Idag har jag faktiskt tatuerat mig!! Helt galet känns det!
"Why fit in when you were born to stand out" står det nu på mima revben. Jäv**** ont gjorde det Hahah! Helt ärligt så kändes det som han satt och ristade in bokstäverna med kniv. Men det gick snabbt och lätt, jag klarade av att samla mig och sitta still och jag är supernöjd!!

Why fit in when you were born to stand out? Varför passa in när du inte föddes till det? Våga alltid vara dig själv, i alla tillfällen. Skit i om det inte passar folk, för det är deras problem. Du är dig själv, du är ärlig mot dig själv och alla andra. Du duger och är bra precis som du är. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var en sån där skön kväll. En middagskväll på resturang och några drinkar i baren. Sådär lagom festligt, trevligt och inga jobbiga fyllor, med sköna människor gör ju pricken över i:et.

Detta hade jag på mig igår kväll:

Militärgröna kostymbyxor och en svart body. Thomas sabo armband och edblads halsband. Svart kappa och svarta höst klackar.

Stora lockar och neutral sminkning med lite mera färg på kinderna.

Vid sånna här tillfällen gillar jag att göra mig iordning lite extra, att fixa sig och välja kläder är så himla kul!! Vissa är bara jeans och tröja men älskar verkligen det här "förarbetet" för då känner jag mig lite extra fin. Hurdana är ni? Gör ni iordning er och lägger tid på er själva även om det inte är så festliga utgångar, eller är ni som ni brukar? Intressant och veta hur ni resonerar kring det 😄

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Likes

Comments

Efter en vecka avklarad med ett två timmars långt svenska prov, ett företagsekonomi prov och ett engelska prov (plus 250 dagars på det) har min vecka bestått av mycket plugg. Jag delar nu med mig av mina bästa tips:

1. Sömn och mat. Finns inget viktigare att sova bra och äta bra mat. Har man inte gjort det är det ingen ide att plugga, för så fastnar inget i hjärnan ändå.

2. Börja i tid och gör så mycket som möjligt på lektionerna - så slipper ni ta tag i det hemma.

3. Använd er utav youtube. Det finns 100 tala videos som berättar och visar det ni behöver kunna om ni söker på det. 9 av 10 gånger lär jag mig mer utav youtube klipp än vad jag gör på lektionerna.

4. Frutas, frutas, frutas och te - ät frukt i mängder för nyttig energi och drick en kopp varm te! Pluggningsstunden är så fulländad!

5. Plugga ej direkt efter skolan. Åk och träna, kolla lite på tv eller gör något annat ett par timmar efter du kommit hem, sedan sätter du igång med plugget. Vila upp hjärnan innan så att du faktiskt orkar!

I onsdags så firade vi skolan där jag går att om 250 dagar tar vi studenten. Alla treor klär ut sig i ett tema, den här gången vad det skurk och hjälte tema och jag var utklädd till cruela de vil. Så alla såg ut som skurkar och hjältar i skolan och även på kvällen då det var utgång. Är det inte helt sjukt att 99orna tar studenten om 250 dagar?!?

Haha alltså på sånna här tillfällen har jag verkligen ingen tid till att ta bilder. Hade även 2 prov den här dagen så hade inte en tanke på att ta bilder på alla andra i skolan som var utklädda, och inte på krogen heller för den delen. Jag glömmer helt av det! Ovan är i alla fall en halv skev selfie när jag gjorde mig iordning till cruela de vil inför kvällen. Jag lockade och sprejade halva mitt hår svart, hade en svart klänning på mig och en pälsjacka. Samt min hemmagjorda rökpinne (ni vet den långa som cruela brukar röka ur)

Ni som går i skolan, firar ni på något sätt med jämna mellanrum? Vi har var femtionde dag med olika teman och sedan utgång. Hur gör ni? Vore spännande att höra hur andra skolor i landet gör! :)

Likes

Comments

Kärlek, take care

Usch usch usch, vad jag slarvar med bloggandet! Har haft en lång period nu legat nere med bloggandet, har varit så mycket i skolan nu men nu börjar inlämningarna lämnas in och högarna blir mindre och mindre. Skönt det! Tänkte senare i veckan dela med mig av mina bästa pluggtips så håll utkik efter det!

Idag har jag haft en så skön dag. Jag behövde verkligen den här typen av avslappning. Först och främst åt vi thaimat, som var en fet buffé, sedan drog vi vidare till Arenans spaavdelning som vi har här i Skövde. Helt perfekt, nära och bra och sådär lagom. Strosade runt där i våra badrockar, i varma pooler och flertal bastuar, kan en söndag bli så mycket bättre?

Tycker verkligen det är helt perfekt det stället. Ett sådär lagom ställe som man när man känner för kan man åka dit och få en rejäl avslappning. Det finns alltså varmvattens pool, flera olika bastus, "regn" duschar, solljusrum, bar, utomhuspool, värmesten, behandlingar... ja, you name it! Helt klart värt! Sjukt bra affärside ifall någon är intresserad av sånt haha! Vet faktiskt inte fler ställen som har ett sådant spa som bara är över en dag, brukar ju vara mer att man får åka på spahotell? Så ja, tips på affärside!

(man får ju inte ta bilder inne på sånna ställen och glömde såklart ta bild på den feta buffén vi hade till lunch, så detta inlägg får bli bildlös. Men det är ju trots allt ett inlägg, det har vi inte fått sett på ett bra tag!)

Likes

Comments

Matfestivalen för några helger sedan. Innan var vi hos mig på tjejkväll med bubbel innan vi åkte till festivalen och träffade massor av härliga människor

Reunion med världens bästa Ungdrive-gäng!!!

Sånna här stunder med älsklingen!
Alla 18 års fester som jag varit på! Bild från Ronjas 18års fest och där hade jag en såååå grym kväll

Min egen 18 års fest!!!

När jag tog körkort. Bland dom bästa dagarna i mitt liv.

Detta var bland mina lyckligaste stunder 2017 hittills. Mycket är ifrån sommaren, då jag och många andra fyllde 18, jag tog körkort, träffade ungdrive osv osv... Är så glad och tacksam över alla fina personer som jag har i mitt liv. Ni är guld!!

Likes

Comments

inspo, pepp, skolan

Min förra vecka var så underbart grym!!! Träffat både gammalt och nytt folk, ni vet dom man inte sett på ett år och får se dom igen är en av dom underbaraste känslorna som finns och träffa helt nytt folk är så jäkla roligt!

Förra helgen:

UngDrive- Reunion!!! Alltså jag har inte träffat dom här människorna sen förra året då vi allihopa tävlade på företags SM ihop. Då var det första gången vi träffade varandra och nu har vi blivit som en stor familj och planerar andra reunions. Att ha återträffar på nästan 20 pers från hela landet, ni kan tänka er själva hur roligt vi har det

Tisdags:

Skolstart. I år är jag 3:a och det ska bli mitt bästa år. Vi började året med att hetsa på skolan lite (kanske lite för mycket, hehe) men vi hade superkul. På kvällen var det krogen, som också var as kul!


Helgen:

Tjejkväll hos mig innan det bar av till matfestivalen. Återigen träffa vi massor av folk, åkte karuseller, men vi åt ingen mat (???). Vi hade as trevligt i alla fall.

Min vecka kunde verkligen inte börja bättre. Varit mycket party, mycket folk, mycket skratt och mycket roligt (rätt mycket alkohol för att vara mig också hihi) men känner mest att det här är mitt sista år i skolan då ska jag leva upp till det. Jag tänker gå på alla utgångar och ha as kul. Förr har jag mest jobbat utanför skolan men jag ska ta det väldigt lugnt med det nu. Jag vill leva och ha kul. Jobba kan jag göra när jag blir gammal.

Likes

Comments

Instagram@saragustafsson8