Följde med Karl till Norge för några veckor sedan, såg otroligt fin natur och träffade väldigt trevliga människor. En riktigt bra helg helt enkelt.

  • 110 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 278 readers

Likes

Comments

Sommar sommar sommar sommar

  • 305 readers

Likes

Comments

Rider en ridskoleponny några dagar i veckan just nu, titta vad underbart söt hon är!!

Likes

Comments

Maj månad har rullat på snabbt som vanligt, och nu återstår endast tre dagar innan det är dags för juni att ta över. De senaste dagarna har bestått av en massa fika, festande och förnekelse över att det snart är över. Jag lämnade in min allra sista uppgift i skolan igår vilket känns extremt skönt. Nu är det bara ett par dagar kvar innan det är dags för oss att springa ut i friheten.

Likes

Comments

I torsdags var det dags för vår studentskiva. Underbart väder, trevliga människor och god mat gjorde dagen riktigt riktigt bra. Temat var netflix & Chill, så jag passade på att uppfylla en dröm och gick ut i pyjamas.

Moa, Inez och jag sov kvar i Moas systers lägenhet och åt sedan en riktig god frukost bestående av ostfrallor och pizza.

  • 338 readers

Likes

Comments

Maj månad har börjat vilket innebär sommarkänslor, studentskivor och lite hopp över att allt faktiskt är rätt bra. Det fina vädret gör mig glad och det finns inte så mycket att klaga på just nu. Självklart är paniken över att allt snart är över rätt stor, men vi får helt enkelt njuta av det så länge det varar.

Melinda kom över i torsdags och åt kladdkaka med mig på balkongen / En skog / bilder från skivorna (observera att vi ska vara meangirls på sista bilden, inte vanliga klädseln hehe)

  • 345 readers

Likes

Comments