Detta är Timo. Den finaste lilla pojken i världen! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Någon mer som är de minsta barnet i familjen?  Det har iaf jag! Visst känns det som man blir helt annorlunda behandlad än syskonen?  Inte att man blir dåligt behandlad, men det är liksom annorlunda ändå. I nuläget är det inte så eftersom jag blivit lite äldre och mer mogen. Men för några år sedan så kändes det verkligen att man var yngst.
Jag har en syster som är 4 år äldre, en som är 7 år äldre och en bror som är 9 år äldre. Ganska stor åldersskillnad ner till mig.

Kommer ihåg att jag var så avundsjuk på min 7 år äldre syster som fick vara ute med kompisar på kvällarna. Jag tyckte att jag var så stor så varför skulle inte jag också få det?
Anledningen var nog antagligen att min syster gick i sjuan och jag i förskolan, hehe ganska stor skillnad. Men men, man vet väl inte bättre om man är sex år och tycker man är så himla stor.

För drygt 2 1/2 månad sen hände dock något som gjorde att jag inte var yngst längre.
Timo kom till världen. Finaste lilla pojken på jorden. Vilket gjorde att jag faktiskt blev moster!  Den största och underbaraste upplevelsen jag nånsin varit med om! Hålla i en liten människa som endast väger lite över 2 Kg. Extra speciellt också eftersom jag nästintill aldrig sett en liten bebis.

Timo har gjort att jag verkligen blivit säker på att jag ska ha barn i framtiden! Den bästa gåvan man nånsin kan få! ❤ Ett litet kärleksbarn ❤

Likes

Comments

Gårdagens kväll bestod av lite musikarbete!  Utskrifter av låttexter med ackord som jag satt in i musikpärmen, och fortsatte lite på en pågående låttext som jag håller på att skriva. Äntligen ska min syster hjälpa mig med att fixa hem ett inspelningsprogram eftersom jag själv är så okunnig i datavärlden!! Då kan jag spela in och kanske lägga ut lite på min inte så nya Youtube-kanal.
Tog bort alla klipp för några år sedan för jag tyckte jag var så "liten" när det spelades in. Inte för att det egentligen spelar någon roll.
Men om ni vill se något gammalt klipp på mig så går ni in på syrrans kanal som heter Missgudmundz. Hon har även lagt ut mycket bra inspelningar av henne själv!
Fortfarande tacksam för lite tips som jag skrev om på förra inlägget!

Likes

Comments

Att starta en blogg som man vill komma någonstans med krävs ganska mycket tålamod har jag märkt. Det är inte så lätt som man oftast tror. Man läser olika bloggar som är relativt kända och det ser så himla enkelt ut så man tror att det bara är att starta en blogg och skriva. Man tänker inte på hur mycket saker man måste göra som är viktiga för att kunna få läsare. Design, olika ljusstyrkor, textstilar som ska passa ihop med bakgrundsfärgen. Det finns mer att tänka på än man tror. 

Ni ska veta att jag har försökt runt 4-5 gånger att få till en blogg, men det har alltid slutat med att jag har gett upp bara för att jag t.ex tappat inspiration totalt och bara känt att detta är jag egentligen helt okunnig om. En blogg ska vara kul och man ska inte behöva tveka på sig själv. Man lär sig eftersom, men det är endast om man verkligen går in för att detta vill jag göra.

Dessa olika "tips" är inte tagna från någon faktasida, utan av egen erfarenhet från mina försök att få till en blogg. Så för att nu få till detta, så är dessa steg min så kallade grund. Jag vet att det behövs mer än så, därför skulle jag vilja be er, som läser eller skriver egna bloggar, om råd. Vad gör en blogg intressant? Vad ska man tänka på för att nå ut till en person? Alla råd är värdefulla, så kommentera gärna innan ni scrollar vidare. Det kommer ju även göra att jag kan besöka eran blogg och få inspiration och idéer. 

Likes

Comments