Åkte till Gröna Lund i fredags och kollade på Hov1. Även om vi fick tillbringa en och annan timme i bil och biljettköer, var det en riktigt härlig kväll. Äntligen sommar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

På påsklovet packade mamma, pappa, Anna och jag våra väskor och flög till Rom för en kortare semester. Det var riktigt härligt att komma från ruskvädret i Sverige till 23 grader och sol. Vi tillbringade fyra dagar i staden och hann med en och annan turistattraktion. Det bästa var dock sista kvällen då vi köpte en tetra vin (okej, måste väl erkänna att det bara var mamma och pappa som drack av det), satte oss på en kulle utanför colosseum och kollade på trafiken nedanför och solen som sakta gick ned bakom.

  • 25 readers

Likes

Comments

Hittade några bilder från Köpenhamn i utkast. Jag och Erik åkte dit över en helg i början på januari. Vi tillbringade helgen med att strosa runt i stan, shoppa, gå på museum och tillbringa en och annan timme på en gaybar. Träffade även några underbara killar från Storbritannien och USA. En härlig helg som knappast hade kunnat vara bättre. Längtar tillbaka.

  • 24 readers

Likes

Comments

Följde med Karl till Norge för några veckor sedan, såg otroligt fin natur och träffade väldigt trevliga människor. En riktigt bra helg helt enkelt.

  • 133 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 301 readers

Likes

Comments

Sommar sommar sommar sommar

  • 328 readers

Likes

Comments

Rider en ridskoleponny några dagar i veckan just nu, titta vad underbart söt hon är!!

Likes

Comments