret. Det tog långt tid innan emma fick ett bra kort på mig. Till slut så gick det bra. Båda jag och emma gick och la oss sent men det var värt. 


gilla gärna och kommentar gärna så bir jag glad. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments