Idag har jag varit med mina kompisar ok sen har vi badar och nu ska jag till mamma så vi ses någon annan gång


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej idag så har jag varit med Linn Lova och Tea också har jag bakat med min stora syster och ni kan gå och följa hon på instagram där hon heter mylifeinadrawing. och sen i morgon så ska jag va på väla med Linn Lova och Misty. På tisdag ska jag flytta så kommer ej upd på mycket men vi ses någon annan dag hejdå.

Likes

Comments

idag har jag varit på stranden med min stora syster och sen gick vi hem och gjorde mina naglar som är på bilden och vi var typ på stranden i ca 2 timmar. och sen åt vi mat och nu ska jag bara vlogga till min youtube kanal-sara gullsten och sen sova så vi ses någon annan dag hejdå.

Likes

Comments

I dag har jag varit hos mamma på mårgon en och sen va jag med misty och linn och sen halv åtta så åt vi mat. Nu på kvällen så sover jag över med linn och misty och vi ska snart sova men vi ses i nästa inlägg hejdå.

Likes

Comments

Idag har jag typ bara pluggat och upd sociala medier typ som Instagram-Saariso_05 snapchat...? Och nu min blogg. Nu ska jag bara äta och åka till pappa Så vi ses någon annan dag hejdå.


Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan och sen var jag och några kompisar vid en bäck som jag sen trillade i och nu är jag på STUDENT FEST ganska tråkigt men ja så sen ska jag sova och imorgon jag jag spela match men ja så vi ses någon annan dag så hejdå.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag och vi har varit i harasjömåla och fiskat men jag fick ingen fisk och sen åt vi middag och tårta🎂🍰

Likes

Comments

idag ska jag vara bollkalle och vlogga.vloggen kommer på tisdag eller på onsdag v.23. Sen så fyller jag år (12) på måndag alltså imorgon hoppas ni får en bra dag hejdå.

Likes

Comments

Fredag,idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och 2 kompisar till stan så jag gjorde mina naglar som jag själv blev jätte nöjd med.

Likes

Comments

Nu kommer snart sommaren och så länge har vi våren eller vad tror ni? Här är en bild tills jag kommer igång med bloggen lite bättre!

Likes

Comments