Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 162 readers

Likes

Comments

Sommar sommar sommar sommar

  • 189 readers

Likes

Comments

Rider en ridskoleponny några dagar i veckan just nu, titta vad underbart söt hon är!!

Likes

Comments

Maj månad har rullat på snabbt som vanligt, och nu återstår endast tre dagar innan det är dags för juni att ta över. De senaste dagarna har bestått av en massa fika, festande och förnekelse över att det snart är över. Jag lämnade in min allra sista uppgift i skolan igår vilket känns extremt skönt. Nu är det bara ett par dagar kvar innan det är dags för oss att springa ut i friheten.

Likes

Comments

I torsdags var det dags för vår studentskiva. Underbart väder, trevliga människor och god mat gjorde dagen riktigt riktigt bra. Temat var netflix & Chill, så jag passade på att uppfylla en dröm och gick ut i pyjamas.

Moa, Inez och jag sov kvar i Moas systers lägenhet och åt sedan en riktig god frukost bestående av ostfrallor och pizza.

  • 221 readers

Likes

Comments

Maj månad har börjat vilket innebär sommarkänslor, studentskivor och lite hopp över att allt faktiskt är rätt bra. Det fina vädret gör mig glad och det finns inte så mycket att klaga på just nu. Självklart är paniken över att allt snart är över rätt stor, men vi får helt enkelt njuta av det så länge det varar.

Melinda kom över i torsdags och åt kladdkaka med mig på balkongen / En skog / bilder från skivorna (observera att vi ska vara meangirls på sista bilden, inte vanliga klädseln hehe)

  • 229 readers

Likes

Comments

Förra helgen kan ha varit den mest händelserika på hela året. På fredagen gick jag och min syster på Adeles konsert, vilket typ var den bästa någonsin. Hon är så otroligt bra.

På lördagen var det dags för Valborgsfirande med härliga människor. Vädret var underbart och vi fick äntligen lite sommarkänslor.

På kvällen flög jag och mamma till Berlin för att fira min kusins konfirmation. Tyvärr fick jag en släng av magsjuka, så var tvungen att stanna på hotellrummet hela söndagen. Mådde i alla fall mycket bättre i måndags så hann både med att träffa släkten och att shoppa lite. Så det var inte en helt bortkastad tur.

  • 234 readers

Likes

Comments

Jag älskar lördagar. Det är så skönt att kunna ligga kvar lite längre på morgonen, dra på sig mjukisbyxor och gå två meter till köket för att dricka kaffe och äta en god frukost. Fast okej, så var det inte idag. Mitt morgonhumör var på topp och jag ville helst bara försvinna. Var även lite sen till stallet, så klunkade kaffet och slängde i mig frukosten. MEN teoretiskt sett hade jag kunnat haft en bra morgon.

Resten av dagen är det endast plugg som gäller. Åker nog till Elin ikväll, men planen är att vi ska plugga där med. Imorgon åker jag på tävling på förmiddagen, men annars har jag inte så mycket planerat. En lugn helg med andra ord.


Hade en bra vecka i skolan, trots den tröga starten vägde det fina vädret och "halva priset på glass"-veckan på pressbyrån upp det. Vi fick även våra studentmössor, vilket drog upp studiemotivationen en aning.  

Likes

Comments